Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lumina ciudata la becul led din b...

Sistemul de dezvațamint

cum citim contor energie termica ...

Cablu USB cu intrerupator
 Cablu FPC 30pini 15mm

Aplicatie media player TV Samsung...

Un crafter din 2014? 2l . masina...

GPL - avertisment rezervor gol, e...
 Pot monta acest monitor pe un bra...

Impartire bani divort

Mesaj de eroare

nici inteligenta artificiala nu m...
 Recomandare suport 2 monitoare de...

Tastatura nu este recunoscuta - s...

I know you

Surse de unde se pot afla informa...
 

Probleme compatibilitate CI+ Orange cu TV Smart Sony

  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
lucext

lucext

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 595
  • Înscris: 08.09.2006
Orange transmite pe rețeaua Telekom programele tv, dar recepția in Smart tv se face cu CI cu profil operator personalizat. Din păcate profilul operator nu se incarca in TV-urile Sony din ultimile 4 generații. Periodic apare un mesaj de actualizare a programelor pe care daca îl accepți se încheie cu eroare. Nu știu care dintre companii nu respecta standardul, dar e incredibila îndârjirea cu care Orange refuza sa distribuie CI fără profil personalizat.
Poate aveți voi o soluție sa scap de mesajul agasant referitor la încărcarea profilului?

#2
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 120,786
  • Înscris: 07.02.2003
Pune cardul intr-un tv mai vechi, fa-i update-ul software dupa care trebuie sa mearag in oricare.

#3
djmaddox

djmaddox

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 101
  • Înscris: 09.10.2006
Confirm si eu problema pe 2 televizoare Sony. Ciudat este ca pe unul din ele a dat mesaj de instalare reusita.....care a tinut fix pana la un restart.

#4
lucext

lucext

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 595
  • Înscris: 08.09.2006
Am versiune software 4276s app v28 27jun2018
Exista mai nouă de atât?

#5
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,132
  • Înscris: 30.03.2019
Pai e 27jun2018.... Sunt destul de sigur ca cea mai noua versiune nu e de acum aproape 3 ani.

#6
lucext

lucext

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 595
  • Înscris: 08.09.2006
Și totuși...
Are cineva o versiune mai noua? Nu e de folos să ne dăm cu părerea, nu pe aria Profesionala!

Edited by lucext, 05 January 2021 - 11:23.


#7
Fly_85

Fly_85

    #5

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,178
  • Înscris: 15.06.2014
Sunt curios daca ai rezolvat problema :)))

La mine, baiatul de la tehnic s-a lasat batut. Dar configurarea pe tv urile Sony trebuie facuta din profilul CAM si NU prin configurare digitala-selectare operator- scanare..

PS: acum ti-am vazut postarea, eu avand tot Sony Bravia (2016)

#8
djmaddox

djmaddox

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 101
  • Înscris: 09.10.2006
Confirm si eu pe 2 televizoare 2016 si 2018....da fail la instalare profil.

#9
Fly_85

Fly_85

    #5

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,178
  • Înscris: 15.06.2014

 djmaddox, on 20 decembrie 2021 - 22:49, said:

Confirm si eu pe 2 televizoare 2016 si 2018....da fail la instalare profil.

V-am spus de ce da fail. Pentru ca trebuie urmata alta cale, nu cea clasica (standard)! Intra/ți in meniul tv ulului: Setari-Configurare canal-Configurare Digitala-Configurare Modul CA-Diagnostice-Profil Operator-Incepe instalarea Profilului Operator.

Pana nu urmezi calea asta, nu se instaleaza pe tv urile Sony !

Edited by Fly_85, 21 December 2021 - 07:53.


#10
lucext

lucext

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 595
  • Înscris: 08.09.2006
Indiferent cum setezi canalele, chiar daca instalezi profilul corect, după câteva zile cere actualizare pe care nu o mai poate face și intră într-o buclă enervantă. Am cumpărat un Bravia mai nou in 2020 și cu asta merge mai bine, cere actualizare la câteva săptămâni și nu mai da eroare. Totuși este o mare tâmpenie să insiști cu profilul doar de dragul brandingului când știi că nu e compatibil cu televizoare premium.

#11
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,234
  • Înscris: 06.11.2014
Sony mai tot timpul a avut cate-o problema de compatibilitate cu ceva. Nu e vina Orange (si nu doar ei, ca nu-i problema doar cu cardul CI+ de la Orange) ca specialistii de la Sony vor sa se scarpine cu mana dreapta in urechea stanga.

Edited by iZet, 21 December 2021 - 12:28.


#12
lucext

lucext

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 595
  • Înscris: 08.09.2006
Am avut CI+ de la Romtelecom și Digi și au mers fara nicio problema. Chiar și Orange a mers bine până le-a venit ideea cu profilul. Dacă atunci mai avea o logica să separe canalele de cele ale Telecom, acum de când i-au cumpărat, pare că singura motivație rămasă e sa te facă să îți iei tv Samsung sau să schimbi furnizorul de cablu!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate