Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Descarcator de supratensiune tip 2

ping digi?

Reparare "șanțuri&#...

De ce i se zice Mariei "Stapa...
 Colet valoare Londra București

BMW seria 3 rulat vs SsangYong Ko...

Share abonament Netflix

Cum pot sa fac rost de un negativ...
 Lant Bicicleta

Un designer artist: Raymond Loewy

ATS din contactor modular

Parere apartament ~150k
 Limitare la 100mb/s

Altercație

Cartonașe și stickere t...

Ciobanesc german - zgarda electro...
 

U.P.C. lansează D.V.R. și în municipiul București și în viitor HD !

- - - - -
  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#1
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

U.P.C. țintește și clienții pierduți prin servicii de televiziune digitală cu D.V.R. și în municipiul București.

  • U.P.C. a lansat miercuri serviciul de televiziune digitala cu Digital Video Recorder (D.V.R.), care permite oprirea, derularea si reluarea de emisiuni transmise in direct, precum si inregistrarea programelor TV (posibilitatea de stocare pana la 65 ore sau 160 GB) si pentru abonatii de servicii de televiziune digitala din municipiul Bucuresti, cea mai mare piata in functie de numar de clienti pentru U.P.C. Prin noul produs, lansat in premiera pe piata din România, in octombrie 2008, in 22 de orase din tara, mai putin in Capitala, U.P.C. spera sa atraga si clientii pierduti in anii anteriori.
  • UPC si-a lansat serviciile de televiziune digitala pentru prima oara in România, in municipiul Bucuresti, in octombrie 2006, iar in iunie 2008 a inceput implementarea unei noi platforme de televiziune digitala, care sa permita si servicii de Digital Video Recorder (D.V.R.). In luna octombrie 2008, compania a lansat serviciile de televiziune digitala cu DVR in 22 de orase din tara, mai putin municipiul Bucuresti.
  • "Lansarea produsului nou s-a facut pe o platforma tehnica complet noua, dar pastram in acelasi timp si platforma veche. In municipiul  Bucuresti a durat mai mult pentru a face sa merga simiultan cele doua platforme. Noile servicii sunt acum disponibile nu doar in municipiul Bucuresti, ci si in comunele si orasele apropiate Captalei, unde U.P.C. are acoperire, respectiv Buftea, Pipera, Otopeni, Popesti-Leordeni, Bragadiru etc.", a declarat Adrian Racasan, manager tehnic regional al U.P.C. România.
  • Directorul financiar al U.P.C.: Prin noul serviciu, speram sa castigam si din clientii care au plecat de la noi.
U.P.C. are asteptari mari prin lansarea acestor servicii si in municipiul Bucuresti.
  • "Municipiul Bucuresti reprezinta cea mai mare piata din România in privinta numarului de clienti de cablu TV pentru U.P.C. Vrem sa aducem aceste servicii astfel incat numarul clientilor sa creasca. Avem in mod cert un produs care ne diferentiaza in piata si speram ca vom avea clienti si dintre cei care au plecat in anii anteriori. La sfarsitul lui iunie 2008 aveam in jur de 60.000 de clienti la serviciile de televiziune digitala, iar la sfarsitul lui decembrie 2008 aveam 100.000 abonati, marea majoritate a diferentei reprezintand clienti noi pe platforma noua", a explicat Severina Pascu, directorul financiar al U.P.C. România.
Investitia este de ordinul sutelor de mii de euro, pe mai multi ani.
  • "Investitia pentru D.V.R. o privim intr-un context mai larg de tercere la noua platforma de servicii TV digitale, inceput cu ceva timp in urma, in ultimii ani fiind investiti circa 100 milioane euro in dezvoltarea retelei si lansarea serviciilor in cele 22 de orase", a mai spus Severina Pascu.
Sursa: http://economie.hotn...r-bucuresti.htm
   [ http://media.hotnews.ro/media_server1/image-2009-02-4-5388724-46-severina-pascu-cfo-upc-romania.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  Severina Pascu, C.F.O. U.P.C.  România.
Foto: U.P.C. România.

Edited by megafanro, 04 February 2009 - 17:58.


#2
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006
Municipiul Bucuresti, 4 februarie 2009 –  U.P.C. România lanseaza servicii noi pentru locuitorii din municipiul Bucuresti: Digital Video Recorder (D.V.R.) este un nou serviciu digital care – impreuna cu serviciul de televiziune digitalã prin cablu – va revolutiona comportamentul de consum media si modul in care oamenii isi petrec timpul in fata televizorului, stabilind standarde ridicate in ceea ce priveste furnizarea serviciilor de televiziune.
  •        Optiunea D.V.R.. se bazeazã pe cele mai performante tehnologii si este un serviciu cu valoare adaugatã care permite numeroase functionalitãti. Cu D.V.R. clientii U.P.C. pot inregistra programele TV favorite, stocand panã la 65 de ore (sau 160GB) si de asemenea, pot opri, derula si relua emisiuni transmise in direct.
  •        De  asemenea, U.P.C. lanseazã si o noua platformã pentru televiziunea digitala prin  cablu, U.P.C. Digital TV. Pe langa avantajele de a avea panã la 109 programe de televiziune, la un pret avantajos, la o calitate deosebita a imaginii si sunetului, fara antena de satelit, acum cu noul U.P.C. Digital TV, clientii au acces si la:
  • platforma       de jocuri, U.P.C. Games – un       portal cu jocuri amuzante, usor de accesat, care pot sa fie jucate direct       de pe telecomanda televizorului
  • ghidul       electronic de programe, E.P..G, prin care afla, in orice moment, ce emisiuni pot fi vizionate zilnic la televizor, prin simpla apasare a tastei E.P.G .de pe telecomanda. Clientii navigheaza cu usurinta: emisiunile sunt impartite pe categorii (stiri, sport, muzica, filme etc.) si fiecare emisiune este insotita de descrieri si informatii despre continutul acesteia
  • optiunea       “control parental”, care le       permite pãrintilor sa blocheze accesul copiilor la oricate canale doresc,       prin tastarea unui cod P.I.N.
  • 10 canale de radio
  •        „Suntem incantati sa lansam un serviciu revolutionar in Romania: U.P.C. Digital TV. Deschidem astazi o noua lume clientilor nostri, lumea digitala, care le va schimba modul in care isi petrec timpul in fata televizorului. Suntem siguri ca noile servicii U.P.C. vor fi foarte apreciate in România. Aceastã lansare face parte din seria initiativelor U.P.C. care sustin promisiunea de a oferi servicii mai bune cu fiecare zi. Investitiile recente privind operatiunile legate de clienti au permis imbunãtãtirea serviciilor, iar printre cele mai notabile realizãri se numarã factura unicã pentru toate cele trei servicii si peste 10.000 de puncte de platã in intreaga tarã”, a declarat Severina Pascu, C.F.O. U.P.C România.
  •        Structura  serviciului de televiziune digitalã include mai multe pachete in functie de numãrul  de canale:
  • U.P.C.       Digital TV Small cu D.V.R., 61 canale, 50 lei, pret promotional 30 lei
  • U.P.C.       Digital TV Medium cu DVR, 103 canale, 60 lei, pret promotional 40 lei
  • U.P.C.       Digital TV Large cu D.V.R., 109 canale 80 lei, pret promotional 65 lei
    • Oferta        promotionala este valabila pana la 31 martie 2009 pentru contracte pe 1        an
    • Preturi        fixe in lei la orice abonament U.P.C.
  •               Pentru receptionarea semnalului digital prin  cablu, U.P.C. ofera clientilor, gratuit, in custodie, un decodor digital performant. Acestia pot receptiona serviciul digital pe unul dintre televizoarele din casa lor, in timp ce, pentru restul televizoarelor, le sunt oferite gratuit,  prin semnal analogic, cele mai importante canale romanești si straine.
Sursa: http://www.upc.ro/de...esa/communicate

Edited by megafanro, 04 February 2009 - 20:09.


#3
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006
puteai sa dai copy/paste la tot ,macar..ptr a respecta pe cel care a scris articolul pe hotnews
ce sa omis :




Cat costa

Servicii de televiziune digitala pe noua platforma sunt oferite acum in mai multe pachete in functie de numarul de canale, precum si daca se alege sau nu optiunea cu DVR. Pentru serviciile digitale cu DVR, pachetul small (cu 61 canale) costa 50 lei, iar promotional (pana la 31 martie 2009 pentru contracte pe un an de zile) 30 lei, in timp ce pentru pachetul large (109 canale) pretul standard e 80 lei, iar promotional 65 lei. Variantele sunt disponibile si in pachetele Triple-Play, care includ internet si telefonie.

Mai multe detalii aici

Potrivit datelor grupului Liberty Global, din care face parte si compania olandeza UPC, in primele noua luni din 2008, numarul total de clienti ai UPC Romania scazuse cu 6%, pana la 1,28 milioane abonati, in conditiile unei scaderi semnificative a utilizatorilor de cablu analog.

Edited by lafayette, 04 February 2009 - 20:47.


#4
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

View Postlafayette, on Feb 4 2009, 20:46, said:

puteai sa dai copy/paste la tot ,macar..ptr a respecta pe cel care a scris articolul pe "hotnews"
ce s-a omis :
  • Cat costa?
  • Serviciile de televiziune digitala pe noua platforma sunt oferite acum in mai multe pachete in functie de numarul de canale, precum si daca se alege sau nu optiunea cu D.V.R. Pentru serviciile digitale cu D.V.R., pachetul small (cu 61 canale) costa 50 lei, iar promotional (pana la data de 31 martie 2009 pentru contracte pe un an de zile) 30 lei, in timp ce pentru pachetul large (109 canale) pretul standard e 80 lei, iar promotional 65 lei. Variantele sunt disponibile si in pachetele Triple-Play, care includ internet si telefonie.
Mai multe detalii aici
  • Potrivit datelor grupului "Liberty Global", din care face parte si compania olandeza U.P.C., in primele noua luni din anul  2008, numarul total de clienti ai U.P.C. România scazuse cu 6%, pana la 1,28 milioane abonati, in conditiile unei scaderi semnificative a utilizatorilor de cablu analogic.

View Postmegafanro, on Feb 4 2009, 20:05, said:

  •        Structura  serviciului de televiziune digitalã include mai multe pachete in functie de numãrul  de canale:
  • U.P.C.       Digital TV Small cu D.V.R., 61 canale, 50 lei, pret promotional 30 lei
  • U.P.C.       Digital TV Medium cu DVR, 103 canale, 60 lei, pret promotional 40 lei
  • U.P.C.       Digital TV Large cu D.V.R., 109 canale 80 lei, pret promotional 65 lei
    • Oferta        promotionala este valabila pana la data de 31 martie 2009 pentru contracte pe 1        an
    • Preturi        fixe in lei la orice abonament U.P.C.
  •               Pentru receptionarea semnalului digital prin  cablu, U.P.C. ofera clientilor, gratuit, in custodie, un decodor digital performant. Acestia pot receptiona serviciul digital pe unul dintre televizoarele din casa lor, in timp ce, pentru restul televizoarelor, le sunt oferite gratuit,  prin semnal analogic, cele mai importante canale romanești si straine.
Sursa: http://www.upc.ro/de...esa/communicate
:console:  :rolleyes:  :lol:  :naughty:
Pentru "lafayette":

View Postmegafanro, on Feb 4 2009, 17:47, said:

U.P.C. țintește și clienții pierduți prin servicii de televiziune digitală cu D.V.R. și în municipiul București.

  • U.P.C. a lansat miercuri serviciul de televiziune digitala cu Digital Video Recorder (D.V.R.), care permite oprirea, derularea si reluarea de emisiuni transmise in direct, precum si inregistrarea programelor TV (posibilitatea de stocare pana la 65 ore sau 160 GB) si pentru abonatii de servicii de televiziune digitala din municipiul Bucuresti, cea mai mare piata in functie de numar de clienti pentru U.P.C. Prin noul produs, lansat in premiera pe piata din România, in octombrie 2008, in 22 de orase din tara, mai putin in Capitala, U.P.C. spera sa atraga si clientii pierduti in anii anteriori.
  • UPC si-a lansat serviciile de televiziune digitala pentru prima oara in România, in municipiul Bucuresti, in octombrie 2006, iar in iunie 2008 a inceput implementarea unei noi platforme de televiziune digitala, care sa permita si servicii de Digital Video Recorder (D.V.R.). In luna octombrie 2008, compania a lansat serviciile de televiziune digitala cu DVR in 22 de orase din tara, mai putin municipiul Bucuresti.
  • "Lansarea produsului nou s-a facut pe o platforma tehnica complet noua, dar pastram in acelasi timp si platforma veche. In municipiul Bucuresti a durat mai mult pentru a face sa merga simiultan cele doua platforme. Noile servicii sunt acum disponibile nu doar in municipiul Bucuresti, ci si in comunele si orasele apropiate Captalei, unde U.P.C. are acoperire, respectiv Buftea, Pipera, Otopeni, Popesti-Leordeni, Bragadiru etc.", a declarat Adrian Racasan, manager tehnic regional al U.P.C. România.
  • Directorul financiar al U.P.C.: Prin noul serviciu, speram sa castigam si din clientii care au plecat de la noi.
U.P.C. are asteptari mari prin lansarea acestor servicii si in municipiul Bucuresti.
  • "Municipiul Bucuresti reprezinta cea mai mare piata din România in privinta numarului de clienti de cablu TV pentru U.P.C. Vrem sa aducem aceste servicii astfel incat numarul clientilor sa creasca. Avem in mod cert un produs care ne diferentiaza in piata si speram ca vom avea clienti si dintre cei care au plecat in anii anteriori. La sfarsitul lui iunie 2008 aveam in jur de 60.000 de clienti la serviciile de televiziune digitala, iar la sfarsitul lui decembrie 2008 aveam 100.000 abonati, marea majoritate a diferentei reprezintand clienti noi pe platforma noua", a explicat Severina Pascu, directorul financiar al U.P.C. România.
Investitia este de ordinul sutelor de mii de euro, pe mai multi ani.
  • "Investitia pentru D.V.R. o privim intr-un context mai larg de tercere la noua platforma de servicii TV digitale, inceput cu ceva timp in urma, in ultimii ani fiind investiti circa 100 milioane euro in dezvoltarea retelei si lansarea serviciilor in cele 22 de orase", a mai spus Severina Pascu.
    • Cat costa?
    • Serviciile de televiziune digitala pe noua platforma sunt oferite acum in mai multe pachete in functie de numarul de canale, precum si daca se alege sau nu optiunea cu D.V.R.. Pentru serviciile digitale cu D.V.R., pachetul small (cu 61 canale) costa 50 lei, iar promotional (pana la data de 31 martie 2009 pentru contracte pe un an de zile) 30 lei, in timp ce pentru pachetul large (109 canale) pretul standard e 80 lei, iar promotional 65 lei. Variantele sunt disponibile si in pachetele Triple-Play, care includ internet si telefonie.
    • Mai multe detalii aici
    • Potrivit datelor grupului "Liberty Global", din care face parte si compania olandeza U.P.C., in primele noua luni din anul 2008, numarul total de clienti ai U.P.C. România scazuse cu 6%, pana la 1,28 milioane abonati, in conditiile unei scaderi semnificative a utilizatorilor de cablu analogic.
Sursa: http://economie.hotn...r-bucuresti.htm
   [ http://media.hotnews.ro/media_server1/image-2009-02-4-5388724-46-severina-pascu-cfo-upc-romania.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  Severina Pascu, C.F.O. U.P.C.  România.
Foto: U.P.C. România.
:D  :P

Edited by megafanro, 04 February 2009 - 21:09.


#5
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

U.P.C.: Serviciile de internet si TV, neafectate de criza.


          

U.P.C. România, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de comunicatii, nu va opera schimbari majore in strategia în anul 2009, intrucat serviciile de internet si televiziune nu vor fi afectate de conditiile economice, reprezentantii companiei estimand cresteri pe toate liniile de business.
    “Vom continua strategia de anul trecut si asteptam cresteri pe toate categoriile de servicii. Nu vom vedea schimbari majore de strategie, pentru ca, indiferent de criza, oamenii nu pot renunta la televizor si internet", declara Severina Pascu, "Chief Financial Officer" al U.P.C. România.

  Reprezentantul companiei nu a oferit detalii despre numarul clientilor noi, tintiti pe diferitele categorii de servicii  insa a precizat ca fiecare luna aduce clienti in plus pe serviciile de televiziune digitala.

  “Am investit in implementarea retelei digitale aproximativ 100 milioane de euro in ultimii ani”, spune Pascu. Principalele directii catre care au fost alocate fondurile sunt reteaua de distributie prin cablu, echipamentele noi, reteaua de fibra optica, centrul de date din municipiul Bucuresti si mentenanta preventiva.

"Tot ce lansam si investim in Romania face parte din strategia de grup si toata finantarea este atrasa de grup. Nu cred ca lansarile si tintele de anul acesta nu vor fi realizabile", este de parere Pascu.

  Veniturile U.P.C. România, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de comunicatii, au scazut cu 4,7% in primele noua luni ale anului trecut, pe fondul concurentei puternice si al presiunilor inflationiste, potrivit unui raport al "Liberty Global", detinatori ai companiei olandeze U.P.C. "Cand ajungem la masa critica necesara, vom lansa si noi servicii, cum ar fi cele tip High Definition, poate si in cursul acestui an", declara Pascu.

  U.P.C. România a pierdut, la finele lunii septembrie, 186.000 de clienti pentru serviciile de televiziune prin cablu analogic insa a inregistrat cresteri ale numarului de abonati pe toate celelalte segmente. Baza de clienti la serviciile de televiziune prin cablu digital a ajuns la 100.000, in prezent.

  “Numarul in scadere al abonatilor de servicii prin cablu analog se traduce, in mare parte, printr-o migratie spre digital, tot in cadrul companiei”, spune Pascu. Compania avea, la finele lunii septembrie, 225.300 de abonati ai serviciilor de internet, in crestere anuala cu 43%. “Pe internet, cresterea continua sa fie mare, pentru ca rata de penetrare este mica. Evolutia depinde insa de piata creditelor, care determina abilitatea oamenilor de a achizitiona calculatoare”, afirma oficialul U.P.C.. Pentru o mai buna retentie a clientilor, compania a introdus si in municipiul Bucuresti serviciul Digital Video Recorder (D.V.R.), care permite inregistrarea si stocarea programelor TV de pana la 65 de ore sau 160 GB. In cele 22 de orase din tara in care D.V.R. este lansat, U.P.C. a ajuns la 4.000 de utilizatori, iar tinta pentru finele anului este de 10.000 de clienti. Principalii concurenti ai companiei sunt R.C.S.&R.D.S. si Romtelecom.

Sursa: http://www.standard....e_de_criza.html

Edited by megafanro, 04 February 2009 - 22:33.


#6
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006
completez si eu
sursa : http://www.zf.ro/bus...uresti-3861452/

UPC mizeaza pe recorderul digital in lupta pentru Bucuresti

UPC, unul din cei mai mari operatori telecom de pe piata locala, mizeaza mai mult pe serviciile noi decat pe extinderea acoperirii pentru infrastructura de cablu pentru a-si mari veniturile si a-si mentine baza de clienti din Bucuresti - unde se afla cei mai multi si mai bogati clienti pentru serviciile de cablu TV din Romania.

Compania a lansat ieri si in Capitala serviciul Digital Video Recorder (DVR), prin intermediul caruia clientii pot sa inregistreze pana la 65 de ore de emisiuni TV sau oprirea si derularea emisiunilor in direct ca si cum acestea ar rula de pe un DVD sau o caseta video.
  
Recorderul digital este disponibil si in localitatile din apropierea Bucurestiului, precum Buftea, Pipera, Otopeni sau Popesti Leordeni.
"Avem sperante mari de la Bucuresti. Este cea mai mare piata pentru UPC, si locul in care exista si clientii cu cele mai mari venituri", a spus Severina Pascu, directorul financiar (CFO) al UPC Romania.
Ea a adaugat ca UPC se axeaza pe valorificarea bazei existente de clienti a operatorului, dar mizeaza si pe recastigarea utilzatorilor pierduti in anii trecuti, care se afla in aria de acoperire a infrastructurii UPC. "Avem in mod cert un produs care ne diferentiaza in piata."
Pascu a facut aceste precizari in contextul in care a fost intrebata daca UPC are in vedere o extindere a infrastructurii in noi zone din Bucuresti.
Oficialii UPC nu au facut estimari privind numarul de clienti pe care mizeaza in Bucuresti pentru recorderul digital, insa este foarte probabil ca acesta sa fie de ordinul zecilor de mii. Serviciul DVR a fost lansat anul trecut in 22 de orase din tara.
Utilizand recorderul digital, utilizatorii UPC pot inregistra, spre exemplu, aproximativ 50 de filme pe care le pot revedea oricand ulterior.
Inregistrarea poate fi realizata in timp ce utilizatorii se uita la un alt program, sau poate fi programata in avans pentru o perioada de pana la sase zile.
Peste aproximativ doua luni, utilizatorii vor putea programa inregistrarea in acelasi timp a doua emisiuni, difuzate pe posturi TV diferite, conform reprezentantilor UPC.
Tarifele pentru recorderul digital variaza in functie de numarul de programe, respectiv intre 50 de lei pe luna (61 de posturi TV) si 80 de lei pe luna (109 posturi TV). Pana la finele lunii martie, UPC a redus tarifele cu valori cuprinse intre 15 si 20 de lei pentru contractele noi pentru DVR.
Compania a investit in ultimii ani aproximativ 100 de milioane de euro pentru a putea lansa aceste servicii, a precizat Pascu. O mare parte din investitii a fost directionata catre retea. Unul dintre cei mai importanti furnizori pentru proiectul de modernizare a retelei a fost compania americana Cisco, in timp ce echipamentele prin intermediul carora este livrat serviciul DVR sunt realizate de compania Thomson.
"Am investit in cabluri noi, in mentenanta, in reteaua nationala de fibra optica", au precizat oficialii UPC.
Noua platforma digitala a UPC permite si lansarea serviciilor de televiziune de inalta definitie (HD) sau a unui serviciu de livrare de continut la cerere.
"Platforma este deja pregatita pentru a lansa si servicii HD sau de video-on-demand. Am facut un studiu de piata privind gradul de penetrare al televizoarelor de ultima generatie compatibile HD, iar atunci cand vom ajunge la concluzia ca se poate face un business pe acest segment le vom lansa", a declarat Lucian Lupascu, senior marketing manager al UPC Romania
.
In alta ordine de idei, oficialii UPC se declara increzatori ca romanii vor lasa serviciile de televiziune printre ultimele cheltuieli care ar trebui sa fie reduse sau eliminate in contextul in care criza economica s-ar inaspri si ar provoca o reducere semnificativa a consumului. "Credem ca serviciile TV si chiar internetul sau telefonia fixa sunt printre ultimele vizate de o reducere a cheltuielilor", au spus oficialii UPC.
Cu peste 1,1 milioane de clienti UPC este al doilea jucator de pe piata de cablu TV, dupa RCS&RDS.

Edited by lafayette, 05 February 2009 - 00:47.


#7
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,391
  • Înscris: 05.09.2005
inseamna ca de acuma se poate lansa fara probleme HBO DIGITAL!

#8
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006
ptr ca o imagine face cat o mie de cuvinte..

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/fCLyorGBzhM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/USCYwgbqYpg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/xymuLo2MtaI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Multumesc userului ivaciu

http://www.youtube.com/user/ivaciu

Edited by lafayette, 05 February 2009 - 22:13.


#9
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,081
  • Înscris: 29.04.2006
"Unic in Romania...", "Doar la UPC..."

Da, sigur, si la posesorii de televizoare cu hard-disk, precum si toti posesorii de tunere, care se bucura de functia de TimeShifting...

#10
Florin64x

Florin64x

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,456
  • Înscris: 19.04.2007

View PostZygoth, on Feb 6 2009, 00:28, said:

"Unic in Romania...", "Doar la UPC..."

Da, sigur, si la posesorii de televizoare cu hard-disk, precum si toti posesorii de tunere, care se bucura de functia de TimeShifting...


sa foloseasca stb-ul de la upc :) si nu vad care e problema ..

#11
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,679
  • Înscris: 23.10.2006
Dadeam pe spate daca bagau cel putin un canal in HD cu sonor DD sau DTS,asa ma lasa rece oferta lor ,,nemaipomenita si nemaivazuta" cind o sa vina cu o oferta care sa asigure o imagine si un sunet la fel cu ce este receptionat de pe satelit (acelasi bitrate la imagine) la programele externe atunci mai discutam de ridicarea in slavi a unuia sau a altuia din operatorii de cablu si dth, pina atunci ............. .

#12
el_hombre

el_hombre

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 06.02.2009
http://forum.softped...t...8858&hl=dvr

#13
undercoverinsider

undercoverinsider

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 07.09.2007
UPC România va continua să investească în acest an în infrastructura rețelei și echipamente, urmând să aloce 52 de milioane de euro, cu peste 10 milioane de euro mai mult față de 2008, a declarat, marți, directorul financiar al operatorului de telecomunicații prin cablu TV, Severina Pascu.
"Mai mult de jumătate din sumă, respectiv 30 milioane de euro, va fi destinată rețelei, respectiv echipamente și aplicații software, precum și într-un proiect care vizează creșterea vitezei de transfer a datelor până la 100 Mbps. Restul va fi îndreptat către alte proiecte IT, care includ și echipamentele instalate la clienți", a afirmat Pascu.
Potrivit datelor companiei, investițiile UPC România vor depăși 135 milioane de euro în intervalul 2007-2009. În 2008, operatorul a investit 40 milioane de euro, iar în 2007 suma s-a ridicat la 45 milioane de euro.
Pascu spune că investițiile în rețea, în special în platforma digitală a companiei, care au permis lansarea de noi servicii, au avut ca efect stoparea reducerii numărului de clienți.
"În ultimele săptămâni ale lunii decembrie 2008, soldul ieșirilor și intrărilor de clienți a trecut pe plus, tendință care s-a manifestat și în primele luni ale acestui an. Practic, față de finele anului trecut, compania a consemnat creșteri de clienți pe toate segmentele de business, inclusiv pe serviciul de televiziune analogic", a afirmat directorul financiar al UPC România.
Astfel, numărul de abonați ai operatorului a urcat de la 1,263 milioane, la finele anului 2008, la peste 1,3 milioane în luna februarie. Pe cablu TV, numărul de clienți a crescut de la 1,108 milioane la 1,112 milioane, din care 130.000 pe segmentul digital, comparativ cu 109.900 în decembrie 2008.
"Tendința manifestată în rândul clienților este migrarea de la serviciile transmise analogic la cele digitale. Lansarea serviciului de televiziune digitală în octombrie 2008 a permis companiei să stopeze peirderile de clienți și să înregistreze creșteri de la lună la lună și suntem optimiști că această tendință se va menține și în următoarele luni", a arătat Pascu.
Conform datelor companiei, și pe segmentele Internet și telefonie fixă au fost consemnate creșteri, de la 237.300 clienți, la finele anului 2008, la 240.000 utilizatori în luna februarie, respectiv de la 124.200 la 126.000.
Întrebată de rezultatele financiare, reprezentantul UPC România a afirmat că operatorul a consemnat o reducere a cifrei de afaceri în 2008 comparativ cu anul precedent și va raporta pierderi, la fel ca și în 2007.
"Reducerea tarifelor practicate a afectat încasările companiei, dar încă nu pot avansa o cifră pentru că situațiile financiare nu au fost finalizate. Ținta noastră în 2009 este creșterea veniturilor pe fondul majorării bazei de clienți și în condițiile menținerii tarifelor actuale", a spus Pascu.
Reprezentantul UPC România a explicat că rezultatul negativ din 2008 este motivat de investițiile efectuate în rețea.
"Nu ne așteptăm la profit net în 2008, în condițiile în care am investit și vom continua să alocăm sume în această direcție, iar tariful mediu pe abonat practicat în România este cel mai redus comparativ cu celelalte state din Europa Centrală și de Est", a arătat Pascu.
Ea spune că manifestarea crizei financiare pe piața locală nu va afecta politica de resurse umane a operatorului, urmând ca numărul salariaților să crească, de la 1.600 angajați în prezent.
"Fără criză, creșterea UPC România estimată pentru acest an ar fi fost mai mare. Noi vom continua să lansăm noi oferte pe segmentul telefonie și Internet. Spre exemplu, în ultimul trimestru al anului vom lansa serviciile de televiziune digitală de înaltă definiție", a spus Pascu.
Subsidiară a companiei olandeze UPC Holding, UPC Romania este unul dintre primii trei jucători locali pe piața telecomunicațiilor prin cablu TV.
UPC este afiliat la compania americană Liberty Global, listat la bursa de la New York, care furnizează servicii video, de voce și acces la Internet pentru 16,9 milioane de clienți din 17 state.
De la intrarea pe piața românească, în urmă cu 17 ani, UPC a derulat investiții de peste 700 milioane de euro.
Conform datelor transmise Ministerului Finanțelor Publice, UPC România a raportat pierderi de 230,18 milioane de lei în 2007, în creștere cu 107,8% față de anul precedent, în timp ce afacerile au avansat cu 136%, la 558,5 milioane de lei.
Principalii concurenți ai UPC România sunt RCS&RDS și Romtelecom.
Adrian Dumitrache, [email protected]

#14
1kvoi

1kvoi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 748
  • Înscris: 10.11.2007
eu am serviciul digital de la UPC si sunt foarte multumit! carcotasilor le dau un sfat: vizionati serviciul digital furnizat de UPC si faceti comparatie cu restul ofertei de pe piata! cand descoperiti diferenta, renuntati la carcoteli!  ;)

#15
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,679
  • Înscris: 23.10.2006

View Post1kvoi, on Feb 25 2009, 20:09, said:

eu am serviciul digital de la UPC si sunt foarte multumit! carcotasilor le dau un sfat: vizionati serviciul digital furnizat de UPC si faceti comparatie cu restul ofertei de pe piata! cand descoperiti diferenta, renuntati la carcoteli!  ;)
Am luat de la o cunostinta un  STB de la UPC si l-am conectat la o plasma 42pz85 se vede la fel cu transmisia analogica a lor + anumite stop cadre de citeva fractiuni de secunda pe diferite canale, daca nu ai vazut diferite canale SD direct de la sursa(satelit) si aici nu ma refer la DTH autohtone nu ai cum sa faci vre-o comparatie si ti se pare ca e nemaipomenit, de canale hd nici nu mai aduc vorba,oricum fiecare are un standard de calitate daca e fericit cu ce ii da UPC e perfect, altii vor mai mult (imagine buna calitativ SD,HD si sonor AC3,DTS) ceea ce, momentan nici un operator in afara de ines care sunt f scumpi nu iti ofera.

Edited by baribalu, 26 February 2009 - 23:47.


#16
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006

View Postbaribalu, on Feb 26 2009, 17:44, said:

Am luat de la o cunostinta un  STB de la UPC si l-am conectat la o plasma 42pz85 se vede la fel cu transmisia analogica a lor + anumite stop cadre de citeva fractiuni de secunda pe diferite canale, daca nu ai vazut diferite canale SD direct de la sursa(satelit) si aici nu ma refer la DTH autohtone nu ai cum sa faci vre-o comparatie si ti se pare ca e nemaipomenit, de canale hd nici nu mai aduc vorba,oricum fiecare are un standard de calitate daca e fericit cu ce ii da UPC e perfect, altii vor mai mult (imagine buna calitativ SD,HD si sonor AC3,DTS) ceea ce, momentan nici un operator in afara de ines care sunt f scumpi nu iti ofera.
Ce model de stb ai luat?
Ce nivele de semnal ai in locatia unde ai testat? dupa cum ne descrii situatia , ai mari probleme cu semnalul si nu ar strica sa iti faca cineva de la tehnic o vizita...
La upc semnalul e luat direct din satelit, nu e compresat,  ca lamajoritatea  providerilor . La modelele Thomson ai  sonor AC3, DD, pe canalele care emit asa ceva.

#17
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,679
  • Înscris: 23.10.2006

View Postlafayette, on Feb 27 2009, 06:02, said:

Ce model de stb ai luat?
Ce nivele de semnal ai in locatia unde ai testat? dupa cum ne descrii situatia , ai mari probleme cu semnalul si nu ar strica sa iti faca cineva de la tehnic o vizita...
La upc semnalul e luat direct din satelit, nu e compresat,  ca lamajoritatea  providerilor . La modelele Thomson ai  sonor AC3, DD, pe canalele care emit asa ceva.
  E un model produs de Scientific atlanta asta mai tin minte nu ma interesat prea mult modelul ci cum se vede. Semnalul e bun calitativ, pe analog se vede bine atit cit se poate la operatorii nostri eu am facut comparatia cu calitatea transmisiei canalelor ARD, ZDF,ITALIA1,PRO7,VH1,etc. transmise in SD pe satelit de la sursa, am un receiver opticum 7700HD cicx din punctul meu de vedere, dif intre SD transmise de altii si ale noastre este ca si intre SD lor si HD, ma refer la acelasi canal transmis in ambele variante.Pina v-or da drumul si ai nostri la vre-un pachet HD, (sper sa nu fie ca si cel al albanezilor ca si calitate a transmisiei) ma multumesc cu filme, documentare si muzica in HD luate din diferite surse, de la noi mai ma uit la protvHD cind ai ce sa vezi si in rest prea putin la posturile transmise pe cablu.

#18
danX

danX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,566
  • Înscris: 26.06.2003
Am o dilema existentiala - DVR-ul asta are vreo iesire digitala?
Am un LCD (monitor nu TV) 26" FullHD si are intrari doar HDMI, VGA si DVI.
Pe site la UPC nu m-am lamurit, poate l-a luat cineva si ma poate lamuri first hand.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate