Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La mulți ani @driftking91!

Unde e recomandat sa ma cazez in ...

Descarcator de supratensiune tip 2

ping digi?
 Reparare "șanțuri&#...

De ce i se zice Mariei "Stapa...

Colet valoare Londra București

BMW seria 3 rulat vs SsangYong Ko...
 Share abonament Netflix

Cum pot sa fac rost de un negativ...

Lant Bicicleta

Un designer artist: Raymond Loewy
 ATS din contactor modular

Parere apartament ~150k

Limitare la 100mb/s

Altercație
 

BitDefender Internet Security/Total Security 2010

- - - - -
  • Please log in to reply
127 replies to this topic

#55
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,078
  • Înscris: 07.11.2006
[quote name='alexcrist' date='7th November 2009, 09:01' post='7296183']
Fără supărare, dar expresii gen:
sau
nu ajută absolut pe nimeni.

La peste 3 miloane de semnături în baza de date, la care se adaugă zeci/sute de algoritmi și detecții euristice și generice, a spune că ”mi-a găsit un troian” este ca și cum n-ai spune nimic. Am mai spus și o repet cât timp o să fie nevoie: pentru o analiză clară a situației este nevoie CEL PUȚIN de:
  • nume + locație al fișierelor detectate
  • numele complet și exact al detecției
Altfel nimeni nu o să stea să alerge după ”troieni în System Volume Information, dar nu în cel de pe partiția sistem”. Pentru că, în lipsa altor detalii, se poate spune pur și simplu: ”Așa, a detectat ceva în System Volume Information. Și ce-i cu asta? Poate erau infecții adevărate”.





   Ai perfecta dreptate.Dar in momentul cand a detectat troienii nu am avut de unde sa stiu ca va urma o blocare de sunet&USB&retea.Pe viitor incerc sa notez asemenea evenimente.Si eu am luat de buna avertizarea.Inca odata iti multumesc pentru ceea ce faci si sper ca data viitoare sa vin cu informatii detaliate.Apropo,am reinstalat BD 2010 aseara pe la 21:00.Pana acum totul este OK.

ps.aceste detectii ar trebui trimise automat catre BD

sanatate

Edited by adisz, 07 November 2009 - 09:54.


#56
alexcrist

alexcrist

    Watchdog

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,311
  • Înscris: 02.02.2006
Atâta timp cât nu dezinstalezi BD la fiecare alertă, nu e nevoie să îți notezi toate alertele, pentru că BitDefender își ține automat un istoric destul de detaliat asupra tuturor modulelor. Din păcate, din moment ce ai dezinstalat BD între timp, acel istoric a fost șters.


Sugestia ta de a trimite automat detecțiile la analiză este inutilă. Gândește-te câți utilizatori are BitDefender, și câte zeci/sute/mii de alerte afișează produsele BitDefender pe sisteme din întreaga lume, în fiecare zi și în fiecare oră. Dacă analiștii BitDefender ar sta să verifice și să răs-verifice aceleași și aceleași alerte de fiecare dată, atunci totul ar stagna (ba mai rău, nici măcar nu ar fi suficiente resurse pentru a verifica toate fișierele). Fișierele trebuie trimise spre analiză numai în cazuri de suspectare de alerte false (sau dacă crezi că un fișier este infectat și nedetectat). În rest, testele publice au arătat că produsele BitDefender se descurcă foarte bine și la detecție, și la alarme false (adică numărul acestora este cel printre cele mai mici la momentul actual). Și oricând ai dubii despre un fișier, se poate trimite direct la [email protected], sau mi-l poți trimite mie. :)

Edited by alexcrist, 07 November 2009 - 10:14.


#57
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,078
  • Înscris: 07.11.2006
Eu nu doresc sa dezinstalez niciodata BD-ul.Dar in situatia mea a fost unica solutie.Sper sa nu se mai repete.


Bit Defender the best :P :P

#58
ARICIU692000

ARICIU692000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 17.11.2008
numele exact nul mai tin minte dar ceva de genul (Trojan Heur Tdss.)asta a fost acum vreo 2 saptamami avand pe o partitie vista si pe una win7 initial bit2010 a fost pe partitia cu win7 am reinstalat windowsul ambele si bit la fel pe win7 si la fel problema aparea dupa instalarea driverului.am pus bit.pe partitia cu vista si a aparut problema acelasi fisier (da  este vorba smmui.exe.mui  eu de obicei instalez doar limba spaniola si engleza nu stiu care din ele nu spunea care din ele?)deci kitul nu era detectat numai dupa instalare si asta numai dupa restart.
atunci am pus acele fisiere in arhiva si trimes la analiza la mai multi producatori de antivirusi si toti au spus ca sunt curate (de la bit nu am primit nimic am inteles ca pe adresa pe care am trimes eu nu se trimite raspuns adresa este luata de pe faravirusicom.

nu stiu daca a fost remediata problema eu  dupa ce am vazut ca este o alarma falsa  (aveam de ales sa renunt la bit2010 sau la acel driver am ales sa renunt la drier .si este acel care a fost indicat in screenshot)

am sa incerc sa instalez driverul din nou sa vad daca apare iar problema ?
poate ai dreptate si sa rezolvat .?am sa instalez driverul sa am sa postez  rezultatul.

#59
ARICIU692000

ARICIU692000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 17.11.2008
se pare ca  ai avut dreptate si sa rezolvat problema am instalat driverul si functioneaza perfect.
poate trebuia sa mai vrific pe parcurs daca sa rezolvat. dar dupa cateva zile ma-m lasat pagubas si am dezinstalat driverul si am ramas cu cel  din windows .

(la suport tehnic ma feresc sa mai apelez pentru ca am avut cateva experente neplacute cu ei .si de cat sa mai apelez la ei mai bine renunt la bani dati pe bitdefender si la produs.)

#60
pixecs

pixecs

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 225
  • Înscris: 11.07.2009
BitDefender e, dupa opinia mea (atentie), printre cele mai proaste solutii antivirus.
Cat despre firewall - este doar o gluma.

#61
alexcrist

alexcrist

    Watchdog

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,311
  • Înscris: 02.02.2006

View Postpixecs, on 7th November 2009, 21:19, said:

BitDefender e, dupa opinia mea (atentie), printre cele mai proaste solutii antivirus.
Cat despre firewall - este doar o gluma.
Pe mine m-ai convins. :) O opinie mai argumentată decât asta n-am găsit nicăieri!

#62
pixecs

pixecs

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 225
  • Înscris: 11.07.2009
Pai sa vedem...
Firma unde lucrez, o companie care dezvolta software, are un computer conectat la net mai slabut (XP Home SP3, 512MB ram, Athlon XP 2200+) si a trebuit sa instalez un antivirus.
Seful a optat pentru BitDefender. Am incercat sa-i explic ca e varza dar nu ma crezut... asa ca am instalat varza pe acel PC.
Dupa restartul de rigoare, lucrurile au evoluat in directia asteptata: deschid IE in vreo 30 de sec, Outlook-ul dupa 1 minut, mozila vreo 2-3 minute...
Opresc "minunea" de modul de scanare (ala de ruleaza in background) si surpriza el tot activ e.
S-a integrat in Outlook dar mesajele cu virusi tot apar... Deschid interfata si apare si ea dupa vreo 3 minute. Rulez scanarea unui fisier doc/exe si dupa vreo 2-3 minute imi spune ca e OK!
Modulul de scanare rezident ar trebui sa blocheze tot ce e suspect, dar prostiile alea de asa zisi virusi autorun sunt tot timpul pe pc (doar ce deschid Total Commander-ul si "imi sar in ochi" fisierele *.inf si *.vb de pe partitia C)
Modulul de firewall nu "vede" nici un program care face vreo conexiune la internet.
Dar totusi, pentru ca firma a platit o licenta de BitDefender, trebuie sa traiesc cu varza pe acel PC - mai sunt 2 luni si scap.

By the way, acasa folosesc Avast, de 2 ani,  si nu am avut vre-o problema

PS.
Nu a fost singura instalare de BitDefender din firma, dar de ele am scapat :)

#63
alexcrist

alexcrist

    Watchdog

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,311
  • Înscris: 02.02.2006
Păi să vedem... acasă am aproximativ la fel: Win XP Pro SP3 (updated full), 512 DDR, AMD Sempron 2600+, BD IS 2009. Merge brici, totul funcționează OK, fără probleme de performanță. Și asta de vreo 4-5 ani (bineînțeles, BD2009 de un an, înainte au fost versiuni mai vechi).

So... eu zic că problema la tine e ori la sistemul propriu-zis, ori o incompatibilitate software/hardware, care îl face să meargă așa de greu, ori pur și simplu nu s-a instalat corect (din oarecare motive, de la un kit corupt, până la infecția sistemului, prevenind instalarea corectă).

Cât despre acei malware nedetectați, ar trebui să știi că niciun antivirus de pe piață nu are și nu va avea în veci detecție 100%. În plus, malware-ul de tip autorun ar trebui să fie detectat chiar și fără semnături prin modulul de Active Virus Control, presupunând că îl ai activat și că funcționează. Dar din moment ce zici că Firewall-ul nu funcționează, presupun că sunt oarecare probleme cu driverii, deci e posibil ca și AVCul să stea degeaba.


Bănuiesc că nu te-ai obosit să contactezi suportul tehnic nici pentru problemele de performanță, nici pentru pentru problemele de detecție. Am dreptate? :)

Edited by alexcrist, 07 November 2009 - 23:44.


#64
pixecs

pixecs

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 225
  • Înscris: 11.07.2009
Bine inteles ca nu m-am obosit, pentru ca acest tip de probleme l-am avut si pe alte sisteme...
Partea cu incompatibilitatea hard/soft e de neacceptat, pentru ca pana la a instala BitDefender totul mergea "brici".
De instalat corect nu cred ca e cazul pentru ca a fost instalat dintr-un kit "oficial" (din ala cu CD + manual + serial), cu setarile default (si pentru firewall), update online.
Modulul rezident nu cred ca sta degeaba pentru ca atunci cand deschid un fisier/program/arhiva/etc si am interfata vizibila, arata ce a verificat.
De altfel pe acel sistem, dupa ce a fost instalat BitDefender, am instalat si Avast-ul, asta bineinteles dezactivand modulul rezident din bit, si surpriza, avast-ul a detectat virusii autorun care erau pe sistem; ulterior am dezinstalat avast-ul, nu pentru ca nu era bun, ci pentru ca aveam o licenta bit de "consumat"...
"Mai pe timpuri" aveam impresia ca BitDefenderul era mai bun, aproape la fel de bun ca RAV-ul (remember? was probably the best antivirus in the world), dar acum tinde sa ajunga la nivelul Norton :( (greoi, necesita multe resurse, detecteaza doar eicar.com :))
Asa sunt vremurile noastre, OS mai prost (facut), AV si mai prost (facut).

Disclaimer: Este opinia mea!
I'm not responsible for other people's opinion


PS
Nu sunt un copil de 16 ani, am aproape 30, si programez de pe vremea HC-urilor

Edited by pixecs, 08 November 2009 - 01:13.


#65
alexcrist

alexcrist

    Watchdog

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,311
  • Înscris: 02.02.2006

View Postpixecs, on 8th November 2009, 00:56, said:

Bine inteles ca nu m-am obosit
Bineînțeles că nu... ne plângem, dar nu încercăm să rezolvăm problema... -_-

View Postpixecs, on 8th November 2009, 00:56, said:

Partea cu incompatibilitatea hard/soft e de neacceptat, pentru ca pana la a instala BitDefender totul mergea "brici".
Și zici că ești programator, iar partea de incompatibilitate software/hardware ți se pare de neacceptat? Jesus! Măcar de la cei ”din branșă” mă așteptam la mai mult...

Mi-e silă să scriu de mai multe ori același lucru (mai ales când e vorba de multe explicații), așa că mai bine îți dau un link direct la anumite chestii care s-ar putea să mai lămurească treburile (sper): http://forum.bitdefe...&...ost&p=65829 (de la acel post în jos)

View Postpixecs, on 8th November 2009, 00:56, said:

De instalat corect nu cred ca e cazul pentru ca a fost instalat dintr-un kit "oficial" (din ala cu CD + manual + serial), cu setarile default (si pentru firewall), update online.
Repet: poate nu s-a instalat corect vin oarecare motive. Nu am spus nicăieri că sigur era kitul corupt. Deși primul kit d einstalare al BD pe care l-am avut a fost tot pe CD, și DA, corupt (era CD-ul bușit... se întâmpla undeva pe la v7). La cum se comportă unele magazine cu produsele primite până le afișează pe raft, nici nu mă mir... -_-

Dar mai pot fi și alte cauze: infecție în sistem (mai gravă decât acele autorun-uri pe care le-ai observat tu), sau, de ce nu, pur și simplu alt soft ce provoca incompatibilități (de genul altei suite de securitate active, cum singur ai spus că ai instalat și Avast în același timp cu BD...lucru CLAR contraindicat de oricine).

View Postpixecs, on 8th November 2009, 00:56, said:

Modulul rezident nu cred ca sta degeaba pentru ca atunci cand deschid un fisier/program/arhiva/etc si am interfata vizibila, arata ce a verificat.
Nu mă refeream la modulul rezident (de fapt, toate modulele sunt rezidente, deci noțiunea asta nu mi-ar spune nimic dacă nu aș ști despre ce vorbim), ci strict de modulul Active Virus Control, care e scannerul comportamental din BD.

Dar totuși...despre ce versiune de BitDefender vorbim? Pentru că nici n-ai spus exact. Nu de alta, dar scannerul în timp real nu mai afișează în interfață ce scanează de vreo 3 ani (de la v10). Sau poate n-am înțeles eu despre ce e vorba.

View Postpixecs, on 8th November 2009, 00:56, said:

De altfel pe acel sistem, dupa ce a fost instalat BitDefender, am instalat si Avast-ul, asta bineinteles dezactivand modulul rezident din bit, si surpriza, avast-ul a detectat virusii autorun care erau pe sistem
Dacă mă chinui puțin, pot afla zeci/sute de malware văzuți de BitDefender și nedetectați de Avast. Te-ar încălzi cu ceva asta? Cum am spus, niciun antivirus (și DA! Nici măcar Avast!) nu are detecție 100%.

View Postpixecs, on 8th November 2009, 00:56, said:

dar acum tinde sa ajunga la nivelul Norton :( (greoi, necesita multe resurse, detecteaza doar eicar.com :) )
Din câte aud de vreun an încoace, Norton este extrem de rapid și light dpdv al resurselor (s-a îmbunătățit mult în ultimele versiuni). Cât despre detecție, Norton stă foarte bine. La ultimele teste AV-Comparatives (din August), Norton se află deasupra lui Avast, cu o detecție de 98.4%

View Postpixecs, on 8th November 2009, 00:56, said:

Disclaimer: Este opinia mea!
I'm not responsible for other people's opinion
Da, ai dreptul la ea. Atâta timp cât o argumentezi și nu o arunci în vânt, atunci ai dreptul la ea.

View Postpixecs, on 8th November 2009, 00:56, said:

Nu sunt un copil de 16 ani, am aproape 30, si programez de pe vremea HC-urilor
Felicitări și mulți înainte. Eu am 21 și programez de câțiva ani (din liceu). Da, am mai puțină experiență ca tine, dar asta e... se câștigă în timp. :P

#66
pixecs

pixecs

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 225
  • Înscris: 11.07.2009
Ai cerut sa-mi argumentez opinia, si asta am facut.

Quote

?i zici că e?ti programator, iar partea de incompatibilitate software/hardware ?i se pare de neacceptat? Jesus! Măcar de la cei ?din bran?ă? mă a?teptam la mai mult...
incompatibilitatea ar fi putut aparea doar din cauza BitDefender, dar pe mai multe sisteme chiar ca e de neacceptat.

Quote

De?i primul kit d einstalare al BD pe care l-am avut a fost tot pe CD, ?i DA, corupt (era CD-ul bu?it... se întâmpla undeva pe la v7)
Daca era CD-ul busit atunci nu se instala. Ultima oara cand am verificat, setup-urile aveau o rutina de self test pentru a verifica macar CRC-ul fisierului/lor de instalare, sau nu e cazult cu BD? :)

Quote

ci strict de modulul Active Virus Control, care e scannerul comportamental din BD.
hai sa-i zicem "scaner de comportament" :)

Quote

Cum am spus, niciun antivirus (?i DA! Nici măcar Avast!) nu are detec?ie 100%
nici eu nu am spus ca avast-ul e cel mai tare, doar ca a detectat minunile alea (dupa opinia mea Kaspersky e cel mai bun in bransa),
si de aia acasa imi scanez computerul, macar o data pe luna, cu scanerul online de la kaspersky.

Quote

Din câte aud de vreun an încoace, Norton este extrem de rapid ?i light dpdv al resurselor
probabil pe o masina cu Vista, unde nu s-ar mai cunoaste cu cat incetineste antivirusul sistemul de operare.

Quote

Nu sunt un copil de 16 ani, am aproape 30, si programez de pe vremea HC-urilor
asta era doar ca sa-ti faci idee cu cine vb, dar vad ca ai luat-o ca pe o "eu sunt mai mare si mai tare"

Nu cred ca are rost sa polemizam la nesfarsit, eu o sa ma opresc, bineinteles dupa dreptul tau la replica :)

Edited by pixecs, 08 November 2009 - 10:44.


#67
alexcrist

alexcrist

    Watchdog

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,311
  • Înscris: 02.02.2006

View Postpixecs, on 8th November 2009, 10:37, said:

incompatibilitatea ar fi putut aparea doar din cauza BitDefender, dar pe mai multe sisteme chiar ca e de neacceptat.
Dacă acele sisteme au ceva in comun, atunci este posibil.

Te trimit din nou la linkul postat de mine mai sus, si ai sa vezi exemplul cu Acronis True Image.

View Postpixecs, on 8th November 2009, 10:37, said:

Daca era CD-ul busit atunci nu se instala. Ultima oara cand am verificat, setup-urile aveau o rutina de self test pentru a verifica macar CRC-ul fisierului/lor de instalare, sau nu e cazult cu BD? :)
Nu chiar. Parțial ai dreptate, iar kiturile BDului sunt făcute cu MS Installer (3.2 dacă nu mă înșel). Deci problemele legate de modul de instalare și verificările făcute le adresezi Microsoft.

Dacă, spre exemplu, este o problemă cu MS Installer în sine (accentuez: dacă...nu spun că asta e problema la tine), atunci se instalează, dar incorect. Lucrând îndeaproape cu membrii suportului tehnic al BitDefender am văzut multe cazuri de instalări defectuoase, din varii motive.

Deci, da, teoretic ai dreptate: dacă e kitul bușit, nu se instalează. Practic, însă... și MS Installer este un program ca oricare altul, cu probleme, buguri, vulnerabilități, etc, etc, etc...

View Postpixecs, on 8th November 2009, 10:37, said:

hai sa-i zicem "scaner de comportament"
”Hai să-i zicem” nu ține. Este important să se știe ce modul nu funcționează. Ca să-ți fie clar, AVCul e complet diferit de Realtime Threat scanner. AVCul, împreună cu IDS (Intrusion Detection System, din Firewall), fac parte din Behavioral Scanner, și n-au nicio treabă cu scanarea pe bază de definiții.

Tot nu ai specificat exact despre ce versiune vorbim, ca să știu exact despre ce module să vorbesc, pentru că altfel e inutil vorbitul la general.

View Postpixecs, on 8th November 2009, 10:37, said:

probabil pe o masina cu Vista, unde nu s-ar mai cunoaste cu cat incetineste antivirusul sistemul de operare.
Testul AV-Comparatives Performance Test, din Octombrie 2008 (acum un an), efectuat pe sistem cu Intel Core 2 Dou 8400, 2GB RAM și WinXP SP3 arată că Symantec Norton Antivirus 2009 (testat la vremea respectivă) se află aproximativ pe locul 3 la performanțe (puțin deasupra BitDefender). Avast, spre exemplu, se află și sub Symantec, și sub BitDefender la acel test.
Dar toate 3 (alături de altele) au primit Advanced+, deci în final mare diferență nu este la performanțe.

Pentru detalii, caută testul pe siteul oficial, sau topicul dedicat acestui test de pe aria Antivirus.

View Postpixecs, on 8th November 2009, 10:37, said:

asta era doar ca sa-ti faci idee cu cine vb, dar vad ca ai luat-o ca pe o "eu sunt mai mare si mai tare"
M-ai înțeles complet greșit. Ți-am răspuns la acea afirmație doar de dragul discuției (oarecum offtopic), și deasemenea ca să vezi că știu cam despre ce e vorba în programare, deci poți să mă iei cu termeni tehnici sau alte explicații de care vrei, pentru că o să le înțeleg.


Ideea aici nu este de polemică. Cum ai spus, fiecare are dreptul la propria opinie, iar eu nu vreau să accepte nimeni părerea mea dacă nu e de acord cu ea. Dar, la fel cum tu ai opinia ta, așa o am și eu pe a mea, și o voi susține până mi se dovedește contrariul (pentru că după aceea e cam inutil s-o mai susțin :P ).
Eu am spus ceva mai sus la modul foarte serios: ai o problemă (de detecție, tehnică, whatever), adresează-te suportului tehnic, pentru că altfel nu te poți aștepta să se rezolve ceva. Dacă nu vrei să ai de-a face cu ei, întreabă aici, și îți fac eu forward la tot ce vrei (în limita timpului disponibil). Chestiile de detecție ți le rezolv destul de rapid, iar cele tehnice le pot trimite la testare.

Edited by alexcrist, 08 November 2009 - 11:07.


#68
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Incepem un razboi de ce e bun / prost ?

Fiecare foloseste si crede ce vrea. Parerile sunt impartite si asa o sa fie mereu...

#69
alexcrist

alexcrist

    Watchdog

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,311
  • Înscris: 02.02.2006
Nu, nu începem, cel puțin din punctul meu de vedere. A spus că are o problemă (sau mai multe), eu îi cer detalii. Dacă dorește să mi le dea, foarte bine. Dacă nu, asta e.

#70
pixecs

pixecs

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 225
  • Înscris: 11.07.2009
nu incepem un razboi, a fost doar o opinie (a mea)

#71
Florin_d_1300

Florin_d_1300

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,044
  • Înscris: 06.04.2007
Si eu am avut probleme cu Bitdefender, asemanatoare cu ale colegului de forum pixecs inainte sa incep sa folosesc Kaspersky(2006). Nu m-am adresat suportului tehnic pentru ca... mi s-a parut mult mai comod sa incerc alt antivirus decat sa ma chinui cu Bit. Dupa ce am folosit Kaspersky "plombat", am inceput sa cumpar cu licenta, pentru ca am fost foarte multumit de prestatia lui.

#72
alexcrist

alexcrist

    Watchdog

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,311
  • Înscris: 02.02.2006
Mă bucur pentru tine că ai găsit alternativă mai bună, dar hai să lăsăm topicul ăsta doar pentru discuții legate de BitDefender 2010. Pentru discuții gen ”X e mai bun/prost decât Y” există topicuri speciale.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate