Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Unde e recomandat sa ma cazez in ...

Descarcator de supratensiune tip 2

ping digi?

Reparare "șanțuri&#...
 De ce i se zice Mariei "Stapa...

Colet valoare Londra București

BMW seria 3 rulat vs SsangYong Ko...

Share abonament Netflix
 Cum pot sa fac rost de un negativ...

Lant Bicicleta

Un designer artist: Raymond Loewy

ATS din contactor modular
 Parere apartament ~150k

Limitare la 100mb/s

Altercație

Cartonașe și stickere t...
 

KUNDALINI

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
40 replies to this topic

#19
IAmGod

IAmGod

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 550
  • Înscris: 04.03.2013

View PostSOCRATE_MMXII, on 05 martie 2013 - 23:40, said:

Satanismul nu e altceva decat o struto-camila: din toate cate un pic si nimic in esenta.

View PostMIZRAHIND, on 10 martie 2013 - 19:01, said:

In greaca strut se spune: "στρουθοκαμηλο" adica struthokamilo. Interesant, nu?

@SOCRATE_MMXII
Deci, vezi? "struto-camila" ta era, de fapt, doar un simplu "strut" :D

#20
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Deci am avut dreptate. Ca genetician ti-as fi facut un strut in eprubeta. :D

#21
GodIsDead

GodIsDead

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 14.03.2013
Degeaba daca nu e proiectat de Marele Genetician aka Marele Arhitect al Universului.

#22
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Unde dai si unde crapa. Mi-ai cerut o struto-camila si ti-am zis ca am puterea s-o fac precum un genetician.
Ce are legatura cu ce-ai zis tu?

#23
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Pai aia ai cerut, aia ti-am dat. Posted Image

#24
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Eu sunt kundalini.

#25
mihao37

mihao37

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,150
  • Înscris: 21.11.2009
Kindalini ca termen provine din ramurile mistice hinduse. Hinduismul este o religie monoteista iar conceptul de Dumnezeu UNic poarta mai multe nume in paralel - Brahman , Ishwar, Parabrahma
Natura lui Kundalini este de aceeasi natura cu Adi Shakti (PUterea Ncreata/Primordiala) care desi are constiinta proprie si toate calitatile este totodata puterea aspectului patern divin (Sadashiva) .
Celor doua mari aspecte divine in traditia crestina le corespund Tatal si Duhul Sfint (Puterea necreata)

aspectului Filial crestin (Hristosul, Logosul, Cuvantul) ii corespunde Zeul Ganesha - tradus din sanscrita Copil care are un ajutor un serv ,considerat frate mai mare numit fie Kumar fie Kartikeya.

Toate zeitatile feminine /materne sint parti componente ale lui Adi Shakti vazut ca avind o manifestare si un caracter matern - mama Universurilor si a tuturor fiintelor sau bunica fiintelor (Mataji)
aspectul patern (Sadashiva) are 4 fatete ale caracterului Sau , una tainica neaccesibila intelegerii finelor umane situata in sferele superioare si inca 3 ceva mai usor de inteles- Brahma (creator) , VIshnu (protector si sustinator al vietii si creatiei), Shiva (Spirit patern  plin de iubire si compasiune dar si distrugator justitiar).

daca natura lui Kundalini (duhul sfint interior) este ce de care am vb atunci natura spirituklui nostru din inima ( suflarea de viata) si adevarata noastra identificare reala si profunda are aceasi natura cu Spiritul Patern (Shiva).

manifestarea in noi a celor doua specte filiale si a celorlalte doua aspecte Paterne sintvrealizate in masura dezvoltarii calitatilor caracterului nostru .
fiecare dintre calitati are un maxim (de evolutie spirituala ) si care odata atins nu mai scade ,
desavirsirea totalitatii lor este facuta in trepte -trepte legate in inteles de grupuri de calitati continute in fiecare chakra , deci desavirsirea chakrelor ca moment de maxim (obtinut prin binecuvintare) se face pe rind succesiv incepid cu prima.
Cind toate chakrele principale si secundare sint complet desavirsite inseamna ca noi sintem sfinti arhanti (desavirsiti)  si scapind de lantul ncesar al intruparilor succesive ( inviere) automat intram in rindul fiintelor ingeresti capabili sa implinim diferite lucrari divine .
.
daca sediul spiritului este in inima (a spectul sting al chakrei a patra principala )
sediul duhului sf interior este o chakra considerata secundara situata intre prima si a doua al carei localizare se afla in osul Sacrum .
daca restul chakrelor au cite minim o calitate continuta aceasta chakra are calitatea dorinta de evolutie spirituala care si ea in timp se perfectioneaza si care este conditia principala ca firele atentii ale lui Kundalini sa se manifeste , sa actioneze sa se "trezeasca " din starea de latenta.
Starea de latenta (asteptare) este comparata cu starea de repaos al unui sarpe incolacit in sine de 3,5 ori (indiferent de specie)  are ulterior se desface si actioneaza "intelept ca serpii".
la prima "trezire" in functie de mai multi factori poate strabate partial sau integral toatecele 7 chakre (unele fire ramanad sa lucreze in ele fiecare dupa cum are destinatia) iar firele destinate trecerii de ultima chakra se vor conecta instantaneu cu firele Duhului SFint.
acest moment al conexiunii poate avea loc atit inainte cit si odata cu desavirsirea caracteruluia - daca in traditia cestina este numit Botezul Sfint in cea yoghina Realizarea SInelui .( in buddhism Satori iar in silam Renasterea Spirituala )

dupa acest moment este f posibil sa apara perceptiile senzoriale spirituale la nivelul palmelor talpilor si al crestetului

#26
mihao37

mihao37

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,150
  • Înscris: 21.11.2009

View Postmihao37, on 17 martie 2013 - 07:54, said:


dupa acest moment este f posibil sa apara perceptiile senzoriale spirituale la nivelul palmelor talpilor si al crestetului

si care se manifesta prin anunite senzatii -furnicaturi, presiune slaba, caldura, racoare resimtite in valuri sau mat.

i valuri adica sa zicem ca daca simti racoare (lucru ideal) perceptia r fi aproape identica cu cazul i care au sufla usor in palma -ca o adiere, ca o briza usoara, ca un vint, ca o suflare (Pneuma -numele din Gnosticism)
-perceptiile in general se refera ( in functie de localizarea pe fiecare deget sau zona din palma ) la starea de purificare a fiecarei chakre principale dar alteori mai constituie si raspuns la diferite rugaciuni sau intrebari de spiritualitate ori chiar confirmari sau negari ale auspiciositatii sau oportunitatii intentiilor, ideilor proprii sau cele ascultate / citite. Deci in acest fel putem percepe -in functie si de credinta proprie -valoarea de adevar in orice privinta .
ele sint percepute mai mult sau mai putin proentual in mai toate mediile spiritual -religioase . Ele sint de fapt "darul deosebirii duhurilor si al adevarului"
faptul ca scoala teologica si dogmele crestine nu ne vb despre aceste perceprtii se datoreaza faptului ca nu toata lumea le percepe si cu precadere pt ca nu toata lumea primeste cu adevarat botezul sfint , cei care primesc cu siguranta sint cei hirotoniti (cu referire strict la crestinatatea catolica si ortodoxa) dar si foarte multi calugar , iar dintre mireni doar cei care au o viata religioasa temeinica si dorinta de sfintire, de ascultare .
in rindul unor penticostali mai profunzi care le descopera singuri ele sint numite "Vocea Domnului" .
apoi mai este un aspect care are legatura cu timpurile -referitor la "deschiderea harului pentru putina vreme , inchiderea lui si deschiderea pentru totdeauna in vremurile Judecatii" aceste deschideri se refera la faptul ca dintre mireni vor primi cu adevarat botezul mult mai multi fata de perioada in care este inchis cind cei care primesc dintre ei sint doar exceptii .
momentul cind a fost reinchis harul -conform unor apocrife- a survenit dupa un interval in vremea primilor apostoli dar in ziua de azi el a fost redeschis deja de citeva decenii insa chiar si asa nu toti cei botezati de mici il primsc -tocmai pentru ca el este primit doar in baza nazuintei ori macar  existenta unui climat religios haric in familie .

Alt aspect este ca in vremurile cind este deschis copii nascuti din parinti care au botezul cu adevarat vor aeva la rindul lor botezul din nastere.
Botezul poate fi primit de catre nazuitori fie ca un dar neasteptat fie in urma unei rugaciuni cind sansa ca el sa fie primit creste cu atit mai mult cu cit sint implinite cit mai multe din conditiile favorizante:
-profunzimea personala
-nazuinta spre inbunatatire a cracterului
-existenta unui mediu comunitar spiritual-religios favorabil .

efectele primirii botezului in acea zi pot fi de doua feluri
-fie insesizabile urmind ca in timp sa se vada o imbunatatire pe masura eforturlor si a binecuvintarilor
-fie f evidente in urma unei lucrari de purficare ceva mai profunda care poate cuprinde totodata si naltarea unor calitati , stare de purificare care va dura exact un an de zile- urmind apoi ca ea sa fie ulterior reobtinuta la fel ca si ceilalti prin eforturi spirituale sporite. Un fel de cadou temporar exemplificativ .
In partea mistica hindusa aceasta "trezire" poarta numele de Trezire Luminoasa" iar daca ea are loc exact cind omul mai avea un mic pas pina la desavirsirea caracterului ea il va ajuta instantaneu sa o si obtina -stare de "Moksha" sau "Nirvana" "Nirvkalpa Samadhi"

#27
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
@pupa-ma in-n fond: EU SUNT. Eu sunt kundalini si nu sunt kundalini. EU sunt TOT si NIMIC. EU SUNT.
Visul meu e lumea in care ma misc asa cum vantul se misca deasupra apei pe care care incearca s-o tulbure dar nu reuseste, caci apa e ca o oglinda ce oglindeste furtuna de desupra ei fara sa fie afectata.
EU SUNT.

#28
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
@pupa-ma-n fond: nu, nu asta vreau sa zic. Ceea ce intelegi tu se raporteaza la ceea ce stii deja. Nu incerca sa intelegi cu mintea ca nu vei reusi. EXISTA, iar atunci vei intelege.

#29
MIZRAHIND

MIZRAHIND

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,729
  • Înscris: 29.01.2013

View Postmihao37, on 17 martie 2013 - 08:57, said:

si care se manifesta prin anunite senzatii -furnicaturi, presiune slaba, caldura, racoare resimtite in valuri sau mat.

i valuri adica sa zicem ca daca simti racoare (lucru ideal) perceptia r fi aproape identica cu cazul i care au sufla usor in palma -ca o adiere, ca o briza usoara, ca un vint, ca o suflare (Pneuma -numele din Gnosticism)
-perceptiile in general se refera ( in functie de localizarea pe fiecare deget sau zona din palma ) la starea de purificare a fiecarei chakre principale dar alteori mai constituie si raspuns la diferite rugaciuni sau intrebari de spiritualitate ori chiar confirmari sau negari ale auspiciositatii sau oportunitatii intentiilor, ideilor proprii sau cele ascultate / citite. Deci in acest fel putem percepe -in functie si de credinta proprie -valoarea de adevar in orice privinta .
ele sint percepute mai mult sau mai putin proentual in mai toate mediile spiritual -religioase . Ele sint de fapt "darul deosebirii duhurilor si al adevarului"
faptul ca scoala teologica si dogmele crestine nu ne vb despre aceste perceprtii se datoreaza faptului ca nu toata lumea le percepe si cu precadere pt ca nu toata lumea primeste cu adevarat botezul sfint , cei care primesc cu siguranta sint cei hirotoniti (cu referire strict la crestinatatea catolica si ortodoxa) dar si foarte multi calugar , iar dintre mireni doar cei care au o viata religioasa temeinica si dorinta de sfintire, de ascultare .
in rindul unor penticostali mai profunzi care le descopera singuri ele sint numite "Vocea Domnului" .
apoi mai este un aspect care are legatura cu timpurile -referitor la "deschiderea harului pentru putina vreme , inchiderea lui si deschiderea pentru totdeauna in vremurile Judecatii" aceste deschideri se refera la faptul ca dintre mireni vor primi cu adevarat botezul mult mai multi fata de perioada in care este inchis cind cei care primesc dintre ei sint doar exceptii .
momentul cind a fost reinchis harul -conform unor apocrife- a survenit dupa un interval in vremea primilor apostoli dar in ziua de azi el a fost redeschis deja de citeva decenii insa chiar si asa nu toti cei botezati de mici il primsc -tocmai pentru ca el este primit doar in baza nazuintei ori macar  existenta unui climat religios haric in familie .

Alt aspect este ca in vremurile cind este deschis copii nascuti din parinti care au botezul cu adevarat vor aeva la rindul lor botezul din nastere.
Botezul poate fi primit de catre nazuitori fie ca un dar neasteptat fie in urma unei rugaciuni cind sansa ca el sa fie primit creste cu atit mai mult cu cit sint implinite cit mai multe din conditiile favorizante:
-profunzimea personala
-nazuinta spre inbunatatire a cracterului
-existenta unui mediu comunitar spiritual-religios favorabil .

efectele primirii botezului in acea zi pot fi de doua feluri
-fie insesizabile urmind ca in timp sa se vada o imbunatatire pe masura eforturlor si a binecuvintarilor
-fie f evidente in urma unei lucrari de purficare ceva mai profunda care poate cuprinde totodata si naltarea unor calitati , stare de purificare care va dura exact un an de zile- urmind apoi ca ea sa fie ulterior reobtinuta la fel ca si ceilalti prin eforturi spirituale sporite. Un fel de cadou temporar exemplificativ .
In partea mistica hindusa aceasta "trezire" poarta numele de Trezire Luminoasa" iar daca ea are loc exact cind omul mai avea un mic pas pina la desavirsirea caracterului ea il va ajuta instantaneu sa o si obtina -stare de "Moksha" sau "Nirvana" "Nirvkalpa Samadhi"

Kundalini sau Puterea Incolacita de la Baza este situata in zona bazei sirei spinarii si a perineului. De fapt, in realitate nu are nici loc si nici forma, chiar daca i se mai spune si Sarpele Adormit. Adeptul se va concentra pe purificarea canalelor (nadis) principale, pe cel central - Sushumna, si pe cele imediat importante - Ida si Pingala. Prin Sushumna va intra si va urca Kundalini, odata trezita, va strapunge si va distruge chakrele intilnite in cale, si in final se va uni cu Shiva. Sushumna trebuie curatata si purificata, si odata ajuns la acest stadiu, Kundalini se va trezi si va urca. Daca canalul Sushumna nu este curatat si Kundalini s-a trezit, viata adeptului si sanatatea lui pot fi puse in pericol. Unii profani trec la exercitii de trezire a Puterii de la Baza, fara sa curete Sushumna, ceea ce este deosebit de periculos. Prin ascendenta lui Kundalinii, odata cu strapungerea fiecarei chakre, adeptul dobindeste puteri psihice (siddhis) cu care poate face minuni. Insa nu trebuie sa se foloseasca de ele, caci il pot opri din drum, iar caderea lui Kundalini poate fi de asemeni mortala. Trebuie sa urce, sa distruga chakrele una dupa alta, pina ajunge la tel, la Lotusul cu o mie de petale din crestetul capului (de fapt deasupra capului) si asta inseamna Iluminarea, Realizarea, Nirvana, sau Imparatia Cerurilor. Tantra Yoga si Raja Yoga se ocupa cu trezirea Kundalini, si sint forme de yoga pentru cei cu intelect foarte dezvoltat. Este necesar intotdeauna un maestru (guru) realizat pentru indrumarea adeptilor.

#30
mihao37

mihao37

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,150
  • Înscris: 21.11.2009
Din cite stiu eu chakrele nu pot fi distruse ceea ce insemna ca e posibil ca pe undeva sa se fi strecurat o grseeala de interpretare
ele nu sint distruse , ele contin calitatile caracterului care trebuiesc desavirsite iar acest lucru este realizat de catre Kundaklini in tandem cu puterea divina si nazuinta aspirantului , lucru care dureaza mai multe vieti la rind pina la atingerea deplinatatii sfinteniei.

ceea ce s-ar putea spune ca sint distruse sint impuritatile energetice care blocheza calitatile -deci (blocheaza) chakreke
in momentul cind chakrele au un anume nivel de purificare e ca si cum ele se desfac ca un robinet lasind sa curga mai departe suvoiul puterilor lui Kundalini catre urmatoarea chakra .
lotusul cu o mie de petale este simbolul poetic al celei de-a saptea chakre si pentru ca fiecare chakra in plus fata de calitatile ei specifice le contine si pe ale celrorlalte anterioare inseamna ca a saptea contine toate calitatile

ele ar putea sa treaca mai departe daca ar fi neaparata nevoie- in caz de urgenta- insa se opresc sa purifice acea chakra intro masura multumitoare dupa care trec la urmatoarea,
pe de alta parte fiecarui fir dintre cele ca formeaza suvoiul ii este desrinata cite o calitate sau jumatate ori mai putin dar poate ajuta si pe altele abia dupa ce reuseste sa purifice acea calitate si sa o mentina la un bun nivel de manifestare

mai exista si alte discipline Yoga care adauga in practica necesitatea procesului mistic referitor la Kundalini cum ar fi Kundalini Yoga si ueori si Hatha Yoga al carei scop de purificare (a constiintei) este tocmai "maturarea" traseului pt usurarea muncii lui Kundalini

Edited by mihao37, 20 March 2013 - 21:54.


#31
MIZRAHIND

MIZRAHIND

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,729
  • Înscris: 29.01.2013

View Postmihao37, on 20 martie 2013 - 21:53, said:

Din cite stiu eu chakrele nu pot fi distruse ceea ce insemna ca e posibil ca pe undeva sa se fi strecurat o grseeala de interpretare

Asa am citit in Upanisade. Daca gasesc vreo versiune electronica iti trimit link. Dar ideea e ca ele se transfigureaza si nu mai sint necesare functiile lor in corpul celui realizat. Corpul astral insusi este transfigurat.

#32
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
"Distrugerea" si "refacerea" chackrelor are legatura cu cresterea nivelului vibrational al Omului.

#33
ioham

ioham

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 4,484
  • Înscris: 11.01.2013

View PostSOCRATE_MMXII, on 21 martie 2013 - 12:04, said:

"Distrugerea" si "refacerea" chackrelor are legatura cu cresterea nivelului vibrational al Omului.
Parcă spuneai că asculți de Cuvîntul lui Hristos. Nu-mi amintesc să ne fi lăsat chakre și vibrații....

#34
MIZRAHIND

MIZRAHIND

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,729
  • Înscris: 29.01.2013

View PostSOCRATE_MMXII, on 21 martie 2013 - 12:04, said:

"Distrugerea" si "refacerea" chackrelor are legatura cu cresterea nivelului vibrational al Omului.

Daca sint distruse si din anumite cauze Kundalinii "cade", nu mai e posibil in aceasta viata sa aiba loc ascensiunea. Cind Kundalini ajunge in fiecare chakra, noi puteri psihice sint insusite. Daca adeptul cedeaza tentatiei de a "face minuni" si a se juca cu aceste siddhis, risca sa nu mai poata merge mai departe, si Kundalini poate "cadea",fiind in pericol viata sau sanatatea mintala. La fel, daca canalele Sushumna, Ida si Pingala nu sint curatate, Kundalini nu va putea urca si va cadea, vatamind persoana adeptului.
Este ceva foarte periculos si este nevoie de indrumare si supraveghere din partea unui maestru.

#35
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Mizrahind: "distrugerea" chakrelor la trecerea lui kundalini prin ele semnifica modificarea vibratiei lor la un nivel mai inalt. Evident ca ida, pingala si sushumna trebuie sa fie curate, astfel incat kundalini sa poata urca.

Si da, "puterile" date chakrelor la trecerea kundalini prin ele (siddhis) sunt o capcana dulce otravita pentru multi yoghini, de aceea e nevoie de un maestru - care sa te ghideze.

#36
blueday

blueday

    blue monday

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,134
  • Înscris: 20.12.2010
ganditi-va intai: cum obtineti efectul "kundalini" si apoi mai vorbim !

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate