Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Probleme timonerie schimbator sau...

Centrala Ariston Cares Premium 24...

La multi ani @Klasse!

La multi ani @shmecherul!
 pareri ipad 6-2018- flip

Cum au aparut supermarketurile in...

Campanii mincinoase Carrefour

Tv toshiba defect
 touchscreen navigatie stricat

bonsai - de unde?

Resetare Bonus Malus

Unitatea optica DVD-rw absenta pe...
 Problema configurare Wireguard

Dozatoare de apa, cu alimentare d...

Intarziere aterizare avioane

Accident masina reparata pe CASCO
 

Țuica de prune

  • Please log in to reply
2250 replies to this topic

#1513
mr-pelycan

mr-pelycan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 04.12.2017
Pentru germania-proffesionist.........

Eu nu am nicidecum o instalatie de genul acela,ci am un alambic facut tot la mana ,artizanal,asa cum il avem toti.Mi-ar fi placut mie sa am o bijuterie de genul acela care se vede la marile distilerii,macar de un 120 de litri,pt ca eu am vrut sa imi iau una chiar de aceasta dimensiune,deci nu mai mare.

Iar acum,cu schita pe care ati desenat-o,incepeti sa va apropiati de ceva mai inteligent in ale distilatului.Complimentele mele ca v-ati gandit la ce v-am spus eu si v-ati imaginat cum ar arata teava de legatura cu termometru pe ea.Insa,ce ma surprinde,dar intr-un fel ma ajuta sa va fac sa intelegeti mai bine, este tocmai ceea ce ati afirmat d-voastra.

Adica sa va explic.......

1)Daca cineva are cazanul in magazie si racitorul il are la 10 metri in fata surii,deci o teva de legatura foarte lunga,mai are logica sa masuram vaporii acolo,la intrarea in racitor???CATEGORIC DA !!!(tocmai ce ziceam eu ,ca din cazan poate va pleaca temperatura la 80 de grade,dar la SURA au disparut complet)
2)Daca cineva are cazanul aproape lipit de racitor,iar teva de legatura este aproape inexistenta,mai are logica sa masuram vaporii acolo,la intrarea in racitor???CATEGORIC NU!!!(pai ce dracului sa mai masor acolo,ca in cazul asta,practic ce am in capac aproape ca am si la intrarea in racitor)

Deci,parerea mea,incercati totusi sa aveti si posibilitatea altor variante,poate alt tip de alambic,tot facut de mana,cu termometru pe racitor,cu teava de legatura sa urce dinspre capacul alambicului spre racitor;sa aveti un racitor cu cilindru si nu cu serpentina;apa rece din racitor sa alimenteze de la punctul cat mai jos posibil si sa refuleze la punctul cel mai inalt posibil,iar in felul acesta sa imi spuneti dupa aceea ce parere aveti.In rest,faceti cum vreti dumneavoastra,tineti fractiile cum vreti,este treaba si sanatatea fiecaruia.

In continuare,numai bine tuturor!

#1514
destrug

destrug

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 03.08.2004

 mr-pelycan, on 12 decembrie 2017 - 21:16, said:

Pentru destrug......

In primul rand trebuie sa abandonezi total ideea de presiune.In al doilea rand : de unde si pana unde  informatia ca tu incepi sa ai metilic  doar de la 78,3 grade in sus ????Cand ai o temperatura de 78,3 grade,tu o sa ai colectata deja o cantitate de vreun litru de frunte.Fruntea incepe sa curga,uneori,si de la 55 de grade,altadata,de la un 62 de grade ,depinde.....Deci o sa ai o perioada pana cand ceea ce iti intra pe teava de legatura va trece continuu la diferite temperature si iti va aduce teava la o inertie termica de 80 de grade,asa ca daca nu ai atins aceasta inertie termica de 80 de grade nu ai voie sa colectezi nimic.Deci inca o data,vorbim de temperatura din teava de legatura,nu de cea de pe capac.In momentul acela de ce zici ca iti mai intra pe teava si vapori la alta temperatura,respectiv de 78.3 grade,cand tu ai atins o temperatura de 80 de grade si o mentii constant,ba chiar se va ridica pentru o mai buna caliatate a distilatului.
Esti fixat cu temperatura asta din CAPAC de 80 de grade,iar asa tu zici "ok,gata,incep sa colectez ca nu mai am frunte". Bine fratele meu,colecteaza ce vrei si iti faci palinca cum vrei tu.Sunt de acord cu tine.

Insa........
1)Daca as avea un cazan normal,fara termometru in nicio parte a lui,dintr-ala cum are toata lumea,as arunca 1-1,5 la suta din totalul de plamada.
2)Teava de legatura as face-o cu inclinatie ascendenta spre racitor,adica teava sa urce de pe capacul almbicului spre racitor,nu invers.
3)Daca totusi as pune un termometru la un cazan dintr-asta normal,NU L-AS MAI PUNE NICIODATA PE CAPACUL ALAMBICULUI,ci as vorbi cu cel care mi-l face,sa incerce sa mi-l puna cat mai aproape de racitor, eventual pe teava de legatura(ceva de genul cum a desenat germania-proffesionist)

Scuze........"diferite temperaturi"
Ok, ma asteptam la o explicatie mai profi dar te rezumi in continuare la "asa trebuie". De ce trebuie ca teava sa ajunga "la inertia termica de 80 grade"?
Nu pot sa renunt la ideea de presiune din capac. Daca nu ai avea presiune acolo nu ti-ar curge nimic pe teava (fizica elementara).
Totodata te rog sa citesti exact ce am scris, nu ce crezi tu ca am scris. Eu nu am scris ineptia descrisa de tine. Mai citeste o data si comenteaza exact ce am spus te rog. Sunt convins ca nu ai facut-o intentionat, ai citit doar cu parerea deja formata ca ce am scris nu poate sa fie decat o prostie.

Edited by destrug, 12 December 2017 - 22:04.


#1515
mr-pelycan

mr-pelycan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 04.12.2017
Asta este alambicul meu

Trebuie.....in sensul ca asa fac eu,nu am spus ca tu TREBUIE  sa faci neaparat cum iti spun eu.Iti explicam ca eu,la mine,trebuie sa astept pana cand termometrul acela imi arata cele 80 de grade,abia apoi incep sa tin palinca .

Attached Files



#1516
destrug

destrug

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 03.08.2004
Felicitari pentru instalatie, dar la solutia asta constructiva redistilezi aproape tot metilicul (nu stiu cat este de ok) si atunci capata sens acele 80 de grade inainte de racitor.
Asta nu inseamna ca metoda cu inclinatia spre racitor si termometru in capac este gresita.

Edited by destrug, 12 December 2017 - 22:32.


#1517
germania-proffesionist

germania-proffesionist

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 271
  • Înscris: 23.09.2012
Asa sa fie....succes !...la cazanul tau..poti sa aplici  sustineriile cu term....dar sorry nu pentru  u. alambic normal
traditional cum il am eu. ..si inca miii de producatori indiferent de marime.  Eu nu lasi schimba pe al meu cu al tau. O sa ma abtin la comentariile referitoare pe aceasta thema in viitor ca nu mai au nici un rost.
Numai bine si succes.

Edited by germania-proffesionist, 12 December 2017 - 22:51.


#1518
mr-pelycan

mr-pelycan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 04.12.2017
Eu vorbesc despre experienta mea si de faptul ca am incercat sa imi iau o instalatie super profesionala,dar m-am dat batut si am zis ca de 20 000 de euro mai  bine imi cumpar cognac ARARAT,pt ca ala imi place,pentru urmatorii 20 de ani si beau ceva super fara sa mai am batai de cap.Numai ca in familie aveam un alambic,dintr-ala de care are toata lumea,chiar foarte bun,insa la un moment dat i-am abandonat pe cei din familie la distilat din cauza ca ma innebunea faptul cu coca sa il izolez,ca era foarte mic si dura totul saptamani intregi,apoi faptul sa o mai dau inca o data ca sa imi iasa ceva curat si cu tarie mai mare.Deci pauza........
Asa ca am inceput sa ma interesez de ceva mai sofisticat,dar nu cele care le gasesti pe la toate magazinele,pt ca nici alea nu ma convingeau, dupa ce m-am interesat despre ele cu oameni care cunosc bine de tot fenomenul.Sunt ok,nimic de zis,dar nu au talere,nu au deflegmator,nu au rectificator,racitorul este tot pe serpentina........Asa am ajuns prin cineva la tipul care mi-a facut alambicul asta.

Referitor la calitatea care iese din instalatia asta,este ceva PESTE ORICE ASTEPTARE! Iar aici nu redistilezi fruntea,pt ca incepe sa imi curga pe la 55-60 de grade si arunc totul pana cand am 80 de grade.Restul,dupa 80 de grade are un miros si gust ,care am intalnit doar la instaltiile de care am vorbit la inceput.

#1519
destrug

destrug

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 03.08.2004
Imi pare rau dar trebuie sa te contrazic deflegmatorul tau nu isi face treaba cum trebuie. Daca l-ai tine incalzit de la inceput la 78-79 grade si-ar face treaba dar asa cum este este cam degeaba. Cat timp temperatura din cazan este peste cea de vaporizare a metilicului iar cea a deflegmatorului este mai mica, tot metilicul tau este redistilat. Daca vrei ca deflegmatorul tau sa-si faca treaba trebuie sa-l ti incalzit la 78-79 grade timp in care colectezi fruntea. Asa cum il ai tu este mai mult decorativ si chiar strica pentru ca repet, redistileaza metilicul.

Edited by destrug, 12 December 2017 - 23:17.


#1520
mr-pelycan

mr-pelycan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 04.12.2017
Pentru destrug......

De ce tragi tu concluziile asa de usor???Tu crezi ca ce ai vazut tu acolo este DEFLEGMATORUL???TOTAL GRESIT!!! Deflegmatorul se afla in capacul cazanului,iar,inteligentule ce esti,sunt chiar doua,si.........ia te uita!!! chiar au 78-79 de grade inainte ca vaporii sa ajunga in RECTIFICATOR,UNDE ESTE TERMOMETRUL .Deci,asa,pentru curiozitatea ta,eu iti prezint analize la distilatul meu,iar metilicul poate il gasesti.........undeva pe la tine prin casa!

Iar pentru germania-proffesionist.......

Stai linistit,tu continua sa faci cu cazanul tau in continuare,ca,sa stii,pe aici prin Romania,nimeni nu a vazut alambic asa super ca al tau!

A parte faptul ca mi se pare mie dar ati inceput sa aveti un ton cam OFENSATOR !!!

In continuare cele bune!

Pentru destrug......

Nu stiu cum de nu ai reusit dupa atatea explicatii sa iti dai seama ca temperatura de pe RECTIFICATOR ma intereseaza pe mine,iar eu acolo am 80 de grade,iar in primul taler(asa ,poate intelegi acum,mai pe babeste)am tot 80 de grade,deci in primul capac adica;in al doilea taler am TOT 80 de grade,adica in al doilea capac,pe teava am TOT 80 de grade,iar la intrarea in racitor TOT 80 de grade.OK ??? Sper ca ai inteles acum,ca nu mai imi bat capul cu alte explicatii ca nu am de ce!

Tot ce este metilic imi curge deci pana ajung eu la 80 de grade,in toata instalatia mai frate la 80 de grade,il arunc....OK? Ma rog,daca vrei imi dai adresa si ti-l trimit tie !!!

Acelasi bine ca mai inainte !!!

Inca ceva.......Nu aveti logica deloc sa ganditi ca daca eu am pus termometrul pe rectificator,iar acolo am atins 80 de grade,cum dracului ,mai frate,sa nu iti dai seama ca in cazan,in primul capac,in al doilea capac,pe teava si oriunde AM CEL PUTIN ACELEASI GRADE ????Dar greu mai este........

Attached Files



#1521
destrug

destrug

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 03.08.2004
Probabil ca ai apelat la distilatul pe care il produci, pentru ca altfel nu-mi explic iesirea in decor. Iar calitatea nu cred ca este foarte buna, vad ca faci urat de tot. Tu nu esti in stare sa compilezi notiuni simple de fizica elementara dar te dai specialist doar pentru ca un jmecher ti-a vandut un cazan care nu este cu nimic mai bun ca un alambic obisnuit. Nu conteaza unde se afla deflegmatorul tau, atata timp cat nu poti sa-i controlozi temperatura din exterior nu are decat rol decorativ, la fel si tulumba aia careia tu ii zici rectificator. Inteleg ca ai privirea incetosata dar arata-mi te rog unde am zis eu ca distilatul tau contine metilic. Eu  am zis doar ca tu redistilezi metilicul iar daca nu esti in stare sa vezi asta esti praf din punct de vedere al cunostintelor. Mai usor cu alcoolul ca produce leziuni ireversibile asupra creierului.

Edited by destrug, 13 December 2017 - 01:01.


#1522
destrug

destrug

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 03.08.2004

 mr-pelycan, on 13 decembrie 2017 - 00:15, said:

Pentru destrug......

Nu stiu cum de nu ai reusit dupa atatea explicatii sa iti dai seama ca temperatura de pe RECTIFICATOR ma intereseaza pe mine,iar eu acolo am 80 de grade,iar in primul taler(asa ,poate intelegi acum,mai pe babeste)am tot 80 de grade,deci in primul capac adica;in al doilea taler am TOT 80 de grade,adica in al doilea capac,pe teava am TOT 80 de grade,iar la intrarea in racitor TOT 80 de grade.OK ??? Sper ca ai inteles acum,ca nu mai imi bat capul cu alte explicatii ca nu am de ce!

T....
Probail ca si in cap ai tot 80 de grade, prea ai peste tot 80 de grade. De cand ai intrat aici asta a fost singura ta contributie, 80 grade.
Acelasi bine si tie.

Edited by destrug, 13 December 2017 - 01:25.


#1523
vasile59

vasile59

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,610
  • Înscris: 23.09.2009

 mr-pelycan, on 13 decembrie 2017 - 00:15, said:

Pentru destrug......

De ce tragi tu concluziile asa de usor???Tu crezi ca ce ai vazut tu acolo este DEFLEGMATORUL???TOTAL GRESIT!!! Deflegmatorul se afla in capacul cazanului,iar,inteligentule ce esti,sunt chiar doua,si.........ia te uita!!! chiar au 78-79 de grade inainte ca vaporii sa ajunga in RECTIFICATOR,UNDE ESTE TERMOMETRUL .Deci,asa,pentru curiozitatea ta,eu iti prezint analize la distilatul meu,iar metilicul poate il gasesti.........undeva pe la tine prin casa!

Iar pentru germania-proffesionist.......

Stai linistit,tu continua sa faci cu cazanul tau in continuare,ca,sa stii,pe aici prin Romania,nimeni nu a vazut alambic asa super ca al tau!

A parte faptul ca mi se pare mie dar ati inceput sa aveti un ton cam OFENSATOR !!!

In continuare cele bune!

Pentru destrug......

Nu stiu cum de nu ai reusit dupa atatea explicatii sa iti dai seama ca temperatura de pe RECTIFICATOR ma intereseaza pe mine,iar eu acolo am 80 de grade,iar in primul taler(asa ,poate intelegi acum,mai pe babeste)am tot 80 de grade,deci in primul capac adica;in al doilea taler am TOT 80 de grade,adica in al doilea capac,pe teava am TOT 80 de grade,iar la intrarea in racitor TOT 80 de grade.OK ??? Sper ca ai inteles acum,ca nu mai imi bat capul cu alte explicatii ca nu am de ce!

Tot ce este metilic imi curge deci pana ajung eu la 80 de grade,in toata instalatia mai frate la 80 de grade,il arunc....OK? Ma rog,daca vrei imi dai adresa si ti-l trimit tie !!!

Acelasi bine ca mai inainte !!!

Inca ceva.......Nu aveti logica deloc sa ganditi ca daca eu am pus termometrul pe rectificator,iar acolo am atins 80 de grade,cum dracului ,mai frate,sa nu iti dai seama ca in cazan,in primul capac,in al doilea capac,pe teava si oriunde AM CEL PUTIN ACELEASI GRADE ????Dar greu mai este........
Interesant sistemul.
Vrei, te rog,sa ne spui cum functioneaza.

#1524
mr-pelycan

mr-pelycan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 04.12.2017
Hahahahaaaaaaa.........mai destrug,vad ca te-ai aprins ca PALINCA mea de 70 de grade,chiar scoasa din prima si......mamaaaaaaaa!!! cu toate aromele posibile,pt ca eu nu o mai bag la fiert a doua oara. Si,paradoxal,chiar daca consum ceva asa de tare,tot am reusit sa imi mentin luciditatea si sa iti explic pe indelete cum ar trebui sa functioneze o instalatie facuta MACAR CEVA MAI BINE.

Totusi imi pare bine ca din discutia asta a noastra a mai castigat si lumea care ne-a urmarit,mai ales ca, SIGUR, este multa lume care acum incepe sa o gandeasca mai usor asupra unor lucruri care inainte,cred,auzise despre ele dar nu a avut posibilitatea sa le puna si in practica.Si,SUNT SIGUR,ca si tu,azi-nopate,ai avut cateva nedumeriri asupra TA INSUTI in ale distilatului,iar cate ceva ce ai invatat de la mine,o sa incepi,asa,usor,pe tacute,sa le aplici si pentru tine.Dar stai linistit ca nu vreau sa imi recunosti nimic mie,personal,dar macar sa o rumegi ceva mai bine si sa te gandesti ca in timp ce in alte parti altii au ajuns la niste sisteme care ne dau clasa,tu incepi sa te certi si sa tragi conlcuzii,GRESITE,in loc sa vii cu ceva interesant de adaugat din care sa invete cu totii.

Si mai sunt si alte persoane,care doar cu ID-ul pretind a fi "proffesionist" ,si imi pune mie o instalatie care,sincer,si oala mea de 25 de litri sub presiune in care fac ciorba cu ciolan afumat este mai performanta.......plus un racitor care de fapt este bidonul de plastic si care se foloseste sa tii muraturile in el.Ca de,la la ciorba de ciolan afumat trebuie musai niste muraturi bune!
Mai domnule germania-proffesionist,noi pe aici prin Romania nu suntem asa de performanti,dar,totusi,sa ne arati cazanul ala al dumitale si sa incepi sa ne dai si sfaturi,chiar ca este prea mult si nu este asa de frumos .Aaaaaaaaaaaaaaa,uitasem,este buna si improvizatia cu termometrul ala de gripa si racela,ca asa putem sa il folosim in mai multe scopuri,dar,atentie,depinde unde il bagati ca sa va masurati temperatura,ca sa nu aiba palinca pe care o faceti si alte arome!!!!!

Dragii mei,toate cele bune si aromate din partea mea !!!

#1525
mr-pelycan

mr-pelycan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 04.12.2017
Pentru vasile 59.......

Domnule Vasile,instalatia functioneaza extrem de usor si scoate un produs de o calitate exceptionala !Vad ca sunteti din Salaj si sunt sigur ca prin partile alea ati avut posibilitatea sa gustati de multe ori o palinca facuta bine.Eu mai mult de a pune pozele de la instalatia mea PENTRU TOATA LUMEA,nu am ce sa va spun.Doar sa gasiti pe cineva care sa va faca un alambic de genul acesta,iar dupa aceea sa faceti palinca despre care va povestesc eu.Si,poate,in felul acesta sa le povestiti si celorlalti ce produs ati obtinut..........Si poate,daca dumneavoastra aveti si alte ingeniozitati,sa le adaugati la un alambic ca sa fie un castig pentru toata lumea.

Toate cele bune !

#1526
germania-proffesionist

germania-proffesionist

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 271
  • Înscris: 23.09.2012
Mai...asta zis mr.papagal..ooo..pelycan...tot pasare e..daca tot e vorba de id.uri..,..cine iti da tie dreptul sa ma jigmesti in asa hal.??.de.. 4 zile le forum
Si iti permiti sa jignesti oamenii doar ca nu sunt de o parere cu tine..mai accepta si critica !!!..ca cam tot ce scrij sunt prostii. Si nu incerca sa convingi pe nimeni cu  ideiile tale nu sunt bune .  Si din oala mea de ciorba..rachiul pe care il  fac eu..tu nul vei face toata viata ta...
Si inca ceva pt cultura generala a ta..Important pt un rachiu de calitate e  boasca,borhotul..aia e stiinta mare de a face rachiu de calitate
..daca aia e nasoala..de c.....t... Nici cazanul tau "performant"..special..si nici unul din toata lumea mai  scoate rachiu  bun. Poate sa fie din aur facut cu 100 de termometre
Asa ca cu oala mea  produc rachiu pe care tu nul vei face nici odata !  Mai intii invata sa faci o boasca calumea.
Ai cazan "performant" cica..dar nici nu stii cum functioneaza..sai spui la om.bravo !...ii spun eu daca nu stii tu !  Daca imi dai voie..

Edited by germania-proffesionist, 13 December 2017 - 16:32.


#1527
trewq29

trewq29

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 16.10.2008

 mr-pelycan, on 13 decembrie 2017 - 09:55, said:

Pentru vasile 59.......

Domnule Vasile,instalatia functioneaza extrem de usor si scoate un produs de o calitate exceptionala !Vad ca sunteti din Salaj si sunt sigur ca prin partile alea ati avut posibilitatea sa gustati de multe ori o palinca facuta bine.Eu mai mult de a pune pozele de la instalatia mea PENTRU TOATA LUMEA,nu am ce sa va spun.Doar sa gasiti pe cineva care sa va faca un alambic de genul acesta,iar dupa aceea sa faceti palinca despre care va povestesc eu.Si,poate,in felul acesta sa le povestiti si celorlalti ce produs ati obtinut..........Si poate,daca dumneavoastra aveti si alte ingeniozitati,sa le adaugati la un alambic ca sa fie un castig pentru toata lumea.

Toate cele bune !

E interesant.E realizarea ta si e normal sa fii mandru de ea...Dar ar fi interesant de explicat si principiul realizarii ei...ce te-a impins sa o faci asa si nu altfel...avantaje si dezavantaje,etc.
Tot respectul pentru cei ce cauta imbunatatirea tehnologica a unei instalatii! Posted Image

Iar pentru d-nul din De.
(Ai cazan "performant" cica..dar nici nu stii cum functioneaza..sai spui la om.bravo !...ii spun eu daca nu stii tu !  Daca imi dai voie..)

Cu respect. Eu sunt curios sa aflu...Doar atat,chiar daca,,temperatura,, mai creste uneori...e de datoria noastra sa o ,,stabilizam,, ulterior! Posted Image

Edited by trewq29, 13 December 2017 - 16:56.


#1528
germania-proffesionist

germania-proffesionist

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 271
  • Înscris: 23.09.2012
Buna trewq29....da ai dreptate...trbuie stabilizata..

Pt. Mr..
...da imi permit sa dau  parerea.(indiferent ce cazan am)...sfaturi..sugestii.raspund colegilor de pe forum..pt ca sunt citite
Invatate din literatura de specila din acest domeniu..scrise de adevarati meseriasi ..profesori din acest domeniu
nu sunt inventiile mele.. si nu imi permit sa spun colegiilor de aici sa faca  cum zic eu..fiecare face si produce
cum crede el ca e bine.. fara suparare si jignire....


#1529
mr-pelycan

mr-pelycan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 04.12.2017
Pentru prietenul meu dl germania-proffesionist...........aaaaaaa,si pentru celalalt prieten al meu, dl destrug :

Mai prietenii mei,treaba asta cu temperatura chiar ca a fost o perla buna!Macar,pana la urma dl germania si-a dat seama ca treaba cu "stabilizarea" depinde de noi,de fapt,bagi vatraiul si mai tragi la o parte din lemnele de sub cazanPosted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image ,sau mai strangi robinetul de la gaz.

#1530
destrug

destrug

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 03.08.2004
Tu nu ai cum sa fii prietenul meu, am si eu niste standarde.Vad ca te iei de nick-ul altora in conditiile in care tu il ai pe al unei pasari cunoscuta  ca inghite orice!
Asa cum cum ai inghitit si acest cazan, surogat al unei instalatii profesionale din care au fost eliminate exact partile esentiale care fac diferenta, facut probabil de un smecheras ca sa ia banii...pelicanilor (daca tot ai luat-o pe panta asta). Am incercat sa-ti explic ce lipseste cazanului tau dar tu nimic: "am 80 aici, 80 acolo, 80 dincolo sunt cel mai cel " la atat s-a redus contributia ta si la etalarea acelui surogat asteptandu-te  sa cadem in transa in fata minunii tehnologice". Intr-un final m-am convins ca tie de fapt iti lipsesc notiunile elementare ca sa intelegi principiile de functionare ale unei instalatii industriale de distilare. Asa ca ia-ti cele 80 de grade, glumele de 2 lei si trece-le prin deflegmator, condensator si la iesire stii tu ce sa faci cu ele.  Dar te-am bagat prea mult in seama si nu meriti. Salutari si flegme intoarse in cazanu-l ala misto!

Edited by destrug, 13 December 2017 - 21:07.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate