Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ce mirodenie e asta?
Last Updated: Jan 31 2020 10:46, Started by
dorin_2k
, Jan 29 2020 19:04
·
0
#1
Posted 29 January 2020 - 19:04
Mi-a adus nevasta mea din Turcia o punga cu așa ceva.
La gust: pișcător puțin la final, emana o aromă plăcută. Seamănă cu busuioc. La ce mâncăruri sa o folosesc? Cum se numește? IMG_20200129_185838.jpg 326.68K 200 downloads |
#6
Posted 29 January 2020 - 19:19
I-am zis să imi cumpere ceva mirodenii. Mi le-a adus anul trecut. Azi le-am găsit in dulap. Nu știe ce a luat atunci. Ceva boia portocalie, praf fin. Ceva roscat-visinu foarte iute.
Alea le-am pus azi la piept de pui la grătar. Dar frunzulițele astea nu-s la ce sa le pun. Daca aș ști ce sunt, caut o rețetă pe net. Dar așa.,. Frunzulițele au 2-3-4-5 mm. Ce-o fi? Edited by dorin_2k, 29 January 2020 - 19:20. |
#7
Posted 29 January 2020 - 19:20
Il poti folosi la supa de rosii, pizza, piine, sosuri, omleta.
|
#8
Posted 29 January 2020 - 19:23
Functie de aroma incearca sa-ti folosesti imaginatia la ce ar merge. Nu e stiinta exacta
|
#11
Posted 29 January 2020 - 19:30
ii bilye Kekik (Oregano).
Edited by Bucifon, 29 January 2020 - 19:30. |
#12
Posted 29 January 2020 - 19:33
Miros asemănător cu busuiocul. Frunze mari sigur nu. Posibil alea mici cum are popa când dă cu agheasma. Dar e puțin iute-piscator la mestecat după 10 secunde.
Merg să caut vreo crenguță de busuioc sa o compar. La forma seamănă, dar la miros nu. Busuiocul ce l-am găsit nu pișcă deloc. Și busuiocul are o aroma mai puternică. Aste ce nu știu ces au o aroma mai .... suavă. Altceva totuși. |
#14
Posted 29 January 2020 - 19:46
#16
Posted 29 January 2020 - 20:18
Ok. Nu contează numele la corcitura.
La omleta merge? Că asta știu să fac. Dar eu nu am voie sa halesc. Și la altceva fara prăjeală in ulei? |
#17
Posted 29 January 2020 - 22:29
Daca e oreganoil poti pune la orice: carne, peste, rosii, toast cu putin ulei de masline peste care presari oregano, paste, dovlecei. E un condiment asemanator cu cimbrul dar cu aroma mai suava, mai putin pregnanta.
Dar aici scrie ca bilye kekik e cimbru de camp, thimus vulgaris pe numele stiintific. Deci daca e cimbru, poti sa-l pui pe fripturi, carnati, chiftele. https://www.arifoglu...lye-kekik-nedir Hai ca am nimerit si linkul in engleza https://www.arifoglu.com/themy-25g-en Attached Files |
#18
Posted 30 January 2020 - 00:21
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users