Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Carne de ren
Last Updated: Jan 08 2008 08:05, Started by
Karhu
, Oct 08 2007 11:05
·
0
#1
Posted 08 October 2007 - 11:05
Salutare!
Ce credeti, in Romania ar fi piata pentru o delicatesa cum e carnea de ren? In Finlanda de gaseste la supermarket cu 45 euro per kg de jambon afumat iar feliutele de salam de ren sunt la 5 euro suta de grame, preambalat in vid, deci 50 euro per kg. Presupun insa ca la producator pretul se poate negocia cu cel putin 20% , daca se cumpara en-gross. Tot la supermarket, somonul afumat este la 18 euro per kg si este delicios, pregatit ireprosabil. |
#2
Posted 08 October 2007 - 17:44
nu stiu daca ar avea succes in romania la un pret ca asta ...
|
#3
Posted 10 October 2007 - 00:55
Problema nu cred ca se pune la pret d.p.m.d.v. ci la rulajul mic pe care o sa-l ai doar cu carnea de ren.
Cine vrea delicatese plateste pentru ca are bani, de ex 200 de g de caracatita este cca 25-30 ron in supermarket adica 7-8 euro si de bine de rau sunt clienti pentru ele. Ar fi bine sa te specializezi pe o intreaga gama de specialitati si atunci rulajul o sa-ti asigure si acoperirea cheltuielilor. De ex. carne de strut, alte animale exotice, viermisori de aia de mare etc etc. Nu uita ca ele trebuie transportate si pastrate in anumite conditii de temperatura/umiditate ceea ce inseamna alte griji pe cap. Cu produsele fresh e cam delicata afacerea, mai ales cu delicatesele astea care is scumpe iar un transport ratat te poate arunca in gaura neagra a falimentului. Ciauz! |
#4
Posted 10 October 2007 - 01:44
la salariile din romanica=slabe sanse..
poate la restaurantele hotelurilor mai mari.. |
#6
Posted 10 October 2007 - 17:34
Alta delicatesa ar fi mierea produsa in Laponia, intr-un mediu salbatic si nepoluat.
Pe eticheta este mentionat ca e miere arctica, in finlandeza si in germana (Arktischer Honig). Un borcanas de 300 grame costa, en-detail, 6 euro. |
#7
Posted 10 October 2007 - 18:18
Miere poate e interesanta, dar carnea de ren , cred ca ii nasoala rau la gust[ banuiesc ca seamana cu oaie] Toata afacere depinde de gut, acum daca seamana cu, carea de cal te scoti, desi ren e folosit mai mult la carat si sunt mai mari sanse sa semene cu carnea de bou care e tare ca talpa....
|
#8
Posted 12 October 2007 - 10:11
Gustul carnii de ren e deosebit, seamana cu carnea de ied .
Textura e foarte moale, deloc fibroasa. Am mancat doar preparate de carmangerie ( file si muschi afumat) nu stiu cum e carnea proapata (care nici nu cred ca s-ar potrivi pt piata romaneasca). |
#9
Posted 31 December 2007 - 11:05
Pai adu un transport mic (pe la 10-20 kg) si incearca sa il plasezi in supermarketuri si restaurante. Revii peste o luna si vezi cum s-a vindut. In felul asta prospectezi piata.
|
#10
Posted 08 January 2008 - 08:03
Carnea de ren e foarte buna mai ales fiarta cu legume....pretul pt romania ar merge doar la restaurante de lux. In plus trebuie sa fii atent la termenul de expirare, plus ca vei avea controale de la politia sanitar veterinara. In rest iti urez succes
|
|
#11
Posted 08 January 2008 - 08:05
Bogdan R, on Oct 10 2007, 17:34, said: Alta delicatesa ar fi mierea produsa in Laponia, intr-un mediu salbatic si nepoluat. Pe eticheta este mentionat ca e miere arctica, in finlandeza si in germana (Arktischer Honig). Un borcanas de 300 grame costa, en-detail, 6 euro. Exista si in Romania miere produsa in mediu salbatic si nepoluat si este extraordinar de buna (cea de salcam in special), dar si destul de scumpa. Nu cred ca ar prinde la noi... |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users