Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Ajutor la microunde!
Last Updated: Jul 17 2008 23:33, Started by
Thritium
, Jul 08 2008 11:12
·
0
#1
Posted 08 July 2008 - 11:12
Buna, am si eu un cuptor cu microunde si grill (la care am pierdut manualul). Si problema e urmatoarea: ca sa fac gratar (de ex piept de pui). la gril dureaza 20 min pe o parte si 20 pe cealalta ...cea ce e cam mult ...daca combin microundele cu grillul ar dura mai putin dar nu stiu care e timpul corect atunci.. am incercat 10 min dar se pare ca a fost cam prea mult ...
Stie cineva care e timpul pentru gril + microunde (am 3 setari 300w+gril, 450+gril ,600+gril)? Ms |
#2
Posted 08 July 2008 - 12:07
Pai ca sa iti iasa bine dureaza cam 20-25 de minute, in functie de cuptor. Deci cu tot cu invartitul si asteptatul sa se raceasca si alea alea, cam o ora in total. Daca faci microunde + grill iti va iesi pe jumate fiert pe jumate prajit. Mai bine lasa-l doar pe grill.
|
#3
Posted 08 July 2008 - 13:32
si nu exista nici o metoda sa mai reduc din timpul de preparare fara sa pierd din calitate?
|
#4
Posted 08 July 2008 - 15:24
Thritium, on Jul 8 2008, 12:12, said: Buna, am si eu un cuptor cu microunde si grill (la care am pierdut manualul). Si problema e urmatoarea: ca sa fac gratar (de ex piept de pui). la gril dureaza 20 min pe o parte si 20 pe cealalta ...cea ce e cam mult ...daca combin microundele cu grillul ar dura mai putin dar nu stiu care e timpul corect atunci.. am incercat 10 min dar se pare ca a fost cam prea mult ... Stie cineva care e timpul pentru gril + microunde (am 3 setari 300w+gril, 450+gril ,600+gril)? Ms |
#5
Posted 09 July 2008 - 02:45
Carnea preparata la microdude are gust de cauciuc- devine elastica, tragi de ea ca de jartica miresei... Cuptorul, grillul, carbunii, tigaia ramin sfinte.
Asta in cazul in care a timp sa gatesti... Edited by DMB, 09 July 2008 - 02:46. |
#6
Posted 17 July 2008 - 21:37
#7
Posted 17 July 2008 - 23:33
DMB, on Jul 9 2008, 02:45, said: Carnea preparata la microdude are gust de cauciuc- devine elastica, tragi de ea ca de jartica miresei... Cuptorul, grillul, carbunii, tigaia ramin sfinte. Asta in cazul in care a timp sa gatesti... Cata dreptate are....ce bine sa ai ungratarel...iar daca nu vor vecinii fumul tau,exista aragaz. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users