Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La mulți ani @driftking91!

Unde e recomandat sa ma cazez in ...

Descarcator de supratensiune tip 2

ping digi?
 Reparare "șanțuri&#...

De ce i se zice Mariei "Stapa...

Colet valoare Londra București

BMW seria 3 rulat vs SsangYong Ko...
 Share abonament Netflix

Cum pot sa fac rost de un negativ...

Lant Bicicleta

Un designer artist: Raymond Loewy
 ATS din contactor modular

Parere apartament ~150k

Limitare la 100mb/s

Altercație
 

C.N.A.

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

Poll: Ce parere aveti despre CNA ? (25 member(s) have cast votes)

Ce parere aveti despre CNA ?

  1. Buna. (3 votes [12.00%])

    Percentage of vote: 12.00%

  2. Proasta. (17 votes [68.00%])

    Percentage of vote: 68.00%

  3. Asa si asa. (5 votes [20.00%])

    Percentage of vote: 20.00%

Vote Guests cannot vote

#1
zamfy

zamfy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 141
  • Înscris: 07.04.2005
Iata ce ii scrie Vadim lui Ralu Filip intr-o Scrisoare Deschisa: :D

Domnule Ralu Filip,

e prima si, sper, ultima oara cīnd te bag īn seama pe aceasta cale. Pentru mine, dumneata esti o nulitate zgomotoasa, un idiot cu ifose de intelectual, macinat de ambitii bolnave si foarte complexat. Ca scriitor, mi-am dat seama, repede, de unde īti vin complexele: ajunge sa te uiti, dimineata, īn oglinda, sa vezi cīt de urīt si de negru esti, cu un cap de dulau zapacit, proaspat scapat din latul hingherilor, care fuge īn toate directiile si ar fi īn stare sa muste pe toata lumea. Macar daca te-ai spala, dar se vede de la o posta ca transpiri gudron, iar lumea care te cunoaste spune ca duhnesti īngrozitor – si pe dinauntru, si pe dinafara. Asta e situatia, n-am cum sa te ajut. Biografia dumitale e o suita de īntīmplari jenante, la capatul carora n-ar fi trebuit sa ajungi demnitar, cu masini la scara si cu leafa de ministru – ci, cel mult, la Jilava sau la Balaceanca. Te-ai nascut la 30 august 1959. Astrologii afirma ca, atunci, au vazut lumina zilei foarte multi prosti, ceea ce pare plauzibil. E regretabil handicapul cu care ai pornit īn viata: īn copilarie ti-a murit un frate īnchis īn frigider (?!), Dumnezeu sa-l ierte, dar de atunci ai ramas cu o ura inexplicabila īn suflet. Daca as fi un scriitor suprarealist, as spune ca, de fapt, dumneata ai murit, iar cel care semneaza acum Ralu Filip e fratele matale. Ǝn 1984 ai absolvit, pe brīnci, Facultatea de Drept, devenind avocat la Urziceni, stagiu de 6 ani, īn care ti-ai ,,facut mīna” la sperturi, papornite si gaini cu capu-n jos. Ǝn 1990, te-ai gudurat pe līnga Ion Iliescu si FSN, la modul cel mai dezgustator cu putinta. Ǝn paralel, te-ai zbatut sa te īnvīrtesti de un certificat de revolutionar (?!), ceea ce i-a scandalizat pe toti cei care stiu ce-ti poate pielea. Ca angajat la ziarul ,,Curierul National”, ai fost cooptat īn Mafia traficantilor de copii. Stiu sigur ca ai fost procurator al unor familii straine. Ǝntr-un Raport īntocmit īn anul 1999 de doi ofiteri superiori de Politie (publicat īn revista ,,Romānia Mare” si necontestat de nimeni pīna acum) esti īnvinuit ca ai luat spaga 5.000 de dolari de la Mafia traficantilor de copii. La vremea aceea, i-ai acuzat, public, de īncalcarea Legii pe ofiterii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate, care īi instrumentasera un Dosar Penal avocatei Ileana Bustea, care, prin Fundatia Irene, era o veriga importanta īn exportul de copii romāni. Tot atunci, ai primit, drept mita, o limuzina de la cīteva familii din Italia, pe care le-ai favorizat sa obtina copii, disparuti, apoi, fara urma. O alta sursa de venituri ilegale a fost TVR: īn 2001, ai profitat, din plin, de banii Televiziunii publice, īn calitate de moderator al emisiunii ,,Scurt pe doi”, de unde primeai aproape 2.000 de dolari pe luna (cca. 70.000.000 de lei) pentru ,,interpretarea de roluri artistice” (?!).
Ratingul emisiunii era extrem de mic – la fel cum a fost si numarul cetatenilor care te-au votat, īn iunie 2004, pentru functia de primar general al Capitalei. Fiindca asta e valoarea matale: esti o cantitate neglijabila si, cu cīt sīnt mai īndraznete visele de marire pe care le ai, cu atīt mai ridicol esti.

Domnule Ralu Filip,

nu ti-as fi trimis aceasta Scrisoare Deschisa daca n-as fi constatat ca ai facut o fixatie fata de persoana mea. Ǝn septembrie 2002, la ordinul stapīnului dumitale, care te-a instalat īn fruntea CNA, Adrian Nastase – ai īndraznit sa īnchizi postul OTV, timp de cca. 2 ani, lasīnd someri 162 de oameni, din pricina prezentei mele la o emisiune (?!). O asemenea barbarie nu s-a mai petrecut īn Romānia si, īn orice caz, ea nu s-a īntīmplat nicaieri īn lumea civilizata. Dar ce-ti pasa dumitale? Ti-ai jucat rolul de kappo pīna la capat! Acum, tot din cauza mea, ai propus colegilor din CNA sa se īntrerupa, timp de 10 minute, emisiunea la acelasi post OTV. Din fericire, acestia s-au opus. Din nefericire, īnsa, ei n-au avut curajul sa te īmpiedice de a aplica (īntr-o singura luna) 3 amenzi extrem de mari, aceluiasi OTV, īnsumīnd 750.000.000 de lei!!! De ce? Chipurile, fiindca eu as fi adus o serie de acuzatii unor oameni, fara a le proba (?!). Domnule Filip, un senator nu e sef de Serviciu Secret, nici detectiv particular, ca sa stea pe saci de documente. De pilda, eu, cīnd afirm ca dumneata esti un imbecil, nu sīnt obligat sa aduc si probe, fiindca se vede asta cu ochiul liber.

Este limpede ca, de fapt, dumneata ma urmaresti tot pe mine, fiindca, iata, la cele 3 emisiuni se aflau si alti parlamentari si fruntasi ai PRM, care au adus, si ei, tot felul de acuzatii īmpotriva Mafiei – dar despre acestia n-ai suflat o vorba. De ce, bunaoara, n-ai sanctionat TOATE posturile centrale de Televiziune (TVR, Pro TV, Antena 1, Realitatea TV, B1 TV s.a.) fiindca au transmis, īn direct, declaratiile lui Traian Basescu de luni seara, cīnd acesta a adus grave acuzatii presei, pentru ,,intoxicare”, fara a furniza ceea ce dumneata numesti ,,dovezi”? Si de ce nu amendezi si postul Prima TV, unde circarii fara umor de la ,,Cronica Cīrcotasilor” ma insulta si ma calomniaza sistematic, fara sa mi se acorde nici macar 1 minut Drept la Replica? Este evident ca, prin amenzile inimaginabile pe care le aplici OTV-ului, dumneata īncerci descurajarea acestui post (si a altora) de a ma mai invita la vreo emisiune. Aceasta este cea mai nerusinata forma de cenzura pe care am īntīlnit-o īn viata mea. Ǝi mai reprosezi lui Dan Diaconescu ca nu permite telefoane īn direct la emisiunile unde sīnt invitat eu; omul n-are nici o vina, eu l-am rugat sa nu dialogam cu nimeni, fiindca se consuma timp, asta e tot. Nu cred ca poti sa fii atīt de inconstient sa-mi impui, mie, formatul de emisiune care īti convine! Ǝn ceea ce priveste banii pe care eu am afirmat ca i-am dat la OTV pentru a difuza, vineri seara, Conferinta de Presa a PRM, stai linistit – e vorba de sume infime, de cīte 3-4 milioane de lei, oferiti unor tehnicieni pentru montajul peliculei, īn conditiile īn care noi, ca partid, n-avem astfel de specialisti si posibilitati tehnice.

Ǝn concluzie, ceea ce faci dumneata e o cenzura de factura stalinista, care transforma CNA-ul īntr-o institutie totalitara. Nu mai ramīne nici o īndoiala ca dumneata ai fost, esti si, mai mult ca sigur, vei ramīne un ticalos incorigibil, cu apucaturi de paznic de puscarie. Ǝti prevad un sfīrsit jalnic…

8 iunie 2005

Dr. Corneliu Vadim Tudor, Presedintele Partidului Romānia Mare
_________
http://www.ziarultri...370&format=html

#2
AirBoy

AirBoy

    Snow! Ski! Be freeeee...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,103
  • Înscris: 05.05.2003
Are umor, nu gluma, in rest.... no comment.....

#3
Valentine

Valentine

    Un Mosotti mai serios.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,279
  • Înscris: 30.11.2003

zamfy, on Jun 10 2005, 18:33, said:

Domnule Filip, un senator nu e sef de Serviciu Secret, nici detectiv particular, ca sa stea pe saci de documente. De pilda, eu, cīnd afirm ca dumneata esti un imbecil, nu sīnt obligat sa aduc si probe, fiindca se vede asta cu ochiul liber.

<{POST_SNAPBACK}>

Desi nu-l agreez nici pe departe pe Vadim, sunt total de acord cu citatul de mai sus!  :coolspeak:   :notangel:

#4
kingblana

kingblana

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,258
  • Înscris: 21.12.2003
In stilul  cunoscut de pe forumul CNA , Ralu Filip va raspunde : Bine .   :)

#5
alex 2005

alex 2005

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 15.04.2005

Valentine, on Jun 10 2005, 20:10, said:

Desi nu-l agreez nici pe departe pe Vadim, sunt total de acord cu citatul de mai sus!Ā  :coolspeak:Ā   :notangel:

<{POST_SNAPBACK}>



Ralu Filip aplica legea audiovizualului .Din pacate legea e slaba .

Referitor la mesajul ala e chiar trist . Noi platim impozite , taxe pentru ca asemenea nespalati sa aibe o viata foarte confortabila .CVT nu are nici o initiativa legislativa . Consuma banii populatiei de pomana .

Uite ce ar trebui sa se faca :

"CNAmendeaza degeaba

La ultima editie din acest sezon a emisiunii „Ciao, Darwin!“ am descoperit ca CNA-ul a devenit un fel de prost al satului global media.
Acum citiva ani, institutia aceasta, conceputa pentru a reglementa si supraveghea aspecte ce tin de sanatatea audio-vizualului romanesc, mai avea o oarecare influenta. Mai dadea o amenda pentru versurile unei trupe de hip-hop care incurajau consumul de alcool, mai monitoriza cu oarecare efect probleme legate de protectia copilului impotriva excesului de violenta, mai lipea niste buline pe filme, se mai impingea cu un bingo. Nu c-ar fi fost cine stie ce comisar TV, dar un sectorist, acolo, tot era. Presedintii CNA mai apareau pe la televizor, la un talk show, la o stire. Oricum, dicolo de toate, CNA-ul parea ca exista si inspira televiziunilor, daca nu respect, cel putin o oarecare inhibitie in a aborda un format pe criterii exclusiv comerciale. Acum insa, vazind ultima editie din acest sezon a emisiunii „Ciao, Darwin!“, am inteles ca CNA-ul e deja mort si ingropat. Ca-l mai tinem, ca-l desfiintam, tot aia e. Cel putin pentru unii. Dan Negru si indelung urlatorul a pregatit un fel de „best of“, cu toate secventele pentru care CNA-ul i-a amendat emisiunea. Adica a reluat cu nonsalanta si dispret toate porcoseniile, titele, gesturile si aluziile obscene pe care a tinut sa le supuna nu judecatii pudibonde si, vezi Doamne, desuete a CNA-ului, ci gustului publicului din tribunele studioului. In conditiile astea, amenzile CNA-ului au devenit un fel de pret asumat firesc de catre un producator care, daca are chef si spera la un rating de peste 20, da la ora 19.00 filme porno cu animale domestice, de exemplu. Amenda CNA-ului e deja cost de productie trecut in buget. Ti-o asumi si-ti vezi de rating. Eu, aici, as proceda la modul rutier: o tita dezgolita - un punct. La zece tite, ti-am luat licenta, nene.
"

Edited by alex 2005, 15 June 2005 - 09:50.


#6
mtest

mtest

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,957
  • Înscris: 13.06.2002
Dragule, schimba canalul!

#7
zuppy

zuppy

    elbonian

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,247
  • Înscris: 12.10.2002
vadim e marlan, ca de obicei.

#8
zamfy

zamfy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 141
  • Înscris: 07.04.2005

alex 2005, on Jun 15 2005, 09:49, said:

La ultima editie din acest sezon a emisiunii „Ciao, Darwin!“ am descoperit ca CNA-ul a devenit un fel de prost al satului global media.

<{POST_SNAPBACK}>

CNA nu-si face deloc datoria cand e vorba de porcariile care apar prin diverse emisiuni. S-ar parea, asadar, ca CNA exista fara sa faca nimic, dar nu e asa. CNA nu sta deloc degeaba: a amendat OTV cu nu mai putin de 750.000.000 lei intr-un interval de aproximativ doua luni. Mai da o amenda si se face miliardul ! De ce ? Pentru ca Diaconescu nu baga punmul in gura unor personaje care fac audienta. (Ca sa nu mai ia inca o amenda, DD a inchis inainte de termen o emisiune in care era invitat G. Becali.) Il enerveaza foare tare pe Ralu Filip ca Vadim apare la tv si acuza pe unul sau pe altul, dar "Ciao Darwin" se pare ca ii place. Asta e, nu te c.ci in gustul omului. Dar trebuie remarcat ca afirmatia "cu sau fara CNA totuna e" e falsa. Daca aceste porcarii  de genul "Ciao Darwin" nu ma afecteaza la modul personal, pentru simplu fapt ca nu-mi fac nervi uitandu-ma vreodata la ele, amendarea repetata a OTV-ului, care va duce la inchiderea postului, ma afecteaza destul de tare, din moment ce nu am pe ce canal sa ma uit la ora 21, cand restul canalelor dfiuzeaza emisiuni pentru prostime sau filme de 2 lei...
Cat despre "scrisoarea" lui Vadim, ea m-a amuzat foarte tare, cu mici exceptii (sunt cam deplasate referirile la copilul din friginder). Dupa ce Ralu a tot incercat sa il cenzureze pe Vadim, i-a venit radul sa fie luat la misto. Am vazut ca si carcotasii (care, apropo, imi sunt foarte antipatici) il iau in bascalie. Problema lui nu e ca nu multumeste pe toata lumea (ceea ce ar fi de-a dreptul imposibil), ci ca nu prea mai multumeste pe nimeni prin actiunile pe care le intreprinde din pozitia de presedinte al CNA. Isi face tot mai multi dusmani si pana la urma va disparea; cat mai curand, sper.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate