Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Iesirea din coproprietate

Mouse wireless ergonomic cu bater...

Cum se calculeaza dobanda lunara ...

La mulți ani @driftking91!
 Unde e recomandat sa ma cazez in ...

Descarcator de supratensiune tip 2

ping digi?

Reparare "șanțuri&#...
 De ce i se zice Mariei "Stapa...

Colet valoare Londra București

BMW seria 3 rulat vs SsangYong Ko...

Share abonament Netflix
 Cum pot sa fac rost de un negativ...

Lant Bicicleta

Un designer artist: Raymond Loewy

ATS din contactor modular
 

lumea peste 10 ani

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
35 replies to this topic

#1
center_2001

center_2001

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 385
  • Înscris: 08.09.2010
Predicții pentru următorul deceniu


Revista Forbes  și-a făcut publice joi previziunile asupra lumii până în 2020, anticipând deja din primul an al celui de-al doilea deceniu al secolului nostru evenimente și răsturnări neașteptate de situații.

Potrivit ziariștilor de la Forbes, la cârma Coreii de Nord va veni în 2011 Kom Jong Un, fiul de 29 de ani al liderului nord-coreean Kim Jong-Il. După cum se așteaptă, acesta va lua locul tatălui său după moartea 'marelui cârmaci', în prezent în vârstă de aproximativ 70 de ani. Autorii previziunilor sugerează că noul lider de la Phenian, pasionat de meciurile din Campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA), va stabili legături economice cu Statele Unite ale Americii.

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon va ajunge în 2011 la Cairo pentru a saluta nașterea omului care va face ca populația lumii să ajungă la 7 miliarde, care va fi o fetiță. Iar, pe piață își vor face apariția primele autoturisme de croazieră, capabile să se deplaseze pe șosele și să zboare deopotrivă. Prețul unei astfel de mașini zburătoare se estimează că va fi în jur de 200.000 de dolari.

Infractorul secolului, Bernard Madoff, condamnat pe viață pentru crearea celei mai mari escrocherii piramidale din istoria lumii, de miliarde de dolari, va fi găsit cu lațul la gât în celula sa. Va fi o sinucidere înscenată, prezic 'ghicitorii în stele' de la Forbes.



Salt semnificativ al prețului la petrol și gaze

Anul următor, 2012, va fi marcat de instabilitate, conform prognozei revistei americane. Forbes se așteaptă ca Israelul să aplice lovituri aeriene asupra instalațiilor nucleare ale Iranului
. În replică, Iranul ar putea bloca strâmtoarea Hormuz, prin care tranzitează țițeiul și gazele țărilor arabe spre piețele internaționale. O astfel de evoluție va duce la un salt semnificativ al prețului la petrol și gaze.

În același an, în Mexic, va izbucni o nouă formă de tuberculoză, al cărei virus va fi rezistent la orice tratament cu medicamente. Epidemia se va răspândi în SUA și America Latină și va conduce la închiderea graniței dintre SUA și Mexic.


Statul chinez va promova activ relațiile homosexuale


Cu toate acestea, dezvoltarea pe ansamblu a medicinei promite noi descoperiri în noul deceniu. În 2015, prognozează Forbes, lumea va avea la îndemână pastila împotriva autismului. Un an mai târziu, va fi efectuată prima inseminare artificială de spermă, creată pe baza de celule stem feminine. Bărbatul va deveni inutil în ceea ce privește reproducerea și perpetuarea umanității, scrie revista, care anticipează că, la orizontul anului 2020, SUA vor dispune de roboți ce vor extermina celulele canceroase din organism.

Până la sfârșitul deceniului următor, revoluția sexuală va ajunge și în China. Din cauza dezechilibrului dintre femei și bărbați, autoritățile vor legaliza căsătoriile homosexuale, iar statul chinez va promova activ relațiile homosexuale - estimează cei de la Forbes.



Carne făcută în laborator


Marea recesiune se va încheia abia în 2018 și va fi marcată de refacerea pieței forței de muncă din SUA și de o reducerea a șomajului sub 7% - anticipează revista. Către această dată, SUA vor avea posturi vacante de personal din lumea virtuală, cum ar fi gărzi de corp și căutători de comori pentru cei care joacă jocuri online.

Iar, în supermarket-urile americane, carnea se va vinde la 20 de dolari kg și nu va fi carne de pasări sau animale crescute în ferme, ci în laboratoare.


Sfârșitul deceniului următor va fi marcat de primele războaie climatice

În anul încheierii recesiunii, SUA vor pune capăt celui mai lung dintre războaiele pe care le-au purtat de-a lungul vremii
și-și vor retrage trupele din Afganistan. Ambele părți aflate în conflict - atât SUA și Occidentul, cât și talibanii - vor spune că au învins, scrie publicația citată.

Dar, cu aceasta epoca războaielor nu se va încheia: sfârșitul deceniului următor va fi marcat de primele războaie climatice, precum și de un posibil conflict între China, pe de o parte, și o coaliție între India și Pakistan, pe de altă parte, din cauza construirii unui mare baraj în Tibet, previzionează Forbes.

În acest timp, lumea se va și distra.Astfel, compania Virgin Galactic, a lui Richard Branson, va oferi în 2020 primul zbor spre Lună la un preț al biletului de 200 milioane dolari, conchide revista.
sursa http://www.casefarai...0-ani-7429.html


Alta predictie


Jurnaliștii britanici de la The Telegraph au vorbit cu mai mulți experți din diferite domenii ca să vadă ce ne rezervă viitorul în următorii 10 ani. Iată ce au aflat.

Medicină

În următorii ani, medicina va face pași în cercetare, mai ales în lupta cu cancerul și HIV/SIDA. Nu se întrevede o cale de vindecare a bolii Alzheimer. Iar tehnologia își va spune cuvântul în sălile de operație, unde robotica va înlocui bisturiul.

Mediu

Deceniul următor va fi cu siguranță cel mai călduros, iar încălzirea globală va continua. Pe de altă parte, în toată această perioadă va fi un boom al energiilor alternative, în special cea solară. În plus, dovezile că telefoanele mobile sunt nocive se înmulțesc.


Știință

Zborurile în spațiu vor fi organizate tot mai mult de companii private. Tot până în 2020 vom asista la crearea "vieții artificiale". Americanul Craig Venter vrea să dezvolte în laborator microorganisme artificiale care să producă biocombustibili și hidrogen.

Tehnologie

Cu siguranță tehnologia se va infiltra în toate aspectele vieții noastre în următorul deceniu. Iar telefonia mobilă va evolua și mai mult și ne va lega de internet.

Muzică

Vom avea mai puține vedete la nivel global, iar starurile de la reality-show-urile tv vor fi înlocuite cu cele de pe internet.

Film

După "Avatar"-ul lui James Cameron, va urma o explozie a peliculelor 3D. În plus, tot mai multe producții care nu vin de la Hollywood își vor face intrarea pe piață.

TV

Avântul internetului va mai tăia audiențele, dar vor mai exista show-uri care să-i țină pe telespectatori în fața micilor ecrane.

Sport

Argentina va câștiga Cupa Mondială la fotbal și rugby, iar atletul Usain Bolt va depăși un nou record la 400 de metri.
sursa http://www.evz.ro/de...iu--881398.html

Edited by center_2001, 23 September 2010 - 18:47.


#2
vladma

vladma

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,257
  • Înscris: 18.10.2007
Nu scrie daca vom termina Autostrada Transilvania ... probabil va fi dupa 2020 :(

#3
avlad18

avlad18

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 805
  • Înscris: 26.07.2010
Pacat ca nu au luat in considerarea faptul ca populatia Terrei va ajunge la 8-9 miliarde prin 2020, ma refer la cea legata de recesiune. Restul sunt idiotenii.
Iar Usain Bolt concureaza doar la 200 si 100 m... poate isi rupe piciorul pana in pana in 2020.

Edited by avlad18, 23 September 2010 - 19:01.


#4
iulik17d

iulik17d

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,626
  • Înscris: 25.04.2009
ma ingrozesc de ce citesc

#5
gdans

gdans

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,549
  • Înscris: 20.05.2005

View Postcenter_2001, on 23rd September 2010, 19:44, said:

Predicții pentru următorul deceniu
. . .
Tehnologie

Cu siguranță tehnologia se va infiltra în toate aspectele vieții noastre în următorul deceniu. Iar telefonia mobilă va evolua și mai mult și ne va lega de internet.
. . .

Si eu prevad ca pana in 2100 vor aparea noi modele de mobil . . . si cam atat.
Mai pe scurt, cam din 1990 se bate pasul pe loc in stiinta si tehnologie si aceasta stare va continua si in secolele urmatoare.

Pentru cine este interesat, sa studieze comparativ explozia stiintifica si tehnica din perioada 1950 - 1990.

#6
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,662
  • Înscris: 13.06.2004
Vom ajunge o lume plină de cocalari și pițipoance!  :thumbup:

#7
magul132001

magul132001

    Twisted mind,twisted soul

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,684
  • Înscris: 14.09.2007
Io's curios cum stiu aia ca al 7-lea miliard  locuitor al planetei va fi o fetita. :deadtongue:

Edited by magul132001, 23 September 2010 - 19:13.


#8
iulik17d

iulik17d

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,626
  • Înscris: 25.04.2009
va face populatia lumii sa ajunga la 7 miliarde. citesti ca o creta

#9
SuperDuper

SuperDuper

    Crushed

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,295
  • Înscris: 25.04.2006
Nu stie nimeni EXACT cati suntem si cand se va naste al 7 miliardelea copil. Este doar o chestie de propaganda ordinara. TREBUIA sa fie o fetita, dintr-o tara nealiniata, islamica si din familie saraca.

Edited by SuperDuper, 23 September 2010 - 19:43.


#10
clarity

clarity

    Tovaras

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,822
  • Înscris: 02.09.2009
Evident, e imposibil sa se nasca in Miami dintr-o familie bogata. Sau cumva sa fie din suedia sau norvegia. Musai trebuie s fie ori din asia ori din africa.

#11
the1one

the1one

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 457
  • Înscris: 27.01.2009

View Postiulik17d, on 23rd September 2010, 20:21, said:

va face populatia lumii sa ajunga la 7 miliarde. citesti ca o creta
...adica fetita aia va face prin mijloace numai de ea stiute :naughty: SA AJUNGA POPULATIA LA 7 MILIARDE :lol:

#12
iulik17d

iulik17d

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,626
  • Înscris: 25.04.2009
"pentru a saluta nașterea omului care va face ca populația lumii să ajungă la 7 miliarde, care va fi o fetiță." eu asta inteleg.

#13
tablagiu_xxx

tablagiu_xxx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,346
  • Înscris: 15.06.2009
peste 10 ani cred ca baiatul mihaelei radulescu o va viola pe fata andreei marin.

#14
gxg88

gxg88

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,159
  • Înscris: 15.03.2006
Am citit cateva randuri si deja simteam cum ma prostesc, asa ca m-am oprit.  :wacko:

ASTEA au fost publicate in Forbes?
Ma bucur ca nu-s abonat!

Edited by gxg88, 23 September 2010 - 20:44.


#15
Tuvene

Tuvene

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 580
  • Înscris: 29.12.2006

View Postvladma, on 23rd September 2010, 19:56, said:

Nu scrie daca vom termina Autostrada Transilvania ... probabil va fi dupa 2020 :(
pai daca la cehi constructia unei autostrazi a durat 80 de ani iti dai seama ca la noi va fi gata cand astia vor zbura cu masinile, iar noi ne vom plimba cu bicicleta pe pamant.
si va fi inaugurata tot de o nuti si un chel.

#16
ASCENDED

ASCENDED

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,749
  • Înscris: 02.07.2010
peste 10 ani populatia lumii va fi de 5 miliarde nu de 7 cum abereaza aia.

#17
CoCo615

CoCo615

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 365
  • Înscris: 28.08.2008
Despre religie nimic? ... :lol:

"Către această dată, SUA vor avea posturi vacante de personal din lumea virtuală, cum ar fi gărzi de corp și căutători de comori pentru cei care joacă jocuri online."

Asta nu ma mira ... deja se vand caractere virtuale, nu mai e mult pana cand copii rasfatati cu bani multi, ii vor ruga pe parinti sa le faca rost de unu sa-i stranga comori, sa-i faca bani virtuali, skill, si alte balarii... caracterului micutului.

#18
impartial_politic

impartial_politic

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 367
  • Înscris: 17.08.2010

View Postascended, on 23rd September 2010, 21:50, said:

peste 10 ani populatia lumii va fi de 5 miliarde nu de 7 cum abereaza aia.
Vor fi 7 miliarde peste un an.Si de unde stii ca vor fi 5 miliarde peste 10 ani? :rolleyes:

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate