Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Achizitie SUV, buget 17k euro

Gps traker pentru animale

Aplicatii terte pentru IPTV, OTT,...

Drept trecere cu “carulR...
 Sunt noile generatii care se nasc...

Butuc pedalier

Niste intrebari despre apartamente

Comentarii amuzante pe Youtube
 Nu iese laptopul din sleep mode.

Facerea de bine - ce aștepta...

Probleme drum servitute

Se pot monta placi de gresie de 1...
 Card de debit virtual emis de India

Diferenta ATS generator si PV

La multi ani @Lotusisrael!

Declarație primar
 

Discuții despre Digi Sport 1-4.

* * * - - 1 votes
  • Please log in to reply
29309 replies to this topic

#55
akki

akki

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 315
  • Înscris: 13.07.2008

View Postmattbaker, on Apr 28 2009, 15:36, said:

Fara Liga 1 GSP-ul nu are de ce sa ramana numai la RCS...n-ar avea sens.

  Cum fara Liga 1..
Ia citeste stirea asta  luata de la "Mediafax" si postata mai sus.

Edited by megafanro, 28 April 2009 - 16:16.


#56
mtest

mtest

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,957
  • Înscris: 13.06.2002

View Postakki, on Apr 28 2009, 15:45, said:

Cum fara Liga 1..
Ia citeste stirea asta luata de la "Mediafax" si postata mai sus.
Iar daca nu va fi asa, va fi altfel  :P

Edited by megafanro, 28 April 2009 - 16:17.


#57
safe123

safe123

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 416
  • Înscris: 07.12.2006
in sfarsit ma mut la digi , dar cred ca digi sport o sa fie si pe cablu la rcs-rds cum e cu gsptv , m-am abonat la boom pt spania si acu ma mut :D , totusi sper sa fie si pe cablu ca sa nu imi mai bag parabolica

#58
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

Digi Sport a primit licenţă de la C.N.A.

  Deşi reprezentanţii R.C.S.&R.D.S. spun că parteneriatul cu Antena 1 rămâne valabil, ei propun o platformă cu mai multe canale-clonă, ca modelul GSPTV, care să transmită şi meciuri din campionatul României.
  •   Cu 9 voturi pentru şi 2 voturi împotrivă, după mai multe discuţii aprinse, Consiliul Naţional al Audiovizualului a acordat azi licenţă audiovizuală prin satelit companiei R.C.S.&R.D.S. pentru o nouă televiziune sportivă, Digi Sport.
  •   Reprezentanţii companiei de cablu au declarat însă că parteneriatul cu Antena 1 pentru difuzarea Ligii I rămâne valabil şi că vor respecta termenele de plată din contractul cu Liga Profesionistă de Fotbal.
  •   Noul canal va transmite meciurile din campionatele Germaniei şi Spaniei şi nu va semăna cu GSPTV, au mai spus aceştia. El va fi lansat la sfârşitul lunii viitoare şi va fi retransmis şi în pachetul de bază din reţeaua de cablu a companiei.
  •   Proiectul vizează o platformă cu emisie pe mai multe posturi, Digi Sport 2, 3 şi 4, aşa cum s-a lansat şi GSPTV la început, pentru a putea difuza meciurile care se suprapun.
  •   Deschis iniţial ca un post cu patru canale, GSPTV a funcţionat pentru puţină vreme la parametrii programaţi.
  •   În primele etape ale sezonului, când orele de disputare a unor partide s-au suprapus, televiziunea a ales să transmită meciurile la canale separate însă a ajuns repede la o înţelegere cu Liga Profesionistă de Fotbal, astfel încât ora de start să fie diferită pentru fiecare joc. Dinamo-Gloria Buzău, disputat în data de 17 august, în etapa a 4-a, a fost ultimul meci în care GSPTV 2 şi-a dovedit utilitatea, fiind la concurenţă cu Steaua-F.C. Argeş, pe care l-a transmis Antena 1. Era perioada în care televiziunea din Băneasa transmitea toate cele nouă meciuri dintr-o etapă, situaţia schimbându-se însă la începutul returului de campionat, când s-a renunţat la transmiterea unei partide. Raţiuni financiare au determinat renunţarea la două meciuri pe etapă din runda a 23-a (7 aprilie), situaţie care se va perpetua cel puţin până în etapa a 30-a (8 mai), când sunt făcute programările transmisiilor. În plus, este de remarcat că unele dintre meciuri au ajuns să fie comentate din studio, trimiterea comentatorilor în teritoriu fiind, de asemenea, un exerciţiu prea costisitor.
  •   Unii membri C.N.A. au reacţionat, spunând că proiectul seamănă prea mult cu cel al GSP TV, dar au acordat totuşi licenţa pentru noul canal de sport.
  •   Lansarea Digi Sport de către R.C.S.&R.D.S. vine în contextul în care presa a scris despre certuri între compania de cablu şi Antena 1, precum şi o posibilă rupere a parteneriatului, cu cât se apropie termenul de plată a primei părţi, de 34 de milioane de EURO aferenţi noului sezon. Reprezentanţii GSPTV au refuzat să comenteze informaţia, la sfârşitul săptămânii trecute "Intact Media Group" transmiţând, printr-un comunicat, că postul de sport GSPTV, care difuzează meciurile din Liga I, nu este în pericol de a fi desfiinţat însă surse din cadrul trustului au precizat pentru "Cotidianul" că au fost făcute mai multe disponibilizări.
  • De asemenea, Consiliul Concurenţei a anunţat că s-a autosesizat în privinţa vânzării drepturilor de televizare a Ligii I de fotbal pentru 102 milioane de EURO.
  • R.C.S.&R.D.S. are în prezent peste un milion de abonaţi pla D.T.H., prin Digi TV, şi aproape 1,4 milioane de abonaţi la cablu în România, plus un milion de abonaţi în Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia şi Serbia, potrivit "MEDIAFAX".
Sursa: http://www.cotidianu..._cna-82307.html
-------------------------------------------------------------------
R.C.S.&R.D.S. intra in concurenta cu partenerul "Intact".

Compania de comunicatii prin cablu R.C.S.&R.D.S., care a format un consortiu, la mijlocul anului trecut, cu trustul "Intact", pentru a achizitiona, impreuna cu acesta, drepturile de difuzare a meciurilor din Liga 1 de fotbal, a primit, ieri, de la Consiliul National al Audiovizualului, o licenta audiovizuala pentru un post de televiziune sportiv ce va intra pe piata pe acelasi segment ocupat pana acum de GSP TV, televiziune din trustul "Intact".
  • Potrivit reprezentantilor R.C.S., prezenti la sediul C.N.A., noul post, care se va numi Digi Sport, va avea emisie cu patru canale, Digi Sport, Digi Sport 2, Digi Sport 3 si Digi Sport 4 si se va baza pe transmisia meciurilor de fotbal din campionatele Spaniei si Germaniei, precum si pe meciurile din Liga 1 care nu sunt difuzate de GSP TV. Posturile vor fi lansate cel mai tarziu la jumatatea lunii iunie, ele fiind similare cu cele patru posturi GSP TV lansate de trustul Intact in vara anului trecut cu principalul scop de a difuza meciurile din Liga 1 de fotbal, cumparate pentru trei sezoane, impreuna cu R.C.S., in schimbul a 102 mil. EURO.
  • Referitor la noile posturi anuntate pe piata, Cristian Zagaradniuc, redactor-sef GSP TV, a explicat pentru "Business Standard" ca, asa cum exista mai multe canale pentru stiri sau filme, i se pare normal sa existe si mai multe canale de sport. “Concurenta nu poate sa fie decat buna pentru consumator”, a spus el cu privire la lansarea noilor posturi ale R.C.S.
  • In ce priveste postul GSP TV, acesta isi desfasoara, deocamdata, activitatea la fel ca si pana acum, a mai spus Zagaradniuc. “Scorurile arata ca nu facem deloc rau”, a spus acesta. Postul GSP TV a avut nevoie de zece milioane de EURO pentru lansare. GSP a avut in martie audiente medii pe urban de 0,2% si o cota de piata de 1,1%, acesta fiind urmarit de aproximativ 26.000 de persoane. Consortiul R.C.S.&R.D.S.-"Intact" a platit, anul trecut, prima transa din valoarea contractului pentru difuzarea meciurilor din Liga 1 de fotbal, in valoare de 28,3 mil. EURO fara T.V.A., pentru meciurile ce se disputa pana in iunie 2009, urmand ca, in urmatoarea perioada, sa plateasca a doua parte, in valoare de 27 mil. EURO. Pe de alta parte, potrivit dosarului de licenta depus la C.N.A., planul de investitii al R.C.S. pentru Digi Sport vizeaza o suma de 1,4 milioane de EURO pentru anul 2009, 18 milioane pentru anul 2010 si 1,5 milioane pentru anul 2011. Posturile Digi Sport vor fi incluse, ca si GSP TV, in grila de baza a platformei Digi TV.
  • Digi TV are peste un milion de abonati in România, si alti peste un milion de abonati in afara granitelor. La cablu R.C.S. are aproximativ 1,4 milioane de abonati in România.
Sursa: http://www.standard....rul_intact.html
---------------------------------------------------------------------

Digi Sport nu se atinge de Liga I.

Antena 1 nu este de acord să fie difuzate meciurile din Liga I la noul canal sportiv pe care cablistul R.C.S.&R.D.S. îl va lansa în următoarele luni. Consiliul Naţional al Audioviziualului (C.N.A.) a acordat, ieri, licenţă pentru postul Digi Sport. Oficialii companiei au spus că meciurile din Liga I vor rămâne la GSP TV.
  • La şedinţa susţinută ieri la C.N.A. a fost prezent Alexandru Oprea, preşedintele R.C.S.&R.D.S. ,care a declarat: „Marea parte a grilei postului nostru va fi bazată pe drepturi din competiţiile din campiontul Spaniei, Germaniei şi posibil unele meciuri din campionatul României”.
  • Competiţiile de fotbal din Spania au fost achiziţionate pentru trei sezoane, în timp ce meciurile din Germania au fost cumpărate pentru un an, de la Eurosport. Şeful R.C.S. nu a spus nimic concret legat de restul programelor pe care le vor difuza. Emisia se va face la patru canale (Digi Sport 1, 2, 3 şi 4) în situaţia în care partidele se vor suprapune, aşa cum s-a întâmplat şi cu GSP TV.
  • Alexandru Oprea a mai spus că în prezent cablistul este în discuţii cu mai multe agenţii internaţionale pentru preluarea altor competiţii sportive. Digi Sport urmează să se lanseze, anul acesta, în lunile mai-iunie.
R.C.S. nu a anunţat Antena de lansarea Digi Sport.
  • Reprezentantul cablistului a declarat că nu s-a sfătuit cu Antena 1 înainte de a lansa noul post TV. „Nu aveam de ce să discutăm, este vorba despre lansarea unui canal al companiei”, a spus Oprea. Cu toate acestea R.C.S. a înfiinţat, anul trecut, în parteneriat cu grupul "Intact", postul sportiv GSP TV pe care a transmite meciurile din Liga I, deţinute de consorţiul R.C.S.&R.D.S.-Antena 1. Este cel puţin ciudat faptul că acum, operatorul vine să lanseze un canal care concurează direct cu GSP TV.
  • Întrebat de ce nu transmite meciurile din campionatele Spaniei şi Germaniei la acelaşi post pe care sunt difuzate partidele campionatului intern, Oprea a răspuns: „Este opţiunea noastră să facem acest lucru pentru că este o investiţie doar a companiei noastre, pe când Liga I este a ambilor parteneri”.
Antena 1 vrea toate meciurile la GSP TV.
  • Alexandru Oprea a precizat că vor rămâne în consorţiu cu Antena 1, dar că vor discuta cu partenerul lor pentru preluarea la Digi Sport a unora dintre meciurile din Liga I, care nu vor fi difuzate la GSP TV. Reprezentanţii operatorului au mai spus că nu este exclusă vinderea drepturilor de difuzare a Digi Sport către alte reţele de cablu. În plus, Oprea a mai precizat că discută cu reprezentanţii Antena 1 pentru a oferi GSP TV, către ceilalţi cablişti, la un preţ mai scăzut cu 60 de EUROCENŢI (pe abonat).
  • Antena 1 a emis, ieri, un comunicat prin care dezminte informaţiile apărute în presă în legătură cu posibila desfiinţare a GSP TV. Consorţiul atrage atenţia că „până în acest moment a platit deja pentru campionatul în curs de desfăşurare 34 de milioane de EURO şi analizează, în acest context, raportul calitate-preţ”.
  • În plus, Antena 1 este foarte fermă în păstrarea meciurilor din Liga I pentru a fi difuzate la GSP TV şi nu doreşte ca anumite opţiuni din campionatul intern de fotbal să fie transmise de postul Digi Sport. Aceste declaraţii publice făcute de cele două companii arată că apele nu sunt tocmai liniştite.
Consorţiul R.C.S.&R.D.S.-Antena 1.
  • Parteneriatul dintre Antena 1 şi R.C.S.&R.D.S. a început în februarie 2008 când cele două companii au câştigat, în urma unei licitaţii, drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I pentru care au plătit 85 de milioane de EURO (fără T.V.A.) pentru trei ani. La licitaţie au mai participat Telesport şi Kanal D.
  • Consorţiul urmează să plătească Ligii Profesioniste de Fotbal, până la data de 15 mai, suma de 27 de milioane de EURO pentru sezonul următor de fotbal.
Sursa: http://www.adevarul....-de-liga-i.html

Edited by megafanro, 29 April 2009 - 01:23.


#59
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

Negocieri.

R.C.S.&R.D.S. şi Antena 1 vor să rediscute condiţiile contractuale.

  • În zilele următoare, potrivit surselor, R.C.S. şi Antena 1 vor purta negocieri pentru a convinge L.P.F. în vederea reeşalonării plăţii în avanas a sumei de 27 de milioane de EURO, lucru care ar fi "o practică imposibilă în acest moment". "Avem o grămadă de clienţi care abia aşteaptă să cumpere drepturile pentru Liga I, nu stăm sub nici o formă la mîna celor de la R.D.S. şi Antena 1", a comentat preşedintele L.P.F., Mitică Dragomir.

  • În clipa de faţă, lucrurile sînt departe de a fi clare. La data de 15 mai consorţiul R.C.S.&R.D.S. şi Antena 1 trebuie sa plătească suma de 27 de milioane de EURO pentru drepturile TV. Cele două sînt în contradicţie cu L.P.F. şi în aceleaş timp au puncte de vedere diferite în consorţiu. Totul reprezintă un joc în trei, urmărit de pe margine şi de alte televiziuni care ar fi dispuse să cumpere drepturile Ligii I, dar la preţuri reduse pînă la jumătate faţă de cele din prezent.

Au primit licenţă pentru DIGI SPORT.

  • Ieri, R.C.S.&R.D.S. a obţinut licenţa pentru Digi Sport ce va deveni cel de-al 8-lea canal cu profil sportiv din România. Noul post TV urmează să difuzeze începînd cu viitorul sezon fotbalistic campionatul Spaniei, cel al Germaniei, avînd în vizor şi achiziţionarea drepturilor TV pentru Serie "A" şi "Premier League". De asemenea, R.C.S. şi-a manifestat dorinţa de a transmite şi partide din Liga I: "Vom discuta cu Antena 1, pentru că există mai mereu meciuri ce nu se transmit la GSP TV, ne propunem ca în viitor aceste partide să fie difuzate la Digi Sport", a declarat directorul general al R.C.S.&R.D.S., Alexandru Oprea.

Pătruleasa la Digi Sport?

  • Fosta prezentatoare a Ştirilor sportive ale Antenei 1 este una dintre primele ţine ale noului canal sportiv, Digi Sport. Deşi discuţiile sînt abia la început, nimeni din cadrul R.D.S. nu se grăbeşte să confirme negocierile cu Simona Pătruleasa. "Am auzit despre înfiinţarea acestui canal de sport, dar momentan nu am luat nici o decizie. Urmează să mă hotărăsc imediat după ce revin din concediu", a declarat Pătruleasa.
Sursa: GSP.

[ http://www.maxim.ro/picture_libraries/front_picture_library_Romania/dir_1/maxim_online_768.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://ngi.gazduireweb-eu.com/poze/Simona-Patruleasa1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Edited by megafanro, 29 April 2009 - 13:01.


#60
inside_spy

inside_spy

    infiltrată în autobază

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,289
  • Înscris: 05.04.2006
Au plătit prea mult, cei de la Media Pro nu ar fi dat niciodată peste 100 de milioane pe cei de 3 ani de Liga I.

#61
donmarinica

donmarinica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,477
  • Înscris: 17.06.2007
bai fratilor, astia nu sunt sanatosi. dupa ce rcs-intact au lansat gsptv si e in pragul falimentului din lipsa de audienta datorita "exclusivitatii", acum cei de la digi lanseaza digi sport cu 4 clone, tot la fel 'exclusivist" deci destinat si el falimentului. in plus gsptv si digi sport se cearta cine sa dea meciurile din liga1, desi nici una din ele nu are audienta nationala. ma gandeam sa trimit cate un mail poate apare upc sport, dolce sport, focus sport, akta sport, otv sport, brava sport, tvr sport si alte nenumarate programe de sport, cu clonele lor, binenteles. asta e deja bataie de joc .

#62
Mariusvlad2

Mariusvlad2

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,677
  • Înscris: 11.12.2007

View Postdonmarinica, on Apr 29 2009, 23:07, said:

bai fratilor, astia nu sunt sanatosi. dupa ce rcs-intact au lansat gsptv si e in pragul falimentului din lipsa de audienta datorita "exclusivitatii", acum cei de la digi lanseaza digi sport cu 4 clone, tot la fel 'exclusivist" deci destinat si el falimentului. in plus gsptv si digi sport se cearta cine sa dea meciurile din liga1, desi nici una din ele nu are audienta nationala. ma gandeam sa trimit cate un mail poate apare upc sport, dolce sport, focus sport, akta sport, otv sport, brava sport, tvr sport si alte nenumarate programe de sport, cu clonele lor, binenteles. asta e deja bataie de joc .

Ce ar mai trebui sa faca Rcs, Digi, sa va convinga ca pe acolo totul e ok, ca Gsp-ul isi merita investitia? Primera, Bundesliga, Il Calcio...,nu v-au convins? Chiar nu ma intereseaza daca astia lucreaza in pierdere sau in castig, dar nu credeti ca e evident?

#63
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,785
  • Înscris: 04.11.2005
Nu te-ai obisnuit cu comentariile de pe forum si bloguri? :) N-are rost, faliment, dar cine vrea sa se uite, altfel ar fi mai bine etc. :D
Ciudat ca doar in cazul RCS/Digi apar atatea nemultumiri, chiar daca exclusivitatile lor sunt cele mai accesibile, au cei mai multi clienti DTH si Cablu (probabil 2milioane in total) si preturile cele mai mici sau chiar... moka  :rolleyes:
p.s. a da.. si "Hotiii.."

Edited by Blackhawk, 30 April 2009 - 07:25.


#64
softpedic

softpedic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,243
  • Înscris: 10.07.2007

View PostMariusvlad2, on Apr 30 2009, 06:00, said:

Ce ar mai trebui sa faca Rcs, Digi, sa va convinga ca pe acolo totul e ok, ca Gsp-ul isi merita investitia? Primera, Bundesliga, Il Calcio...,nu v-au convins? Chiar nu ma intereseaza daca astia lucreaza in pierdere sau in castig, dar nu credeti ca e evident?
Il Calcio ? Bine ca n-ai zis si Premier League !  :lol:

#65
mu_zz_i

mu_zz_i

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 527
  • Înscris: 13.02.2007

View Postsoftpedic, on Apr 30 2009, 16:50, said:

Il Calcio ? Bine ca n-ai zis si Premier League !  :lol:

Sa sti ca am ras aici...

#66
salve

salve

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 597
  • Înscris: 17.06.2006

View Postmu_zz_i, on Apr 30 2009, 17:51, said:

Sa sti ca am ras aici...


Unii radeau si acum cateva luni cand se spunea ca Digi cumpara Primera . La anu poate nu o sa mai razi asa tare...

#67
unchiujim

unchiujim

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,294
  • Înscris: 01.04.2007

View PostBlackhawk, on Apr 30 2009, 08:07, said:

Nu te-ai obisnuit cu comentariile de pe forum si bloguri? :) N-are rost, faliment, dar cine vrea sa se uite, altfel ar fi mai bine etc. :D
Ciudat ca doar in cazul RCS/Digi apar atatea nemultumiri, chiar daca exclusivitatile lor sunt cele mai accesibile, au cei mai multi clienti DTH si Cablu (probabil 2milioane in total) si preturile cele mai mici sau chiar... moka  :rolleyes:
p.s. a da.. si "Hotiii.."
e o mica mare diferenta intre CLIENTI si CLIENTI PLATITORI  !!! strtegii de la rsd sunt de toata jalea ... auzi : patru(4!!) canale de sport ... :lol: :thumbdown: :roflmaofast:

#68
cipy1185

cipy1185

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 860
  • Înscris: 11.04.2007
nu sunt 4 canale digi sport. doar 1 + 3 clone. ai comentat doar ca sa nu taci.

Edited by cipy1185, 30 April 2009 - 22:15.


#69
Mariusvlad2

Mariusvlad2

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,677
  • Înscris: 11.12.2007

View Postsoftpedic, on Apr 30 2009, 15:50, said:

Il Calcio ? Bine ca n-ai zis si Premier League !  :lol:

O mare parte din raspunsurile de pe forum sunt date unor persoane care posteaza dupa ce si-au luat Diazepamul (pastila pentru somn), si se stie ca in acea perioada creierul reactioneza mult mai incet. :P

#70
euronike

euronike

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 279
  • Înscris: 29.01.2007

View PostMariusvlad2, on May 1 2009, 10:08, said:

O mare parte din raspunsurile de pe forum sunt date unor persoane care posteaza dupa ce si-au luat Diazepamul (pastila pentru somn), si se stie ca in acea perioada creierul reactioneza mult mai incet. :P

Domnilor...IL Calcio inseamna "Fotbalul" care este compus din Serie A, Serie B, Serie C etc. De unde stiti ca Digi Sport nu o sa transmita Serie B sau eventual C?  :D

#71
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,785
  • Înscris: 04.11.2005
Digisport Romania
-Primera Division (integral)
-Bundesliga (integral)
-posibil optiuni din LigaI

Digisport Ungaria
-Champions League - optiunea 2
-Bundesliga
-posibil optiuni din prima liga de fotbal din Ungaria

DigiSport Ro&Hu alte sporturi:
-BOX
-NBA
-NHL
-Tenis
-Ciclism.

View Postunchiujim, on Apr 30 2009, 23:02, said:

e o mica mare diferenta intre CLIENTI si CLIENTI PLATITORI  !!! strtegii de la rsd sunt de toata jalea ... auzi : patru(4!!) canale de sport ... :lol: :thumbdown: :roflmaofast:
Ce treaba au clientii restantieri cu topicul de fata, lasa-ne pe noi sa traim fara dulceata, dpmdv nu pierd nimic, mai vad niste documentare decat xxx  :rolleyes: :P

Edited by Blackhawk, 01 May 2009 - 09:47.


#72
mattbaker

mattbaker

    Random

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,227
  • Înscris: 15.04.2008
Abonatii Digi Romania vor putea veda Digi Sport Ungaria :D :huh: ?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate