Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sunt noile generatii care se nasc...

Butuc pedalier

Niste intrebari despre apartamente

Comentarii amuzante pe Youtube
 Nu iese laptopul din sleep mode.

Facerea de bine - ce aștepta...

Probleme drum servitute

Se pot monta placi de gresie de 1...
 Card de debit virtual emis de India

Diferenta ATS generator si PV

La multi ani @Lotusisrael!

Declarație primar
 Contestare amenda politia locala

PC se restarteaza cu erori ecran ...

Mercedes atego 815 oprire motor

Ce contine Creion rani dupa ras?
 

Rhodos

- - - - -
  • Please log in to reply
1191 replies to this topic

#1135
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,865
  • Înscris: 04.07.2010

View Postjudas, on 16 iulie 2021 - 10:17, said:

... Aquarium ...

Să înţeleg că nu l-aţi vizitat ?


View Postjudas, on 16 iulie 2021 - 10:17, said:

... nevasta-mea a zis ca nu crede ca o sa reziste cele 300 de trepte asa ca am facut cale intoarsa ...

Nevastă-mea ar fi fost sigură de la început că nu vrea să urce.
Trebuia să o laşi în maşină, la aer condiţionat, şi te duceai singur.
Noi aşa procedăm mereu şi amândoi suntem mulţumiţi.


Sănătate şi felicitări !

#1136
judas

judas

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,830
  • Înscris: 04.02.2008

View Postkerkyra, on 16 iulie 2021 - 13:46, said:

Pacat ca nu ati stat la taverna din Koskinou, Pilionas, din piata satului. Era pustiu si cand am fost noi, spre seara, la plecarea din Kallithea, dar ne-a convins cu oferta de platouri traditionale si a meritat, intr-adevar.
Plecasem cu gandul sa mancam acolo, ne-am oprit chiar la Pilionas, tipul de acolo ne-a spus ce are in meniu (cu mentiunea ca "gustul este specific localitatii noastre"), dar era atat de sinistru sa stam singuri acolo incat am zis "pas".

View PostOvidiuNS, on 16 iulie 2021 - 14:09, said:


Să înţeleg că nu l-aţi vizitat ?


Nu, nu l-am avut pe lista scurta.

View PostOvidiuNS, on 16 iulie 2021 - 14:09, said:

Nevastă-mea ar fi fost sigură de la început că nu vrea să urce.
Trebuia să o laşi în maşină, la aer condiţionat, şi te duceai singur.
Noi aşa procedăm mereu şi amândoi suntem mulţumiţi.

La coborarea spre masina m-a strafulgerat ideea asta, dar n-am fost foarte hotarat. Apoi mi-a parut rau, dar n-am avut ce sa mai fac.

#1137
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,865
  • Înscris: 04.07.2010

View Postjudas, on 16 iulie 2021 - 15:51, said:

... La coborarea spre masina m-a strafulgerat ideea asta, dar n-am fost foarte hotarat ...

Lasă, măcar de acum încolo s-o aplici. Funcţionează foarte bine !


Sănătate şi tcb !

#1138
sweetheart_simy

sweetheart_simy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 565
  • Înscris: 15.01.2010
Rhodos, jurnalul vacantei:
Am zburat cu Wizz, zbor ok in mare, cu mici intarzieri, in ambele sensuri, la venire a fost de fapt cu un avion al unei companii Lituaniene, nu mai retin numele, dar am primit apa din partea lor. Pret, undeva la 1600 lei dus-intors 2 persoane, cu un bagaj de cala de 20 kg.
Cazare: Billy’s Studios in Faliraki, pret 325 E, luat de pe Booking, 7 nopti, cu mic dejun. Curat, personal amabil, cu o mica piscina, mobila noua, AC, curatenie zilnic, prosoape si asternuturi schimbate la 2 zile, mic dejun ok pentru pretul asta, repetitiv, dar se gasea cate ceva pentru orice gust, bufet suedez continental. Recomand cu multa caldura cazarea, pentru cei care prefera genul de cazare mai autentic greceasca si fug de AI.

Ziua 1:
Aterizare pe aeroport, am luat in primire masina, rezervata anterior de la Autotour. Plata cash la sosire, rezervare fara card de credit, anulare gratuita, asigurare full fara limita de km. am platit 25 E/ zi pentru categoria B (aveau masinile pe categorii, A fiind cea mai ieftina) ne-au dat un Hyunday i10 in stare buna, destul de nout. Pe seara, am facut plaja in Faliraky, in zona cazarii ( pe la aquapark ca si punct de reper). Citisem ca plaja este murdara si urata, mie mi s-a parut doar o plaja usor banala.

Ziua 2:
Anthony Queen de dimineata, foarte draguta pentru snooekling, apoi ne-am mutat pe Traganou Beach, unde am si mancat la o taverna. Nu recomand taverna neaparat, dar de foame, merge.

Ziua 3:
Cam batea un vant enervant, asa ca am hotarat sa facem vizita Rhodos Town, am parcat pe langa digul cu morile de vant, asa ca am mers pana la cerbul care este in loc de piciorul colosului, apoi ne-am dus cartre acvariu si locul in care se intalnesc marile. Acvariul in sine, este destul de saracacios, nu recomand sa-l vizitati neaparat, cred ca pana si la cel din CT, sunt mai multi pesti, clar este sub cel din Creta. Am mancat foarte bine, intr-o taverna care cred ca se numeste Olive, gasita pe drumul de la acvariu, inapoi catre centrul vechi, undeva aproape de niste hoteluri de AI, despre care se tot vorbea pe aici. Am luat platoul de meze si il recomand din toata inima. Apoi, am mers prin centrul vechi, am urcat intr-un turn, 5 E cu o bautura inclusa, am vizitat palatul marelui maestru de unde am luat un bilet combo care includea muzeul de arheologie, asa ca, am fost nevoiti sa mai alocam o alta zi, tot pentru Rhodos.
To be continued….



#1139
kerkyra

kerkyra

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,518
  • Înscris: 14.03.2006
Voiam sa va mai sugerez cate ceva, apoi am vazut ca de fapt nu mai sunteti acolo...

Edited by kerkyra, 02 August 2021 - 13:10.


#1140
sweetheart_simy

sweetheart_simy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 565
  • Înscris: 15.01.2010

View Postkerkyra, on 02 august 2021 - 13:08, said:

Voiam sa va mai sugerez cate ceva, apoi am vazut ca de fapt nu mai sunteti acolo...
Pai, poti sa sugerezi, pentru cei care vor pleca, chiar si noi, planuim sa mai mergem o data, candva, ca am ratat cateva obiective, din cauza caldurii, data viitoare, va fi Septembrie, sau chiar Octombrie.

#1141
sweetheart_simy

sweetheart_simy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 565
  • Înscris: 15.01.2010
Ziua 4:
Am fost iar in orasul Rhodos, de dimineata, am vizitat restul obiectivelor din biletul combo: ceva biserica, muzeu de arta contemporana, dar ce consideram ca a meritat cu adevarat, a fost muzeul de arheologie, ne-a surprins dimensiunea lui si varietatea obiectelor expuse. Am mancat pe o straduta laterala din orasul vechi, ca eram prea lesinati ca sa mai cautam altceva, nu a fost grozava mancarea, nu merita mentionat, daca va mai tin picioarele, mergeti in afara orasului vechi.
Dupamiaza, am fost pe plaja de langa Kalithea springs. Nu stiu cum se numeste, dar este un loc minunat de snoorkeling. Apropo de snoorkeling, a mai observat cineva cat de mari sunt aricii de mare in Rhodos? Cred ca au tepi de 30 cm, aveti grija pe unde calcati, nu e de gluma cu ei. Pe seara, am vizitat Kalithea, merita vizitat complexul, foarte interesant si ies poze dragute, probabil merita facuta si o plaja acolo, dar pentru noi, ramane la capitolul, cu alta ocazie.

Ziua 5:
Am plecat intins spre golful St Paul, planul era sa facem doar plaja de dimineata acolo si sa plecam in Lindos, sa vizitam si sa facem plaja acolo pe seara, dar am prins 2 sezlonguri la umbra deasa a unui copac si era atat de draguta plaja si atat de cald afara, asa ca am hotarat pe loc sa ne petrecem toata ziua acolo si asa am facut, nu am regretat. Mancarea este foarte buna, usor scumpicica, dar cred ca au ceva chef cu aspiratii de stele Michlin, portiile generoase, frumoase si gustoase. Sezlongurile 10 E bucata, umbrelele nu par sa faca fata soarelui, daca nu sunteti amatori de prajit, dar copacul, este minunat.
Pe seara, am plecat spre Monolithos pentru a vedea apusul acolo si am ajuns, chiar la timp, pentru a prinde cateva poze minunate cu apusul. Am facut drumul inapoi pe partea de V care pare interesanta de vazut pe timp de zi.

Ziua 6:
Ne hotarasem sa vizitam valea fluturilor, vremea, era din ce in ce mai calda, asa ca am ales sa lenevim de dimineata la piscina hotelului. Am mers pe la 11 spre valea fluturilor. Ca sa raspund intrebarii mele, dinainte de plecare, traseul se parcurge cam in 2 ore de mers lent, facut poze, baut un suc sus, vazut si manastirea, care practic e in afara complexului si se ajunge si de la sosea la ea, de fapt am trecut pe langa ea in drum spre vale si este de fapt o biserica cu priveliste frumoasa. Spun asta, pentru cei care nu mai doresc sa se duca pana acolo pe jos. Aveam multe potentiale planuri pentru plaja de seara, dar am gasit un pliant pentru o taverna cu plaja pe partea de vest, numita Porto Antico si am mers acolo. Mancarea bunicica, dar mai scumpa (cam include si pretul sezlongului, care este gratuit pentru clienti). Ce-i drept, au propria gradina cu legume, pozele au iesit dragute, plaja este cu nisip, dar in apa sunt pietre, este necesara incaltaminte de apa.

Ziua 7:
Ziua cea mai calda, era aproape insuportabil de cald, cel putin pentru noi. Am intentionat sa mergem spre Lindos, pe drum ne-am oprit la Stegna, nu am putut sa ramanem insa, era prea cald, nisipul ardea picioarele, iar umbrelele pareau ineficiente, nici nu am luat una, am plecat la Tsambika Beach, unde am gasit ceva copac pe marginea plajei, dar oricum era groaznic de cald, umbrelele, erau ca si la Stegna. Am facut o baie, ne-am uscat putin si am hotarat ca Lindos, ramane pentru alta data, am facut cale intoarsa, spre cazare, unde ne-am racorit la aer conditionat cateva ore, apoi am plecat pe plaja din Faliraki, am mancat la una dintre tavernele de pe plaja si am gasit o umbra buna, pentru ultima zi de plaja.

Ziua 8:
Plaja la piscina si am plecat spre aeroport devreme. Se face coada maricica, la controlul de pasapoarte pentru non Schenghen, mai ales acum ca trec si britanicii tot pe acolo, asa ca, nu pierdeti mult timp in duty free inainte de a vedea cum e coada, poate am avut noi ghinion, dar era o mare coada. Daca in Romania, ne-a cerut Wizz sa fim cu 3 ore insinte la aeroport, total degeaba (nu a durat mai mult decat inainte de pandemie), aici, ar trebui sa va luati macar 2 ore si sa treceti de controlul de bagaje macar cu 1,5 ore inainte, ca sa fiti siguri.

Cam asta a fost vacanta noastra. Incerc sa pun si poze, dar vad ca nu prea merge de pe telefon.


#1142
sweetheart_simy

sweetheart_simy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 565
  • Înscris: 15.01.2010
Anthony Quinn:
Attached File  6C7F013E-6389-4F7B-BD39-6EB8A9CFD5F5.jpeg   466.08K   29 downloadsAttached File  E5B43E64-E164-4C1F-BF89-2C2CBE8A2A04.jpeg   189.56K   30 downloads[

Traganou Beach:
Attached File  19B2F9CE-DB9E-43FB-837F-A5690838AF72.jpeg   417.87K   31 downloadsAttached File  BD8BD3EE-EAD7-41FD-8DC1-EF4C65AB619D.jpeg   128.45K   39 downloads Attached File  F402E5F8-C501-4F84-B7CF-A2CFD42BF356.jpeg   624.17K   38 downloads

Rhodos town:
Attached File  432444ED-A756-42D5-9B04-E54DBC162BA8.jpeg   621.03K   32 downloadsAttached File  B8B3E362-C5C9-4E4D-9221-2323D903FC1A.jpeg   385.95K   25 downloads

Taverna cu mancare buna, aproape de acvariu
Attached File  01D1A8EF-4DB2-4603-A2F6-EEC343401158.jpeg   325.59K   29 downloads

Orasul vechi:
Attached File  58413AC9-0780-40C4-A886-782DC9CED3F7.jpeg   458.41K   29 downloadsAttached File  3B08A77C-F951-451B-AC11-E23B8C2EC29C.jpeg   549.52K   21 downloadsAttached File  31FFA6F9-C1FB-4B40-9681-314D2F4DEEDB.jpeg   425.78K   26 downloads

St Paul:
Attached File  82E90B42-D95E-46CF-BA25-C89EFCE98940.jpeg   377.27K   30 downloadsAttached File  AE710147-21D8-4DAA-957F-438D55E8BBC5.jpeg   916.29K   42 downloads

Monolithos:
Attached File  B9FF7B09-F2B7-4C00-950A-015AAA2AB9CC.jpeg   383.68K   34 downloadsAttached File  3BD4E24F-7556-4ECB-B18C-19E4924B01E3.jpeg   317.21K   35 downloadsAttached File  BFEA8645-FD5A-4B90-8B30-E2A907CC41A9.jpeg   637.16K   38 downloadsAttached File  7777DD0E-E2BE-48E8-9BCD-DF96565EEEE6.jpeg   369.05K   35 downloads

Valea fluturilor:
Attached File  916D3F45-9BC8-4E42-898F-4B5A17AD2E5A.jpeg   496K   32 downloadsAttached File  C2A45B2C-2687-4688-A869-9AB24852F5CB.jpeg   1.02MB   21 downloadsAttached File  E7B544B1-85A3-40EE-B0D5-EE049F92913A.jpeg   344.92K   41 downloads

Colosul din Faliraki:
Attached File  F47F19C5-EA38-4DA8-A25A-157E51B3F530.jpeg   516.6K   47 downloads

Apus in Faliraki:
Attached File  EB545282-D682-421B-A1CF-AE79DB7F286F.jpeg   475.68K   52 downloads

De la cazare:
Attached File  42341733-BFD3-4E10-BF59-E2D40813A892.jpeg   221.25K   47 downloads

#1143
kerkyra

kerkyra

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,518
  • Înscris: 14.03.2006
Parca-mi pare rau ca nu am urcat la Monolithos, vazand pozele tale, dar era tarziu, aparuse si un nor/ceata care cobora spre sosea si mai aveam de mers pana la cazare, in Rodos. Am facut in acea zi circuitul insulei, cu Prasonissi ca perla a coroanei, iar partea de vest, unde eram cam singuri pe sosea, mi s-a parut ceva de pe alta insula.

#1144
sweetheart_simy

sweetheart_simy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 565
  • Înscris: 15.01.2010

View Postkerkyra, on 03 august 2021 - 08:50, said:

Parca-mi pare rau ca nu am urcat la Monolithos, vazand pozele tale, dar era tarziu, aparuse si un nor/ceata care cobora spre sosea si mai aveam de mers pana la cazare, in Rodos. Am facut in acea zi circuitul insulei, cu Prasonissi ca perla a coroanei, iar partea de vest, unde eram cam singuri pe sosea, mi s-a parut ceva de pe alta insula.
ar fi meritat cred, chiar si cu nor, poate ieseau niste poze interesante, oricum, nu este mult de urcat.

#1145
kerkyra

kerkyra

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,518
  • Înscris: 14.03.2006
Am facut niste poze de pe sosea.

Attached Files



#1146
Ntim

Ntim

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 630
  • Înscris: 01.02.2008
Multă lume în Rodos, turism la maxim în octombrie. Plin de lume de peste tot. Mult old People, plin de Tui și avioane și autocare, dimineața 22 grade și acum la ora asta 26.De la noi cam greu de ajuns aici. Eu am ajuns cu transfer. Undeva la bine spre foarte bine. Poze mai încolo.

Edited by Ntim, 04 October 2021 - 14:49.


#1147
nikolas

nikolas

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 548
  • Înscris: 12.11.2003
Salutare
Aveti idee cam cat ajunge taxiul din Rhodos Town catre aeroport? Conteaza faptul ca cursa va fi in jurul orei 4 A.M.?
Multumesc

#1148
judas

judas

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,830
  • Înscris: 04.02.2008

View Postnikolas, on 05 octombrie 2021 - 13:33, said:

Salutare
Aveti idee cam cat ajunge taxiul din Rhodos Town catre aeroport? Conteaza faptul ca cursa va fi in jurul orei 4 A.M.?
Multumesc
https://www.taxi-rhodes.com/
Astia zic ceva de 25E.

#1149
kerkyra

kerkyra

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,518
  • Înscris: 14.03.2006
Parca era o placuta in statia de taxiuri pe langa care treceam noi, cu tarife catre diverse puncte.

#1150
Ntim

Ntim

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 630
  • Înscris: 01.02.2008
Rodos in octombrie la inceput.

In prima faza era pe lista Kos dar nu s-a putut, motivul nu iesea calculul cu zborul (avioanele) ca au fost mai multe si la dus si la intors.  Vroiam in o insula mai departe ceva apropiat de Turcia sa nu fie ceva de genul Atena,  Salonic, Tassos ca acolo am fost,  vroiam neaparat  pe o insula si pana la urma vacanta a fost pe doua insule, si pe aia pusa pe lista de cautari prima si asta unde am ajuns in prima faza neplanificat. Sa spui ca ai ajuns in Rodos nefiind pe lista suna cam deplasat dar asa a fost . In Rodos am ajuns cu avionul din Italia si mai departe in insula Kos cu Ferry.  am ajuns seara in aeroportul din Rodos cu o intarziere de cam doua ore, motivul invocat a fost ca grecii faceau ceva greva sau ceva de genul asta, nu stiu daca asta era adevarul, ce e adevarat era ca nu se permitea intrarea in spatiul aerian grecesc si ne-am imbarcat si am stat in avion fara sa decoleze mai mult de o ora si tot eram informati ca se discuta situatia. pana la urma am plecat cu doua ore intarziere. Din aeroport  aprox 45 de minute am ajuns in centrul orasului in capat unde opreste autobuzul de la aeroport, acolo plin de lume, sezon turistic la maxim, la hotel am ajuns pe la noua seara , din statia de autobuz din autogara  pana la hotel cu telefonul in mana in 30 minute am ajuns la hotel.

Trei nopti la hotel de 2* undeva la foarte bine tinand cont si de pret in Rodos, hotelul in zona aia de sus din varf (vazut pe harta) daca va uitati pe harta veti vedea un varf si acolo e zona cea mai apropiata de Turcia.  Un hotel la aprox 5 minute de plaja si faleza foarte bine pozitionat, mic dejun continental bine spre foarte bine, intrebari de unde sunteti ? raspuns Romania , de fiecare data   cateva cuvinte in romana.

In zona aia plin de hoteluri de toate felurile, in prima linie de 4 si 5 stele pline de turisti majoritari englezi si ceva nemti. Acolo in varful ala unde venea lumea la poze batea vantul tare in permanenta (zona spre Turcia)  spre dreapta stand cu fata spre mare brusc marea era mult mai linistita, la dreapta plaje de tot felul inclusiv plaje cu dotari de categoria lux si plin de terase, in stanga (de la varf)  la fel hoteluri de 4 si 5 stele cu zone de plaje cu vant tare.
Difera mult marea din varful ala, una e spre dreapta si alta e spre stanga, in o parte bate vantul tare, in cealalta nu.

Zona din centru Old Town spectaculoasa, ultraturistica, plin de nave si yahturi pentru mini croaziere pe cele trei insule din jur, cam agasanti cei cu ofertele din zona aia, mai departe zona unde acosteaza navele de croaziera si primul port de ferry de unde pleaca ferryboturile spre anumite destinatii, mai departe la aprox 2 km de zona asta alt port de ferryboturi de la alta companie.  Dupa trei nopti de cazare aici in ultima zi am plecat spre destinatia pusa pe lista de acasa adica Insula Kos, am plecat cu ferry cel de la ora 17, o nava imensa cu loc de stat in zona cu fotoli, in zona de sus unde se iese afara, mai era zona cu scaune ca la avion, zona cusetelor dar acolo nu era nimeni fiinca traseul asta pe care am mers se parcurgea in aprox trei ore. Vreo trei baruri, un restaurant, magazin, poate erau mai multe dar atat am vazut eu.

Rodos spectaculos si in octombrie plin de turisti,  hoteluri pline, trebuie pe putin cam trei sejururi de 10 zile sa spui ca ai vazut Rodos.  Ma refer la insula nu numai la oras.

Am ajuns pe insula Kos tot seara pe intuneric si impresia a fost alta fata de aia cu primul contact cu Rodos, poate si din cauza faptului ca am ajuns aici in alt fel nu cu avionul.
Aici se vedea influenta turceasca in zona, distanta pana in Turcia este foarte mica, de cateva ori  aveam pe telefon semnal de la turci, asta in zona aia din Kos in zona cea mai apropiata de Turcia.

Rodos e una si Kos e alta, sunt diferite.

Prima poza o bucata din plaja de langa varf acolo unde bate vantul tare, la stanga.

Poza cealalta compania cu, care am mers spre Insua Kos.

Attached Files

  • Attached File  02.jpg   425.68K   18 downloads
  • Attached File  5i.jpg   132.22K   16 downloads


#1151
nikolas

nikolas

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 548
  • Înscris: 12.11.2003
Salutare!
Si eu m-am mirat de cati turisti sunt in aceasta perioada in Rodos, mai alesi turisti germani cu copii. O explicatie ar fi faptul ca in octombrie, in Germania sunt aprox 2 saptamani de vacanta, in functie de fiecare land.
In rest, apa calda si vreme buna de plaja.

Edited by nikolas, 19 October 2021 - 18:52.


#1152
Ntim

Ntim

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 630
  • Înscris: 01.02.2008
Rodos in octombrie

,Ziua 26 -27 grade, noaptea in jur de 20 grade.
Cateva poze, ultima poza ferry spre Insula Kos de la ora 17, mai este ferry si dimineata la ora 8 dar cu cealalta companie.
Prima poza vedere din balcon.

Cam prea cald ziua. Din Romania cam greu de ajuns aici cu zbor direct in octombrie, se poate doar cu escala undeva in Europa, ex Italia, dupa octombrie si mai greu fiinca nu mai sunt zboruri din Italia sau din alte tari direct spre insule raman putine spre Atena dar de acolo trebuie alt zbor sau ferry care face multe ore din Pireu si costa destul de mult.  Mai ramane varianta prin Turcia si pe urma ferry dar asta e valabil mai mult pentru cei ce prefera sa mearga cu masina.

Va doresc spor la cautat variante de mers in  Insula Rodos si Insula Kos si in extrasezon nu numai vara.

Attached Files

  • Attached File  88.jpg   223.21K   15 downloads
  • Attached File  5r.jpg   243.52K   17 downloads
  • Attached File  887.jpg   215.13K   16 downloads
  • Attached File  888.jpg   98.11K   16 downloads
  • Attached File  as.jpg   186.96K   14 downloads
  • Attached File  er.jpg   185.33K   15 downloads
  • Attached File  o0.jpg   186.01K   16 downloads
  • Attached File  q.jpg   184.53K   15 downloads
  • Attached File  w.jpg   179.06K   14 downloads
  • Attached File  wa.jpg   236.01K   14 downloads
  • Attached File  73.jpg   113.75K   15 downloads


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate