Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La mulți ani @driftking91!

Unde e recomandat sa ma cazez in ...

Descarcator de supratensiune tip 2

ping digi?
 Reparare "șanțuri&#...

De ce i se zice Mariei "Stapa...

Colet valoare Londra București

BMW seria 3 rulat vs SsangYong Ko...
 Share abonament Netflix

Cum pot sa fac rost de un negativ...

Lant Bicicleta

Un designer artist: Raymond Loewy
 ATS din contactor modular

Parere apartament ~150k

Limitare la 100mb/s

Altercație
 

Un imperiu Ortodox - ce idee!

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
68 replies to this topic

#1
Eufrosin

Eufrosin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 16.12.2008
O profetie care pare foarte aproape de implinire si niste seminte ce merita udate:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ouJOiOVI8Do?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/mdh28YHJSt0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Cuviosul Paisie Aghioritul: „Ortodocsii se vor ciocni cu cei din NATO


Extras din revista ATITUDINI, nr. 4, cu acordul editorilor:

“Focul care s-a aprins în Balcani se va extinde. Stăpânirea rusească de astăzi se va răsturna și popoarele ortodoxe ale Balcanilor se vor ciocni cu popoarele din NATO, pe terenul Turciei, care va dispărea de pe hartă. Ciprul va primi o palmă vremelnică de la turci. Din această conflagrație generală, însă, se va naște Bizanțul. Toate sunt conduse de Logosul divin, nici de americani, nici de evrei. Aceștia se impun câteodată, pentru că Dumnezeu îngăduie, ca să-i pedepsească pe ai Săi. Vechiul Israel, evlavioșii din vechime, evreii, au fost pedepsiți de 7 ori. Și au fost robi timp de 70 de ani la perși. Când s-a încheiat pedeapsa, aceștia au revenit. A fost o pedeapsă, o palmă dată de Dumnezeu, ca să se trezească. Acești evrei au fost vechiul Israel. Astăzi, noul Israel suntem noi, și pedeapsa noastră este de 70 de ori câte 7 și nu înșeptită, pentru că noi am avut cunoașterea dumnezeiască. Robia noastră de 70 de ori câte 7 (1453 de la cucerirea Constantinopolului) concretizată prin Islam, de-abia acum se încheie. Acesta a fost canonul lui Dumnezeu pentru păcatele noastre.

Ceva asemănător s-a întâmplat cu poporul rus. Înainte cu 50 de ani m-am întâlnit împreună cu Bătrânul meu, Iosif Zăvorâtul, cu un călugăr rus, bătrân de vârstă. Ca să-l întărim despre cele înfricoșătoare întâmplate poporului rus, prin încercarea credincioșilor de către comunism, am vrut să-i dăm curaj, spunându-i cuvinte de mângâiere. Acesta însă a zis: „Nu este nimic, este o pedeapsă care va ține 70 de ani“. „De unde știi?” l-am întrebat. Și răspunsul lui a fost: „În 1917, când s-a instaurat comunismul, creștinismul a fost scos în afara legii și cel care ucidea creștini era socotit erou. Creștinii au intrat în panică și cei bogați au evadat spre Europa, alții au alergat către biserici, nădăjduind că Dumnezeu va face minunea să-i salveze. Într-o mare biserică, a Sfnților Apostoli, au intrat aproape 5000 de creștini. Bolșevicii, când i-au găsit, au pus foc bisericii. Unul dintre creștini n-a murit, ci a reușit să se urce pe turle, a stat lângă o fereastră și a respirat. Deci, acesta mi-a zis că atunci când se apropia moartea și oamenii și plângeau și strigau, s-au arătat cei 12 Apostoli și le-au spus că nu pot să-i ajute, pentru că Dumnezeu nu îngăduie. «Este pedeapsa pentru păcatele voastre, care va ține 70 de ani!» au zis ei.

Acestea ni le-a spus călugărul rus, cu 50 de ani înainte. În perioada care s-a scurs de atunci aproape că am uitat cuvintele lui. Când a căzut însă turnul de hârtie al «bunăstării răsăritene», atunci mi-am amintit. Am stat și am numărat și am văzut că erau exact 70 de ani. Acum și canonul nostru al celor 70 de ori câte 7 se încheie și lucrurile vor reveni. Acum legea duhovnicească va fi aplicată în diferite chipuri. Întâi de toate, Dumnezeu va pedepsi pe marii vrăjmași ai Ortodoxiei: Islamul și Catolicismul. Aceștia care lovesc nemilos Ortodoxia vor fi nimiciți. Chiar și cei care au distrus civilizația bizantină nu sunt turcii care au cucerit cetatea, ci cruciații europenii, catolicii, care i-au încurajat pe turci să distrugă Bizanțul. Așadar, pe urmașii lor, Dumnezeu îi va aduna acolo înlăuntru și vor fi uciși. Voi sunteți mai tineri și veți vedea, de vreme ce veți fi în viață.

Acum va fi marea conflagrație, Armaghedonul. Ceea ce s-a pornit acum în Balcani nu se va opri. Ceea ce-l împiedică să se răspândească este stăpânirea rusească împărțită, care stă în coasta americanilor. Însă poporul rus îi va arunca și popoarele creștinești ale Balcanilor vor reveni. Rușii vor acum să iasă la Marea Mediterană, acesta va fi imboldul. Însă nu va fi acesta adevărul, ci faptul că Dumnezeu îi provoacă precum instrumentele Lui. Aceștia coborând vor stinge și vor pierde într-o săptămână vijelia turcească. Și, când vor ajunge prietenii Turciei (adică urmașii cruciaților), adică popoarele din NATO, ca s-o salveze, atunci acolo va fi marea conflagrație și vor fi nimiciți. Ciprul va primi palma de la turci (pentru că acum este neatins), dar va fi vremelnică. Turcia se va stinge, și nu va exista nicio pagină în istoria universală care să amintească faptul că a existat acest neam osândit.

Îmi iubesc mult patria și mă întristez mult că astăzi fii grecilor se rușinează să spună că sunt greci. Cuvântul grec nu înseamnă rasist. Această trăsătură poate fi pusă pe seama oricărui alt neam, în afară de greci. Acum însă nu mai suntem greci, romei, bizantini, suntem oameni îndumnezeiți. Ne-am înălțat pe culmi. Este păcat faptul că astăzi diavolul a reușit și ne-a înrobit cârmuitorii. Deplâng Grecia vremurilor de acum, nu mai are nimic sfânt. Ca să se salveze țara, ar trebui ca toți conducătorii ei, oriunde s-ar găsi, să fugă în exil, să plece, pentru că cei care sunt astăzi sunt corupți. În acest timp toate au fost vândute, sionismul internațional își aplică astăzi programul pus la punct aici vreme de 180 de ani. Astăzi, însă când toți suntem îngenunchiați și nu mai există nădejde, Dumnezeul părinților noștri va interveni pentru sângele și moaștele Sfnților noștri. Sângele grecesc care s-a scurs pentru Ortodoxie, unit astăzi, va deveni un râu năvalnic care îi va îneca pe canibalii care se numesc astăzi „mai-marii lumii”.

Când a fost dezagregat pentru prima dată atomul și s-a construit bomba atomică, l-am auzit pe însuși Eisenhower declarând: „Astăzi ne găsim la porțile matematicii grecești!” Și canibalul a spus adevărul! Cât despre situația din Iugoslavia de dinainte, aceasta este mâna Vaticanului, sunt „binecuvântările” Papei, ale „Marelui creștin“. Mașinațiile din spatele tuturor acestora le zămislește sionismul internațional, finanțatorul internațional, care se numește America. Sioniștii sunt America, ea de fapt nu există. Deci, aceștia după ce primesc mesajele sataniste, le pun înainte Vaticanului, acesta le preschimbă în planuri și în continuare cheamă Islamul să le aplice. Acesta este modul în care funcționează astăzi planurile satanice. Aceștia au reușit să-i înrobească pe conducătorii noștri. Nădejdile noastre sunt doar în Dumnezeu, iar voi să viețuiți creștinește, pentru că vă spun cu mâna pe inimă, și veți vedea, că nu mai avem zile multe. Ceea ce s-a aprins acum în Balcani va continua. Acesta este mobilul prin care Dumnezeu în felul Său îi va elibera pe creștini și-i va înălța din nou la linia de plutire. Și Bizanțul va reveni. Și știți de ce? Pentru că popoarele europene se vor reuni la loc. Cine le va dirija? Nimeni! Noi doar să păstrăm credința ortodoxă“.

(Din volumul Mica Filocalie a cuviosului Paisie Aghioritul, in curs de aparitie la editura Egumenița)

#2
twitterfire

twitterfire

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 612
  • Înscris: 21.10.2008
Sincer să fiu, nu-mi prea vine să cred că Părintele Paisie (dacă este acel Paisie de la Muntele Athos) a scris aceste lucruri. Îmi par mai mult citate plus alte afirmații scrise de alții.

Oricum, dacă e vorba de Armaghedon, să nu contați pe mine. Eu mă duc în America, să văd unde este racheta de la Apollo 11 și dacă mai poate fi pusă în funcțiune... :D

Edited by twitterfire, 08 February 2009 - 20:24.


#3
sorin520

sorin520

    OM

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,572
  • Înscris: 05.09.2008
Ce ideie?

#4
Kokoshmare

Kokoshmare

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,096
  • Înscris: 20.12.2007
Mai ii susura si calugarul Vasile lui Constantinescu niste idei stralucite prin '96.

#5
brigazile_martirilor

brigazile_martirilor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,969
  • Înscris: 09.07.2008

View PostEufrosin, on Feb 8 2009, 17:38, said:

O profetie care pare foarte aproape de implinire si niste seminte ce merita udate:


Eufrosine, daca e sa-i citam pe cei din Catavencu , de alde astia de mai sus,astia cuviosii Pramatie si Jigodie or sa-si faca imperiu doar in chilia lor :D

#6
cardinal

cardinal

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,127
  • Înscris: 28.06.2006
pai este deja un imperiu ortodox : rusia pravoslavnica ce are ? :lol:

popii astia cred ca trag pe nas pe ascuns :lol:

plus ca s-au tampit de la atata laba :drac:

Edited by cardinal, 09 February 2009 - 09:03.


#7
3oaie

3oaie

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 300
  • Înscris: 16.12.2008
Ortodocsii se vor ciocni de propia ingamfare. Un imperiu ortodox nu va exista niciodata din cauza lacomiei si egoismului ortodocsilor.

#8
Eufrosin

Eufrosin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 16.12.2008

View Post3oaie, on Feb 9 2009, 10:47, said:

Ortodocsii se vor ciocni de propia ingamfare. Un imperiu ortodox nu va exista niciodata din cauza lacomiei si egoismului ortodocsilor.

          O intrebare pentru tine si ceilalti baieti bascaliosi:  In ce credinta te-au botezat parintii, nasii, bunicii si preotii, dupa ce te-ai nascut?
Daca in cea Ortodoxa, de ce-ti bati joc de ea ?  Daca esti botezat in numele Domnului Iisus Hristos, de ce iei in ras credinta cea adevarata, care ne-a fost data noua Romanilor, de insusi Sfantul Apostol Andrei, intaiul chemat?
          Cand iti vei da seama ca facand acestea, nu faci decat sa-ti bati joc de tine insuti si sa ii multumesti pe cei care te urasc pe tine cu adevarat?

#9
brigazile_martirilor

brigazile_martirilor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,969
  • Înscris: 09.07.2008

View PostEufrosin, on Feb 9 2009, 15:45, said:

O intrebare pentru tine si ceilalti baieti bascaliosi:  In ce credinta te-au botezat parintii, nasii, bunicii si preotii, dupa ce te-ai nascut?
Daca in cea Ortodoxa, de ce-ti bati joc de ea ?  Daca esti botezat in numele Domnului Iisus Hristos, de ce iei in ras credinta cea adevarata, care ne-a fost data noua Romanilor, de insusi Sfantul Apostol Andrei, intaiul chemat?

Stai jos si noteaza.Romanii sunt in cel mai bun caz CRESTINI DE DUMINICA SI ATAT.

          Cand iti vei da seama ca facand acestea, nu faci decat sa-ti bati joc de tine insuti si sa ii multumesti pe cei care te urasc pe tine cu adevarat?


#10
c72_c72

c72_c72

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,929
  • Înscris: 19.02.2008

View Post3oaie, on Feb 9 2009, 10:47, said:

Ortodocsii se vor ciocni de propia ingamfare. Un imperiu ortodox nu va exista niciodata din cauza lacomiei si egoismului ortodocsilor.


Niciodata sa nu spui niciodata.  


Desi ai un punct de vedere....


@brigazile_martirilor: Nu toti romanii. Multi, insa nu toti.

#11
joannes

joannes

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,035
  • Înscris: 15.01.2005
Traiasca si'nfloreasca ORTODOXIA INTERNATIONALA ROMANA!!!

Moarte ungurilor, catolicilor, evreilor, tiganilor, ucrainienilor...shit, nu'i bine, astia parca's ortodocsi... ok, nu sunt ortodocsi romani, deci nu se pune, poa sa moara.

Frati Romani...shit, iar nu'i bine...

Frati Romani Adevarati (roman adevarat e doar romanul ortodox) noi suntem poporul ales, chemat la mantuire.... bla bla bla

e bine asa? merge?
le am nah?

#12
lawrence38

lawrence38

    GAME......OVER

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,009
  • Înscris: 05.02.2008

View PostEufrosin, on Feb 9 2009, 15:45, said:

O intrebare pentru tine si ceilalti baieti bascaliosi:  In ce credinta te-au botezat parintii, nasii, bunicii si preotii, dupa ce te-ai nascut?
Daca in cea Ortodoxa, de ce-ti bati joc de ea ?  Daca esti botezat in numele Domnului Iisus Hristos, de ce iei in ras credinta cea adevarata, care ne-a fost data noua Romanilor, de insusi Sfantul Apostol Andrei, intaiul chemat?
          Cand iti vei da seama ca facand acestea, nu faci decat sa-ti bati joc de tine insuti si sa ii multumesti pe cei care te urasc pe tine cu adevarat?

Ce intelegi tu prin credinta cea adevarata ?
Ce se va intampla dupa tine, cu crestinii care merg la alte biserici (catolica, evanghelica, penticostala, metodista,reformata, baptista, s.a.m.d.

:huh: :huh:

Edited by lawrence38, 09 February 2009 - 17:31.


#13
Champy0n

Champy0n

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,511
  • Înscris: 03.06.2006

View Postjoannes, on Feb 9 2009, 17:24, said:

Traiasca si'nfloreasca ORTODOXIA INTERNATIONALA ROMANA!!!

Moarte ungurilor, catolicilor, evreilor, tiganilor, ucrainienilor...shit, nu'i bine, astia parca's ortodocsi... ok, nu sunt ortodocsi romani, deci nu se pune, poa sa moara.

Frati Romani...shit, iar nu'i bine...

Frati Romani Adevarati (roman adevarat e doar romanul ortodox) noi suntem poporul ales, chemat la mantuire.... bla bla bla

e bine asa? merge?
le am nah?

Ma scuzati nenea, dar...are you a rasist ? :P
Romania dodoloata si imperiul celor multi si ortodocsi sa traiasca ! :worthy:

#14
joannes

joannes

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,035
  • Înscris: 15.01.2005

View PostChampy0n, on Feb 9 2009, 17:33, said:

Ma scuzati nenea, dar...are you a rasist ? :P

nope. urasc toata lumea in mod egal. asta nu poate fi considerat rasism.

#15
timtim67

timtim67

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 213
  • Înscris: 06.12.2006
Intr-adevar,ce idee  :eek:
Si la cam ce ar fi bun imperiul asta?

#16
c72_c72

c72_c72

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,929
  • Înscris: 19.02.2008

View Postlawrence38, on Feb 9 2009, 17:31, said:

Ce intelegi tu prin credinta cea adevarata ?
Ce se va intampla dupa tine, cu crestinii care merg la alte biserici (catolica, evanghelica, penticostala, metodista,reformata, baptista, s.a.m.d.  :huh: :huh:
Nu sunt eu vreun reper intr-ale ortodoxiei, insa, dupa cum stim, Dumnezeu este absolut corect(chiar ingaduitor pe alocuri). Aceia vor fi judecati dupa judecata divina.Judecata care nu corespunde de cele mai multe ori cu cea omeneasca.

            Sa luam un exemplu din vremurile vechi.
     Avem doi frati. O bucata de pamant mostenita de la parinti. Drepturi egale. Dupa judecata omeneasca, fiecare ia cate o jumatate.
     Dupa judecata Divina insa, fiecare va lua dupa nevoi. Daca unul are un copil, celalt are patru copii, ei bine cel cu mai multi copii va lua mai mult. Daca insa cel cu un singur copil e bolnav, atunci el are nevoie de ceva mai mult decat daca ar fi fost sanatos. Si tot asa, sunt foarte multe lucruri de care ar trebui tinut cont. Unde mai pui ca Dumnezeu tine cont si de ganduri, de intentie. Asa ca e foarte greu de inteles judecata Divina.



Am scris aceste randuri strict din perspectiva ortodoxa asa cum o stiu eu. Posibil sa se fi strecurat si greseli.

Edited by c72_c72, 09 February 2009 - 18:16.


#17
SPF

SPF

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,746
  • Înscris: 21.12.2008
Evident ca s-au strecurat greseli. In aceeasi masura in care romania are nevoie de spitale si nu de biserici cu acoperis de aur cum am vazut aseara la televizor.

#18
blackcat

blackcat

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,217
  • Înscris: 29.11.2001
Un imperiu al ortodoxiei? Adica un imperiu al supersitiilor, obiceiurilor pagine, ipocriziei, rugaciunilor formale, intr-un cuvint al prostiei.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate