Mail ciudat
Last Updated: Jun 01 2023 07:48, Started by
xymzar
, May 31 2023 20:43
·
3

Posted 31 May 2023 - 20:43

Salut,
tocmai am primit un mail care aparent parea de la sotie dar nu este de la ea. Din ce imi dau seama a plecat spre mai multe contacte din agenda ei, pana acum am identificat 4 destinatari. La mine a venit in inbox dar la doua persoane a intrat direct in spam, toti pe adrese de gmail Dupa cum se vede in poza atasata vine de la o adresa care nu are nici cea mai mica legatura cu ea. In mail este un link pe care nu a dat nimeni click. [...] Oare ce sa fie? Multumesc Attached Files
Edited by Dany_Darke, 31 May 2023 - 21:06.
|
Posted 31 May 2023 - 21:06

si te-ai gandit sa dam noi sau cum?
ti-am sters linkul malitios nu stiu ce anume validare cauti sau ce dubii ai cand vezi ca primesti mailuri mascate, ce se trimit la toata agenda, iar textul este cu meet new girls, click to see photo ??? ![]()
Oare ce sa fie? ghici ciuperca ce-i |
Posted 31 May 2023 - 21:20

Posted 31 May 2023 - 21:38

Pffff, scuze dar nu se vedea ca link activ când am dat previzualizare mesaj că nu sunt chiar atât de idiot să-l postez 😱
Deși se pare că de data asta chiar am fost.😢 Deci ce este "ciuperca" și ce trebuie făcut că nu mă pricep la chestiile astea. Încă o dată îmi cer scuze pentru prostia făcută.😔 Edited by xymzar, 31 May 2023 - 21:39. |
Posted 31 May 2023 - 22:09

A intrat pe site-uri de dating cu contul de Facebook. Am primit si eu o gramada de la tipe de pe facebook care au facut la fel.
|
Posted 31 May 2023 - 22:21

Posted 01 June 2023 - 07:11

Astea-s trucuri de pe vremea prietenului meu, Burebista. Un flacau zelos a pus mana pe o lista de adrese si a inceput sa trimita porcarii in numele fiecaruia catre toti ceilalti. Paca "spoofing address" ii zicea pe vremea aia.
|
Posted 01 June 2023 - 07:48

Nu este vorba de scandal în casă.
Adresa asta de email este folosita exclusiv pentru magazine online, clinica medicală, pentru Meta, tiktok, etc folosește o alta adresă de mail. Mai degrabă cred ca asa cum a zis colegul undeva cineva a "scapat" adresele de mail. Site-uri de dating & co este exclus. O sa ma uit prin telefon sa nu fie o porcărie de joc. Mulțumesc pentru sfaturi. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users