Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
video file info

Nu pot raspunde: Huawei P10

Cod cursor website

Cum se iese la pensie la munca di...
 Inlocuire Tranzistor 4410 BA622T ...

CASS pe veniturile din DOBANZI

Masina de spalat rufe Bosch

Aici sunt banii Dvs: tarife pentr...
 Spatiu prea mare inainte de titlu

Recomandare banca pentru firma

Prima World HD

Recomandare bicicleta MTB copil 1...
 Cum pot reda niște inregistr...

Denon AVR 1804

Texte și mesaje funny pe sit...

Recomandari carti non-fictiune
 

Carne de ren

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
Karhu

Karhu

    Heretic member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 40,083
  • Înscris: 25.06.2007
Salutare!

Ce credeti, in Romania ar fi piata pentru o delicatesa cum e carnea de ren?
In Finlanda de gaseste  la supermarket cu 45 euro per  kg de jambon afumat iar feliutele de salam de ren sunt la 5 euro suta de grame, preambalat in vid, deci 50 euro per kg.
Presupun insa ca la producator pretul se poate negocia cu cel putin 20% , daca se cumpara en-gross.

Tot la supermarket, somonul afumat este la 18 euro per kg si este delicios, pregatit ireprosabil.

#2
bond1

bond1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 127
  • Înscris: 13.12.2005
nu stiu daca ar avea succes in romania la un pret ca asta ...

#3
XtraVagAnT

XtraVagAnT

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 620
  • Înscris: 26.06.2005
Problema nu cred ca se pune la pret d.p.m.d.v. ci la rulajul mic pe care o sa-l ai doar cu carnea de ren.
Cine vrea delicatese plateste pentru ca are bani, de ex 200 de g de caracatita este cca 25-30 ron in supermarket adica 7-8 euro si de bine de rau sunt clienti pentru ele.
Ar fi bine sa te specializezi pe o intreaga gama de specialitati si atunci rulajul o sa-ti asigure si acoperirea cheltuielilor.
De ex. carne de strut, alte animale exotice, viermisori de aia de mare etc etc.
Nu uita ca ele trebuie transportate si pastrate in anumite conditii de temperatura/umiditate ceea ce inseamna alte griji pe cap.
Cu produsele fresh e cam delicata afacerea, mai ales cu delicatesele astea care is scumpe iar un transport ratat te poate arunca in gaura neagra a falimentului.
Ciauz!

#4
bogdy68

bogdy68

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,277
  • Înscris: 09.02.2007
la salariile din romanica=slabe sanse..
poate la restaurantele hotelurilor mai mari..

#5
Graveland

Graveland

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,236
  • Înscris: 07.08.2006
Ba din cauza ta nu mai vine Mos Craciun  :bored:

#6
Karhu

Karhu

    Heretic member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 40,083
  • Înscris: 25.06.2007
Alta delicatesa ar fi mierea  produsa in Laponia, intr-un mediu salbatic si nepoluat.
Pe eticheta este mentionat ca e miere arctica, in finlandeza si in germana (Arktischer Honig).
Un borcanas de 300 grame costa, en-detail, 6 euro.

#7
Rules_suck

Rules_suck

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,524
  • Înscris: 10.08.2007
Miere poate e interesanta, dar carnea de ren :ack: , cred ca ii nasoala rau la gust[ banuiesc ca seamana cu oaie] Toata afacere depinde de gut, acum daca seamana cu, carea de cal te scoti, desi ren e folosit mai mult la carat si sunt mai mari sanse sa semene cu carnea de bou care e tare ca talpa....

#8
Karhu

Karhu

    Heretic member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 40,083
  • Înscris: 25.06.2007
Gustul carnii de ren e  deosebit, seamana cu carnea de ied .
Textura e foarte moale, deloc fibroasa.
Am mancat doar preparate de carmangerie ( file si muschi afumat) nu stiu cum e carnea proapata  (care nici nu cred ca s-ar potrivi pt piata romaneasca).

#9
Dihorul Razboinic

Dihorul Razboinic

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,322
  • Înscris: 01.10.2006
Pai adu un transport mic (pe la 10-20 kg) si incearca sa il plasezi in supermarketuri si restaurante. Revii peste o luna si vezi cum s-a vindut. In felul asta prospectezi piata.

#10
beautycar

beautycar

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 25.10.2007
Carnea de ren e foarte buna mai ales fiarta cu legume....pretul pt romania ar merge doar la restaurante de lux. In plus trebuie sa fii atent la termenul de expirare, plus ca vei avea controale de la politia sanitar veterinara. In rest iti urez succes

#11
kappa_man84

kappa_man84

    Fiord

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,226
  • Înscris: 15.02.2007

 Bogdan R, on Oct 10 2007, 17:34, said:

Alta delicatesa ar fi mierea  produsa in Laponia, intr-un mediu salbatic si nepoluat.
Pe eticheta este mentionat ca e miere arctica, in finlandeza si in germana (Arktischer Honig).
Un borcanas de 300 grame costa, en-detail, 6 euro.

Exista si in Romania miere produsa in mediu salbatic si nepoluat si este extraordinar de buna (cea de salcam in special), dar si destul de scumpa. Nu cred ca ar prinde la noi...

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate