Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Clatite mai groase (Pancakes)
Last Updated: Aug 05 2008 21:54, Started by
Andrei221
, Mar 21 2008 18:30
·
0
#1
Posted 21 March 2008 - 18:30
Stie cineva vreo reteta, sau care este chestia de la americani le ies clatitele acelea groase pe care le fac ca un sandwich? pun mai multe una peste alta cu gem yumm :D
|
#3
Posted 21 March 2008 - 22:54
nu, vreau ceva de genul : http://www.dessertco..... sandwich.jpg
|
#4
Posted 22 March 2008 - 01:37
#5
Posted 25 March 2008 - 14:30
Pancakes(clatite pufoase)1 pahar lapte batut / iaurt / sana 1 ou 2 linguri unt topit sau ulei esenta de vanilie 1 pahar faina 2 linguri zahar 1/4 lingurita sare 1/2 lingurita bicarbonat 1 lingurita praf de copt Se amesteca intr-un vas laptele batut cu oul, untul/uleiul, vanilia si zaharul. Intr-un alt vas se cerne faina cu sare, bicarbonat si praf de copt. Acum urmeaza cel mai important lucru: se toarna amestecul lichid in cel uscat, amestecind lejer de citeva ori, dar nu de tot, adica aluatul trebuie sa arate ca avind cocoloase de faina. Se lasa aluatul sa stea cam 15-20 minute, timp in care cocoloasele vor disparea. Daca nu se respecta acest detaliu, clatitele nu vor iesi pufoase. Se toarna aluatul cu lingura intr-o tigaie teflonata incinsa, unsa cu putin ulei. Se prajesc pe ambele parti pina se rumenesc, cam asa. In aluat se pot pune bucatele de fructe, eu am pus prune uscate. Se servesc cu dulceata, smintina sau cu crema de lamiie sau seadauga in aluat 2 mere rase
si poza http://picasaweb.goo...254885636350482 |
#6
Posted 14 May 2008 - 16:53
Uite cel mai simplu:
1 1/4 cana faina 1 1/2 cana lapte batut 1/4 cana zahar 1/4 cana ulei 1/4 lingura sare 1 ou 1 lingura praf de copt 1 lingura bicarbonat Bagi la blender sau la mixer 1-2 minute....si direct la tigaie cu ele (torni cam 12 cm in diametru) Cand incep sa faca bule in tigaie (15 sec) le intorci .... Daca nu le mananci cu sirop de artar mai bine nu incerci. |
#7
Posted 15 May 2008 - 22:12
care e cantitatea ce trebuie pusa ca sa iasa groase insa sa nu ramane crude in interior? Un polonic, 2 trei? Se da la foc domol, rapid ?
|
#8
Posted 16 May 2008 - 06:38
http://www.culinar.r...18674/Dorayaki/ uite aici si cu poze pas cu pas
|
#9
Posted 17 May 2008 - 23:01
bebelina1, on May 16 2008, 06:38, said: http://www.culinar.r...18674/Dorayaki/ uite aici si cu poze pas cu pas super. maine fac si eu, chiar is curios cum ies. pregatesc insa niste dulceata de prune :D |
#10
Posted 22 May 2008 - 20:25
Ai facut dupa reteta din linkul mai sus? Cum au iesit? Ma bate si pe mine gandul sa incerc maine!
|
|
#11
Posted 23 May 2008 - 03:47
Din pacate, colegul nostru @romaximusro nu poate sa iti raspunda pentru ca se afla intr-o vacanta de vreo 2 saptamani din care a mai ramas una si ceva.
|
#12
Posted 25 May 2008 - 19:55
din cate stiam eu pentru astfel de clatite era o tigaie speciala,care tot ii facea reclama la Tele Shopping dimineata ,ma gandesc ca ati vazut reclama,este o tigaie care se inchide ca o carapace si ies clatitele alea adevarate care tot le vedem in filme,plus la cumpararea tigaii iti dadea si reteta exacta a clatitelor :D
[ http://www.mrbreakfast.com/images/p_10.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ceva in genul.. Edited by A_shot_of_JB, 25 May 2008 - 19:57. |
#13
Posted 05 August 2008 - 21:54
am vazut in Neptun un automobil masina de clatite super ingenioasa.As dori niste informatii daca stie cineva
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users