Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Fisier corupt reapare in galeria ...

Ce condensator ar putea fi? TV Vo...

Problema droguri

Eroare incarcare formular
 merita upgrade de la Ryzen 5 2600...

Intel i9 14900K cooler air Deepco...

Curațare disc vinil

Atentie la site-ul FixShop.ro - p...
 Display cu culori neuniforme

Despre Laborator Defectoscopie Ca...

Mama Clopoțel

Windows 11 si boxa portabila - de...
 Angajarea unei persoane de 18 ani...

Depunere declaratie unica PFA - i...

Situatie mostenire

Inlocuit/upgrade placa video Nvid...
 

Trichineloză la porcii crescuți în gospodărie

* - - - - 1 voturi
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
43 răspunsuri în acest subiect

#37
silesax

silesax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 47.162
  • Înscris: 15.10.2009
sincer prima data eram sceptic cu injectarea asta ..dar am luat acu ceva vreme carne de porc din supermarket si i am zis nevestei sa faca tochitura ..cand am mancat avea un gust de rahat ,i am zis ca nu a facut o buna ..si mi a zis ,, ce vrei ma sa ii fac ca i am pus de toate da cu cat o prajeam cu atat lasa apa mai multa ...scoteam si aruncam apa ..si uite asa au mai ramas niste bucatele mici din kg mele alea de carne puse in ceaun si cu un gust naspa ...asa ca nu stiu ce sa mai spun .

#38
I2O

I2O

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 26.782
  • Înscris: 01.02.2014
Prin anglia a fost si un scandal dupa care autoritatile obligau magazinele sa specifice pe eticheta care e carnea injecta si cu ce si care nu e injectata

Editat de I2O, 16 decembrie 2017 - 19:40.


#39
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Mesaje: 122.782
  • Înscris: 07.02.2003

View PostI2O, on 16 decembrie 2017 - 19:27, said:

Pai aia din magazin 50% e apa cu sare si glucoza injectata plus alte chimicale
Sunt multe fake-uri care circula pe net, provind e la cei anti carne si pro vegetarieni. Se gaseste o gramada de carne de calitate si semipreparate precum cea de de la producatori gen Avicola. Sunt diferente de calitate si pret intre producatori, nu trebuei sa te limitezi la ultimele ciurucuri.

View Postsilesax, on 16 decembrie 2017 - 19:37, said:

cu cat o prajeam cu atat lasa apa mai multa ...scoteam si aruncam apa ..
Poate numai daca a fost recongelata, n-am intalnit niciodata fenomenul asta si ar fi chiar culmea, prajeala o fac la peste 180 grade si nu vad cum ar rezista apa Posted Image

Editat de andreic, 16 decembrie 2017 - 21:51.


#40
parintele

parintele

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 14.085
  • Înscris: 17.03.2005
Porcul are " grasime" sau nu in functie de ..porc.
Dava taranul creste gloabe...aia e.
Daca taranul crsste purcei cu genetic bun...porc de.250+ are grasime de 2 degete maxim pe spinare, n-ai slanina sa topesti si tu 3 jumari.



#41
silesax

silesax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 47.162
  • Înscris: 15.10.2009
N auzi că e bună si untura să faci cartofi prăjiti ,mai bună ca uleiul ala de promotie ,la să aibă si niste untură.

#42
Hunor_66

Hunor_66

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 29.530
  • Înscris: 22.08.2016

View Postsilesax, on 15 decembrie 2017 - 17:09, said:

Te întelegi cu vînzătorul dinainte si îl plătesti după analiză ce e atat de greu.
Exact asa se si procedeaza, mai ales ca se sacrifica de cele mai multe ori, la vanzator acasa.

#43
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Mesaje: 399.554
  • Înscris: 08.10.2015

View Postsilesax, on 18 decembrie 2017 - 10:57, said:

N auzi că e bună si untura să faci cartofi prăjiti ,mai bună ca uleiul ala de promotie ,la să aibă si niste untură.
Cand eram copii mama numai in untura de porc ne facea cartofii prajiti, acum lumea s-a emancipat, cica e smecherie cu ulei.
Cumpar in fiecare an porc de la om si parlojesc si transez la mine in curte, ii dau si la pamant din sangele animalului, ce nu mananc pun la compostator sa hranesc pamantul, de fiecare data fac analiza, pana acum nu am avut ghinionul dar spuneau cei de la dsv ca in fiecare an sunt cazuri.

Fișiere atașate

  • Fișier atașat  porc.jpg   424,61K   11 download-uri

Editat de GradinarulUrban, 21 ianuarie 2018 - 10:16.


#44
I2O

I2O

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 26.782
  • Înscris: 01.02.2014

View PostGradinarulUrban, on 21 ianuarie 2018 - 10:09, said:

Cand eram copii mama numai in untura de porc ne facea cartofii prajiti, acum lumea s-a emancipat, cica e smecherie cu ulei.
Cumpar in fiecare an porc de la om si parlojesc si transez la mine in curte, ii dau si la pamant din sangele animalului, ce nu mananc pun la compostator sa hranesc pamantul, de fiecare data fac analiza, pana acum nu am avut ghinionul dar spuneau cei de la dsv ca in fiecare an sunt cazuri.
Eu de cand am prins o sursa de ulei presat la rece cu 7 lei pe litru numa in asa ceva ii fac si iasa mult mai buni ca in untura

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate