Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
"Ceva bun" :P
Last Updated: Apr 25 2008 13:57, Started by
radukjunior
, Mar 19 2008 15:57
·
0
#1
Posted 19 March 2008 - 15:57
Am pofta de ceva bun :rolleyes: ...yamiii :P ...deci...ce recomandati? :D
|
#2
Posted 19 March 2008 - 16:00
o gogoasa cu ciocolata! tocmai am trimis pe cineva sa-mi ia! :P te anunt cat de buna e! :lol:
|
#3
Posted 19 March 2008 - 16:04
buna alegere :D...mai ales daca ai si trimis pe cineva :P ...Enjoy it :D
|
#4
Posted 23 March 2008 - 12:33
#6
Posted 23 March 2008 - 13:18
da..uite una dulce :lol:
Banane prajite INGREDIENTE: 2 banane 1 ceasca de faina 1 ceasca de fulgi de ovaz 1/2 ceasca lapte 4 linguri de ulei 2 linguri miere Mod de preparare : Se amesteca fulgii de ovaz cu laptele apoi se adauga faina astefel incat va rezulta o coca asemanatoare cu cea de clatite (ca o ciulama) Se adauga si uleiul si se amesteca bine. Bananele se taie pe lungime si se scufunda in compozitia de ovaz apoi se pun in tigaia incazlita in prealabil cu 2 linguri de ulei. Puneti capac deasupra tigaii si lasati la foc mic-mediu 10 min si apoi intoarceti bananele pe cealalta parte; se poate suplimenta cu ulei daca este necesar. Dupa prajire - coacere se servesc fierbinti cu miere si fulgi de cocos sau migdale Pofta mare ! :D |
#7
Posted 23 March 2008 - 13:30
da...faina reteta....:D...pacat ca nu imi plac bananele :deadtongue: :lol:
|
#8
Posted 23 March 2008 - 13:36
Clatitele iti plac?
Eu le fac din 4 oua, 600 ml lapte, 240 grame faina, 1 lingurita rasa de zahar, putina sare. De-aici rezulta cam 15-20 de clatite. Pe urma Nutella cat cuprinde. |
#9
Posted 23 March 2008 - 13:39
imi plac chiar mult :D...mersi de idee.....:D...of to the kitchen :P
|
#10
Posted 24 March 2008 - 10:21
Pentru mine "ceva bun" inseamna automat shaorma, si nu oricare, ci de la Raul Doamnei colt cu Drumul Taberei.
|
|
#11
Posted 24 March 2008 - 17:15
am tot auzit de aia cu shaorma de pe Drumu Taberei...tre sa fie chiar buna :D :P
|
#12
Posted 25 March 2008 - 14:25
De cand am descoperit cum se face shaworma in casa nu prea am mai cumparat din oras...reteta suna cam asa:
Lipie arabeasca o cana cu apa(aproximativ 300 ml) 1 pachet de drojdie uscata 1 lingurita zahar 1 linguritza sare faina aproximativ 500 gr (ies 5-6 lipii maricele) se incalzeste putin apa, se pune drojdia, sarea si zaharul se mixeaza bine apoi se adauga faina cate putin(merge cu mixerul cam pana adaugati 300gr faina) apoi eu incep sa framant cu mana pana adaug toata faina. las la crescut 30-45 de min la loc cald. cand a crescut se imparte coca in 5-6 buc se fac "bile" se presara faina pe masa de framantat si se intinde cu sucitorul lipia (cat de mare aveti o tigaie din teflon) eu am una de la tefal cu punctul roshu se pune tigaia direct pe foc( nu se pune absolut nimik in ea ulei sau altceva) si dupa ce ati intins lipia se pune la foc potrivit in tigaie...nu lasati sa se arda fiindca se face crocanta(stiti cum trebuie sa arate..se face imediat) se intoarce pe ambele parti... apoi scoateti lipia intr-o farfurie si acoperiti-o cu servete de hartie ingredientele de umplutura pentru shaworma aici:http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri/photo#5111665917290267986 se pun toate pe lipie se ruleaza si la final arata asa:http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri/photo#5119463315195725010 pare complicat dar este super simplu...spor la preparat sau o reteta de gogosi super rapida, fara dospit 200 g iaurt 150 g faina 1 ou 1 varf de cutit coaja de lamaie 4 linguri zahar 1/2 de lingurita praf de copt stins un praf de sare 3 linguri zahar pudra 1 zahar vanilat ulei pentru prajitIntr-un bol se amesteca iaurtul cu oul, zaharul, sarea, coaja de lamaie dupa care se pune faina si praful de copt. Compozitia arata ca o smantana foarte groasa. 2Se incinge uleiul la foc mediu-mare. Se ia compozitia cu o lingurita si se pune in uleiul incins. Se lasa cateva minute pana se prajesc, colorandu-se usor in maro. Se tavalesc calde in zahar pudra, eventual amestecat cu putin zahar vanilat. Se servesc calde. http://picasaweb.goo...434977556157234 |
#13
Posted 25 April 2008 - 12:43
pai auzi, io amu asa am chef de niste cartofi copti, cred ca ii sti face ,... daca nu hai la mine, si langa ei poti sa pui un pic de carnaciori, si e perfect, cu niste castraveti murati :OK:
|
#14
Posted 25 April 2008 - 13:57
Pai stiu cum se fac..si imi plac...:D...dar..ce zici...nu mai bine vin la tine? :hug:
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users