Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Plita vitroceramica vs. plita cu inductie
#217
Posted 11 December 2012 - 00:47
Pai am spus destul clar, 2.2kw puterea ochiului, folosit pe treapta 7 timp de 3.5 ore consum (total) 3.5kw.
|
#218
Posted 05 April 2013 - 22:13
Buna ziua,
si pe mine ma framanta de ceva vreme modernizarea bucatariei. Si cum toata lumea zice de plitele de inductie sunt mai eficente am studiat un pic problema si expierentele altora si am experimentat personal . Si am constat ca randamentul depinde foarte mult de firma producatoare ( normal nu toti au acces la aceiasi tehnologie; de aici si preturi diferite), precum si de cel care face expierenta fie din nestiinta fie vrea sa ne" induca" ceva.. Pentru inceput va spun ca pentru ca sa fiarba un litru de apa de la 20 la 100 grade Celsius sunt necesari teoretic energie de 80 Kcal sau 0,093KWh. Am vazut pe net ca un cuptor ieftin cum zicea americanul cel care facea experienta, cuptor produs de GE de 2KW cun ochi, setat pe max. fierbea 1 l de apa in 5 minute adica consuma 0,1667 KWh rezulta un randament de 55,7%. Plita cu inductie AEG HK884400FG care are puterea pe booster de 3,2Kw fierbea litrul de apa in 6min 10 sec. Rezulta un randament de doar 28%!! Un fierbatoar cu rezistenta ( tot de pe net am scos datele ) Siemens fierbe apa in 3 min. Rezulta randamentul 77,5%. O plita Siemens cu inductie de 3,2 Kw fierbe 1 l de apa in 2,15 minute. 0,81%. Adica are un randament mai bun decat AEG de aproape de 3 ori.! Si ce frumos si ce destept este plita AEG HK884400FG!! M-am indragostit de ea. Poti pune aproape ori unde vasul si poate fi si mai mic si mai mare ( are flexizone) O sa incerc sa pun o poza cu ea. Nu este chiar foarte scump dar nici ieftin: cam pe la 3500 lei se invart preturile. Pentrua vedea cum stau lucrurile a se citi randamentele mi-am luat pt. expierenta unul mic ieftin de 2 Kw cu un ochi. Si pe care am facut expierente. pe care o sa le trec mai jos. Ce ma nelinisteste, chiar are asa un randament mic AEG-ul descris mai sus? Are cineva o plita cu inductie de la AEG ( dar mai recenta ,dupa ce s-a unificat brandul Electrolux cu AEG)? Merge bine, eventual in cat timp incalzeste 1 l de apa? Sunt totusi bani multi si daca nu produce caldura in oala atunci pe langa faptul ca platesti mult amoaca, restul de caldura trebuie evacuata de acolo. Aici sper sa puteti vedea frumusetea de plita. http://www.pentruaca..._HK884400FG.jpg Sunt foarte nerabdator sa astept si parerile domniilor voastre. edi10000, on 24 noiembrie 2012 - 17:42, said:
Am prins astazi o oferta la Domo pentru plita cu inductie Electrolux modelul din foto. Reducere de la 3499 la 2499 lei. Dotari: inductie pe toata suprafata, control electronic, 4 zone booster (incalzire rapida ), dispozitiv de siguranta copii, control electronic prin culisare, timer, oprire automata, panou de control electronic, incadrare perfecta in blat, indicator caldura remanenta, inchidere automata. Intrebare: trebuie montata doar de specialisti sau pot incerca sa ma ocup si singur? Revin am facut experiente cu plita cumparata special pentru experiente. Plita este Magitech si zice ca are puterea de iesire de 2000W. Nu am masurat nici macar cat consuma, dar pe o oala pentru plita de inductie si diametrul 19 cm ( cat est esi cercul de pe plita ) a incalzit 1 l apa de la 20 la fierbere in 5:30. Rezulta un randament de 50%. Asta daca nu trage cu vioara producatorul. Am sa contorizez si puterea activa consumata ( U*I*cosfi), curentul activ,si total in timpul experimentului. Am sa mai cumpar inca o oala de la alta firma. O sa incerc sa pun sub oala o bucata de fier de fi 200mm rectificata si care sa nu se sprijine pe vitoceramica O sa fie la 0.05-0.01mm. Ce constat si va fac martori ca si la acesta difera foarte mult randamentul cu ce se zice despre plitele cu inductie.: Randament 90%. Dar poate nu consuma atata de la retea ( Politica de Marketing). Imi aduc aminte prin anii '90 prin piete se gaseau casetofoane pe care scria 30.000WSin. Si omul care vindea tot incerca sa-mi explica ca asta ata are. Adica 30 Kw!! Mai reiau subiectul plita cu inductie AEG HK884400FG care are puterea pe booster de 3,2Kw si randametul 28%. Nu cred ca poate avea acest randament. un calcul simplu arata ca 2300W nu intra in ansamblu oala si apa. daca se consuma atunci rezulta caldura. 2,3 Kw nu-i de colo tre. evacuata etc. Eu cred ca ori nu s-a consumat ori cel ce face experiente ( pe youtub un american) greseste ceva , cu sau fara intentie... Dar arata super. Daca cineva are asa ceva sau m-as multumi macar de La AEG o plita daca are, sa-mi spuna cum merge ( eventual niste date sa pot calcula randamentul ) cred ca asta cu randamentul este deformatie profesionala. Edited by mihaisilcom, 05 April 2013 - 22:10. |
#219
Posted 16 April 2013 - 00:01
Oameni buni !!!! TREZITIVA!!! Nu va mai ganditi la plite din ceramica si cu inductie
PLITE CERAMICE SI INDUCTII = FITZE ORI BIBELOURI Daca vreti sa nu aveti bataie de capat,luati-va o plita incastrabila normala pe gaz. De ce???? CONTRA: 1.Sunt mari consumatoare de curent electric. 2.Ochiul odata oprit(destul de greu...apesi pe 10 butoane ca sa nu dea laptele-n fiert)inca mai degaja caldura si deci e necesara indepartarea vasului de pe ochi. 3.Se zgarie foarte usor cand e incinsa. 4.Necesita o atentie sporita in operare(sa nu scapi nimic pe ea ca se sparge,sa nu o zgarii,etc.) 5.In caz ca ai scapat apa pe plita incinsa ai sansa sa faca...POC!(se poate sparge vitroceramica...Siii....SURPRIZA EA NU FACE OBIECTUL GARANTIEI) 6.Ca sa gatesti la ea trebuie sa cumperi numai vase cu fund dublu si plat altfel risti sa prinzi fasolea si sa-ti sara smaltul de pe cratitile clasice. 7.Timpul de fierbere este mai mare ca a unui aragaz normal,eficienta maxima este atinsa cand ochiul este deja...incandescent(incins)in aprox.15...20min,dar asta dupa ce ai consumat o gramada de curent. PRO: 1.Arata a naibii de bine(au un design super,comanda tactila,afisaj led) facute sa-ti ia ochii. Spun asta oameni buni, fiindca am fost victima acestei tehnologii......frumoase. Am cumparat in ianuarie 2013 o plita whirlpool AKT 806 de la altex Winmarkt din Tulcea.Toate ok,pana acum cateva zile(au trecut 4luni)cand, gateam la ea pusesem sa fiarba ceva pe doua ochiuri diferite,si plecasem din bucatarie la tv. Dupa aproximativ 10 minute s-a auzit o pocnitura puternica...era plita mea care plesnise pe un ochi care era rece,ulterior mi-am dat seama ca se deformase vitroceramica din cauza caldurii degajate de ochi pana a cedat. Nu pot sa dau vina decat pe proasta calitate WHIRLPOOL a vitroceramicii (Este MADE IN ITALY)...niste Chineji europeni... . M-am linistit dupa socul suferit cu gandul ca-mi voi recupera paguba prin garantie....ma duc la magazin, cei de acolo spun ca nu e treaba lor si sa merg la service, merg la service,ei spun ca nu au nici o putere de decizie sa inlocuiasca vitroceramica sau sa dea negatie si ca cei mai indreptatiti sa faca asta sunt cei de la whirlpool Romania. Booon...sun la capitala.la whirlpool.Tanti de acolo mi-a zis sa-i trimit niste poze,ca sa dea ea la tehnic cu pozele si ca ma suna ea cand are un raspuns. Si acest raspuns a fost asa: Buna ziua, Din pacate raspunsul colegilor mei de la Departamentul Service este ca se poate repara produsul, insa contracost. Sticla este piesa casabila si nu face obiectul garantiei. Acest lucru este mentionat si pe certificatul de garantie si anume: nu se acorda garantie pieselor nefunctionale, pieselor casabile, accesoriilor sau becurilor. Piesele nefunctionale sunt acelea a caror defectare nu impiedica utilizarea aparatului la parametrii functionali declarati Imi pare rau pentru raspunsul negativ si va multumesc pt intelegere! O zi frumoasa! Inlocuirea suprafetei de vitroceramica costa 600 de lei (mi-au spus cei de la service). Am de cand sa ma duc la OPC si la Tribunal cu asta, nu pot permite hotiei si calitatii precare a celor de la whirlpool sa mai tepuiasca si alti oameni,mai ales ca plita a costat 1000 de lei, bani pe care in ziua de azi,in Romania ii cam iei pe o luna si eu am cam muncit pentru ei. Vreau sa spun ca ma duc la tribunal cu o fraza din acel de certificat de garantie care suna cam asa: ''Orice defect care devine aparent in termen de 6 luni de la data livrarii se presupune ca a existat si la data livrarii'' Nu stiu daca voi avea taria sa fac acest circ pana la sfarsit, pentru ca nu am mai facut asta in viata mea, dar japca din lantul whirlpool imi da curaj.Japca de ce?, fiidca mi s-au luat 1000lei foarte usor, eu m-am folosit de produ f putin (este garantat 10 ani), iar cand am cerut sa-si dreaga BULEALA, cei de la whirlpool refuza sa-mi faca produsul,ascunzandu-se ca melcii in cochilii si-i imping la inaintare pe angajati sa dea piept si sa dezimformeze clientul. Mai vreti plite vitroceramice??? daca nu v-am convins, macar nu alegeti whirlpool. PS: Am scris altex si whirlpool cu Litera mica fiindca nici macar asta nu merita, gramatica, sulfele din sistemul whirlpool. Scuzati-mi eventualele greseli de ortografie. Attached Files |
#220
Posted 17 April 2013 - 23:17
Faptul ca o firma e de cacao si ca tu ai avut un produs slab nu inseamna ca tehnologia in sine e proasta. Da, are parti bune si parti rele, dar asa toate au. Imi pare rau sa aud ce ai patit, dar totusi eu inca sustin inductia. Punctul 2 la inductie e inexistent, daca da in foc, ridici oala de pe foc si se opreste, plita nu functioneaza fara oala pusa pe ea.
|
#221
Posted 18 April 2013 - 10:23
De la Whirpool am luat o pe gaz si e mai proastă decât aragazul vechi italienesc, nu mai știu ce marcă. E cu fața de inox si în câteva luni s-a zgâriat mai mult decât a făcut-o aragazul în 15 ani. De aceea mi-am luat o plită cu inducție Bosch dar nu l-am montat încă. Eu am luat un model care are 2 ochiuri ce pot fi folosite in sistemul electric clasic. Am cumpărat plita cu inducție fiindcă pe plita pe gaz nu putem să fac focul suficient de mic ca să nu se prindă mâncarea de fund (ceea ce nu se întâmpla și la vechiul aragaz). După ce montez și încep să folosesc Bosch-ul, vă țin la curent cu plusurile și minusurile versus plita pe gaz.
|
#222
Posted 19 April 2013 - 08:47
Teoretic aici e topicul vitroceramica vs inductie, adica intre plite electrice. Inductie vs gaz e alta mancare de peste. Oricum, parerea mea dupa un an de folosire inductie este ca merita. Daca ai instalatia buna si suporta consumul, atunci dpmdv gazul cade.
Ca si plusuri avem: -rapiditate - cea mai rapida, cu vasele adecvate incalzeste mult mai rapid ca orice plita pe gaz. - curatenie - nu se fac cruste, nu se intareste uleiul, nu se usuca si intaresc grasimi si alte chestii care sar din oale/cratite pentru ca nu plita incalzeste, ci vasul. Asta inseamna ca dupa ce termini de gatit, dai cu cif, stergi cu carpa si gata, totul e luna si bec. In 30 de secunde. Asta as trece-o ca si pozitiv de vreo 3 ori, ca tare muream cand trebuia sa racai mizeria intarita pe aragaz. - calitatea si uniformitatea incalzirii si in timp si ca suprafata de incalzire - nu exista flacara galbuie, presiune scazuta la gaz iarna. ori ai curent, ori n-ai. Suprafata se incalzeste uniform, si datorita vaselor folosite care trebuie sa fie mai de calitate ca la gaz, unde orice cratita functioneaza. Am constatat ca imi iese mancarea un pic mai buna pentru ca nu mai exista o zona unde se arde si una unde nu in cratita cum pateam pe aragazul vechi. - lipsa de aburi suplimentari cauzati de arderea gazelor si caldura aferenta acestui proces - de mare importanta. Iarna se facea condens cu aburii, vara mori de caldura cu gazul pornit, asa nu mai ai problema decat aburii din mancare si caldura din vas, mult reduse fata de folosirea unui gaz. - siguranta in functionare - nu ai scapari de gaze, nu miroase a mercaptan in casa, nu ai frica de explozii daca aprinzi chibritul, copii mici sunt in siguranta cu plita. Exista si temporizare, deci teoretic poti si pune la facut mancarea si programa sa se stinga singura dupa x minute, asa incat sa nu adormi si sa arzi mancarea (s-a mai intamplat inainte, cu gaz ). - calitatea aerului - asta e subiectiva, dar pentru mine e si asta o calitate. Cand intri intr-o bucatarie inchisa unde s-a ars gaz se simte clar mirosul de "inchis" si mai ales cei care se incalzesc iarna cu aragazul stiu despre ce zic. Cu plita cu inductie nu ai asa ceva. Ca si negative sunt: - costul de functionare. E mai ridicat financiar fata de cel cu gaz. In cazul meu diferenta este de aproximativ 30 lei pe luna mai mare pentru inductie. - vesela. Trebuie cumparate oale si cratite compatibile cu inductia. Sunt in general la fel de ieftine/scumpe ca si alte vase, dar e posibil ca cea veche sa nu functioneze, eu am luat un set nou de oale si cratite pentru inductie, dar sunt total multumit, pentru ca am luat vase de calitate superioara si sunt convins ca si asta ma ajuta la calitatea sporita a mancarii de cand cu inductia. - reteaua electrica. Nu as recomanda o plita electrica cu 4 ochiuri montata fara sa se verifice de un electrician profesionist starea conductorilor vechi de aluminiu. Deoarece poate fi un consumator extrem de puternic, se recomanda utilizarea unor conductori dimensionati sa reziste in timp, vechile cabluri de aluminiu trase pe vremea facerii blocurilor vechi nu cred ca fac fata. Bine, asta e mai mult o regula de bun simt in orice apartament, cu orice echipament de putere, cateodata un calorifer electric poate creea probleme unei retele vechi/subdimensionate, dar aici vb de plita ce poate consuma 7 kW teoretic, asa ca se recomanda atentie suplimentara la aceste detalii. Edited by MembruAnonim, 19 April 2013 - 08:53. |
#223
Posted 23 April 2013 - 01:39
Fiecare cioara isi lauda puiul
MembruAnonim, on 19 aprilie 2013 - 08:47, said:
-rapiditate - cea mai rapida, cu vasele adecvate incalzeste mult mai rapid ca orice plita pe gaz. MembruAnonim, on 19 aprilie 2013 - 08:47, said:
- curatenie - nu se fac cruste, nu se intareste uleiul, nu se usuca si intaresc grasimi si alte chestii care sar din oale/cratite pentru ca nu plita incalzeste, ci vasul. Asta inseamna ca dupa ce termini de gatit, dai cu cif, stergi cu carpa si gata, totul e luna si bec. In 30 de secunde. Asta as trece-o ca si pozitiv de vreo 3 ori, ca tare muream cand trebuia sa racai mizeria intarita pe aragaz. MembruAnonim, on 19 aprilie 2013 - 08:47, said:
- calitatea si uniformitatea incalzirii si in timp si ca suprafata de incalzire - nu exista flacara galbuie, presiune scazuta la gaz iarna. ori ai curent, ori n-ai. Suprafata se incalzeste uniform, si datorita vaselor folosite care trebuie sa fie mai de calitate ca la gaz, unde orice cratita functioneaza. Am constatat ca imi iese mancarea un pic mai buna pentru ca nu mai exista o zona unde se arde si una unde nu in cratita cum pateam pe aragazul vechi. MembruAnonim, on 19 aprilie 2013 - 08:47, said:
- lipsa de aburi suplimentari cauzati de arderea gazelor si caldura aferenta acestui proces - de mare importanta. Iarna se facea condens cu aburii, vara mori de caldura cu gazul pornit, asa nu mai ai problema decat aburii din mancare si caldura din vas, mult reduse fata de folosirea unui gaz. MembruAnonim, on 19 aprilie 2013 - 08:47, said:
- siguranta in functionare - nu ai scapari de gaze, nu miroase a mercaptan in casa, nu ai frica de explozii daca aprinzi chibritul, MembruAnonim, on 19 aprilie 2013 - 08:47, said:
copii mici sunt in siguranta cu plita. MembruAnonim, on 19 aprilie 2013 - 08:47, said:
- calitatea aerului - asta e subiectiva, dar pentru mine e si asta o calitate. Cand intri intr-o bucatarie inchisa unde s-a ars gaz se simte clar mirosul de "inchis" si mai ales cei care se incalzesc iarna cu aragazul stiu despre ce zic. Cu plita cu inductie nu ai asa ceva. Eu unul am avut experiente cu tot felul de plite. Prin delegatii/vacante mai indelungate prin tari straine prefer sa nu ma cazez la hotel, ci daca am optiunea aleg sa inchiriez un apartament. Am intalnit deci bucatarii utilate cu tot felul de electrocasnice. Dpmdv. cel mai prost model de plita e cel "vitroceramic" - cu rezistente. Sunt imposibil de controlat fiindca incalzesc intr-un stil on-off. Asa ca ba iti sfaraie carnea in tigaie, ba nu. Au inertie termica mare, ceea ce e foarte enervant, mai ales la inceput pana te obisnuiesti cat de cat cu ea. Vezi ca e prea tare, o dai mai incet, si pana sa se raceasca ti se arde mancarea. Tot din cauza asta daca ti-a curs ceva "in foc", sigur o sa ai de frecat, fiindca plita e extrem de incinsa si n-o poti opri instant, asa ca o sa se carbonizeze ce a curs pe ea in timp ce tu te tii cu mainile de cap. Si din acelasi motiv, de fiecare data cand stai sa incalzesti/gatesti ceva, trebuie sa adaugi la timpul normal de gatire si timpul cat dureaza sa se incalzeasca plita. Si dupa ce ai terminat trebuie sa ai grija sa nu cumva sa o atingi fiindca arde. Eu unul n-as cumpara asa ceva niciodata. Bineinteles, inductia n-are toate dezavantajele astea. La modelele (probabil relativ ieftine) pe care le-am folosit m-a deranjat insa lipsa de control. Nu sunt asa dezastruoase ca cele rezistive, dar nu am putut regla prea bine energia degajata de plita. Chestia asta e amplificata de faptul ca n-ai un feedback real (la alea cu gaz vezi cat e flacara). Poate ca alte modele, mai de top, sa fie mai precise, dar pana atunci raman la plitele pe gaz unde chiar si cele ieftine isi fac treaba foarte bine. Dpmdv, lasand costurile la o parte (pentru mine sunt irelevante) alegerea se rezuma la: Vrei ceva sa dea bine, sa fie "modern": inductie. Vrei simplitate, fiabilitate si control maxim: gaz. |
#224
Posted 08 July 2013 - 15:37
Am gasit aici un tabel comparativ foarte bun:
http://bucatarii.com...nte-intre-plite Aici sunt toate tipurile de plite discutate pe larg: http://bucatarii.com/tipuri-de-plite |
#225
Posted 08 July 2013 - 17:47
La inductie ai control mai bun decat la gaz. Inductia este mai fina la puteri mici.
La gaz trebuie sa pui hota mai sus, grasimea de pe hota se intareste mai repede. Gazul face caldura in bucatarie, face frigiderul sa munceasca mai mult, face umiditate. Tigaile arata mult mai bine dupa utilizarea indelungata pe inductie(nu am casnica acasa ca sa frece toata ziua la tigai). Maica-mea vrea si ea acum inductie... dar nu rezista instalatia care este de aluminiu. Un dezavantaj il am la oala de presiune(model ieftin, inoxa), caldura se transmite doar prin fund, nu si prin laterale. adicsa pe scurt daca te grabesti ti se cam arde mancarea pe fund Nu am vazut insa oale de presiune de calitate. O sa mai caut. |
#226
Posted 24 July 2013 - 17:53
apanoiu, on 08 iulie 2013 - 17:47, said:
La inductie ai control mai bun decat la gaz. Inductia este mai fina la puteri mici. ....Nu am vazut insa oale de presiune de calitate. O sa mai caut. Mai nou sunt acum la modă, oalele de gătit sub presiune (2-4-6-8-10 litrii) CU INDUCŢIE ! caută... Aaaa...sunt ŞI mai nou şi centrale electrice de apartament pentru încălzire şi apă caldă menajeră CU INDUCŢIE !... Celor interesaţi pot da detalii bine studiate la cele de mai sus ! Edited by nelutzu57, 24 July 2013 - 17:57. |
|
#227
Posted 29 July 2013 - 08:53
Noi folosim de 2 ani o plita cu inductie si nu am avut nici o problema pana acum. La aceasta plita gatesc constant 2 familii si mai facem si catelului ceva pilaf saptamanal. Au aparut 2 zgarieturi fine intr-o margine cred ca din cauza capacului de la tuci care e destul de aspru pe contur. Se curata foarte usor, e simplu de utilizat si dozarea puterii e joaca de copil. N-am folosit niciodata temporizatoarele si alte functii speciale. O singura data a intrat in protectie termica pt ca mergea si cuptorul sub ea si toate cele 4 ochiuri (7,1Kw) la 60-80% din putere. in 2 minute a repornit. N-as schimba-o cu nimic. Am avut ceva experiente cu una rezistiva si e cea mai proasta alegere azi. Pe vremea aceea nu aparusera la noi cele cu inductie. Vasele nu costa o avere si cu toate astea sunt sanse mari sa te tina o viata. Arata ca noi dupa multe cicluri de utilizare. Pt intretinerea plitei nu am folosit nimic din produsele speciale, doar lama de otel si detergent obisnuit de vase. Cred ca in acest topic s-a spus aproape tot despre comparatie si concluzia e foarte clara. Evident ca nu trebuie comparate plite de calitati mult diferite pt ca balanta se va deregla.
|
#228
Posted 29 July 2013 - 11:13
camsonat, on 29 iulie 2013 - 08:53, said:
Noi folosim de 2 ani o plita cu inductie si nu am avut nici o problema pana acum. La aceasta plita gatesc constant 2 familii si mai facem si catelului ceva pilaf saptamanal. Au aparut 2 zgarieturi fine intr-o margine cred ca din cauza capacului de la tuci care e destul de aspru pe contur. Se curata foarte usor, e simplu de utilizat si dozarea puterii e joaca de copil. N-am folosit niciodata temporizatoarele si alte functii speciale. O singura data a intrat in protectie termica pt ca mergea si cuptorul sub ea si toate cele 4 ochiuri (7,1Kw) la 60-80% din putere. in 2 minute a repornit. N-as schimba-o cu nimic. Am avut ceva experiente cu una rezistiva si e cea mai proasta alegere azi. Pe vremea aceea nu aparusera la noi cele cu inductie. Vasele nu costa o avere si cu toate astea sunt sanse mari sa te tina o viata. Arata ca noi dupa multe cicluri de utilizare. Pt intretinerea plitei nu am folosit nimic din produsele speciale, doar lama de otel si detergent obisnuit de vase. Cred ca in acest topic s-a spus aproape tot despre comparatie si concluzia e foarte clara. Evident ca nu trebuie comparate plite de calitati mult diferite pt ca balanta se va deregla. |
#229
Posted 29 July 2013 - 19:40
Pot fi folosite oalele pentru plita cu inductie si la un aragaz normal cu gaz fara a fi deteriorate?
|
#231
Posted 30 July 2013 - 14:14
#232
Posted 19 November 2013 - 15:38
Imi puteti spune daca merita asa ceva?
http://www.lidl.ro/c...wDetail&id=5953 As fi tentat sa cumpar una sa vad cum se comporta. Multumesc Edited by Yulyo, 19 November 2013 - 16:07. |
#233
Posted 10 December 2013 - 03:06
Salutare, caut o plita cu inductie, cu rama metalica, de calitate peste medie.
Am gasit: 1815 lei http://www.aeg.ro/Pr...Å£ie/HK634200XB 2070 lei http://www.bosch-hom...PIA645B18E.html - doar 4kW putere instalata? 1590 lei http://www.electrolu...Å£ie/EHH6340FOK - din pacate fara rama metalica!? 2055 lei http://www.ideall.ro...31/produs-29388 (nu am gasit link oficial cu ea) Ce ati alege din cele de sus? Alte recomandari? |
#234
Posted 10 December 2013 - 22:21
Eu am AEG-ul acela... sau cel putin este foarte asemanator, rama mai ingusta.
Cam toate plitele sunt cu aceeasi electroonica si sticla, asa ca alege-o pe cea care are ochiurile cele mai puternice. M i liseste functia de slide pt selectare putere. La AEG click pe + si - concomitent opreste focul. Uita-te si la Electrolux poate gasesti ceva bun. Nu renunta la marginea de inox |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users