Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mercedes atego 815 oprire motor

Ce contine Creion rani dupa ras?

Filtru sedimente inainte de pompa?

Paște fericit!
 electrician constructor video curs

Cum pot bloca transferul de date ...

Ce reprezinta in chimie abrevieri...

Google pay ma taxeaza in timp ce ...
 Kia Picanto 2022 - Problema motor?

Durere umar AC Joint

Care este cea mai sanatoasa paine?

Zgomot ritmic ce urmeaza rotirea ...
 Merita Lumix FZ82 in 2024?

Nu pot activa Memory Integrity

Supratensiuni accidentale

Cuțit/ briceag drumetie
 

Omul este definit de ceea ce este, nu de ceea ce detine

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
78 replies to this topic

#37
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004

 Selam, on 19th April 2010, 12:54, said:

1. Cred ca diferenta dintre olimpic si exemplarul din clip este ca primul nu ar rosti niciodata 'Wow, dar ce se vede ? Ce se vede ? O medalie din aur...Vai dar a cui o fi oare ? Incredibil...Nu o sa ajungeti niciodata ca mine, fraierilor.'
de unde stii? motivul pentru care nu rosteste niciodata este ca sint cam plapinzi si le muti capul cu un dos de laba. daca ar fi fi destepti si cu muschi ar face-o. medaliile nu se dau degeaba, se dau ca sa te lauzi cu ele. daca nu ar vrea sa se laude nu si le-ar pune la git si mai mult, le-ar refuza. ca matematicianul ala ticnit din rusia

 Selam, on 19th April 2010, 12:54, said:

2. Nu am urlat impotriva gipanelor si bogatiei, ci atitudinii ostentativ-agresive de a le afisa.  Ok, e o lume libera. Bogatie exista din cele mai vechi timpuri.Dar eu nu sunt de acord ca expunerea averii in acest mod in public sa fie ridicata la nivel de valoare. Nu vorbim aici de legi, ca nu ne legam de juridic, ci de social.

Daca ai ceva, de ce trebuie sa-l si arati ?
pentru ca asa au fost gindite, sa iasa in evidenta. daca pui un ferarri linga un logan, culmea, iesi in evidenta cu ferarri si te caci pe el logan. si cu ce te deranjeaza aceasta "aratare a bogatiei"? cineva care are o vila ar trebui sa o puna dupa niste DRAPERII? cineva care are un avion, ar trebui sa-l faca invizibil? care e problema ta cu ceea ce au altii, atita timp cit NU AU FURAT. DACA sint obtinute ilegal, e altceva si atunci, din nou, problema nu e aratatu, ci faptul ca se fura ca in codru.

 floryyn, on 19th April 2010, 13:06, said:

E, aici e problema! Cât la sută din mândrii posesori mioritici de gipane le-au obținut prin muncă cinstită?
nu conteaza. ideea este ca nimeni nu zice "taranii cu gipane care n-au muncit pentru ele". se zice "taranii cu gipane" si atit. frustrare, atita tot

 floryyn, on 19th April 2010, 13:06, said:

Dacă vezi un sportiv de performanță la volanul gipanului sau merțanului zici da domle', merită, a muncit din greu, bravo lui. Idem pentru un om de afaceri care chit că a mai "fentat" sistemul a muncit totuși din greu. Dar când vezi un cocalar, un manelist, un ciumpalac incult, încrezut și prost care te sfidează în trafic cu gipanu/merțanu sau elicopterul (cum a fost recent aici) lui... :puke:  
de unde dracu stii tu ce e ala de la volan? tu traiesti intr-un univers imaginar in care toti oamenii de afaceri asculta opera si vorbesc numai cu dumneavoastra si umbla numai la costum? :w00t:

si din nou, ce legatura au manelele? e mai bun rock-ul decit manelele? de ce? iti garantez ca cel putin jumate din rocari habar n-au ce inseamna versurile. e mai bun mozart? cine conduce ascultind mozart? ala io, ala io. cea mai mare imbecilitate e sa te consideri superior cuiva pentru ca asculti alt cacat de muzica

si inca o chestie geniala: nu exista UN SINGUR afacerist cinstit in acest univers. adica unu care sa nu fi facut in viata lui vreo fenta, care poate sa mearga in fata lui dumnezo si sa zica "io am fost intotdeauna cinstit" :lol:

#38
Molnjer

Molnjer

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,662
  • Înscris: 02.12.2007
Pai sunt oameni superiori, ca daca n-ai fi am trai toti ca in Star Trek.

#39
sergiu_spooky

sergiu_spooky

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,738
  • Înscris: 23.06.2006
"Dar eu nu sunt de acord ca expunerea averii in acest mod in public sa fie ridicata la nivel de valoare."

Ăla care și-o expune sau prostu la care îi pasă e de vină pentru situația asta?
Bună gândire. În aceeași idee ar trebui să-l împușcăm pe Guță pentru ce cântă și pe Becali că o pierdut Steaua cu 5:1 aseară.

#40
alex_asoltaneifitzgerald

alex_asoltaneifitzgerald

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 329
  • Înscris: 15.08.2009
da, well, problema e ca in romania majoritatea celor cu jeep si vila gandesc ca "eu sunt boss-ul bo$ilor, am inventat smecheria, deci da-te dracu de pe trecerea de pietoni, marsh afara intru in fatza ta la coada" si asa mai departe. ca unora li se pare normal.. nu ma mai mira  :console:

intre un om de afaceri cu ferrari si care vine in slapi cu samanta la bot si manele in masina, care urla la mine "baaa am dat 200 de mii de euro pe masina asta" (ca deh, e dreptul lui sa se laude, nu?  :lol: )
vs
un om de afaceri cu ferrari imbracat in tinuta business si care zice "buna ziua, ma numesc x, ce mai faceti?"
... il prefer pe tipul al doilea, care nu se lauda, la care se vede ca nu e un bufon si nu trebuie sa se laude ca sa vad ca are ferrari si haine smechere

#41
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004

Quote

da, well, problema e ca in romania majoritatea celor cu jeep si vila gandesc ca "eu sunt boss-ul bo$ilor, am inventat smecheria, deci da-te dracu de pe trecerea de pietoni, marsh afara intru in fatza ta la coada" si asa mai departe. ca unora li se pare normal.. nu ma mai mira
in romania majoritatea gindesc asa. punct. de-aia manelele au atita succes, chiar daca aia care asculta cum rupe ala milioanele n-a mincat nimic de 3 zile, el se identifica cu manelistu si se viseaza boss. e o natiune cu naluci

Quote

intre un om de afaceri cu ferrari si care vine in slapi cu samanta la bot si manele in masina, care urla la mine "baaa am dat 200 de mii de euro pe masina asta" (ca deh, e dreptul lui sa se laude, nu? laugh.gif )
exista o singura problema aici: faptul ca ce zici tu face parte doar din imaginatia de de frustrat care nu are ferarri. in rest, daca mi-l arati pe posesorul de ferarri cu manele, slapi si smintina la bot, recunosc ca m-am inselat. de fapt nu recunosc, pentru ca UN posesor de ferarri etc nu e reprezentativ :w00t:

Quote

un om de afaceri cu ferrari imbracat in tinuta business si care zice "buna ziua, ma numesc x, ce mai faceti?"
... il prefer pe tipul al doilea, care nu se lauda, la care se vede ca nu e un bufon si nu trebuie sa se laude ca sa vad ca are ferrari si haine smechere
adica preferi un beshinos sclifosit cu 90% sanse de a fi ghei :lol:

#42
sergiu_spooky

sergiu_spooky

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,738
  • Înscris: 23.06.2006
Iar ne scărpinăm în cur cu peria de sârmă.
Ăia n-ar exista dacă nu le-ar da nimeni atenție. E atât de simplu. Nu ar exista "interpreți" de manele dacă nu ar asculta nimeni manele. WTF? Asta se cere, asta se produce. Nu am eu niciun drept, legal ori moral, să îi acuz pe ei de ceva. Orice discuție legată de problemele României în particular și a omenirii în general eu am tendința să o reduc la o singură concluzie: e nevoie de educație, multă. Nu dinaia de la facultate, dinaia de bun simț, primită de la părinți, nu din cartier, de pe străzi, BUG Mafia sau Guță.
Că până la urmă e un cerc vicios e la mintea cocoșului, dar se poate ieși din el și soluția e în mâinile ălora care or tot biptut, pardon, reformat sistemu de învățământ timp de 10 ani de s-o ales prafu de el.
Hai să nu mai fim fraieri pentru un moment și să recunoaștem că soluția nu e să ne mutăm ăștia dăștepții în Danemarca ci să punem osu să culturalizăm puțin masele. Da ai cu cine? Rareori da.

#43
alex_asoltaneifitzgerald

alex_asoltaneifitzgerald

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 329
  • Înscris: 15.08.2009

 Mosotti, on 19th April 2010, 15:03, said:

1. in romania majoritatea gindesc asa. punct. de-aia manelele au atita succes, chiar daca aia care asculta cum rupe ala milioanele n-a mincat nimic de 3 zile, el se identifica cu manelistu si se viseaza boss. e o natiune cu naluci


2. exista o singura problema aici: faptul ca ce zici tu face parte doar din imaginatia de de frustrat care nu are ferarri. in rest, daca mi-l arati pe posesorul de ferarri cu manele, slapi si smintina la bot, recunosc ca m-am inselat. de fapt nu recunosc, pentru ca UN posesor de ferarri etc nu e reprezentativ :w00t:


3. adica preferi un beshinos sclifosit cu 90% sanse de a fi ghei :lol:

1. fair enough, asa e  :lol:
2. nu draga, nu am ferrari si nu sunt absolut deloc frustrat din cauza asta. am oricum o masina dupa care sa intoarca lumea capul pe strada, but guess what?  :lol: asta nu inseamna ca daca tip chestia asta sau le amintesc tuturor constant ma face mai bogat/destept/orice-vrei-tu.
ba da, e reprezentativ pentru o anumita categorie de oameni. genul ala care au maybach dar il indreapta cu ranga sau care au bmw si put a transpiratie de la 2 metri. nu ti se pare nimic ciudat aici?  :lol:
3. exact. ai inteles tu in maniera ta proprie, dar ai prins ideea  ;)

#44
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
ideea este ca exagerarile cretine si comparatiile inexistente nu ajuta la nimic.

apropo de bogatie, stiti emisiunea aia de pe nus ce dracu de post in care niste vedete de care n-a auzit nimeni isi prezinta casoaiele? ma intreb ce casoaie au vedetele de care am auzit. lui nicholas cage am citit ca vor sa ia nus ce viloaie si castele. :lol:

oricum, inca nu s-a inventat masina dupa care sa intorc capul pe strada. nici femeia. da asta probabil fiindca pot sa analizez suficient de repede incit sa nu trebuiasca sa ma intorc

#45
floryyn

floryyn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,663
  • Înscris: 30.07.2005

 Mosotti, on 19th April 2010, 14:22, said:

...

si inca o chestie geniala: nu exista UN SINGUR afacerist cinstit in acest univers. adica unu care sa nu fi facut in viata lui vreo fenta, care poate sa mearga in fata lui dumnezo si sa zica "io am fost intotdeauna cinstit"  :lol:

Corect, dar dacă nu ar face așa, ar da faliment în doi timpi și trei mișcări, având în vedere "mediul de afaceri" românesc...


 Mosotti, on 19th April 2010, 17:25, said:

...

lui nicholas cage am citit ca vor sa ia nus ce viloaie si castele. :lol:

oricum, inca nu s-a inventat masina dupa care sa intorc capul pe strada. nici femeia. da asta probabil fiindca pot sa analizez suficient de repede incit sa nu trebuiasca sa ma intorc
Las' să-i ia lui Cage moșiile că s-a prostit în ultimul timp; ce porcărie de film am văzut aseară pe HBO, nu mi-a venit să cred că s-a pretat să joace în așa inepție...(Knowing)

Să nu-mi zici tu că dacă ai vedea ditamai Bugatti Veyron cu una țâțoasă la volan n-ai întoarce capul... :naughty: Bine că deocamdată singurul Veyron din România aparține lui Cășuneanu junior și după ăla chiar că n-ar fi cazul de întors capul :deadtongue:

Edited by floryyn, 19 April 2010 - 17:26.


#46
sergiu_spooky

sergiu_spooky

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,738
  • Înscris: 23.06.2006
Uite vezi, deaia. Mi se rupe mie de Cășuneanu Jr. și de Veyronu lui. De ce aș vrea să știu așa ceva? Excluzând situația în care fac parte dintr-o comise de anchetă și vreau să aflu de unde are și ce face cu banii.

#47
floryyn

floryyn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,663
  • Înscris: 30.07.2005

 sergiu_spooky, on 19th April 2010, 18:31, said:

Uite vezi, deaia. Mi se rupe mie de Cășuneanu Jr. și de Veyronu lui. De ce aș vrea să știu așa ceva? Excluzând situația în care fac parte dintr-o comise de anchetă și vreau să aflu de unde are și ce face cu banii.

Păi din partea mea să-și bage Veyronul în cur și să apese butonul ăla roșu (ăla care dezlănțuie fiara aia W16 de 8 litri la full power... :drac: )

#48
gabigowriel

gabigowriel

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,254
  • Înscris: 07.12.2009
:rolleyes:  Ce ati "deviat" de la subiect  :naughty:

#49
Molnjer

Molnjer

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,662
  • Înscris: 02.12.2007
Trebuie sa fii idiot sa te lauzi cu nu stiu ce masina. In primul rand pe zi ce trece ii scade tot mai mult valorea si bagi tot mai multi bani in ea. In al doilea  rand daca ti-ai infipt-o intr-un copac "bijiteria" ta  e buna   la fier  vechi.

#50
anknic

anknic

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,961
  • Înscris: 12.10.2004
si audiul ala face vreo 6000-7000 de euro.

eu nu pot sa spun decat ca e cam "jenibil" baietasul ala...

jenibil=jenant+penibil.

#51
gabigowriel

gabigowriel

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,254
  • Înscris: 07.12.2009

 Molnjer, on 19th April 2010, 20:31, said:

Trebuie sa fii idiot sa te lauzi cu nu stiu ce masina. In primul rand pe zi ce trece ii scade tot mai mult valorea si bagi tot mai multi bani in ea. In al doilea  rand daca ti-ai infipt-o intr-un copac "bijiteria" ta  e buna   la fier  vechi.
:naughty:  NU-I DOM'LE ASA!
Eu cred ca o APTERA  nu-si pierde valoarea deloc!
Pentru ca nu gasesti ALTA  la fel de eficienta ca asta! :first:
Daca-mi iau una ,  sa mor de nu-mi fac video si ma pun pe YOUTUBE!
"Sa moara toti dusmanii mei , din aeronautica"  :band:
Later edit : ca m-am ajuns...  :lol:  

Attached Files


Edited by gabigowriel, 19 April 2010 - 19:56.


#52
vasuki

vasuki

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 703
  • Înscris: 08.05.2009

 ego_zenovius, on 18th April 2010, 17:43, said:

nu stiu din ce motiv isi iau turcii masini tari dar PIBul lor per capita este mult mai mic decat al romanilor (cam pe jumatate).

Fals.

http://news.bbc.co.u...les/1022222.stm

Turkey country profile
...
GNI per capita: US $9,340 (World Bank, 2008)

http://news.bbc.co.u...les/1057466.stm

Country profile: Romania
...
GNI per capita: US $7,930 (World Bank, 2008)

Datele sunt anterioare crizei si e vorba de venitul national brut per capita, nu de PIB per capita, dar nu prea are cum sa fie situatia radical diferita in cazul PIB-ului. In nici un caz nu poate fi vorba de un PIB/cap de locuitor pe jumatate in Turcia fata de Romania. :nonobad:

 Selam, on 18th April 2010, 18:31, said:

PIB/capita e mai mic din cauza contrastului urban(vest) -rural(est).

Tu ai luat de buna afirmatia cum ca Turcia ar avea un PIB/cap de locuitor cam pe jumatate cat are Romania? :)
Acum am vazut datele corespunzatoare lui 2009(exprimate in dolari) de pe wikipedia:

http://en.wikipedia......l)_per_capita

This article includes three lists of countries of the world sorted by their gross domestic product per capita at nominal values, the value of all final goods and services produced within a nation in a given year, converted at market exchange rates to current U.S. dollars, divided by the average (or mid-year) population for the same year.

The figures presented here do not take into account differences in the cost of living in different countries, and the results can vary greatly from one year to another based on fluctuations in the exchange rates of the country's currency. Such fluctuations may change a country's ranking from one year to the next, even though they often make little or no difference to the standard of living of its population. Therefore these figures should be used with caution.


FMI:

58.Turcia - 8.427 $
...
63.Romania - 7.503 $

Banca Mondiala:

45.Turcia - 10.745 $
...
51.Romania - 9.300 $

CIA World Factbook:

64 .Turcia - 7.700 $
...
71. Romania  - 7.200 $

http://en.wikipedia......P)_per_capita

This article includes three lists of countries of the world sorted by their gross domestic product (GDP) at purchasing power parity (PPP) per capita, the value of all final goods and services produced within a nation in a given year divided by the average (or mid-year) population for the same year.

GDP dollar estimates here are derived from purchasing power parity (PPP) calculations. Such calculations are prepared by various organizations, including the International Monetary Fund and the World Bank. As estimates and assumptions have to be made, the results produced by different organizations for the same country tend to differ, sometimes substantially. PPP figures are estimates rather than hard facts, and should be used with caution.


FMI:

66 .Turcia   - 12.339 $
...
68 .Romania  - 11.755 $

Banca Mondiala:

49.Romania  - 14.064 $
...
51.Turcia  - 13.920 $

CIA World Factbook:

75.Romania  - 11.500 $
...
78 .Turcia  - 11.200 $

Confirm si eu faptul ca turcii(cei din Turcia, nu cei minoritari din Ro) nu au mania de a se da mari in stilul in care o fac romanii. Bulgarii in schimb sunt la fel de "manelisti" ca si ai nostri.

 ego_zenovius, on 18th April 2010, 18:40, said:

nu vad ce vezi rau in faptul ca niste oameni pleaca sa munceasca in alta tara.

Ba este ceva rau, nu pentru persoanele care pleaca ci pentru statul care nu e in stare sa pastreze forta de munca in tara. Si e si o dovada de incompetenta crasa a celor care conduc statul respectiv.
Stiu ca unii viseaza ca cei plecati se vor intoarce majoritatea acasa cu banii castigati in Vest si cu alte obiceiuri de munca invatate pe acolo, cu o alta mentalitate, dar se imbata cu apa rece.

La anu' e recensamant. Cred ca o sa se lase cu plansete in presa(si nu numai) in urma lui. :D

 iozefini, on 18th April 2010, 20:01, said:

de acord cu ego_zenovius.capsunarii asa cum peiorativ ii numim sa nu uitam ca au pompat in romania nu stiu cate milioane de euro.

Deocamdata, cat timp mai au rude in viata prin tara. Dar in timp o sa sece si "ugerul" la asta de la care inca mai suge Romanistanul. :deadtongue:  

 iozefini, on 18th April 2010, 20:01, said:

oamenii astia muncesc totusi.sa le acordam respectul cuvenit.

Corect. Dar cei din cauza carora au fost nevoiti sa plece din tara pentru a-si face un rost ce or merita oare in loc de respect? :bigwhitegrin:

 floryyn, on 19th April 2010, 14:06, said:

E, aici e problema! Cât la sută din mândrii posesori mioritici de gipane le-au obținut prin muncă cinstită?

Dacă vezi un sportiv de performanță la volanul gipanului sau merțanului zici da domle', merită, a muncit din greu, bravo lui. Idem pentru un om de afaceri care chit că a mai "fentat" sistemul a muncit totuși din greu. Dar când vezi un cocalar, un manelist, un ciumpalac incult, încrezut și prost care te sfidează în trafic cu gipanu/merțanu sau elicopterul (cum a fost recent aici) lui... :puke:  

Dar cand vezi la volan o gagicuta blonda de vreo douazeci de anisori, inseamna oare ca si ea a muncit din greu? :naughty:

Edited by vasuki, 20 April 2010 - 10:30.


#53
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004

 floryyn, on 19th April 2010, 17:25, said:

Corect, dar dacă nu ar face așa, ar da faliment în doi timpi și trei mișcări, având în vedere "mediul de afaceri" românesc...
ma refeream la intreg universul, nu la romania

 floryyn, on 19th April 2010, 17:25, said:

Să nu-mi zici tu că dacă ai vedea ditamai Bugatti Veyron cu una țâțoasă la volan n-ai întoarce capul... :naughty: [color="#0000ff"]
nu, ma doare in cur

#54
Imperathor

Imperathor

    Dictator perpetuu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,131
  • Înscris: 03.07.2008

 sergiu_spooky, on 19th April 2010, 17:15, said:

Iar ne scărpinăm în cur cu peria de sârmă.
...

Nasol obicei... :photo:

 floryyn, on 19th April 2010, 18:51, said:

Păi din partea mea să-și bage Veyronul în cur și să apese butonul ăla roșu (ăla care dezlănțuie fiara aia W16 de 8 litri la full power... :drac: )

Mai eficient este daca-si baga o umbrela in respectivul orificiu... si dupa aceea o deschide!  :w00t:

 Mosotti, on 20th April 2010, 12:16, said:

...ma doare in cur

E de la hemoroizi... ^_^

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate