Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Țuica de prune
Last Updated: Feb 22 2024 16:57, Started by
Piorel
, Sep 10 2007 21:24
·
25
#2251
Posted 22 February 2024 - 16:57
Revin cu ale mele curiozitati legate de tuica de pruna care are gust amarui.
Am tras o plamada fermentata in toamna tarziu dar care nu reusisem atunci din lipsa de timp, frig,etc. Am inchis-o ermetic, butoaiele pline ochi, etc. Iarasi mi-a iesit amaruie. Ma macina faptul ca nu-mi dau seama de la ce ar putea fi? Nu este cazanul deoarece am tras intre timp si altceva si nu are gust amarui. Ma gandesc ca ar putea fi de la coaja/pielita de pruna zdrobita? Sa bage asa un gust de amarui? Seamana cu gustul de migdal dar pare e mai accentuat de ceva, parca nu e doar aroma de miez/sambure de pruna, mai e ceva acolo... care doar cu putina vanilie se aplaneaza... dar e acolo Vorbesc de prima distilare, si e un iz care se regaseste la toate fractiile, de la inceput si pana spre final... Stima. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users