Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La mulți ani @driftking91!

Unde e recomandat sa ma cazez in ...

Descarcator de supratensiune tip 2

ping digi?
 Reparare "șanțuri&#...

De ce i se zice Mariei "Stapa...

Colet valoare Londra București

BMW seria 3 rulat vs SsangYong Ko...
 Share abonament Netflix

Cum pot sa fac rost de un negativ...

Lant Bicicleta

Un designer artist: Raymond Loewy
 ATS din contactor modular

Parere apartament ~150k

Limitare la 100mb/s

Altercație
 

Sexibon

- - - - -
  • Please log in to reply
64 replies to this topic

#55
elefantu_mov

elefantu_mov

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 24.11.2006

View Postovidiu bufnila, on Jan 10 2006, 19:00, said:

Sal' Grave Land. Mishto intrebare. Sunt consilier de imagine. E legata de strategii de imagine si comunicare chestia asta.

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
Magica Sex Trilogy

Revelatia
fictional magic de
Ovidiu BUFNILA
consilier de imagine
[email protected]
mobil: 0744797266

Al doilea inel magic

Ferestrele ruginisera. Tevile erau ruginite....
................................................................................
............................
Uite cateva linkuri internationale:
http://www.sfrevu.co...over/index.html
http://www.retortmag...lit_bufnila.htm



:w00t: O, tu Marele Alb, salveaza-ma!  :worthy:

#56
elefantu_mov

elefantu_mov

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 24.11.2006

View Postovidiu bufnila, on Oct 30 2006, 09:21, said:

E inteligent, tigrule: sfarcurile sunt ancore oar celofanul e valurire. Din punct de vedere al balisticii informationale ai fost deschis si virusat.
Bafta, tigrule.
:P



ce s-a vrut aici?
un fight club pedia?
oricum intre primele articole si ultimele e o diferenta mult prea sesizabila... :nonobad:

#57
ovidiu bufnila

ovidiu bufnila

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 264
  • Înscris: 07.10.2003
Meduza
roman

Am văzut și am luptat în multe războaie de imagine. O să scriu o carte bestială după ce se schimba Axa Pământului ca să nu mai aibă nimeni timp să mă împuște. Adevărul despre cele mai crude războaie e că ele ascund alte războaie, profunde, inimaginabile și cumplit de perverse. Într-un astfel de război, de fund sau de fundament, în care sunt fundate toate valorile morale sau etice sau cum vreți voi, plângăcioșii, încrezuții sau încrezătorii, pustii sau copiii de dulce mor ca muștele, în felurite feluri. Rezultatul prezidențialelor din 2004 a fost hotărât în 1985. Orizontul beligerant 2008, asta în termeni tehnici și strategici de Imagine însemnând Mărginirea 2008, este construit și el, cu mulți ani în urmă. Cei care vor să fie ambițioși și talentați în războaiele care vin buluc dinspre 2010, OK, pot învăța singuri, prin travaliu susținut și inteligenta. Un mic avertisment: se pot întâmpla două lucruri nashpa: Să vă placă atât de mult încât să deveniți cumplit de perverși adică îngrozitor de MANIPULABILI. Să deveniți posomorâți și dezamăgiți, adică să preamăriți AUTOCONTROLUL ca religie a profesionistului beligerant și să fiți, prin aceasta, iarăși MANIUPULABILI. Iată ce sunt JETOANELE pe masa verde a războaielor de toate felurile: sunt: Tot felul de copii răzgâiați care nu iau seama la semnele de circulație și se cred în stare doar pentru că au o brumă de talent.

Meduza
roman

Tot felul de dinozauri care se încred în măreția iluzorie a statutului lor de dinozauri fie că sunt corifeii Generației de Aur a patriei noastre dragi, fie că sunt Bătrânii Înțelepți, decrepiți și Mari Sfătuitori și lansatori banali de adevăruri sleite și cocoșate Tot felul de subrete și țiitoare de marketing, management, NLP, PR, advertising care nu sunt atente, recte, atenți, la văluririle și cataractele și bulboanele instrucționate de Profesioniștii Manipulării care joacă cărți ticăloase, măsluite și mortale Tot felul de Încrezuți și Încrezători care, grei de titluri, titulaturi, diplome și medalii adorm în front când tocmai vine o salvă nasoală care râde tot în jur, tot felul de profesioniști care nu iau seama la mișcările de trupe și la loviturile care, în Era Complexității, vin drept în INIMĂ! Tot felul de caporali de imagine care fie că sunt prezidențiali sau de la primăria din deal, sau de la compania Roccoco SA via Berlin par Monte Carlo se cred apărați de notorietate, faimă și alte alea, ei fiind de fapt deja JETOANE. Și mai sunt o grămadă de categorii de JETOANE de toate felurile. Războaiele de imagine s-au înmulțit iar PROSTIA celor ce se cred dar nu sunt e ca ei mai cred că încă mai sunt fronturi. NU MAI SUNT FRONTURI, tigrilor și tigroaicelor. E liber la joc. Ascunderea unui război sub un alt război este o perversă atitudine a Magicienilor Secretului care n-au inimă și tocmai de aceea, neavând INIMĂ, sunt de negăsit în planul cotidianului și în timp util. Aaaa, dragii mei superprofesionisti în marketing și alte campanii de PR sau ce mai vreți voi, IDEEA de TIMP UTIL s-a consumat de mult. Lovitura informațională de imagine NU URMEAZĂ, este INSTANTANEE. Dacă veți desluși ceva din mesajul ăsta pe care vi-l postez cu prietenie, poate că veți ajunge să nu fiți niciodată JETOANE pe masa de joc a războaielor.

Meduza
roman

Cei doi sori de pe Yula se preschimbau neîncetat. Kimbo se întoarse spre mine vrând să-mi întindă o grenadă. Un șarpe îi străpunse pielea pieptului însângerându-l. Un al doilea șarpe îi sparse ochiul bolnav și sâsâi către mine. Întorcându-mă spre Tambo l-am văzut căzut la pământ strivit de un mănunchi de șerpi. Acum, în timp ce aștept ca luptarorii Nordului să se desfășoare în jurul casei mele, îmi aduc aminte de șerpii de pe Yula. Luptătorii își fac semne, unul lansează o rachetă luminoasă. Îmi scot armele din piept. Țevile sunt pline de sânge. Mă întorc spre oglindă. Un nor plumburiu se târăște pe cerul spart de furtună. Unul dintre luptătorii Nordului racneste într-un megafon: Hei, omule, vrei să-ți aduc o pizza sau vrei să-o prăjesc nițel pe șmecherii din CineMag? Șmecherii din CineMag sunt într-un mare pericol. Când Oracolul din Lombo a prezis că orașul zburător CineMag va cădea, șmecherii au râs. Brusc, Eltora se materializa în colțul camerei. Avea încă pieptul crăpat de o fumigenă. N-am mai avut timp s-o resetez. O rachetă a trecut vâjâind și spațiul s-a pliat în jurul aripioarelor ei modificându-mi simultaneitatea.

#58
ovidiu bufnila

ovidiu bufnila

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 264
  • Înscris: 07.10.2003
Meduza
roman

Era mai mult ca sigur că vrăjitorii din Ngorongoro pierduseră Africa cu farmecele lor. Folosiseră în acest scop picioare de cocoș, fructe de mango și de blinel, nisip de Nil, praf din oasele faraonilor, sînge de fecioară, praf de pușcă britanic, niște pase magnetice furate de la CIA, boare de primăvară din Cotul Iberic, parfum de trandafiri masonici, niște discursuri de-ale lui Stalin și Franco, un lighean de argint în care se îmbăiase Napoleon cînd era mic, coarne de cerb aduse de la Marile Lacuri, ceva muzică de cartier, buric de vădană, urlete de elefanți și coajă de ou de struț. Și gata vrăjitoria! Ia Africa de unde nu-i.Esmeralda voia să ne înfioare, se vedea de la o poștă. Pricoliciul de la Arsenal s-a lăudat că vraja fusese chiar a lui, că ar fi fost la clenciuri cu nu știu ce forțe oculte, cu nu știu ce servicii secrete de dincolo de orizontul vizibil. Era îmbârligat cu spiritul lui Garcia, dictatorul bolivian al anilor '50, cu niște ființe venite din cosmos, cu nu știu care mafiot din Sicilia și uite-așa mai departe. Navigatorii ne-au mai transmis o vreme diverse semnale. Văzuseră în calea lor înspumată tot felul de balene zburătoare, un delfin cu cap de cerb, un șarpe cît statuia libertății și niște oameni cu trei mîini care pescuiau macrou și sardină, dar comunicau în altă frecvență decît noi. Am consemnat conștiincioși toate aceste povești și le-am trimis prin WorldNet celor din Asia și Australia, încercînd să-i avertizăm. Împăratul Japoniei nu ne-a crezut pe cuvînt și ne-a promis că o să ne bombardeze arhipelagul, iar chinezii au zis și ei că or să ne invadeze într-o bună zi ca să ne treacă cheful de șotii. Era clar însă că întreaga rasă umană era pe ducă și că Forța Universală o chema la ea să achite nota de plată. Noi am vorbit cu guvernatorul nostru, îndemnîndu-l să ia niște măsuri preventive. El a încercat să ne liniștească, afirmînd că glorioasa armată din Adamville era dotată cu lasere ucigătoare care puteau topi orice tanc dușman și orice rachetă continentală. Îmbărbătați cum se cuvine, noi ne-am lăsat păgubași și ne-am făcut praf cu vin de Madeira, lăsîndu-i pe asiatici să se perpelească de necaz. Pricoliciul de la Arsenal ne-a zis ca Pitoșkin pusese la cale toata tevatura.

#59
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004

Quote

A luat chipul arhivarilor din Tambo Tamboree, Ghemba, Matapahapamar, Bulbona, Ogabonda, Tazamo, Bankusai, Tulubras, Gaian, Wenda, Gutumbe, Halafaas, Hostina, Mataras, Bungburg, Tahomm, Wahstand, Burbaansk, Cammelor, Rafadda, Massa Gome, Kalodda, Gaspirias, Tulbonna, Has Masan, Gabelo, Tando, Jaw Kadab, Kantom Pingall, Guasalaa, Pano Gabal, Batoa Butuba, Qintatocoatl, Hazean, Masam La, Wetobanian, Kokusai, Kankaro, Cretona, Gavaonia Gao, Adavilla Villada, Quadaoda, Qualimbo, Gutumbe, Kamelar, Ositias, Gazaala, Quamtomatar, Mitombe, Bel Cantor, Zagadar, Ehurean, Beauburg, Badobadorabad, Lamboda, Gavaonia Gao, si dezmatata Kumbali.

in caz ca-ti vin greu astea, pot face un programel care sa amestece silabe. poti genera un capitol de roman cu un simplu "Enter"

#60
AlexIP

AlexIP

    marele licurici

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,763
  • Înscris: 25.09.2004

View PostMosotti, on Jan 9 2007, 20:53, said:

in caz ca-ti vin greu astea, pot face un programel care sa amestece silabe. poti genera un capitol de roman cu un simplu "Enter"

Sau ai putea folosi chiar tu ideea asta. Imagine this: "Kokomakavaka II" by Mosotti. Coehlo o sa fie nimic pe langa tine. :wacko:

#61
georgescus

georgescus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 16.01.2007
..trebuie sa ma droghez inainte de a participa la aceasta conversatie??

#62
Senpai

Senpai

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 27.10.2006
salut ov-man !  ce mai faci fratele meu alb ?{majin here ! } uite..daca tot te-am gasit aici o sa continuam discutia noastra de pe alt board .
ov : Dar spune-mi, in ce fel se schimba politica in Era Complexitatii? Oare ideologiile invechite vor sucomba in cele din urma? Si atunci ce se va naste?
eu : Era Complexitatii ? o vad ca un val in valuirile infinite. politica e insemnificativa. ideologiile vin si se duc asemenea valuirii primordiale. nimic nu se va naste.va ramane aceeashi valuire efemera..iar noi vom fi mereu prinsi in ea.

Edited by Senpai, 19 January 2007 - 04:36.


#63
fluture

fluture

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 10.06.2006
E atat de incredibil incat tinde sa devina credibil.
Amuzat. Amuzant.

GL HF  :)

#64
Senpai

Senpai

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 27.10.2006
fluture , incredibilul si credibilul sunt doar 2 viziuni ale aceleiashi valuiri .

#65
malone6x6

malone6x6

    Active thinker

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,651
  • Înscris: 09.02.2005
Exercitii tehnice...din pacate prea multi uita sau se fac a uita ca interesant nu echivaleaza cu frumos...dar cand devine arta ARTA? Sa o cantarim cu common sense?

Probabil e greu sa nu mai poti...sa sti cum dar sa nu mai ai scanteia...poate nu trebuie sa te imparti intre prea multe ca nu mai faci nimic f.bine?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate