Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!

La multi ani @KENSINGTON!

La multi ani @burebista!
 La multi ani de Florii!

Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...
 Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...
 Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012
 

Discuții despre Digi Sport 1-4.

* * * - - 1 votes
  • Please log in to reply
29308 replies to this topic

#55
akki

akki

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 315
  • Înscris: 13.07.2008

View Postmattbaker, on Apr 28 2009, 15:36, said:

Fara Liga 1 GSP-ul nu are de ce sa ramana numai la RCS...n-ar avea sens.

  Cum fara Liga 1..
Ia citeste stirea asta  luata de la "Mediafax" si postata mai sus.

Edited by megafanro, 28 April 2009 - 16:16.


#56
mtest

mtest

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,957
  • Înscris: 13.06.2002

View Postakki, on Apr 28 2009, 15:45, said:

Cum fara Liga 1..
Ia citeste stirea asta luata de la "Mediafax" si postata mai sus.
Iar daca nu va fi asa, va fi altfel  :P

Edited by megafanro, 28 April 2009 - 16:17.


#57
safe123

safe123

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 416
  • Înscris: 07.12.2006
in sfarsit ma mut la digi , dar cred ca digi sport o sa fie si pe cablu la rcs-rds cum e cu gsptv , m-am abonat la boom pt spania si acu ma mut :D , totusi sper sa fie si pe cablu ca sa nu imi mai bag parabolica

#58
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

Digi Sport a primit licenþã de la C.N.A.

  Deºi reprezentanþii R.C.S.&R.D.S. spun cã parteneriatul cu Antena 1 rãmâne valabil, ei propun o platformã cu mai multe canale-clonã, ca modelul GSPTV, care sã transmitã ºi meciuri din campionatul României.
  •   Cu 9 voturi pentru ºi 2 voturi împotrivã, dupã mai multe discuþii aprinse, Consiliul Naþional al Audiovizualului a acordat azi licenþã audiovizualã prin satelit companiei R.C.S.&R.D.S. pentru o nouã televiziune sportivã, Digi Sport.
  •   Reprezentanþii companiei de cablu au declarat însã cã parteneriatul cu Antena 1 pentru difuzarea Ligii I rãmâne valabil ºi cã vor respecta termenele de platã din contractul cu Liga Profesionistã de Fotbal.
  •   Noul canal va transmite meciurile din campionatele Germaniei ºi Spaniei ºi nu va semãna cu GSPTV, au mai spus aceºtia. El va fi lansat la sfârºitul lunii viitoare ºi va fi retransmis ºi în pachetul de bazã din reþeaua de cablu a companiei.
  •   Proiectul vizeazã o platformã cu emisie pe mai multe posturi, Digi Sport 2, 3 ºi 4, aºa cum s-a lansat ºi GSPTV la început, pentru a putea difuza meciurile care se suprapun.
  •   Deschis iniþial ca un post cu patru canale, GSPTV a funcþionat pentru puþinã vreme la parametrii programaþi.
  •   În primele etape ale sezonului, când orele de disputare a unor partide s-au suprapus, televiziunea a ales sã transmitã meciurile la canale separate însã a ajuns repede la o înþelegere cu Liga Profesionistã de Fotbal, astfel încât ora de start sã fie diferitã pentru fiecare joc. Dinamo-Gloria Buzãu, disputat în data de 17 august, în etapa a 4-a, a fost ultimul meci în care GSPTV 2 ºi-a dovedit utilitatea, fiind la concurenþã cu Steaua-F.C. Argeº, pe care l-a transmis Antena 1. Era perioada în care televiziunea din Bãneasa transmitea toate cele nouã meciuri dintr-o etapã, situaþia schimbându-se însã la începutul returului de campionat, când s-a renunþat la transmiterea unei partide. Raþiuni financiare au determinat renunþarea la douã meciuri pe etapã din runda a 23-a (7 aprilie), situaþie care se va perpetua cel puþin pânã în etapa a 30-a (8 mai), când sunt fãcute programãrile transmisiilor. În plus, este de remarcat cã unele dintre meciuri au ajuns sã fie comentate din studio, trimiterea comentatorilor în teritoriu fiind, de asemenea, un exerciþiu prea costisitor.
  •   Unii membri C.N.A. au reacþionat, spunând cã proiectul seamãnã prea mult cu cel al GSP TV, dar au acordat totuºi licenþa pentru noul canal de sport.
  •   Lansarea Digi Sport de cãtre R.C.S.&R.D.S. vine în contextul în care presa a scris despre certuri între compania de cablu ºi Antena 1, precum ºi o posibilã rupere a parteneriatului, cu cât se apropie termenul de platã a primei pãrþi, de 34 de milioane de EURO aferenþi noului sezon. Reprezentanþii GSPTV au refuzat sã comenteze informaþia, la sfârºitul sãptãmânii trecute "Intact Media Group" transmiþând, printr-un comunicat, cã postul de sport GSPTV, care difuzeazã meciurile din Liga I, nu este în pericol de a fi desfiinþat însã surse din cadrul trustului au precizat pentru "Cotidianul" cã au fost fãcute mai multe disponibilizãri.
  • De asemenea, Consiliul Concurenþei a anunþat cã s-a autosesizat în privinþa vânzãrii drepturilor de televizare a Ligii I de fotbal pentru 102 milioane de EURO.
  • R.C.S.&R.D.S. are în prezent peste un milion de abonaþi pla D.T.H., prin Digi TV, ºi aproape 1,4 milioane de abonaþi la cablu în România, plus un milion de abonaþi în Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaþia ºi Serbia, potrivit "MEDIAFAX".
Sursa: http://www.cotidianu..._cna-82307.html
-------------------------------------------------------------------
R.C.S.&R.D.S. intra in concurenta cu partenerul "Intact".

Compania de comunicatii prin cablu R.C.S.&R.D.S., care a format un consortiu, la mijlocul anului trecut, cu trustul "Intact", pentru a achizitiona, impreuna cu acesta, drepturile de difuzare a meciurilor din Liga 1 de fotbal, a primit, ieri, de la Consiliul National al Audiovizualului, o licenta audiovizuala pentru un post de televiziune sportiv ce va intra pe piata pe acelasi segment ocupat pana acum de GSP TV, televiziune din trustul "Intact".
  • Potrivit reprezentantilor R.C.S., prezenti la sediul C.N.A., noul post, care se va numi Digi Sport, va avea emisie cu patru canale, Digi Sport, Digi Sport 2, Digi Sport 3 si Digi Sport 4 si se va baza pe transmisia meciurilor de fotbal din campionatele Spaniei si Germaniei, precum si pe meciurile din Liga 1 care nu sunt difuzate de GSP TV. Posturile vor fi lansate cel mai tarziu la jumatatea lunii iunie, ele fiind similare cu cele patru posturi GSP TV lansate de trustul Intact in vara anului trecut cu principalul scop de a difuza meciurile din Liga 1 de fotbal, cumparate pentru trei sezoane, impreuna cu R.C.S., in schimbul a 102 mil. EURO.
  • Referitor la noile posturi anuntate pe piata, Cristian Zagaradniuc, redactor-sef GSP TV, a explicat pentru "Business Standard" ca, asa cum exista mai multe canale pentru stiri sau filme, i se pare normal sa existe si mai multe canale de sport. “Concurenta nu poate sa fie decat buna pentru consumator”, a spus el cu privire la lansarea noilor posturi ale R.C.S.
  • In ce priveste postul GSP TV, acesta isi desfasoara, deocamdata, activitatea la fel ca si pana acum, a mai spus Zagaradniuc. “Scorurile arata ca nu facem deloc rau”, a spus acesta. Postul GSP TV a avut nevoie de zece milioane de EURO pentru lansare. GSP a avut in martie audiente medii pe urban de 0,2% si o cota de piata de 1,1%, acesta fiind urmarit de aproximativ 26.000 de persoane. Consortiul R.C.S.&R.D.S.-"Intact" a platit, anul trecut, prima transa din valoarea contractului pentru difuzarea meciurilor din Liga 1 de fotbal, in valoare de 28,3 mil. EURO fara T.V.A., pentru meciurile ce se disputa pana in iunie 2009, urmand ca, in urmatoarea perioada, sa plateasca a doua parte, in valoare de 27 mil. EURO. Pe de alta parte, potrivit dosarului de licenta depus la C.N.A., planul de investitii al R.C.S. pentru Digi Sport vizeaza o suma de 1,4 milioane de EURO pentru anul 2009, 18 milioane pentru anul 2010 si 1,5 milioane pentru anul 2011. Posturile Digi Sport vor fi incluse, ca si GSP TV, in grila de baza a platformei Digi TV.
  • Digi TV are peste un milion de abonati in România, si alti peste un milion de abonati in afara granitelor. La cablu R.C.S. are aproximativ 1,4 milioane de abonati in România.
Sursa: http://www.standard....rul_intact.html
---------------------------------------------------------------------

Digi Sport nu se atinge de Liga I.

Antena 1 nu este de acord sã fie difuzate meciurile din Liga I la noul canal sportiv pe care cablistul R.C.S.&R.D.S. îl va lansa în urmãtoarele luni. Consiliul Naþional al Audioviziualului (C.N.A.) a acordat, ieri, licenþã pentru postul Digi Sport. Oficialii companiei au spus cã meciurile din Liga I vor rãmâne la GSP TV.
  • La ºedinþa susþinutã ieri la C.N.A. a fost prezent Alexandru Oprea, preºedintele R.C.S.&R.D.S. ,care a declarat: „Marea parte a grilei postului nostru va fi bazatã pe drepturi din competiþiile din campiontul Spaniei, Germaniei ºi posibil unele meciuri din campionatul României”.
  • Competiþiile de fotbal din Spania au fost achiziþionate pentru trei sezoane, în timp ce meciurile din Germania au fost cumpãrate pentru un an, de la Eurosport. ªeful R.C.S. nu a spus nimic concret legat de restul programelor pe care le vor difuza. Emisia se va face la patru canale (Digi Sport 1, 2, 3 ºi 4) în situaþia în care partidele se vor suprapune, aºa cum s-a întâmplat ºi cu GSP TV.
  • Alexandru Oprea a mai spus cã în prezent cablistul este în discuþii cu mai multe agenþii internaþionale pentru preluarea altor competiþii sportive. Digi Sport urmeazã sã se lanseze, anul acesta, în lunile mai-iunie.
R.C.S. nu a anunþat Antena de lansarea Digi Sport.
  • Reprezentantul cablistului a declarat cã nu s-a sfãtuit cu Antena 1 înainte de a lansa noul post TV. „Nu aveam de ce sã discutãm, este vorba despre lansarea unui canal al companiei”, a spus Oprea. Cu toate acestea R.C.S. a înfiinþat, anul trecut, în parteneriat cu grupul "Intact", postul sportiv GSP TV pe care a transmite meciurile din Liga I, deþinute de consorþiul R.C.S.&R.D.S.-Antena 1. Este cel puþin ciudat faptul cã acum, operatorul vine sã lanseze un canal care concureazã direct cu GSP TV.
  • Întrebat de ce nu transmite meciurile din campionatele Spaniei ºi Germaniei la acelaºi post pe care sunt difuzate partidele campionatului intern, Oprea a rãspuns: „Este opþiunea noastrã sã facem acest lucru pentru cã este o investiþie doar a companiei noastre, pe când Liga I este a ambilor parteneri”.
Antena 1 vrea toate meciurile la GSP TV.
  • Alexandru Oprea a precizat cã vor rãmâne în consorþiu cu Antena 1, dar cã vor discuta cu partenerul lor pentru preluarea la Digi Sport a unora dintre meciurile din Liga I, care nu vor fi difuzate la GSP TV. Reprezentanþii operatorului au mai spus cã nu este exclusã vinderea drepturilor de difuzare a Digi Sport cãtre alte reþele de cablu. În plus, Oprea a mai precizat cã discutã cu reprezentanþii Antena 1 pentru a oferi GSP TV, cãtre ceilalþi cabliºti, la un preþ mai scãzut cu 60 de EUROCENÞI (pe abonat).
  • Antena 1 a emis, ieri, un comunicat prin care dezminte informaþiile apãrute în presã în legãturã cu posibila desfiinþare a GSP TV. Consorþiul atrage atenþia cã „pânã în acest moment a platit deja pentru campionatul în curs de desfãºurare 34 de milioane de EURO ºi analizeazã, în acest context, raportul calitate-preþ”.
  • În plus, Antena 1 este foarte fermã în pãstrarea meciurilor din Liga I pentru a fi difuzate la GSP TV ºi nu doreºte ca anumite opþiuni din campionatul intern de fotbal sã fie transmise de postul Digi Sport. Aceste declaraþii publice fãcute de cele douã companii aratã cã apele nu sunt tocmai liniºtite.
Consorþiul R.C.S.&R.D.S.-Antena 1.
  • Parteneriatul dintre Antena 1 ºi R.C.S.&R.D.S. a început în februarie 2008 când cele douã companii au câºtigat, în urma unei licitaþii, drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I pentru care au plãtit 85 de milioane de EURO (fãrã T.V.A.) pentru trei ani. La licitaþie au mai participat Telesport ºi Kanal D.
  • Consorþiul urmeazã sã plãteascã Ligii Profesioniste de Fotbal, pânã la data de 15 mai, suma de 27 de milioane de EURO pentru sezonul urmãtor de fotbal.
Sursa: http://www.adevarul....-de-liga-i.html

Edited by megafanro, 29 April 2009 - 01:23.


#59
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

Negocieri.

R.C.S.&R.D.S. ºi Antena 1 vor sã rediscute condiþiile contractuale.

  • În zilele urmãtoare, potrivit surselor, R.C.S. ºi Antena 1 vor purta negocieri pentru a convinge L.P.F. în vederea reeºalonãrii plãþii în avanas a sumei de 27 de milioane de EURO, lucru care ar fi "o practicã imposibilã în acest moment". "Avem o grãmadã de clienþi care abia aºteaptã sã cumpere drepturile pentru Liga I, nu stãm sub nici o formã la mîna celor de la R.D.S. ºi Antena 1", a comentat preºedintele L.P.F., Miticã Dragomir.

  • În clipa de faþã, lucrurile sînt departe de a fi clare. La data de 15 mai consorþiul R.C.S.&R.D.S. ºi Antena 1 trebuie sa plãteascã suma de 27 de milioane de EURO pentru drepturile TV. Cele douã sînt în contradicþie cu L.P.F. ºi în aceleaº timp au puncte de vedere diferite în consorþiu. Totul reprezintã un joc în trei, urmãrit de pe margine ºi de alte televiziuni care ar fi dispuse sã cumpere drepturile Ligii I, dar la preþuri reduse pînã la jumãtate faþã de cele din prezent.

Au primit licenþã pentru DIGI SPORT.

  • Ieri, R.C.S.&R.D.S. a obþinut licenþa pentru Digi Sport ce va deveni cel de-al 8-lea canal cu profil sportiv din România. Noul post TV urmeazã sã difuzeze începînd cu viitorul sezon fotbalistic campionatul Spaniei, cel al Germaniei, avînd în vizor ºi achiziþionarea drepturilor TV pentru Serie "A" ºi "Premier League". De asemenea, R.C.S. ºi-a manifestat dorinþa de a transmite ºi partide din Liga I: "Vom discuta cu Antena 1, pentru cã existã mai mereu meciuri ce nu se transmit la GSP TV, ne propunem ca în viitor aceste partide sã fie difuzate la Digi Sport", a declarat directorul general al R.C.S.&R.D.S., Alexandru Oprea.

Pãtruleasa la Digi Sport?

  • Fosta prezentatoare a ªtirilor sportive ale Antenei 1 este una dintre primele þine ale noului canal sportiv, Digi Sport. Deºi discuþiile sînt abia la început, nimeni din cadrul R.D.S. nu se grãbeºte sã confirme negocierile cu Simona Pãtruleasa. "Am auzit despre înfiinþarea acestui canal de sport, dar momentan nu am luat nici o decizie. Urmeazã sã mã hotãrãsc imediat dupã ce revin din concediu", a declarat Pãtruleasa.
Sursa: GSP.

[ http://www.maxim.ro/picture_libraries/front_picture_library_Romania/dir_1/maxim_online_768.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://ngi.gazduireweb-eu.com/poze/Simona-Patruleasa1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Edited by megafanro, 29 April 2009 - 13:01.


#60
inside_spy

inside_spy

    infiltratã în autobazã

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,289
  • Înscris: 05.04.2006
Au plãtit prea mult, cei de la Media Pro nu ar fi dat niciodatã peste 100 de milioane pe cei de 3 ani de Liga I.

#61
donmarinica

donmarinica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,468
  • Înscris: 17.06.2007
bai fratilor, astia nu sunt sanatosi. dupa ce rcs-intact au lansat gsptv si e in pragul falimentului din lipsa de audienta datorita "exclusivitatii", acum cei de la digi lanseaza digi sport cu 4 clone, tot la fel 'exclusivist" deci destinat si el falimentului. in plus gsptv si digi sport se cearta cine sa dea meciurile din liga1, desi nici una din ele nu are audienta nationala. ma gandeam sa trimit cate un mail poate apare upc sport, dolce sport, focus sport, akta sport, otv sport, brava sport, tvr sport si alte nenumarate programe de sport, cu clonele lor, binenteles. asta e deja bataie de joc .

#62
Mariusvlad2

Mariusvlad2

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,676
  • Înscris: 11.12.2007

View Postdonmarinica, on Apr 29 2009, 23:07, said:

bai fratilor, astia nu sunt sanatosi. dupa ce rcs-intact au lansat gsptv si e in pragul falimentului din lipsa de audienta datorita "exclusivitatii", acum cei de la digi lanseaza digi sport cu 4 clone, tot la fel 'exclusivist" deci destinat si el falimentului. in plus gsptv si digi sport se cearta cine sa dea meciurile din liga1, desi nici una din ele nu are audienta nationala. ma gandeam sa trimit cate un mail poate apare upc sport, dolce sport, focus sport, akta sport, otv sport, brava sport, tvr sport si alte nenumarate programe de sport, cu clonele lor, binenteles. asta e deja bataie de joc .

Ce ar mai trebui sa faca Rcs, Digi, sa va convinga ca pe acolo totul e ok, ca Gsp-ul isi merita investitia? Primera, Bundesliga, Il Calcio...,nu v-au convins? Chiar nu ma intereseaza daca astia lucreaza in pierdere sau in castig, dar nu credeti ca e evident?

#63
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,785
  • Înscris: 04.11.2005
Nu te-ai obisnuit cu comentariile de pe forum si bloguri? :) N-are rost, faliment, dar cine vrea sa se uite, altfel ar fi mai bine etc. :D
Ciudat ca doar in cazul RCS/Digi apar atatea nemultumiri, chiar daca exclusivitatile lor sunt cele mai accesibile, au cei mai multi clienti DTH si Cablu (probabil 2milioane in total) si preturile cele mai mici sau chiar... moka  :rolleyes:
p.s. a da.. si "Hotiii.."

Edited by Blackhawk, 30 April 2009 - 07:25.


#64
softpedic

softpedic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,243
  • Înscris: 10.07.2007

View PostMariusvlad2, on Apr 30 2009, 06:00, said:

Ce ar mai trebui sa faca Rcs, Digi, sa va convinga ca pe acolo totul e ok, ca Gsp-ul isi merita investitia? Primera, Bundesliga, Il Calcio...,nu v-au convins? Chiar nu ma intereseaza daca astia lucreaza in pierdere sau in castig, dar nu credeti ca e evident?
Il Calcio ? Bine ca n-ai zis si Premier League !  :lol:

#65
mu_zz_i

mu_zz_i

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 527
  • Înscris: 13.02.2007

View Postsoftpedic, on Apr 30 2009, 16:50, said:

Il Calcio ? Bine ca n-ai zis si Premier League !  :lol:

Sa sti ca am ras aici...

#66
salve

salve

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 597
  • Înscris: 17.06.2006

View Postmu_zz_i, on Apr 30 2009, 17:51, said:

Sa sti ca am ras aici...


Unii radeau si acum cateva luni cand se spunea ca Digi cumpara Primera . La anu poate nu o sa mai razi asa tare...

#67
unchiujim

unchiujim

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,294
  • Înscris: 01.04.2007

View PostBlackhawk, on Apr 30 2009, 08:07, said:

Nu te-ai obisnuit cu comentariile de pe forum si bloguri? :) N-are rost, faliment, dar cine vrea sa se uite, altfel ar fi mai bine etc. :D
Ciudat ca doar in cazul RCS/Digi apar atatea nemultumiri, chiar daca exclusivitatile lor sunt cele mai accesibile, au cei mai multi clienti DTH si Cablu (probabil 2milioane in total) si preturile cele mai mici sau chiar... moka  :rolleyes:
p.s. a da.. si "Hotiii.."
e o mica mare diferenta intre CLIENTI si CLIENTI PLATITORI  !!! strtegii de la rsd sunt de toata jalea ... auzi : patru(4!!) canale de sport ... :lol: :thumbdown: :roflmaofast:

#68
cipy1185

cipy1185

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 860
  • Înscris: 11.04.2007
nu sunt 4 canale digi sport. doar 1 + 3 clone. ai comentat doar ca sa nu taci.

Edited by cipy1185, 30 April 2009 - 22:15.


#69
Mariusvlad2

Mariusvlad2

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,676
  • Înscris: 11.12.2007

View Postsoftpedic, on Apr 30 2009, 15:50, said:

Il Calcio ? Bine ca n-ai zis si Premier League !  :lol:

O mare parte din raspunsurile de pe forum sunt date unor persoane care posteaza dupa ce si-au luat Diazepamul (pastila pentru somn), si se stie ca in acea perioada creierul reactioneza mult mai incet. :P

#70
euronike

euronike

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 279
  • Înscris: 29.01.2007

View PostMariusvlad2, on May 1 2009, 10:08, said:

O mare parte din raspunsurile de pe forum sunt date unor persoane care posteaza dupa ce si-au luat Diazepamul (pastila pentru somn), si se stie ca in acea perioada creierul reactioneza mult mai incet. :P

Domnilor...IL Calcio inseamna "Fotbalul" care este compus din Serie A, Serie B, Serie C etc. De unde stiti ca Digi Sport nu o sa transmita Serie B sau eventual C?  :D

#71
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,785
  • Înscris: 04.11.2005
Digisport Romania
-Primera Division (integral)
-Bundesliga (integral)
-posibil optiuni din LigaI

Digisport Ungaria
-Champions League - optiunea 2
-Bundesliga
-posibil optiuni din prima liga de fotbal din Ungaria

DigiSport Ro&Hu alte sporturi:
-BOX
-NBA
-NHL
-Tenis
-Ciclism.

View Postunchiujim, on Apr 30 2009, 23:02, said:

e o mica mare diferenta intre CLIENTI si CLIENTI PLATITORI  !!! strtegii de la rsd sunt de toata jalea ... auzi : patru(4!!) canale de sport ... :lol: :thumbdown: :roflmaofast:
Ce treaba au clientii restantieri cu topicul de fata, lasa-ne pe noi sa traim fara dulceata, dpmdv nu pierd nimic, mai vad niste documentare decat xxx  :rolleyes: :P

Edited by Blackhawk, 01 May 2009 - 09:47.


#72
mattbaker

mattbaker

    Random

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,227
  • Înscris: 15.04.2008
Abonatii Digi Romania vor putea veda Digi Sport Ungaria :D :huh: ?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate