Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare banca pentru firma

Prima World HD

Recomandare bicicleta MTB copil 1...

Cum pot reda niște inregistr...
 Denon AVR 1804

Texte și mesaje funny pe sit...

Recomandari carti non-fictiune

Cat costa un pui la rotisor?
 cum leg firele de la o pompa subm...

PC Voltage +3.3V Red!

Cum conectez la net o centrala Fe...

w11 nu mentine profil power proce...
 DIGI se lanseaza in Belgia cu ser...

Setari XMP ram pentru 5900x - BSO...

Iphone 13, 14 sau 15?

Dune: Prophecy (2024 _ ...)
 

Vadim la Cosmos TV.

* - - - - 1 voturi
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
133 răspunsuri în acest subiect

#37
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Mesaje: 21.754
  • Înscris: 07.04.2006
[ http://img296.imageshack.us/img296/2486/20061212180313yx0.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://www.romanian-sat.com/images/smilies/toaleta.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] :puke:  :blink:  :wacko:  :blush:  :ph34r:  :death:

Editat de megafanro, 14 decembrie 2006 - 17:51.


#38
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Mesaje: 21.754
  • Înscris: 07.04.2006

:raygun: Vadim guvernează Cosmos-ul. :gunsmilie: :bandit:
  

  • Explozia      televiziunilor gata sa emita va aduce, se pare, romanilor, o trufanda      nesperata. Postul Cosmos TV, care-si va incepe emisia cat de curand, il      are, dupa cum se aude prin targ, drept director general pe Corneliu Vadim      Tudor.
  • Asa      stand lucrurile, ne-am putea astepta la tot felul de lucruri inedite care      sa se petreaca la televizoarele natiei. Conceput ca post generalist, care      sa evite violenta, limbajul vulgar si alte nenorociri asemenea, Cosmos TV      ii are drept patroni pe Ciprian Tanasescu (care detine si functie de      director adjunct) si pe sotia acestuia. Cine este mai marele viitoarei      televiziuni? Este fiul lui Dan Claudiu Tanasescu, senator P.R.M..
  • Si      cum un subaltern nu-si putea neglija superiorul, ipoteza ca Vadim Tudor va      conduce nou-infiintatul post isi gaseste o explicatie solida in disciplina      de partid.
  • Din      grila de progame a Cosmos TV nu vor lipsi emisiunile sociale, care sa      raspunda nevoilor cetateanului obisnuit: talk-show-uri despre batrani,      astrologie, o cafenea literara si chiar o emisiune de audiente in direct,      care ar fi pacat sa nu-i aiba drept protagonisti pe primarii si      consilierii P.R.M.. In cadrul emisiunilor medicale, un expert cat se poate      de nimerit pentru o rubrica permanenta ar fi chiar Tanasescu senior, de      formatie medic.
  • Pentru      latura de divertisment cea mai potrivita alegere ar fi, desigur,      insarcinata cu probleme de imagine a tribunului, Oana Zavoranu. Daca      exploziva bruneta va dori sa modereze un talk-show sau chiar sa fie      amfitrioana de emisiune-maraton, nici un loc mai potrivit decat Cosmos Tv.      Andreea Marin si Mihaela Radulescu ar avea, astfel, ceva motive de      ingrijorare in ceea ce priveste suprematia in zona distractiei televizate.
  • Deocamdata,      posturile deja lansate mai au ceva timp sa-si regandeasca strategiile,      intrucat Cosmos TV nu poate sa emita. Intrucat Consiliul National al      Audiovizualului nu are, in aceasta perioada, cvorum, nu poate vota o      decizie de autorizare a studioului. Poate, cel mult, sa acorde o      autorizatie provizorie, pentru o luna, sau, in cel mai bun caz, pana la      data la care va avea din nou destui membri pentru a adopta hotarari in      deplina legalitate. Odata indeplinita aceasta conditie, nimic nu va mai      putea opri Cosmos TV sa intre in casele romanilor. Avand in vedere ca      emite pe satelit, va putea fi preluat de orice doritor.
  • Prapastiosii      se tem ca, in situatia in care se dovedeste ca functia de director general      a lui Vadim nu este doar un zvon, acesta va profita de postura sa pentru a      transforma Cosmos-ul in oficios P.R.M. Ca toate platformele-program,      initiativele, punctele de vedere, nemultumirile si rafuielile acestuia isi      vor gasi loc in grila de programe. Cel putin teoretic, orice televiziune      este obligata sa respecte "regula celor trei treimi", care      garanteaza timpi egali de emisie pentru reprezentantii puterii, ai      opozitiei si ai autoritatii publice. Dar practica si-a facut un obicei in      a contrazice teoria, asa ca nou-venitul post poate rezerva o multime de      surprize. Cu cele mai bune intentii, desigur: asa cum spune si sloganul      P.R.M., "Pentru o Romanie mare, prospera si fericita". :puke:  :puke:  :puke:  :puke:
Sursa: http://www.gandul.in..._cosmos_ul.html

Editat de megafanro, 14 decembrie 2006 - 18:22.


#39
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Mesaje: 21.754
  • Înscris: 07.04.2006

:nonobad: Vadim nu mai e in Cosmos TV. :nonobad: Fișier atașat  deadtongue.gif   1,04K   2 download-uri

  • Postul  Cosmos TV, care a obtinut licenta de emisie in februarie 2005, avandu-l  director general pe Corneliu Vadim Tudor, a anuntat in sedinta de ieri  de la C.N.A. ca Ciprian Tanasescu, actionarul principal al postului, va fi  director in locul lui Vadim.
  • Acest  lucru s-a produs in urma atentionarii din partea C.N.A., potrivit careia  liderul P.R.M. nu are drept sa detina o functie de conducere la un post de  televiziune. In urma modificarii efectuate de reprezentantii Unicorn  Production S.R.L., societatea care opereaza Cosmos TV, C.N.A. a acordat  postului autorizatie de functionare. Actionarii societatii sunt Claudiu  Ciprian Tanasescu (60a) si Irina Mihaela Tanasescu (40%). Postul va  emite din 29 ianuarie. :coolspeak:  :ciocan:  :gunsmilie:  :boxing:  :bandit:
Sursa: http://www.evz.ro/ar...hp?artid=288496

Editat de megafanro, 19 ianuarie 2007 - 01:38.


#40
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Mesaje: 21.754
  • Înscris: 07.04.2006

:confuzzled: Vadim se lansează în Cosmos TV. :gunsmilie:

  • Postul de televiziune Cosmos TV, controlat de președintele P.R.M., Corneliu Vadim Tudor, ar putea începe să emită în data de 29 ianuarie. Anunțul a fost făcut   în cadrul ședinței C.N.A. de ieri, de patronul postului, senator al aceluiași partid, Dan Claudiu Tănăsescu. Acesta s-a aflat în fața Consiliului pentru a solicita decizia de autorizare a postului.
  • În actele depuse de Unicorn Production S.R.L., senatorul Corneliu Vadim Tudor ocupa postul de director executiv al postului, poziție incompatibilă cu fotoliul de senator. "Deși avem oameni politici care dețin mijloace audiovizuale, niciunul nu are o funcție executivă, nici Voiculescu, nici Căncescu. Sunt proprie-tari și atât", a spus Filip, conform Mediafax.
  • Reprezentantul companiei Unicorn a spus că va prezenta o nouă listă de conducere a postului, pe care Vadim nu va mai figura. Pe această listă, directorul postului este Ciprian Tănăsescu, fiul senatorului Tănăsescu.
  • Cosmos TV va emite 24 de ore, dintr-un nou sediu, aflat pe Calea Șerban Vodă, cel anterior fiind în comuna Mogoșoaia, chiar în casa senatorului Tănăsescu. :coolspeak:
  • Programele sunt cu tentă socială, iar dintre ele, în dosarul inițial, înaintat la începutul lui 2005, când postul a primit licență de funcționare, făcea parte și un talk-show, despre care conducerea postului spunea că îl va găzdui pe C.V. Tudor. Poziția acestuia îl împiedică să fie chiar și măcar invitat permanent al unei emisiuni, cu atât mai puțin moderator sau realizator al uneia.
  • Investiția ințială a Cosmos TV a fost de circa 500.000 de euro, instalarea mijloacelor tehnice fiind făcută de o firmă a lui Silviu Prigoană. Conform unor surse din piață, din echipa Cosmos TV fac parte Mirela Dobre și Șerban Diaconescu, foști componenți ai redacției Tele 7Abc, la începutul televiziunilor comerciale românești.
[ http://www.adevarulonline.ro/img/photoarchive/a14_9_(1638).jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Sursa: http://www.adevarulo...-tv_213833.html

Editat de megafanro, 19 ianuarie 2007 - 01:55.


#41
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.082
  • Înscris: 29.04.2006

Vizualizare mesajmegafanro, pe Jan 19 2007, 01:54, a scris:

:confuzzled: Vadim se lansează în Cosmos TV. :gunsmilie:

[list]
[*]Cosmos TV va emite 24 de ore, dintr-un nou sediu, aflat pe Calea Șerban Vodă, cel anterior fiind în comuna Mogoșoaia, chiar în casa senatorului Tănăsescu. :coolspeak:
  :lol:

Ce tare!
Slava domnului! Cu Cosmos TV si Fecali TV, piata tv din Romanica va deveni foarte profesionista!

Tineti minte trei cuvinte: Trageti apa ca emite...

#42
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Mesaje: 21.754
  • Înscris: 07.04.2006

Vadim va avea televiziune. :gunsmilie:

  • Vadim Tudor va lansa în data de 29 ianuarie a.c.  postul de televiziune Cosmo TV. Desi Consiliul National al Audiovizualului a emis licenta pentru acest post, membri ai C.N.A. se arata ingrijorati de incompatibilitatea dintre functia de senator si cea de director executiv al Cosmo TV, detinute de Vadim Tudor. Liderul P.R.M. a anuntat de mult intentia de a-si deschide o televiziune.
Sursa: http://www.libertate...n...&sid=171125

Editat de megafanro, 19 ianuarie 2007 - 23:43.


#43
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Mesaje: 21.754
  • Înscris: 07.04.2006

Oana Zăvoranu, „în aer”, alături de Vadim.

  • Querida a scăpat de griji. Va apărea la televizor ori de câte ori va dori. Dimineața la prânz și seara. Ba poate și la miezul nopții. Unde ar putea să se întâmple acest lucru, dacă nu la televiziunea „Tribunului” Corneliu Vadim Tudor. Așa că dacă nu ne-am săturat să o vedem mereu la senzațional, în direct și în reluare, la un post de televiziune, acum vom avea parte de Oana Zăvoranu la pachet. Până ni se va acri  . :cursing:  :blink:  :wacko: :deadtongue:
  • În cursul zilei de ieri, compania controlată de președintele P.R.M. a primit autorizarea de emisie pentru canalul de televiziune Cosmos TV, urmând să emită în data de 29 ianuarie a acestui an. Acționarii societății sunt Claudiu Ciprian Tănăsescu cu 60 de procente și Irina Mihaela Tănăsescu cu 40 de procente.
  • Ideea îi venise „Tribunului” de mai mult timp. „În curând, vom înființa și un post de Televiziune - Cosmos TV se va numi - și atunci vă asigur că veți fi mult mai bine reprezentați. Și veți fi filmați la școală, și acasă, și la cercurile olimpice unde unii dintre voi activează, și vă dau cuvântul meu de onoare că vom face odată o emisiune specială numai cu Orfanii Revoluției. Acestea fiind spuse, vă mulțumesc, vă urez succes la învațătură, multă sănătate și Sărbători Fericite. La Mulți Ani! Aplauze!”, declarase Vadim pe 6 decembrie, în cadrul unei alocuțiuni.
  • Pe lângă aceste emisiuni cu orfanii revoluției, „Tribunul” intenționează să dea un aer aparte, cât se poate de personal, noului său post: „Va fi un post social și de educație, fără manele și fără sex. Dau eu televiziune <<țâță de mâță>>!”. Poate tocmai acesta este motivul pentru care Vadim a ales drept imaginea Cosmos TV pe consiliera sa, actrița de telenovele și cântăreața în devenire Oana Zăvoranu. Querida, din câte se pare, se va ocupa de latura de divertisment, urmând să organizeze și să modereze mai multe emisiuni de acest fel. Mai mult, va fi și amfitrioana unui talk-show maraton, de genul celor la care a fost invitată în nenumărate rânduri.  Cine va fi invitatul permanent? Ușor de imaginat... :gunsmilie:  :bandit:
[ http://www.antena3.ro/images/divertisment/artid_1169206914a.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.antena3.ro/images/divertisment/artid_1169207104b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Sursa: http://www.antena3.r...im_1001006.html

Editat de megafanro, 20 ianuarie 2007 - 00:25.


#44
Alexxfl

Alexxfl

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.544
  • Înscris: 04.02.2006

Vizualizare mesajZygoth, pe Jan 19 2007, 09:04, a scris:

:lol:

Ce tare!
Slava domnului! Cu Cosmos TV si Fecali TV, piata tv din Romanica va deveni foarte profesionista!

Tineti minte trei cuvinte: Trageti apa ca emite...
nu's 4 :D?

#45
*Victor*

*Victor*

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.218
  • Înscris: 31.01.2006
Foarte bună observația lui amadeus (pe forumul RDI):

Citat

si-a gasit si vadim dth-ul lui teszari sa isi faca uplink


#46
jijisan

jijisan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 33
  • Înscris: 06.01.2007

Vizualizare mesaj*Victor*, pe Jan 19 2007, 23:25, a scris:

Foarte bună observația lui amadeus (pe forumul RDI):
Ce rol va avea Zavoreanu (buzuca) "Surprize Surprize" "Stirile dela ora 17" ? Si Pepe "Dansez pentru medicamente si factura de curent" ? Nu stie cineva, nu are nimen relatii la COSMOS  :worthy:

#47
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Mesaje: 21.754
  • Înscris: 07.04.2006

Vadim deschide Cosmos TV. :calichhair:  :gunsmilie:

Corneliu Vadim Tudor, liderul P.R.M., va deschide luni postul de televiziune Cosmos TV, despre care spune ca va fi axat pe proiecte filantropice si pe programe social-educative, relateaza Mediafax.
  • C.V. Tudor a declarat ieri ca noul post de televiziune „va sta sub semnul Crucii Crestine, va fi mai putin politic si mai mult social si cultural-educativ, propunandu-si o serie de proiecte filantropice”. Tudor crede ca postul Cosmos TV „va lua tot caimacul ratingului” si va fi un post de televiziune „care va ajuta oamenii”.
Sursa: http://www.evz.ro/ar...hp?artid=289575

#48
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Mesaje: 21.754
  • Înscris: 07.04.2006

Tribunul emite din Cosmos TV. :calich: :calichhair: :gunsmilie:

C.V. Tudor si-a vazut visul cu ochii: Cosmos TV intra de saptamina viitoare pe piata.   :gunsmilie:
  • Cosmos TV este numele postului de televiziune ce va fi lansat luni si la care actionar majoritar este, potrivit NewsIn, Corneliu Vadim Tudor. Liderul P.R.M. a anuntat ieri ca noul canal TV va sta sub semnul crucii crestine si va fi mai putin politic si mai mult social si cultural-educativ. „Cu parere de rau, ma vad nevoit sa avertizez celelalte posturi ca, cel putin la orele de virf ale serii, Cosmos TV va lua tot caimacul ratingului“, crede Vadim Tudor.
Actiuni de binefacere.
  • Potrivit presedintelui P.R.M., Cosmos TV va stringe fonduri din donatii, finantare guvernamentala sau internationala pentru infiintarea la Bucuresti a unei clinici care sa efectueze transplanturi de maduva si de cornee. Vadim vrea sa deschida si mai multe cantine sociale la nivel national, dar si sa infiinteze adaposturi pentru ciinii comunitari, la marginea fiecarui municipiu resedinta de judet si in fiecare sector al Capitalei.
Sursa: http://www.cotidianu...Hash=0879709b8o

Editat de megafanro, 27 ianuarie 2007 - 00:51.


#49
Taurul

Taurul

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 2
  • Înscris: 27.01.2007
A intrat si pe RCS. Bare, ceas, sigla indescifrabila. Se mai da peste cap imaginea ....asa ca promite a fi o mare .... :puke:

#50
*Victor*

*Victor*

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.218
  • Înscris: 31.01.2006
Oameni buni, vă rog să încercați să nu mai vomați pe aici. Atât ați vomat pe topicul acesta, pe cel cu VH 1 România sau pe cel cu MCM (și pe altele) încât deja această secțiune pute de la distanță. Trebuie să chem femeia de serviciu să curețe ce ați făcut voi pe aici.

#51
kingblana

kingblana

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.258
  • Înscris: 21.12.2003

Vizualizare mesaj*Victor*, pe Jan 20 2007, 02:25, a scris:

Foarte bună observația lui amadeus (pe forumul RDI):

Banii nincs miros , te !

#52
*Victor*

*Victor*

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.218
  • Înscris: 31.01.2006

Vizualizare mesajkingblana, pe Jan 27 2007, 03:27, a scris:

Banii nincs miros , te !
Hat te ai dreptate! Dar mie mi se părea interesant nu faptul că Teszari ia bani de la Vadim, ci faptul că Vadim îi dă bani lui Teszari.

#53
Leviss

Leviss

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 324
  • Înscris: 07.01.2007
La cat e de aerian vadimul nici ca se putea un nume mai potrivit la noua televiziune...

#54
soldatel56

soldatel56

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 874
  • Înscris: 18.06.2006

Vizualizare mesajTaurul, pe Jan 27 2007, 01:54, a scris:

A intrat si pe RCS. Bare, ceas, sigla indescifrabila. Se mai da peste cap imaginea ....asa ca promite a fi o mare .... :puke:
Pe bune a intrat pe RCS. Eu nu-l prind in Bucuresti. E in pachetul de baza(sper ca nu, ca sa nu scoata altu')?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate