Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Butuc pedalier

Niste intrebari despre apartamente

Comentarii amuzante pe Youtube

Nu iese laptopul din sleep mode.
 Facerea de bine - ce aștepta...

Probleme drum servitute

Se pot monta placi de gresie de 1...

Card de debit virtual emis de India
 Diferenta ATS generator si PV

La multi ani @Lotusisrael!

Declarație primar

Contestare amenda politia locala
 PC se restarteaza cu erori ecran ...

Mercedes atego 815 oprire motor

Ce contine Creion rani dupa ras?

Filtru sedimente inainte de pompa?
 

Unde sa NU ne cazam in Romania

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
808 replies to this topic

#649
mihaistoian

mihaistoian

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 588
  • Înscris: 02.11.2009

View PostOvidiuNS, on 21st September 2011, 23:45, said:

Păi la Mirel am stat și noi (pensiunea Miraj), am și postat după aceea. Pe Mirel l-am recunoscut de cum l-am văzut. A fost ghidul peșterii Polovragi, într-adevăr un om deosebit. Din păcate, la el nu se putea mânca (nici măcar micul dejun).
Sănătate și tcb !

Din cate am discutat cu nea Mirel cand am fost la el in august, s-ar putea ca la anul sa se poata manca si la Pensiunea Miraj, cel putin micul dejun. Vrea sa amenajeze ceva in curte, in locul unei magazii, langa balansoarul din lemn.
Toate cele bune.

#650
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,865
  • Înscris: 04.07.2010

View Postmihaistoian, on 22nd September 2011, 18:17, said:

Din cate am discutat cu nea Mirel cand am fost la el in august, s-ar putea ca la anul sa se poata manca si la Pensiunea Miraj, cel putin micul dejun. Vrea sa amenajeze ceva in curte, in locul unei magazii, langa balansoarul din lemn.
Așa zicea și-n noiembrie, dar (și din ce zici tu) se pare că va mai dura.
Și ca să nu fim off-topic, am căutat postările mele de atunci. Uite aici și dincoace. Pe lângă pensiunea Miraj, ziceam și de pensiunea Castania (de bine) și de pensiunea Cheile Oltețului (de mai puțin bine).
După mai puțin de un an, e greu să crezi că situația s-a schimbat radical la Castania. Ceea ce nu se poate spune de cazul pensiunii Sarmis (discutat tot azi). Acolo e vorba de 5 ani, se pot schimba multe, d-aia și ziceam în postul meu anterior că totul e relativ.

Sănătate și tcb !

#651
grecu999

grecu999

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 05.06.2009
Va salut, am avut si eu o experienta "foarte placuta" cu cazarea in Saturn la hotelul Cerna (cica de 3 stele - cu prestatie de 2 cu ingaduinta). Voi atasa si poze din hotel sa vedeti balustrade la balcon vopsite peste vopseaua veche si crapata, crapaturi intre zidul din fata a balconului si partile laterale de puteai baga mana, prosopul rupt in baie, hartie igienica doar la cerere (inclusiv in prima zi) si impertinenta de a afirma ca "in pretul camerei e doar cazarea, cu restul va descurcati", mizerie de toata groaza in fata hotelului, parcare cu plata a la Romania, masa vai de mama ei si o nesimtire din partea personalului hotelului cum rar se poate vedea. N-am mai stat in asemenea conditii jalnice in Romanica (la banii astia) niciodata. In concluzie feriti-va de magarus (hotelul Cerna Saturn). A, am uitat sa spun ca un prosop era rupt - nici o problema ca mai erau si altele. Ganditi-va bine inainte de a alege cazarea pe litoralul romanesc.
Nu stiu cum se face ca la unele hoteluri 3 stele inseamna 3 stele, iar la altele nu conteaza - mare e gradina lui Dumnezeu.
Voi reveni cu poze.

#652
Florin_Alex

Florin_Alex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 611
  • Înscris: 14.12.2001
Mai adaug o pensiune pe lista - Pensiunea Valea Frumoasei din Sugag jud. ALBA (pe Transalpina, drumul spre Sebes):

Zona in care este localizata pensiunea e foarte frumoasa (drumul de la Obarsia Lotrului pana in Sugag, satul in sine nu are nimic special), dar aceasta pensiune este de o nesimtire rar intalnita. In primul rand patronul nu stia daca avem sau nu mic dejun inclus, evident ca pana la urma nu l-am mai avut inclus. Cand am vazut preturile pe site-ul pensiunii m-am gandit ca sunt cele corecte, pana acum nu am mai avut ocazia sa vad asa o diferenta. Proprietarul vrea sa fie prietenos si va serveste cu o palinca, insa nu reuseste sa acopere celelalte goluri.

Camerele sunt cat de cat ok, chiar daca sunt cam mici, iar apa calda vine cand are chef.

In apropierea pensiunii pareau a fi cateva locuri care sa serveasca masa, vi le-as recomanda pe acestea, chiar daca nu am fost acolo, avand in vedere preturile de aici, demne de hoteluri de lux.

Va dau un exemplu de pe site-ul pensiunii:

Masă

Mic-dejun: 8 RON

Prânz: 22 RON

Cina: 15 RON

Preturile de mai sus sunt total false, cu 8 RON nu poti manca nici macar o omleta care este 12 RON. Poate doar doua oua ochiuri care sunt 8 RON, in timp ce un amarat de cascaval pane a costat 9 RON. Am dat pe un mic dejun pentru doua persoane 50 RON, in niciun caz 16 RON. Mancarea a fost acceptabila dpdv calitativ, dar nu ceva iesit din comun.

Pretul REAL pentru masa de seara este urmatorul:

Ciorba: 12 RON

Friptura cu garnitura, fara salata: 17 RON

Mamaliga cu branza si smantana: 14 RON.

Doar bautura e ceva mai ieftina, incepand cu 3 RON o bere.

Cred ca preturile referitoare la masa se refera la cel mai ieftin produs din meniu, in niciun caz la masa completa.

Nu va recomand sa mergeti acolo, mai ales ca alte persoane (pe alte forumuri) s-au plans ca la fata locului au trebuit sa plateasca mai mult pentru cazare fata de cat discutasera.

Edited by Florin_Alex, 03 October 2011 - 13:30.


#653
kmailand

kmailand

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 704
  • Înscris: 21.08.2010

View PostFlorin_Alex, on 3rd October 2011, 14:27, said:

Mai adaug o pensiune pe lista - Pensiunea Valea Frumoasei din Sugag jud. ALBA (pe Transalpina, drumul spre Sebes):

....

Foarte tare :)
Ai reclamat la Protectia Consumatorului?

#654
Florin_Alex

Florin_Alex

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 611
  • Înscris: 14.12.2001

View Postkmailand, on 3rd October 2011, 20:11, said:

Foarte tare :)
Ai reclamat la Protectia Consumatorului?

Din pacate nu am fost inspirat sa cer bon pentru consumatie asa ca nu am cum sa demonstrez. Oare ar lua cineva in considerare o reclamatie fara bon?

#655
Lyvyoo

Lyvyoo

    Membru espressoman

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,402
  • Înscris: 10.01.2005

View Postsoferix, on 29th August 2010, 17:47, said:

Pensiunea Iezerul din Jina - un sat pe lângă Miercurea Sibiului, cam de unde începe faimoasa Transalpina.

Am intrat, am spus bună ziua și femeia aia m-a întâmpinat cu un cald "care-i treaba?". Nu bună ziua, nu salutare, nimic. C-așa primim noi, "ăștia" din Sibiu, străinii.

Paturi jenant de mici, camere cât niște cutii de chibrituri, o gazdă - cucoană - antipatică și cam soioasă, mirosuri de mâncăruri destul de neplăcute...

Am ajuns acolo după un drum peste munți. Prima opțiune - o cameră cu vedere la un perete de beton. A doua opțiune, o cameră cu două paturi de 60cm, deși îi spusese gazdei la telefon că vom fi doi adulți cu un copil.

Apoi, ne-a propus o cameră cu un pat "matrimonial" de probabil 1 metru lățime.

ne-am cărat val-vârtej și nu ne-am oprit decât la Sibiu.

Deci nu Iezerul/Jina!
Eu am fost vara asta la Pensiunea Iezerul, de altfel singura din Jina, si chiar am fost incantati. Weekend-ul asta ma duc iarasi. Probabil nu sunt toate camerele la fel. Am rezervat doua camere, 1 si 3, care chiar erau spatioase si cu balcon care dadea intr-o priveliste superba, ma refer la imprejurimile pline de verdeata. Se poate scoate de pe lista neagra lejer. Eventual la rezervare sa precizati ca nu doriti camerele despre care vorbea soferix.
Referitor la gazda, era chiar o femeie vorbareata si volubila. Daca m-am prins bine era si bucatareasa si vanzatoare la bar si responsabila de intretinere. Mirosuri de mancare se simt intr-adevar, dar asta daca intri prin sala de mese. Se poate intra si prin curte in zona accesului la camere.

Edited by Lyvyoo, 01 December 2011 - 16:18.


#656
tibik

tibik

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 79
  • Înscris: 26.09.2007
Buna seara,
La pensiunea CASA ALBA, Frasin-Vama a fost cineva?
Vreun indiciu?
Multumesc.

#657
casuba

casuba

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 18.03.2008
Salut.
Pote cineva sa-mi recomande o statiune din romania pentru schi si cu o cazare buna, si sa nu plang dupa bani?

#658
horatiu81

horatiu81

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 29.07.2009
Va salut!
Recent, am avut o experienta mai putin placuta la un hotel de 5 stele ("Lux Garden") din Azuga.
Mai concret, in camera 107, accesul pe terasa/balcon era blocat (exista un tip de usa glisanta, al carui mecanism, insa, se blocase).
Apoi, in dreptul patului, deasupra unui birou, era o oglinda (in locul in care ar fi trebuit sa fie televizorul); acesta era "gazduit" in compartimentul unui scrin, aflat mai langa usa! Daca voiai sa urmaresti ceva la televizor, trebuia sa te pozitionezi pe marginea patului (cu partenerul/partenera deasupra). La baie se gasea cate un mini-sapun, un sampon si o doza de crema de corp (desi era camera dubla).
Pe site-ul hotelului se spune ca exista piscina, jacuzzi, sauna. Cu exceptia saunei, care functioneaza impecabil, piscina este, de fapt, o minipiscina, buna doar pentru copii (apa nu depaseste 1m adancime, iar forma si "anvergura" sunt, de asemenea, caracteristice utilizarii de catre copii). Cand am intrebat de jacuzzi, mi s-a spus ca este "in piscina" (!) dar ca s-a defectat!
Am fost la restaurant la cina, unde, pentru preturile extrem de piperate (doar e hotel de 5 stele!) felurile de mancare, si mai ales desertul, sunt, cu ingaduinta, acceptabile.
Pacat de amplasarea foarte buna a hotelului (langa partia Sorica), insa soseaua in zona hotelului are o calitate execrabila (pare ca nu s-a mai asfaltat de cel putin 5 ani).
Deci pentru cei amatori de schi, probabil trebuie incercate alte hoteluri si pensiuni.

#659
kmailand

kmailand

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 704
  • Înscris: 21.08.2010

View Posthoratiu81, on 17th December 2011, 18:51, said:

Va salut!
Recent, am avut o experienta mai putin placuta la un hotel de 5 stele ("Lux Garden") din Azuga.

Salut, noi am stat acolo la camera 105 in urma cu 2 saptamani si iti dau dreptate.
Pretul mare rezulta din amplasarea buna a hotelului, nicidecum din calitatea serviciilor prestate.
Bine, acum nici serviciile nu sunt rele, dar e clar ca nu se ridica la nivelul tarifelor practicate acolo :)

Cele bune !

#660
oroles23

oroles23

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 07.10.2007

View PostGregorSamsa, on 31st August 2006, 12:30, said:

Daca tot e vorba de turism prin romania, eu propun sa deschidem un topic cu cele mai nasoale locuri de cazare prin care a trecut fiecare, locuri de care sa ne ferim. Nu ma refer la locuri care nu au fost pe gustul vostru, la chestiuni de confort sau altele care ar putea fi apreciate subiectiv ci la locuri unde ati fost pacaliti, furati, mintiti, sau unde conditiile sunt evident sub orice critica fata de ceea ce se pretinde.
Sa incep eu:


1. Cabana Valea cu Pesti: transfagarasan, Vidraru. costa dublu ca la orice alta pensiune in conditii modeste iar cabanieru va taxeaza si pentru aerul pe care il respirati. Ne-a luat 200.000 pentru ca ne-a imprumutat grataru si ne-a dat o mana de carbuni si 250.000 pe doua rosii, vreo 100g de branza si doua bucatele de carne. Atentie la restaurant cand comandati: mancarurile principale sunt relativ ieftine dar chestiile auziliare ca sa zic asa sunt scumpe (smantana, paine, apa plata, etc). deci cascati ochii bine.

2. Pensiunea Nagy, Viseu de sus. La astia am facut rezervare telefonica si cand am ajuns acolo s-au facut ca ploua... de fapt, ne-au vazut ca eram pe biciclete si au zis ca suntem aurolaci. Cand le-am arat numarul de telefon la care am facut rezervarea au recunoscut ca e al lor dar au zis ca a facut atingere la cineva care se numeste la fel si are si el tot o pensiune. Jenant. E o pensiune-motel de fite, cu piscina, chestii, etc. Situl lor www.pensiunea-nagy.ro are niste preturi care nu sunt valabile.

Salut! Te rugam sa postezi astfel de anunturi si pe blackad.ro la sectiunea Antireclame. Este un site care semnaleaza probleme ale consumatorilor si iti permite sa facin reclama negativa in cazul in care ai fost inselat in calitatea ta de consumator.

#661
AzimutTeam

AzimutTeam

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 02.02.2012
Pensiunea Sonia din Telciu, județul Bistrița Năsăud. De curând am fost acolo și am pățit-o chiar rău!
Puteți citi peripețiile mele aici: http://www.azimut-te...e-fara-clienti/

#662
kmailand

kmailand

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 704
  • Înscris: 21.08.2010

View PostAzimutTeam, on 2nd February 2012, 16:29, said:

Pensiunea Sonia din Telciu, județul Bistrița Năsăud. De curând am fost acolo și am pățit-o chiar rău!
Puteți citi peripețiile mele aici: http://www.azimut-te...e-fara-clienti/

Salut, ai un singur post pe softpedia si tocmai de asta mesajul tau nu e foarte credibil. De altfel este foarte bine elaborat si plin de detalii.....
Se vede ca l-ai gandit macar 2-3 ore :)

#663
Rabbit

Rabbit

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,085
  • Înscris: 28.11.2001
... când cu ochii încă plini de alcool, proprietarul Blum a apărut cu pumnii strânși și cu gura plină de organe genitale, amenințându-ne cu bătaia și înecul în piscină...

Mda, după fraze de genul ăsta renunț să mai citesc.

Edited by Rabbit, 07 February 2012 - 00:48.


#664
AzimutTeam

AzimutTeam

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 02.02.2012

View Postkmailand, on 6th February 2012, 21:41, said:

Salut, ai un singur post pe softpedia si tocmai de asta mesajul tau nu e foarte credibil. De altfel este foarte bine elaborat si plin de detalii.....
Se vede ca l-ai gandit macar 2-3 ore :)

Buna,

Postul meu era deja scris si publicat de cateva zile pe blog. Din cautarile proprii de pe google am dat peste acest thread si am simtit nevoia sa imi spun si eu parerea despre aceasta ultima experienta neplacuta avuta. Contul acesta este nou, dar urmaresc acest forum de un timp.

Sunt curios daca dintre cei care urmaresc thread-ul acesta au fost la pensiunea cu pricina si ce experiente au avut. Din pacate, dupa cum am zis, ale mele mi-au lasat un gust amar.

#665
kmailand

kmailand

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 704
  • Înscris: 21.08.2010

View Postkmailand, on 6th February 2012, 21:41, said:

Salut, ai un singur post pe softpedia si tocmai de asta mesajul tau nu e foarte credibil. De altfel este foarte bine elaborat si plin de detalii.....
Se vede ca l-ai gandit macar 2-3 ore :)

Ohhh, dar tu faci literatura.....  Observam ca scrii mult, cu diacritice si prozaic ......... "când cu ochii încă plini de alcool, proprietarul Blum a apărut cu pumnii strânși și cu gura plină de organe genitale, amenin?ându-ne cu bătaia și înecul în piscină"...." Textul tau e lucrat mult de tot.

Iti spuneam ca ai un singur post aici si in el critici lung si greu. Nu dai poze si nu postezi documente

Esti de la concurenta? Ca nu pari sa fii un angajat nemultumit.... angajatii din turismul de azi nu prea stiu carte, fiind chelneri, femei de serviciu, bucatari, paznici etc. Tu scrii cu diacritice, vorbesti mult si artistic....

@Admin: tinand cont de cele de mai sus, se poate macar warn pentru @AzimutTeam? E clara intentia lui de a denigra. Prezenta lui aici nu aduce nici un avantaj utilizatorilor Softpedia si ii induce in eroare.

Edited by kmailand, 07 February 2012 - 18:08.


#666
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,865
  • Înscris: 04.07.2010

View Postkmailand, on 7th February 2012, 18:03, said:

... se poate macar warn pentru @AzimutTeam? E clara intentia lui de a denigra ...
@kmai, omul a explicat ce și cum. Ai ceva dreptate în ce privește credibilitatea lui, dar nu e corect să consideri apriori pe cineva vinovat, atunci când există doar dubii despre vinovăția lui. Faptul că scrie frumos e-n avantajul lui și cam dovedește că spune pe bune. Îți aduc aminte ce scriai aici. Așa că hai să nu ne pripim și s-o lăsăm așa cum a spus @AzimutTeam până la proba contrarie. Dacă cineva contrazice ce spune el, abia atunci ar trebui făcut ceva, dar până atunci eu zic că nu merită discriminat. În definitiv omul și-a spus părerea, nu e corect să primească nici o sancțiune. Ca să nu mai vorbim de ce spuneai despre Paralia Katerini. Sunt convins că n-ai uitat. Ai primit vreo sancțiune atunci (mai ales că părerea ta nu a fost unanimă) ? Nici tu nu aveai multe posturi atunci.

Sănătate și hai să fim un pic mai toleranți (măcar până la proba contrarie) !

Edited by OvidiuNS, 07 February 2012 - 19:10.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate