Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Consumul de carne și mezeluri a scăzut cu 25% față de acum 5 ani
Last Updated: Aug 23 2014 06:02, Started by
Hedonist
, Jul 27 2014 22:14
·
0
#109
Posted 22 August 2014 - 19:56
1618, on 22 august 2014 - 17:03, said:
Te rog sa deschizi un subiect la rubrica Agricultura > Bursa Agricola, cred ca sunt mai multe personae interesate. Multumesc. Dar vrem sa stim si noi ceilalti despre aceste initiative ale romanilor de rand! Deranjeaza pe marii procesatori de carne din Romania, aceste initiative ale taranilor si micilor producatori? Oricum eu numai de la producatorii autentici, mai cumpar mezeluri, carne, oua si branzeturi! Edited by xmanyacs77, 22 August 2014 - 19:57. |
#110
Posted 22 August 2014 - 21:52
Baghe, on 22 august 2014 - 16:09, said:
De, vremurile se schimba si abundenta de acum ne face sa credem ca aste vremuri sunt norma. Sau este vorba doar de consum si economie,,, Hranirea "moderna" , "cool", aduce mari beneficii proprietarilor de cimitire. Bola a sistemului digestiv : "Frecventa bolii in randul oamenilor tineri creste accelerat: in Marea Britanie: numarul tinerilor internati in spital din cauza acestei boli este azi de trei ori mai mare decat in urma cu un deceniu, iar in Romania, prevalenta acestei boli este de asemenea in crestere" http://www.bzi.ro/co...-in-lume-440984 Edited by Chelecom3, 22 August 2014 - 22:06. |
#111
Posted 22 August 2014 - 22:06
Chestia asta spune tot: "amplifica riscul la cei cu o sensibilitatea genetica mai mare la aceasta boala."
O gramada baga junk food si n-au nimic, unii o patesc... aia sensibili. |
#112
Posted 22 August 2014 - 22:09
andreic, on 22 august 2014 - 22:06, said:
Chestia asta spune tot: "amplifica riscul la cei cu o sensibilitatea genetica mai mare la aceasta boala." O gramada baga junk food si n-au nimic, unii o patesc... aia sensibili. Inseamna ca , pe parcurs, englezii s-au sensibilizat genetic de 3 ori mai mult in ultimii 10 ani. Unii cica afla ca sunt sensibili, dupa ce nu prea se mai pot tine pe picioare de sanatosi ce sunt. Edited by Chelecom3, 22 August 2014 - 22:16. |
#113
Posted 22 August 2014 - 22:18
Nu, inseamna ca populatia a mai crescut si mai mai multi sensibili s-au dat la junk fata de acu un deceniu. Este articolul dat de tine, inseamna fix ce am spus. Practic si la noi multi s-au dat la junk mai ales din motive de timp... cati lucreaza si-si iau junk ca altfel ar muri de foame in pauza...
Englezii in general au un procent marisor de alergii si unii specialisti le pun pe seama excesului igienic. |
#114
Posted 22 August 2014 - 23:10
Chelecom3, on 22 august 2014 - 21:52, said:
Bola a sistemului digestiv : "Frecventa bolii in randul oamenilor tineri creste accelerat: in Marea Britanie: numarul tinerilor internati in spital din cauza acestei boli este azi de trei ori mai mare decat in urma cu un deceniu, iar in Romania, prevalenta acestei boli este de asemenea in crestere" http://www.bzi.ro/co...-in-lume-440984 Sunt bolnav de boala Crohn, si ca sa explic ineptiile din articol, ar trebui sa fac un topic. Atat spun, ca boala a fost diagnostica de Burrill Bernard Crohn in 1932 in SUA cand a gasit 14 cazuri!!!!!!. Nu ca a aparut in 1932. Eisenhower a avut Crohn, sigur din cauza burgerilor de la 1900, nu ? Fiind o boala nou descoperita, evident ca diagnosticarea s-a facut greu, si este facuta gresit in continuare. Edited by opop, 22 August 2014 - 23:24. |
#115
Posted 22 August 2014 - 23:19
andreic, on 22 august 2014 - 22:18, said:
Nu, inseamna ca populatia a mai crescut si mai mai multi sensibili s-au dat la junk fata de acu un deceniu. Este articolul dat de tine, inseamna fix ce am spus. Practic si la noi multi s-au dat la junk mai ales din motive de timp... cati lucreaza si-si iau junk ca altfel ar muri de foame in pauza... Englezii in general au un procent marisor de alergii si unii specialisti le pun pe seama excesului igienic. Andreic , baga alimentatie cat mai putin procesata, cat mai "taraneasca" posibil, lasa-i pe cei "cool" sa-si faca fizicul " beton" cu Junk Food . Mananca cat mai sanatos, la gunoi cu Junk-Foodul si fii in forma sa moderezi forumul si peste 20 de ani Sunt multi care la 30 si ceva de ani sunt vai de ei din cauza alimentatiei prost aleasa si puturoseniei de a face miscare si de aici o gramada de boli cardiovasculare, digestive ,etc. Edited by Chelecom3, 22 August 2014 - 23:47. |
#116
Posted 23 August 2014 - 06:02
Chelecom3, on 22 august 2014 - 23:19, said:
Andreic , baga alimentatie cat mai putin procesata, cat mai "taraneasca" posibil, lasa-i pe cei "cool" sa-si faca fizicul " beton" cu Junk Food . Mananca cat mai sanatos, la gunoi cu Junk-Foodul si fii in forma sa moderezi forumul si peste 20 de ani Sunt multi care la 30 si ceva de ani sunt vai de ei din cauza alimentatiei prost aleasa si puturoseniei de a face miscare si de aici o gramada de boli cardiovasculare, digestive ,etc. Este foarte corect ce spui, alimentatia trebuie sa fie diversificata+salate la greu si cu miscare cat mai multa! Eu doar am spus ca nu mai cumpar mezeluri din supermarketuri, cu nitrati, glutamat, e-uri etc... Nu am sugerat sa traim exclusiv cu mezeluri sau branzeturi. Acestea se vor consuma ocazional, daca stam bine cu sanatatea! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users