Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Zgomot ritmic ce urmeaza rotirea ...

Merita Lumix FZ82 in 2024?

Nu pot activa Memory Integrity

Supratensiuni accidentale
 Cuțit/ briceag drumetie

Cum am acces la o parte dintr-un ...

Mother's Day

Recomandare aparat de vidat alime...
 Izolatie exterioara casa parter P...

Cuvinte si expresii neclare

Mod de lucru Purmo Tempco Digital...

Samsung S90C vs LG C3
 Problema sunet RCS

Amortizor sertare bucatarie

Codrea Pallady

Blocurile goale! Orase in car...
 

Harvoni, noul tratament contra hepatitei C cu rata de vindecare 94 - 99% pentru $1,125/pastila

- - - - -
  • Please log in to reply
46 replies to this topic

#37
Victoria33

Victoria33

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 25.10.2015
Am tot asteptat din partea autoritatilor o farama de ajutor, insa dezamagita de tot ce se intampla in Romania, am ales sa urmez un tratament in India pentru a ma putea bucura de familia mea. Am terminat acum 3 luni de zile tratamentul fara interferon cu sofosbuvir+ribavirina. Am vrut sa-l fac in Europa dar m-am lovit de preturi absolut exorbitante, mult peste puterea unui om de rand. In India insa am avut totul inclus, de la bilete de avion la analize si cazare, iar dupa primul set de analize de la terminarea tratamentului s-a constatat absenta virusului.Nu pot decat sa le multumesc celor de la Asociatia Romana de Turism Medical care m-au ajutat de la inceput si pana am terminat tratamentului.  Sanatate multa tuturor!

#38
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,833
  • Înscris: 10.12.2006
Zi-ne mai multe, Victoria.

#39
Victoria33

Victoria33

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 25.10.2015
Buna Mizu. Tratamentul m-a costat 10500 de euro. Initial le-am scris celor de la Asociatie pe site, unde am completat un formular. M-au contactat ei si le-am trimis scanate la adresa de mail pe care mi-au dat-o toate analizele mele si o copie dupa pasaport si una dupa buletin. Cam in 2 saptamani jumate am primit viza si m-am pregatit de plecare. In pretul asta am avut incluse biletele de avion dus - intors. Cand am ajuns acolo m-au asteptat reprezentantii spitalului si m-au dus cu masina la hotel si la spital. Eu am stat la un hotel de 5 stele unde am avut micul dejun inclus. Din cate am inteles eu, asa sunt toate pachetele, cu cazare la hotel de 5 stele. Am stat la hotel 4 zile si 2 zile am fost internata in spital unde mi-au dat toate cele 3 mese. Si ca sa fac o gluma out of context, mancare chiar e foarte buna :) .De cand am ajuns mi-au facut toate analizele biochimice, virologice si hematologice si chiar CT -ul. Cert e ca am plecat din Romania cu nenorocitul asta de virus si am venit sanatoasa. Chiar am repetat analizele si nici nu imi vine sa cred ochilor cand vad ca sunt mai bune ca atunci cand aveam 18 ani. Eu chiar incurajez pe toti cu problema asta sa mearga acolo. Inainte sa merg pe varianta cu India,am incercat Germania si Franta - nici sa imi fi vandut casa nu imi ajungea sa fac tratamentul. Daca te ajuta eu iti las nr de telefon a doamnisoarei cu care am fost in permanenta in contact: 0770 155 208 sau pe site la ei. Multa sanatate!

#40
adetcc

adetcc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 200
  • Înscris: 07.12.2012
Viktoria in ce stadiu erai cu hepatita c ?
Tatal meu tocmai a descoperit anul trecut ca prezinta virusul hepatita c in corp. Analizele i-au iesit bine, nu are nicio problema cu ficatul.  
Cum e cu aceste tratamente e bine sa le faci din timp ?
Am citit pe net ca viekira pak ar fi la vanzare la 13000 de euro in tara la noi in urma negocierii cu guvernul.
Acest tratament e gratis pt cei in stare terminala pe care ii si afecteaza cel mai mult din cate am inteles.
Deci la pretul care il zici cu India pare ok.

#41
Filiproh

Filiproh

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 04.06.2016
Buna,

Mai jos iti trimit cateva linkuri utile privind cateva noutati in tratamentul hepatitei C:

- Ghid EASL 2015 - http://www.easl.eu/m...Full-report.pdf
- comunicat de presa din luna aprilie 2016 de la Congresul International al Ficatului de la Barcelona (ILC 2016) cu privire la rezultatele folosirii medicamentelor generice in tratamentul hepatitei C, care sunt echivalente cu cele de marca:
http://ilc-congress....d-formulations/

sau tradus si in romana: https://fixhepc.com/...-GenericHCV.pdf

+ informatii privind modul in care pacientii cu HCV (carora CAS nu le poate oferi tratamentul nou) isi procura medicamentele generice pentru a se trata de hepatita C: http://fixhepc.com/f...n-language.html

Edited by Filiproh, 04 June 2016 - 14:45.


#42
zoom0mooz

zoom0mooz

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,594
  • Înscris: 09.03.2016
Vedeti ca se poate procura Harvoni produs generic in India dar sub un fel de licenta Gilead si in Romania la un pret rezonabil, fara sa fie nevoie sa mergi acolo.
Nu pot furniza link-uri sau da amanunte aici insa personal am gasit o sursa dupa cautari online si mi-am asumat riscurile.
Pretul inteleg ca este in jur de $650 pe cutie de 28 de pastile acum.

Edited by zoom0mooz, 30 November 2016 - 00:22.


#43
Amadaeuss

Amadaeuss

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 05.02.2017
Tatăl meu este din Egipt și a adus tratamentul acesta pentru o vecină de-a noastră, care chiar s-a vindecat. Apoi i-a mai cerut o cunoștință de-a noastră, dar apoi a spus că nu are bani să o cumpere. Acum avem tratament pentru o persoană, dacă e cineva interesat putem să vă ajutăm.

#44
Amadaeuss

Amadaeuss

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 05.02.2017

 Mizu, on 24 septembrie 2015 - 10:41, said:

Egiptul a primit Sovaldi la $300, noi nu stim exact la ce pret l-am primit (intre 11.000 si 13.000 de Euro) deoarece traim in Romania si ne conduc niste cretini. Oricum, cei ce-l primesc prin sistem il primesc ca plateste statul, dar era frumos sa fie disponibil si in farmacii la preturi rezonabile.



Acum intrebarea e, cum ai putea lua din Egipt? Si la ei cred ca se distribuie doar in sistem si e indisponibil in farmacii.

Atentie si la http://hepatita-c.fo...tarea-hcv#36006

Eu sunt din Egipt. Am pentru o persoană, poate aș mai putea să aduc de acolo, dar nu cred că e voie să aduc mai multe.

#45
maged

maged

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 19.04.2017
So the anger absorbs as I think and think about where and how I will manage that money to buy treatment I started looking for all I could about the substances that made those drugs
What are the AAFL APIs and where they are produced and at what price from the factory
Then harvoni came already a third treat
Well in all these four treatments, 3 are dedicated to the genetic makeup found in Europe, North America, South America and Australia, so most research has been conducted for this genotype of caacolo is lovelele
I learned the pharmaceutical companies that I care about and that I have to stay in touch with Gregg Australia's history and started doing the same digging like me, his computer and mine broke several times and walked through mail and other demons and I've done it I'm not good

If we knew the medicine they were selling at prices it was $ 100,000 production cost at 301 US dollars
A pill costs $ 1 and 03 cents and sold at 1136 US dollars
This page shows you the best of all the prices now 2017   http://cutt.us/BFMR8

 petre69, on 05 ianuarie 2015 - 23:33, said:

Si pana la urma medicii ar trebui sa puna presiune pe minister pentru asa ceva ca societatea civila in romania e slaba rau si nebagata in seama


Nu mai stiu unde ca a fost mutat
Dar daca dai pe numele meu trebuie sa gasesti topicul

This page shows you the best of all the prices now 2017  http://cutt.us/BFMR8

 Amadaeuss, on 05 februarie 2017 - 10:06, said:

Tatăl meu este din Egipt și a adus tratamentul acesta pentru o vecină de-a noastră, care chiar s-a vindecat. Apoi i-a mai cerut o cunoștință de-a noastră, dar apoi a spus că nu are bani să o cumpere. Acum avem tratament pentru o persoană, dacă e cineva interesat putem să vă ajutăm.
helloThis page shows you the best of all the prices now 2017  http://cutt.us/BFMR8

 Amadaeuss, on 12 februarie 2017 - 16:32, said:

Eu sunt din Egipt. Am pentru o persoană, poate aș mai putea să aduc de acolo, dar nu cred că e voie să aduc mai multe.
We have available medicines for hepatitis C, which are asked for both licensed and imported Egyptian medicines at prices that suit everyone. I am from Egypt and I provide all the required documents to send the medicine easily. There is no problem so far in this and send and ship it to any country.
Http://cutt.us/BFMR8

Edited by maged, 19 April 2017 - 18:58.


#46
adobrin

adobrin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 29.07.2003
Salutare,

am tot cautat solutii sa achizitionez tratamentul pentru Hepatita C la un pret decent si dupa indelungi cautari am gasit cateva surse locale cu preturi intre 1600-2200euro. Pentru aceste surse exista avantajul ca produsele sunt testate si dau rezultate bune. Eram aproape hotarat sa fac pasul cand am primit un nou contatact - http://www.millionpharma.com. Cineva a comandat de aici cu 700$, si au venit repede iar rezultatele au fost foarte bune, asa ca am intrat si am comandat si eu. Am platit 699$, transport gratuit plus vitamine Supradyn bonus. Am avut noroc si la posta nu ne-a mai pus sa platim taxe vamale sau TVA.
Au chiar si un numar de contact in Romania, dupa ce am pus comanda m-au sunat si mi-au explicat cum decurge livrarea. Afost un adevarat balon de oxigen, sper sa va ajute ce v-a spus mai sus.

Aveti mai jos email-ul primit de la ei, este tot ce aveti nevoie pentru comanda. Contactul il am de la doctorul care ne-a facut dosarul. Succes!

Dear Sir/Mam
We received the enquiry for the product Sofosbuvir 400mg and Ledipasvir 90mg(Ledifos)
Thanks for the enquiry
We have many brands .
Kindly check our websites www.millionpharma.ro
LEDIFOS@$699 for  12 weeks
Free shipping for 3 bottles 12 weeks
Free vitamins for 90days
We accept the payment thru western union or Moneygram or Bank Transfer
We despatch the package immediately on receiving money thru India post.EMS and delivery will be in 10days to final destination
Place the order thru our website   www.millionpharma.ro

for more details contact us our associate  Mr.Ronald Burchardt in Romania
Phone: +40746768867
you can also place the order thru our website
www.millionpharma.ro

#47
isr2002

isr2002

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,984
  • Înscris: 06.09.2004
Daca e cineva interesat am 3 cutii de Hepcinat-LP. Relatii doar in mesaj personal.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate