Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Distante etrieri

Fisier corupt reapare in galeria ...

Ce condensator ar putea fi? TV Vo...

Problema droguri
 Soldat gradat profesionist - dipl...

Eroare incarcare formular

merita upgrade de la Ryzen 5 2600...

Intel i9 14900K cooler air Deepco...
 Curațare disc vinil

Atentie la site-ul FixShop.ro - p...

Display cu culori neuniforme

Despre Laborator Defectoscopie Ca...
 Mama Clopoţel

Windows 11 si boxa portabila - de...

Angajarea unei persoane de 18 ani...

Depunere declaratie unica PFA - i...
 

Discuții despre Digi Sport 1-4.

* * * - - 1 votes
  • Please log in to reply
29311 replies to this topic

#23815
AidenIrish

AidenIrish

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,759
  • Înscris: 08.08.2018
Cine l-o fi pus pe Hategan la Juve - Man Utd oare ce o avea în cap? Nu știu cum mama naibii, dar tot prinde meciuri tari.

#23816
petrepescarul

petrepescarul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 15.02.2012
Conform datelor ANCOM in noiembrie 2017 existau 7,3 milioane de abonati la servicii de retransmisie TV în România. Din care:
- 4,9 milioane abonati prin retele de cablu
- 2,4 milioane sunt abonati prin retele satelit (DTH)
- 106 mii sunt abonati prin tehnologie IP (IPTV)
sursa http://www.ancom.org...v-n-romnia_5849

@marius664 conform postari tale sa intelegem ca la 2 400 000 de abonati masurarea audientei se face prin sondaje telefonice? Intrebare este cine face aceste sondaje telefonice? Sint recunoscute de cineva aceste sondaje?

Asociatia Romana pentru  Masurarea Audientei (arma)  este furnizorul oficial al datelor de audienta TV in Romania.
Membrii arma sint:
1- STATII TV
2- AGENTII DE MEDIA/  PUBLICITATE
3- CLIENTI DE PUBLICITATE

sint prea multe statii TV sau agentii de publicitate gasesti toti membri aici https://www.arma.org.ro/ro

Urmareste clipul asta
[ https://player.vimeo.com/video/89713258 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
si ai sa vezi ca, Kantar Media masoara audienta inclusiv pe tablete, smartphon-uri la toate tipurile de programe (inclusiv la cele inregistrare) si de pe toate platformele tv.

#23817
LUMEN_OBSCURUS

LUMEN_OBSCURUS

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 749
  • Înscris: 03.07.2014
Pacat ca din Bundesliga se transmit asa putine meciuri,e adevarat ca sunt foarte aglomerate cele 4 canale, insa totusi, s-au dat niste bani pe acele drepturi si etapa aceasta au transmis un singur meci daca nu ma insel, cel al lui Bayern.Personal as fi vrut sa vad vineri seara meciul celor de la Stuttgart.

#23818
matyred

matyred

    Senior Membru...până într-o zi!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,649
  • Înscris: 19.02.2010
Sondajele nu reflectă cu exactitate realitatea. Numărul celor care urmăresc un canal poate fi mult mai mare. De exemplu la DigiSport poate fi și 100.000 de mii.
Studiile se fac după mai multe criterii și se fac pe procentaj care poate avea marjă de eroare de maxim 3%.
Aparatele de sondaj sunt amplasate în diferite zone, deși cred că se poate măsura și prin digital.
Ei primesc datele de la acele aparate și ei calculează procentul pe care-l îl aplică apoi la numărul de abonați al celui mai mic dintre marile firme de cablu.Fac asta pentru a fi un fel de "egalitate" de șanse.
Dar, cum s-a mai spus, mai sus, este destul de greu de a vedea cu adevărat opțiunea unora.
De exemplu, cei de la UPC, neavând nici T, dar nici Digi nu au altă opțiune decât a urmării Look. La Digi cam aceeași chestie, mulți neavând decât opțiunea Digi, deoarece Look-uri ies din calcul. Cei care au tv-uri cu HD, preferă variantele DigiSport HD, iar ceilalți care nu au decât SD-uri, preferă tot DigiSport, din cauza modului în care sunt transmise SD-urile ale celor de la Look.
Măsurarea este făcută doar pentru că televiziunea respectivă să poate negocia banii de publicitate.


View Postmarius664, on 05 noiembrie 2018 - 10:26, said:

Daca s-ar scoate Protv din reteaua RCS, credeti ca acesta ar fi pe primul loc in audiente???
Chiar dacă ar fi scoși de la RDS, tot ar fi într-un fel lider de audiență, deoarece calcul s-ar face, după am explicat mai sus.
Doar că nu ar mai încasa mulți din publicitate, pentru că acolo, firma de publicitate se raportează și la numărul total al celor care prind canalul respectiv.

PS: Pentru bucureșteni, dacă aveți curiozitatea, veți vedea că pe graficul de căldură pe care-l primiți în fiecare lună, veți vedea că prețul gigacaloriei este același, dar prețul final diferă de la bloc, la bloc, chiar dacă s-a consumat aceeași cantitate de căldură. Se adaugă încă un coeficient care avantajează blocurile cu mai multe apartamente, decât pe cele cu mai puține. Cam așa și firmele de publicitate fac calculul, doar că acolo televiziune primește mulți mai bani, dacă sunt mai multe "apartamente"!

Edited by matyred, 05 November 2018 - 13:22.


#23819
marshall54

marshall54

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,878
  • Înscris: 23.06.2013
Pacat ca din Bundesliga se transmit asa putine meciuri,e adevarat ca sunt foarte aglomerate cele 4 canale, insa totusi, s-au dat niste bani pe acele drepturi si etapa aceasta au transmis un singur meci daca nu ma insel, cel al lui Bayern.Personal as fi vrut sa vad vineri seara meciul celor de la Stuttgart.

PACHETE TV DIGI FOTBAL...acesta ar fi raspunsul la postarea ta...

Lumen Obscurus,cine i-ar impiedica pe Digi sa castige mai multi bani,infiintand inca,cateva canale de fotbal,in care sa transmita si alte meciuri de fotbal din competitiile fotbalistice cumparate si cei care doresc sa vada mai mult fotbal,sa poata cumpara unul sau mai multe pachete (in functie de cate sunt introduse de Digi),la preturi decente ?!
Astfel,pretul infiintarii a inca cateva canale de fotbal,cu timpul,se va amortiza iar Digi si-ar scoate banii pe drepturile cumparate iar pasionatii de fotbal ar fi multumiti ca vor avea posibilitatea de a vedea mai multe meciuri.
Este bun si frumos un canal tv 4K,aduce bani din vanzarea televizoarelor si ar face publicitate platformei Digi...desi,numarul celor care au tv 4k este foarte mic...si programele transmise de acet canal 4k nu va fi ceva deosebit.

#23820
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,074
  • Înscris: 20.06.2009
Conașule, un calcul economic, ceva, din care să vadă și ochii noștri de unde dracu' ai scos tu „amortizarea”???

#23821
AidenIrish

AidenIrish

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,759
  • Înscris: 08.08.2018
La cum scrie lucrează la betoane, de unde să fie în stare să calculeze ceva? Omu' face doar haos cu postările lui, nu e capabil de altceva.

#23822
LUMEN_OBSCURUS

LUMEN_OBSCURUS

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 749
  • Înscris: 03.07.2014
@marshall54, cred ca mentalitatea sau comportamentul abonatilor îi impiedica. Adica , Liga 1 face cea mai buna audienta si totusi lumea nu a parut dispusa sa plateasca suplimentar pt ea. Deci, sansele sa se plateasca pt campionate externe sau alte sporturi, chiar si la preturi decente (depinde ce ar insemna totusi "decent", cred ca nu pentru toti inseamna acelasi lucru), par a fi mici , nu sunt semnale ca ar fi fezabil momentan asa ceva. Faptul ca 10000 de oameni sa spunem ca ar plati, nu e incurajator pt cablisti. Sunt curios ce miscari vor face Look-urile in viitor, ei incearca ceva de genul.

#23823
marius664

marius664

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,259
  • Înscris: 13.08.2017
Abonatul roman nu plateste nici macar 5 lei daca are posibilitatea sa vada gratis altundeva.Chiar daca asta inseamna sa vezi streamuri care se intrerupt la fiecare 5 minute, cu o  calitate execrabila a imaginii si cu un comentariu in araba, suedeza sau congoleza... Asta e in educatia noastra, de ce sa dau 30 de lei sa vad un film la cinema, cand pot sa-l vad gratis pe net...

#23824
AidenIrish

AidenIrish

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,759
  • Înscris: 08.08.2018
Greșit. Uită-te le Telekom unde s-a făcut o EO care costă 1.19 €. Au făcut ceva scandal pe aici abonații, la fel și pe Facebook, dar în cele din urmă s-au abonat și acum lucrurile s-au liniștit, deși momentul extra-opțiunii nu a fost foarte bine ales Dacă pachetul era de 5 € atunci lucrurile stăteau complet diferit, exact cum ai descris tu, însă uite că la un preț "decent", chiar dacă s-a făcut un pic de scandal, oamenii au preferat să vadă meciurile pe TV, fără întreruperi și comentariu în propria limbă.

Românul s-ar abona la un pachet extra cu sport, dar trebuie avută mare grijă la preț, la ce se oferă și momentul când este lansat. Bine, la DIGI nu are rost să vorbim de pachete de sport, și sigur nu de gogoșile pe care le vinde marshall.

#23825
marius664

marius664

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,259
  • Înscris: 13.08.2017
Eu nu m-am abonat si nici nu prea am de gand sa ma abonez la extraoptiunea lor de 1 Euro.Si nu din cauza ca o sa vad meciurile in alta parte, dar nu ma pasioneaza fotbalul in mod special.Consider ca este prea mult in comparatie cu alte sporturi...Iar NBA si Formula 1 pana acum au scapat la liber :)...Eu  inteleg sa faci pachet de sport suplimentar dar nu poti  pune in aceiasi oala Barcelona-Real Madrid cu Voluntari-Chiajna...Iar sa faci un canal premium de sport in care sa ai competitii de elita, ar fi prea mult si pentru televiziuni si pentru abonati.Americanii platesc si 10 dolari sa vada un meci de box care poate dura si 10 secunde, noi platim 10 dolari pe luna  sa vedem 130 canale in care sunt incluse si  toate transmisiunile sportive si canalele de filme...

#23826
beavis03

beavis03

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,647
  • Înscris: 10.04.2009
[ https://2-t.imgbox.com/ShNRho32.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

https://www.fullmatc...h-november-2018


[ https://thumbs2.imgbox.com/0c/dc/Yb8SDOua_t.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

https://www.fullmatc...h-november-2018

#23827
dresden

dresden

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 06.08.2018

View Postmarius664, on 05 noiembrie 2018 - 23:04, said:

.Americanii platesc si 10 dolari sa vada un meci de box care poate dura si 10 secunde, noi platim 10 dolari pe luna  sa vedem 130 canale in care sunt incluse si  toate transmisiunile sportive si canalele de filme...

COrect, dar americanii nu au nivelul de trai din Romania cu cateva sute de dolari/luna! ;) Asa ca hai sa revenim cu picioarele pe pamant!

#23828
AidenIrish

AidenIrish

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,759
  • Înscris: 08.08.2018
Ține și de cultură.

Americanii au și "talentul" ăsta de a exagera un pic importanța unui eveniment, de a fi fanatici. Noi vedem evenimentele astea ca pe ceva de umplut timpul liber, nu ca ceva demn de urmărit. Ei lasă tot ce au de făcut și se pun Ă®n fața TV-ului la o ediție oarecare din Wheel of Fortune, Ă®n timp ce noi putem pierde liniștiți premiera unui film bun sau vreun season finale dintr-un serial. Eu urmăresc câteva seriale pe Epic Drama și am pierdut câteva episoade din ele pe motiv că juca Steaua sau că voia vreun prieten să mergem la o bere. Pentru americani așa ceva e absurd, Ă®și planifică toată ziua astfel Ă®ncât atunci când Ă®ncepe serialul să fie liberi, ori și dacă-s chiar ocupați fac Ă®n așa fel Ă®ncât să să vadă serialul și apoi să continue treaba.

De asta americanii dau 10 euro pe 10 secunde de box și românii nu dau 10 euro pentru câteva zeci de meciuri pe lună.

Edited by AidenIrish, 06 November 2018 - 13:23.


#23829
marius664

marius664

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,259
  • Înscris: 13.08.2017

View PostAidenIrish, on 06 noiembrie 2018 - 13:17, said:

. Eu urmăresc câteva seriale pe Epic Drama și am pierdut câteva episoade din ele pe motiv că juca Steaua sau că voia vreun prieten să mergem la o bere. Pentru americani așa ceva e absurd, ĂŽși planifică toată ziua astfel ĂŽncât atunci când ĂŽncepe serialul să fie liberi, ori și dacă-s chiar ocupați fac ĂŽn așa fel ĂŽncât să să vadă serialul și apoi să continue treaba..
In primul rand tine de educatie si apoi de cultura.Si nu exagereaza chiar in halul asta, daca ratezi un episod dintr-un serial poti sa-l vezi inregistrat.Unii chiar si meciuri si evita sa citeasca vreo stire sau sa deschida internetul pana nu vad meciul inregistrat.Si la noi exista posibilitatea asta, tot americanii au inventat si lucrul asta.  Chiar acum vad in reluare un episod difuzat mai devreme de  Epic Drama.Pot sa fac asta timp de 7 zile, sau pot inregistra serialul si=l vad oricand in 90 de zile...si astfel pot lua cina in oras cu prietenii sau sa vad vreun meci live...

Edited by marius664, 06 November 2018 - 17:28.


#23830
beavis03

beavis03

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,647
  • Înscris: 10.04.2009
[ https://images2.imgbox.com/a1/01/gtjig7vU_o.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Maracana :D

#23831
AidenIrish

AidenIrish

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,759
  • Înscris: 08.08.2018
"Nu, nu e un semn pentru Shakira, că  s-ar supăra Pique 🤔. Reprezintă numărul meciurilor pe care vi le propunem pe cele 4 canale Digisport în acest mijloc de săptămâna.  22 de meciuri avem din Champions League si Europa League de azi pâna  joi. Toate fara costuri suplimentare, în format HD, iar in curand si 4K. Eu vă aștept chiar acum la EuroFotbal, pe Digisport 1, iar apoi la Napoli-PSG, pe 2."

Andrei Niculescu pe FB. A început să promoveze 4K-ul.

#23832
mariusica24k

mariusica24k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,036
  • Înscris: 24.01.2013
Și dc te miri? E normal sa promoveze, mai ales ca o sa vedem meciuri din UCL ȘI UEL în 4K

Liverpool "doarme" în seara asta 🙄

Edited by mariusica24k, 06 November 2018 - 20:26.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

2 user(s) are reading this topic

1 members, 1 guests, 0 anonymous users

geniul

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate