Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ciobanesc german - zgarda electro...

Ce este instalatia asta? (Valea B...

BD-R Verbatim 25gb salvare Fisier

Lupte WW2
 Achizitie SUV, buget 17k euro

Gps traker pentru animale

Aplicatii terte pentru IPTV, OTT,...

Drept trecere cu “carulR...
 Sunt noile generatii care se nasc...

Butuc pedalier

Niste intrebari despre apartamente

Comentarii amuzante pe Youtube
 Nu iese laptopul din sleep mode.

Facerea de bine - ce aștepta...

Probleme drum servitute

Se pot monta placi de gresie de 1...
 

Fostul director al Frontex: Comisia Europeană mi-a spus să las migranții să intre, pentru că suntem un continent îmbătrânit

* * * * - 4 votes
  • This topic is locked This topic is locked
66 replies to this topic

#55
max_01

max_01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,403
  • Înscris: 07.02.2017
Recomand de citit articolul preluat de MN și care face obiectul acestui topic:
https://www.rmx.news...d-open-borders/

Postez câteva fragmente din articolul de mai sus care nu se regasesc in postarea lui MN:

,,Mi-am dat seama că Comisia Europeană nu a văzut imigrația ilegală ca pe o problemă, ci ca pe un proiect.

Am devenit deosebit de conștient de gravitatea acestui fapt odată cu venirea Comisiei von der Leyen la sfârșitul anului 2019 și în special, în cadrul acestei comisii von der Leyen, a comisarului european pentru afaceri interne Ylva Johansson.

Este o stângistă care se descrie ca social-democrată, dar și-a început viața politică în Suedia cu Partidul de Stânga – Comuniști (Vänsterpartiet Kommunisterna). Viziunea ei asupra lucrurilor este, în opinia mea, mult mai apropiată de stânga radicală, cum ar fi France Insoumise (France Unbowed) a lui Jean-Luc Mélenchon în Franța, decât de social-democrați.
Ceea ce m-a șocat în mod deosebit cu privire la modul în care Comisia Europeană, și în special comisarul Johansson, au reacționat a fost faptul că au schimbat misiunea Frontex.
Johansson mi-a spus imediat, la sfârșitul lui octombrie 2019, când am văzut-o prima dată: „Dar cu acest corp european, de ce ai nevoie de arme și uniforme? Migranții vin din dragoste, iar treaba ta este să-i întâmpini. Europa este un continent îmbătrânit și, indiferent dacă vă place sau nu, trebuie să le primiți bun venit.”

Și dacă am ales Mitingul Național al lui Marine Le Pen pentru a intra în politică, este pentru că vreau să fiu în opoziție cu Comisia Ursula von der Leyen, care a fost instalată de președintele Macron. Sunt hotărât în ​​opoziția lui von der Leyen și lui Macron.



La Mitingul Național, nu vrem să avem comisari europeni precum Ylva Johansson să ne spună că imigrația este bună, că ar trebui să lăsăm pe toată lumea să intre și că nu ar trebui să oprim imigranții ilegali să treacă granițele.

Nu vrem ca această doamnă să tricoteze în timpul întâlnirilor cu miniștrii de interne ai statelor membre în consiliu, aparent pentru a transmite mesajul: „Nu mă interesează ce-mi spui”. Pentru că asta face ea de fiecare dată când miniștrii spun lucruri care nu-i plac.
Acesta a fost adesea cazul când miniștrii sau secretarii de stat polonezi au luat cuvântul, dar nu numai. Ori de câte ori un ministru vorbea despre necesitatea controlului granițelor și s-a pronunțat împotriva imigrației ilegale și împotriva schemei de relocare a Pactului privind migrația, comisarul Johansson începea aparent să tricoteze pentru a le spune să meargă în iad.

Îmi amintesc că cu aproximativ 48 de ore înainte de alegerile din Italia, președintele Comisiei Europene Von der Leyen i-a amenințat pe italieni cu sancțiuni financiare dacă nu votau corect, adică dacă alegeau o coaliție care să o facă pe Giorgia Meloni prim-ministru. Deci este clar că există acest tip de intimidare și șantaj împotriva anumitor state membre.

Deci, credeți că politicile de imigrație uimitor de laxe ale Giorgiei Meloni și ale guvernului ei sunt parțial rezultatul șantajului de la Bruxelles, nu?

Da, cred că Italia a fost victima șantajului cu fonduri UE, iar acest lucru era deja destul de clar în declarațiile lui von der Leyen cu două zile înainte de alegerile italiene."
Pe langa Macron și Merkel a vrut-o pe submediocra Ursula von der Layen că și președinta a Comisiei UE.

Edited by max_01, 04 March 2024 - 19:22.


#56
Mount_Yerrmom

Mount_Yerrmom

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,307
  • Înscris: 05.08.2015
Interviul aluia - candidat al FN - este unul eminamente politic, cu declaratii politice si lozinci

Nicio legatura cu realitatea

#57
max_01

max_01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,403
  • Înscris: 07.02.2017

View PostMount_Yerrmom, on 04 martie 2024 - 20:44, said:

Interviul aluia - candidat al FN - este unul eminamente politic, cu declaratii politice si lozinci

Nicio legatura cu realitatea
100% minciuni, nu?
Și asta este minciuna, nu?
https://www.agerpres...mia-ei-15-28-31
Conducerea UE vrea sa împiedice imigratia ilegala din Africa și OM în Europa însă tipul intervievat, din motive politicianiste, minte, nu?
Minte cu nerusinare afirmând ca suedeza Ylva Johansson si-a început cariera politica la partidul comunist sau ca aceasta vrea ca Europa sa ii primeasca pe toți imigranții din Africa și Orientul Mijlociu.
https://en.m.wikiped.../Ylva_Johansson

Interesant ca gunoiul comunist Ylva Johansson și în link-ul de mai jos afirma ce a mințit fostul șef al Frontex.Dar te cred pe tine asa ca este un fake news.
https://www.gazetaro...de-foame-video/
Dacă caut, mai găsesc și alte linkuri cu opinii asemănătoare însă nu vreau sa o mai fac.
Am citit pe internet, în trecut, in diferite ocazii, articole ale comuniștilor suedeze care constant pleda pentru ce a mințit francezul de la Frontex.Chiar dacă erau situri  respectabile de știri, 100% erau fake news, pentru ca asa zici și vrei tu sa fie.
Știm cu toții ca nu exista imigratie ilegală din Africa și OM spre Europa asa ca este evident ca francezul a mințit, din motive politice, propagandistice, asa ca  nu are rost sa mai vorbim pe acest subiect inexistent.Nici UE sau tarile membre UE nu au rostul sa își piardă timpul cu un subiect inexistent, inventat de un mincinos politic care în loc sa aibă bunul simt sa devina coleg de partid cu comunistele Mogherini și Johansson, fiind un porc fascist se înscrie în partidul lui Le Pen.Cata nesimțire din partea lui.

Edited by max_01, 04 March 2024 - 21:44.


#58
Mount_Yerrmom

Mount_Yerrmom

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,307
  • Înscris: 05.08.2015

Quote

Concerning this statement by Commissioner Johansson, just after you had already mentioned it in France’s Journal du Dimanche (JDD), the Commission denied it last week and said that your statements on this subject are false. So you do confirm that she said that. It is what you heard her say the first time you met her in October 2019, right?

Ce raspunde boul cu pedale luat de Neamtu [si nu doar de el] la face value, se poate citi daca exista interes

Daca exista interes si orice altceva decat rumegus in cap

Edited by Mount_Yerrmom, 04 March 2024 - 21:51.


#59
max_01

max_01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,403
  • Înscris: 07.02.2017

View PostMount_Yerrmom, on 04 martie 2024 - 21:49, said:



Ce raspunde boul cu pedale luat de Neamtu [si nu doar de el] la face value, se poate citi daca exista interes

Daca exista interes si orice altceva decat rumegus in cap
Doar un mare naiv ar crede ce afirma putoarea aia comunista.Inclusiv negatiile ei.
Cei care conduc UE nu sunt atât de iresponsabili ca să recunoască asa ceva deoarece încă ar fi o totala sinucidere politica pentru ei.Este drept, suedeza o da înainte, constant, ca Europa are mare nevoie de africani și arabi, din motive economice, insa nu afirma public, ca nu trebuie opriți imigranții ilegali.Ca și caracter este un mare gunoi dar sinucigașe politica nu este.
Este oficială declarația actualul șef al Frontex care a mințit, afirmând ca nu poate fi oprit exodul imigrantilor ilegali din Africa și OM în Europa.Omul a fost promovat ca să execute ce i se cere.Daca nu o face, va fi demis și înlocuit cu altul dispus, pentru bani și privilegii, sa execute ce i se cere.
Toți cei care conduc UE, începând cel puțin cu bețivul de Junker, incoace, sunt doar marionetele unor grupuri de influenta care i-a promovat, oferit un statut social si si material privilegiat în schimbul prestației lor.

Edited by max_01, 04 March 2024 - 22:01.


#60
Epdm

Epdm

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,692
  • Înscris: 15.01.2017

View Postun_el, on 04 martie 2024 - 10:25, said:

Una dintre realitati este asta:



Integral: https://economedia.r...-mult-timp.html

S-au saturat europenii sa lucreze pe bani de nimic? Da! Solutia? Africa de Nord si alte asemenea tari. Ca unora le convine sau nu, prea putin conteaza.
Nu, nu s-au saturat sa lucreze pe salarii mici ci au invatat sa traiasca precun parazitii, pe banii alora, fara o secunda de munca in viata.

#61
Labargo

Labargo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 598
  • Înscris: 23.12.2023
Am uitat toti cum era certat Orban ca punea garduri la frontiere? In special de austriecii cei foarte speriati astazi de migranti, pe care-i flutura ca motiv de neacceptare in Schengen pt RO si BG

#62
kopac

kopac

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,343
  • Înscris: 31.07.2017
https://www.g4media....-medicilor.html

hai sa luati cu pofta buna!

#63
KiloW

KiloW

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,287
  • Înscris: 08.01.2021

View Postmax_01, on 04 martie 2024 - 21:29, said:

evident ca francezul a mințit, din motive politice, propagandistice,

E evident ca minte în minim 50% din cazuri.  Dovada? A fost audiat de doua ori în Parlament, a fost investigat de Olaf (iar investigațiile olaf sunt confidențiale), putea să-și spună oful de mai multe ori, ocazii a avut.
Însă el și-a spus oful la un miting electoral DUPĂ ce și-a luat un șut în c.r.

Când a mințit, in parlament, sau la meeting ? E scuzabil ca din 2015 a ascuns constant adevărul, și brusc n-a mai suportat și l-a apucat dragostea de adevăr la un meeting electoral?

Tu ai ales ce ca crezi nu pe baza de dovezi ci pe baza de confirmare a propriilor convingeri. Si-ti aduci singur ca dovada un articol de acum 7 ani când nu era în funcție nici UvdL, nici comunista suedeza, iar eroul tău o sugea prin batista unei comuniste italience (conform spuselor tale nu ale mele).

Dealtfel ca orice politruc francez care se respecta indiferent de culoarea politica, il doare la basca de Europa, miza lui politica mare e Franța nu Europa. De Uvdl il doare la basca, Macron e problema lui principala, RN în primul rand e interesat sa pună mana pe Franța iar Europa e pe plan secundar.  
Chestia asta e valabila în toate tarile mari din Europa dintotdeauna, Europa e doar un slogan de propaganda miza lor fiind de fapt interna.

Omul e un politruc bugetar de lux,produs al pepinierei de cadre ENA ca și Macron, toată viata lui a lucrat doar în administrație și politica, adică fix ca aia pe care ii înjuram noi. Însă brusc dacă ne spune povestea pe care vrem să o auzim nu ne mai deranjează.

Edited by KiloW, 05 March 2024 - 10:35.


#64
max_01

max_01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,403
  • Înscris: 07.02.2017

View PostKiloW, on 05 martie 2024 - 10:29, said:



E evident ca minte în minim 50% din cazuri.  Dovada? A fost audiat de doua ori în Parlament, a fost investigat de Olaf (iar investigațiile olaf sunt confidențiale), putea să-și spună oful de mai multe ori, ocazii a avut.
Însă el și-a spus oful la un miting electoral DUPĂ ce și-a luat un șut în c.r.

Când a mințit, in parlament, sau la meeting ? E scuzabil ca din 2015 a ascuns constant adevărul, și brusc n-a mai suportat și l-a apucat dragostea de adevăr la un meeting electoral?

Tu ai ales ce ca crezi nu pe baza de dovezi ci pe baza de confirmare a propriilor convingeri. Si-ti aduci singur ca dovada un articol de acum 7 ani când nu era în funcție nici UvdL, nici comunista suedeza, iar eroul tău o sugea prin batista unei comuniste italience (conform spuselor tale nu ale mele).

Dealtfel ca orice politruc francez care se respecta indiferent de culoarea politica, il doare la basca de Europa, miza lui politica mare e Franța nu Europa. De Uvdl il doare la basca, Macron e problema lui principala, RN în primul rand e interesat sa pună mana pe Franța iar Europa e pe plan secundar.  
Chestia asta e valabila în toate tarile mari din Europa dintotdeauna, Europa e doar un slogan de propaganda miza lor fiind de fapt interna.

Omul e un politruc bugetar de lux,produs al pepinierei de cadre ENA ca și Macron, toată viata lui a lucrat doar în administrație și politica, adică fix ca aia pe care ii înjuram noi. Însă brusc dacă ne spune povestea pe care vrem să o auzim nu ne mai deranjează.
Da, tipul a fost un bugetar de lux.
Cei din cadrul Comisiei UE și conducerii instituțiilor UE sunt cu toții o echipa.Sa nu crezi ca suedeza comunista a făcut și face de capul ei, în actuala poziție.Ca și ceilalți, pune în executare masurile care i se cer.Toti cei din conducerea institutiilor UE știu foarte bine care este adevarata poziție a Comisiei UE fata de imigratia ilegala.Ce ar fi câștigat francezul dacă făcea ce spui?Nimic, cu excepția demiterii sale.Ca omul a tăcut și s-a ținut de acel scaun, atat cât a putut, încercând sa influențeze politicile UE fata de imigratia ilegala extraeuropeana, este cert.
Acum, fiind liber, din punct de vedere profesional , neavând ce pierde, omul spune ceea ce este oricum vizibil cu ochiul liber și se reflecta inclusiv în declarațiile publice ale oficialilor UE pe tema imigrației ilegale.
De unde știi, ca în repetate rânduri, doar verbal, omul asta nu si-a spus punctul de vedere pe tema imigrației ilegale?
Când a fost audiat în Parlament si  investigat de Olaf, foarte probabil, a răspuns punctual întrebărilor puse iar printre aceste întrebări, sunt convins, ca nu a fost întrebat și de ce i-a spus suedeza care oficial declara ca din motive economice, Europa are nevoie de imigranții extraeuropeni.Sigur ca tipul putea sa spună el ce avea pe suflet, fără să poată prezenta probe, adică inregistrari audio video, documente sau martori care sa confirme afirmatia sa însă profesional ar fi fost deja terminat.Poate ca totuși a spus ce avea de spus, insa fiind confidențial ce a spus...acolo a rămas tot.Si cei de la Olaf sunt doar niște angajați numiți pe relații personale și au obligația sa facă ce li se cere, discret, atunci li se cere discreție.La fel și cei din instituția Procurorului European înființată în ultimii ani.
Actuala conducere a UE cât și celelalte, nu fac ce vor ele ci pun în aplicare sarcinile primite de la cei care i-au ajutat sa facă cariera politica si sa ocupe acele funcții.In situatia lor sunt și actualii sau foștii șefi de stat si guvern din tarile vest europene.Inclusiv Merkel și Macron sau Renzi, sunt doar niște pioni adică marionetele unor grupuri de influenta.
Tipul asta nu este un erou pentru mine si chiar daca spune adevarul acum, pentru ca nu mai are nimic de pierdut din punct de vedere profesional, nu inseamna ca este un om de caracter.
In acest moment, nu mai am eroi.

Edited by max_01, 05 March 2024 - 21:05.


#65
a_user

a_user

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,342
  • Înscris: 22.04.2017

View PostKiloW, on 03 martie 2024 - 17:45, said:

Presupunând că-i adevărat trebuia să refuze și să-și dea demisia. Și să facă public atunci chestia aia, nu acum.
Acum mănâncă căcat și prostii il cred pentru că nu-i asa e ideologia care trebuie. Nu contează că-i o moluscă fără coloana vertebrala care a fost dat afara și acum se smiorcaie ca să fie ales.

Pot fi amandoua adevarate - atunci a facut compromisuri, acum isi schimba blana.

Cert e ca nu poti sa torni indoctrinare, analfabetism, radicalism, lene, infractionalitate si alte calitatii ale majoritatii celor care intra ilegal in UE in oala cu apa calda a UE fara sa racesti apa. E o limita pana la care oamenii noi intr-un sistem (ceruti, nu bagati cu forta!) sunt benefici. Dupa limita asta sistemul se strica, devine haotic si risca sa cada.

Asistam la asta din cauza unor idealisti desprinsi de realitate.

#66
max_01

max_01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,403
  • Înscris: 07.02.2017

 max_01, on 05 martie 2024 - 20:52, said:


Da, tipul a fost un bugetar de lux.
Cei din cadrul Comisiei UE și conducerii instituțiilor UE sunt cu toții o echipa.Sa nu crezi ca suedeza comunista a făcut și face de capul ei, în actuala poziție.Ca și ceilalți, pune în executare masurile care i se cer.Toti cei din conducerea institutiilor UE știu foarte bine care este adevarata poziție a Comisiei UE fata de imigratia ilegala.Ce ar fi câștigat francezul dacă făcea ce spui?Nimic, cu excepția demiterii sale.Ca omul a tăcut și s-a ținut de acel scaun, atat cât a putut, încercând sa influențeze politicile UE fata de imigratia ilegala extraeuropeana, este cert.
Acum, fiind liber, din punct de vedere profesional , neavând ce pierde, omul spune ceea ce este oricum vizibil cu ochiul liber și se reflecta inclusiv în declarațiile publice ale oficialilor UE pe tema imigrației ilegale.
De unde știi, ca în repetate rânduri, doar verbal, omul asta nu si-a spus punctul de vedere pe tema imigrației ilegale?
Când a fost audiat în Parlament si  investigat de Olaf, foarte probabil, a răspuns punctual întrebărilor puse iar printre aceste întrebări, sunt convins, ca nu a fost întrebat și de ce i-a spus suedeza care oficial declara ca din motive economice, Europa are nevoie de imigranții extraeuropeni.Sigur ca tipul putea sa spună el ce avea pe suflet, fără să poată prezenta probe, adică inregistrari audio video, documente sau martori care sa confirme afirmatia sa însă profesional ar fi fost deja terminat.Poate ca totuși a spus ce avea de spus, insa fiind confidențial ce a spus...acolo a rămas tot.Si cei de la Olaf sunt doar niște angajați numiți pe relații personale și au obligația sa facă ce li se cere, discret, atunci li se cere discreție.La fel și cei din instituția Procurorului European înființată în ultimii ani.
Actuala conducere a UE cât și celelalte, nu fac ce vor ele ci pun în aplicare sarcinile primite de la cei care i-au ajutat sa facă cariera politica si sa ocupe acele funcții.In situatia lor sunt și actualii sau foștii șefi de stat si guvern din tarile vest europene.Inclusiv Merkel și Macron sau Renzi, sunt doar niște pioni adică marionetele unor grupuri de influenta.
Tipul asta nu este un erou pentru mine si chiar daca spune adevarul acum, pentru ca nu mai are nimic de pierdut din punct de vedere profesional, nu inseamna ca este un om de caracter.
In acest moment, nu mai am eroi.
Fac o completare la postarea de mai sus: OLAF  investighează doar cazurile de fraudare a bugetului UE, acte de corupție și de culpă profesională gravă la nivelul instituțiilor europene și elaborează politica antifraudă în numele Comisiei Europene.Nu are nicio treaba cu dispoziția verbala data de un comisar european,șefului Frontex pentru a nu bloca accesul imigranților ilegali extraeuropeni în Europa.

Edited by max_01, 05 March 2024 - 21:17.


#67
KiloW

KiloW

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,287
  • Înscris: 08.01.2021
E irelevant. Dacă spunea chestia asta și era demis, sau își dădea demisia întrucât ce i se cerea era împotriva valorilor lui,  înseamna ca e un om integru care chiar are niște principii si valori (chiar și unele cu care poate nu as fi eu sau tu de acord, nu despre asta e vorba).

Însă ce face acum e pur oportunism, și-a găsit o turma de oi fanatice și le spune ce vrea sa audă ca să ajungă (iar) la ciolan.

Însă valorile lui sunt egale cu zero. Nu poți ca timp de 7 ani  să faci în fiecare zi, de dimineață până seara, o munca care contravine principiilor tale. E ca și cum te dai virgina neprihănita după ce ai făcut 7 ani centura. Mai lasă-ne.

Aia carora li se adresează nu prea dau pe dinafara de spirit critic, ei vor sa le zică cineva ce vor sa auda.  

E frumoasa și blonda, nu contează ca a fost 7 ani curva și ca tocmai și-a înșelat ultimul bărbat de a dat-o ala afara din casa, cu mine e sincera și pe mine n-o să mă însele, ca uite ce craci are :D

Edited by KiloW, 05 March 2024 - 21:21.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate