Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
The worst of evil

Proiect de lege: Romanii vor achi...

Dopuri / casti amortizare zgomot ...

2 job-uri de 8 ore simultan.
 VW e-Up second hand sau alternati...

Reparatie scara mozaic vechi

Cablu curte destinat deplasarii l...

Sfat de cumparare pentru un Jagua...
 La mulți ani @mishu_bz!

La mulți ani @kyrre!

PF vinde 3 autoturisme ce se inti...

Suturi la relantii 2.0 tdi + fum ...
 Tencuiala exterioara casa caramid...

Restituire RCA Allianz

Contact posibil deteriorat proces...

ce se mai lucreaza remote ?
 

si batut si cu banii luati... si fara dreptate

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
107 replies to this topic

#91
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
problema cu sprayu ala e ca te afecteaza si pe tine si inca bine de tot

#92
gtk

gtk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,868
  • Înscris: 18.09.2004

mosotti said:

problema cu sprayu ala e ca te afecteaza si pe tine si inca bine de tot

Nu te afecteaza. Numai daca bate vantul foarte puternic din partea opusa, insa jetul e foarte puternic si nu prea are cum sa te afecteze. Intr-un spatiu inchis ar putea fi o problema, insa poti lacrima cel mult in timp ce ala care primeste din plin nu mai poate vedea deloc.

#93
StGermain

StGermain

    RL 118

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,517
  • Înscris: 04.04.2004
Asa este cu spray-ul paralizant. Eu am primit in masina spray paralizant. Unul de aici din cartier s-a luat in discoteca de mai multi. Aia au stat cuminti acolo si s-au hotarat sa se ia de asta la plecarea lui. Intre timp am ajuns si cand sa plec m-a rugat sa il iau si pe el acasa, sa nu mai dea bani pe taxi, insa fara as ii treaca prin cap ca aia mai sunt acolo sau ca o sa se ia de el. Ne-am urcat in masina si aia veneau. Asta n-a vazut cine sunt ci a vazut doar ca il striga sa mai stea putin, si a crezut ca sunt prieteni (uitase complet de aia de care se luase). Eu nu ii cunosteam pe aia si nu stiam nici de incidentul anterior asa ca am asteptat sa vbeasca omul cu prietenii lui, ce credeam ca sunt. Si asta a deschis portiera din dreapta fata unde si era, si atunci ala a bagat mana si i-a pulverizat spray dinasta in fata de la mai putin de 5cm. Evident ca eu cand am vazut am plecat in blana. Ghinionul era ca masina era parcata cu fata si deci mi-a trebuit intai o manevra de dat inapoi. Am plecat deci ca in The Transporter si aia au aruncat cu ceva in parbriz. Am transpirat, asta imi mai trebuia, sa imi sparga parbrizul. Am avut noroc, a fost okay ca nu ne-au mai prins si am mers pana acasa cu toate geamurile deschise cu a 5-a si cu 120 unde s-a putut. In orice caz, in primele secunde am mers mai mult pe derost, nu mai puteam tine ochii deschisi si parca nici nu mai aveam ce sa respir ce aer era acolo. De atunci m-am lamurit ca spray-urile au cu adevarat efect, si ca nu mai trebe sa te imprietenesti cu oricine, cu care ai putea avea probleme din cauza impresiilor de jmecher.

Edited by StGermain, 26 October 2004 - 14:56.


#94
Necronomikon

Necronomikon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,554
  • Înscris: 15.04.2004

gtk, on Oct 26 2004, 12:42, said:

Exista doua tipuri principale de substante pt. spay-uri: CS si OC. Mai era si CN, dar nu prea se mai fac, ala fiind cel mai slab.
CS-ul este gazul iritant lacrimogen clasic(chimic 100%) si are avantajul de a pulveriza uniform substanta.
OC- este bazat pe un extras de ardei iute si este ceva mai puternic decat CS-ul si are efect si pe animale(caini). Solutia este uleioasa iar pulverizarea e mai putin unifoma.(trebuie indreptat exact spre tina, altfel concentratia mai mare de subst. poate rata "tinta")

<{POST_SNAPBACK}>


Asta CS nu functioneaza pe caini???

#95
gtk

gtk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,868
  • Înscris: 18.09.2004

Necronomikon, on Oct 26 2004, 15:14, said:

Asta CS nu functioneaza pe caini???

<{POST_SNAPBACK}>


Nu prea. Nu stiu din ce cauza, insa nu sunt asa sensibili la el.

#96
Bandit

Bandit

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,269
  • Înscris: 09.09.2004
Asta vara dau sa trec podu' Basarab dinspre Orhideea spre ... partea cealalta, nu mai stiu cum se cheama. Parca Titulescu.

Ma apuca un tigan de mana si ma ia la intrebari: de ce m-am luat de prietena lui, de unde sunt, unde ma duc etc.

Eu , calm i-am zis ca nu il cunosc si ca ma confunda, clipa in care mai vine alt tigan , si incearca sa-mi bage mana prin buzunare, in timp ce primul ma tinea de mana sa ma imobilizeze.

Cand am simtit mana tiganului in buzunar, am strigat tare la el: "Stai frate", l-am apucat cu cealalta mana si l-am dat de'o parte, m-am smucit un pic si mi-a dat si celalalt drumu la mana. Am mai stau un pic, si am luat'o la fuga, iar aia s-au evaporat si ei.

Am avut noroc ca nu au apucat sa-mi ia nimic,dar am ramas surprins ca nu a intervenit nimeni, desi era f circulat, cred ca au trecut peste 10 persoane la mai putin de 2 m de noi, iar la 3 m era un chiosc de ziare.

Am un spray CS, din fericire nu a fost nevoie sa il folosesc, dar a dat un coleg de-al meu accidental prin clasa cu el, iar alt prieten tot accidental prin discoteca (in aer liber) si desi nu am fost pe directia jetului am fost afectati cei din jur.

Alta faza: in 105, eram cu prietena mea, si un ditamai animalul (era roman) de vreo 2 m si peste 100kg, super bine facut, incerca sa jefuiasaca un batranel. Ala a venit speriat mai in fata, animalu dupa el si au ramas langa noi. Eu ma uitam insistent la animal , si el de colo cu o voce blanda si in sopata: Ce te uiti ba, vrei sa-ti dau un pumn in gura?
Eu i-am raspuns: Ma uitam la semafor.(eram la stop, asteptam sa se puna verde)
Poate ma insel dar am impresia ca s-a linistit animlul pe moment, ca si-a ridicat ambele maini pe bara si se tinea linistit. Eu am coborat la statia urmatoare si nu stiu ce s-a mai intamplat.

Apoi alta faza comica, eram in 178, veneam de la scoala obosit, stateam sprijinit de o bara aproape de usa din mijloc (nu era f aglomerat) si cand vad ca ma inconjoara 3 tigani. unu in stanga , unu in dreapta si unu dadea de 6 cred, ca era mai incolo.
P'ala din stanga l-am facut usor ca aveam mana stanga libera si mi-am pus-o in dreptul buzunarului, cu ala din dreapta... pai in mana dreapta tineam mapa si tineam si bara. Eu stiind ca in buzunarele din partea dreapta nu am nimic l-am lasat sa umble.
Si uite asa tiganu incerca sa-mi baga mana in buzunarul de la geaca de pe dreapta.Bara de care eram sprijinit fiind tot in dreapta ala se facea ca se tine de bara si-mi umbla in buzunar.La un mom era cu mana intre mine si bara, atunci m-am sprijinit tare pe bara cu corpul si i-am prins mana la fraier. Ala disperat si-a scos-o si ia zis celuilalt: "Haide ba, ca asta-i bulangiu", si s-au dus mai in fata, au incercat si acolo, au coborat, iar s-au urcat si au ramas pe scari, perseverenti oamenii.

#97
vektor12

vektor12

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,977
  • Înscris: 20.05.2004
genul asta de faze si indiferenta ma fac sa imi vina sa ma car din Romania de tot... pai s-o bag undeva, trebuie sa se aplice pedepsele islamice pentru ca astia sa nu mai fure? si nu de frica, ci pentru ca nu mai au cu ce???? pai sa-i bag undeva pe toti ciorditorii... cum pot sa nu devin extremist???

#98
Bandit

Bandit

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,269
  • Înscris: 09.09.2004
Mai simplu ar fi daca lumea nu ar fi asa de pasiva cand vede astfel de lucruri. Daca ar sarii vreo 5,6 din autobuz pe aia si i-ar calca in picioare poate nu s-ar mai duce la furat , ca "la o bere".

Cred ca-o sa-mi strang o gasca si o sa incep sa-i vanez p'astia ca nu se mai poate.

#99
burvi2001

burvi2001

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6,055
  • Înscris: 09.04.2002
Bandit,
Sa nu cumva sa se intimple sa te prade cineva si eu sa fiu prin preajma.

In primul rind, te-as bate pe tine, ca astepti ajutorul altora din jur, in al doilea rind, iar te-as bate, ca ai pretentia sa intervin eu acolo unde tu nu ai curaj si astepti ajutorul meu, in al treilea rind, ai uitat ca o parte din banii tai se duc la politie ?

Acolo trebuie sa ceri socoteala, ca aia pe linga faptul ca sint hraniti din banii tai, sint si antrenati.

#100
vektor12

vektor12

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,977
  • Înscris: 20.05.2004
si cateodata nesimtiti pe deasupra... B)

#101
radu6000

radu6000

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 964
  • Înscris: 29.10.2004
povestita parca nu are nici un pic de umor dar vazuta pe viu......ma intorceam cu un prieten din Braila in Buc.Luasem o masina pana la gara si cu vre-o 3 statii inainte se urca 3 insi in autobuz.Desi masina era goala il inconjurasera pe un amarat care statea aproape de usa cu 2 bagaje si se impingeau in el de ziceai ca era o aglomeratie de nedescris,incercand sa-l faca la buzunare.Stand in spate eu si colegul meu pur si simplu nu ne-am putut abtine din ras.Ne-au privit si la urmatoarea statie au coborat probabil ca si-au dat seama de situatia penibila in care se aflau.

#102
Cornholio

Cornholio

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 14.07.2004
Adevarul este ca mai toata lumea e lasa in privinta asta, mai ales in romania, pentru ca am fost cu toti crescuti cu ideea ca daca te iei de un hot ai sanse sa o patesti destul de urat. Banuiesc ca stiti de aia taiati pe fata cu lama ca s-au luat de hoti care umblau pe la posete cu lama. E cam nasol sa ai cicatrice pe viata, in timp ce aia in cel mai bun caz intra la inchisoare cativa ani pentru 'specializare' dar de cele mai multe ori nu patesc nimic.
Ca solutie la sutele sau miile de hoti din bucuresti ma gandeam la infiintarea unor programe gen 'Neighborhood watch', dar putin mai realist decat e in america.. Din cate stiu in america neighborhood watch se limiteaza la 'daca vezi ceva suspect anunta politia' La noi ar trebui sa fie ceva de genul membrii organizatiei (pe langa o bruma de autoaparare si o instruire cu ce trebuie facut in situatii limita) sa aiba un fluier tot timpul la ei. Daca vad ca unul fura in fata lui sa incepe sa fluiere din toti plamanii, alti membrii ai organizatiei respective ori sa inceapa sa fluiere si ei, ori sa ii inconjoare pe hoti si sa le dea picioare in fatza mama lor de imputiti nenorociti, dar oricum, sa fie tot timpul suficienti oameni din organizatia respectiva peste tot. De exemplu daca 30% din fiecare bloc ar intra in organizatia asta, intr-un autobuz cu 100 de persoane dintre care 5-6 hoti ar fi 30 de oameni care sa-i bata pe aia de sa-i rupa. Eu personal stiu ca m-as baga.. si sunt sigur ca sunt muulti oameni care s-ar baga la asa ceva.
Acum sa nu-mi dati reply-uri ca e o solutie nerealista si stupida, ci dati reply-uri ori cu imbunatatiri ori cu alte solutii.
(e cam nerealist sa te apuci sa predai autoaparare la 30% din populatia romaniei :) )

#103
vektor12

vektor12

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,977
  • Înscris: 20.05.2004
macar denota ca populatia se implica... si tot este un punct de pornire.

#104
Necronomikon

Necronomikon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,554
  • Înscris: 15.04.2004
E foarte buna ideea. Si eu m-as baga la asa ceva. Din pacate politia si statul roman ii tolereaza pe nenorocitii astia pt ca isi trag foloase de pe urma lor.

#105
Bandit

Bandit

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,269
  • Înscris: 09.09.2004

burvi2001, on Nov 12 2004, 00:25, said:

Bandit,
Sa nu cumva sa se intimple sa te prade cineva si eu sa fiu prin preajma.

In primul rind, te-as bate pe tine, ca astepti ajutorul altora din jur, in al doilea rind, iar te-as bate, ca ai pretentia sa intervin eu acolo unde tu nu ai curaj si astepti ajutorul meu, in al treilea rind, ai uitat ca o parte din banii tai se duc la politie ?

Acolo trebuie sa ceri socoteala, ca aia pe linga faptul ca sint hraniti din banii tai, sint si antrenati.

<{POST_SNAPBACK}>

In primul rand mai gandeste-te daca poti sa ma bati pe mine.
In al doilea rand, daca vezi un accident pe strada , ce faci dai tu primu ajutor, sau astepti sosirea salvarii? Sa nu uitam ca si la salvare platesti si mai multi bani.

Vreau sa cred ca ai incercat sa faci o gluma prosta.

#106
burvi2001

burvi2001

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6,055
  • Înscris: 09.04.2002
Bandit, renunt la ideea de a te bate, scuze ca m-am gindit la asa ceva...
Daca vad pe cineva pe strada murind, chem Salvarea.

Am vazut cazuri de oameni murind, pentru ca cei care le-au acordat "primul ajutor" (si ultimul) au incercat tot felul de improvizatii, dupa cum i-a dus capul in acele momente de tensiune.

Unii au pus pamint pe un tip electrocutat si s-a sufocat omul...
Si as mai putea sa dau citeva exemple.

In concluzie, daca ti se intimpla sa vezi ceva batai te-as ruga sa nu intervii, ca s-ar putea sa dai peste unul ca mine, si iti baga si tie un sis intre coaste...

#107
Bandit

Bandit

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,269
  • Înscris: 09.09.2004

Quote

....
It's time to fight back that's what Huey said
2 shots in the dark now Huey's dead
I got love for my brother but we can never go nowhere
unless we share with each other
We gotta start makin' changes
learn to see me as a brother instead of 2 distant strangers
and that's how it's supposed to be
How can the Devil take a brother if he's close to me?
....

We gotta make a change...
It's time for us as a people to start makin' some changes.
Let's change the way we eat, let's change the way we live
and let's change the way we treat each other.
You see the old way wasn't working so it's on us to do
what we gotta do, to survive.
by 2PAC ( Changes )

#108
Alexutz_C

Alexutz_C

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 526
  • Înscris: 16.06.2004
Domnilor voi ce ziceti merita sa imi i-au un spray paralizant,pana acum nu am avur probleme mari,o singura data in clasa 7 doua ciori s-au luat de mine pe motiv ca m-am luat de nu stiu care smecher...si mi-au dat un pumn,intamplator tocmai venise tata de la servici si atunci am inceput sa ii cautam peste tot nu am ami dat de ei....in rest pana acum nu am avut probleme,dar pentru a ma apara de un eventual shit happens m-ar tenta un spray paralizant.
Intrebarea mea este: sa zicem ca un cetatean de culoarea ami inchisa are chef de K1,daca ii dau cu spray in fata ce pateste...il ustura ochii si fata?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate