Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tulsa King (2022 - )

Tv box android fara "servicii...

Factura platita la Supercom si ne...

Nu mai primesc sms pentru locker ...
 Apeluri efectuate dar nu apar in ...

Apa de puț in Berceni-Ilfov

Recomandare alegere - R7 7800X3D/...

OCEANIA NATIONS CUP 2024
 Recomandare router portabil wifi

Plata internaționala

Problema cheie/inchidere centrali...

Casa pe structura de lemn (timber...
 In ce an ati facut scoala de sofe...

Problema masina de spalat

Achiziție lentile ochelari o...

Alegere rucsac 20 litri
 

Orange Home TV (prin rețeaua proprie). Topic general.

  • Please log in to reply
1415 replies to this topic

#19
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,264
  • Înscris: 22.02.2017
Pe site e trecut de doua ori Eurosport 1 HD. pe PDF e trecut pe 303 versiunea Internationala, iar pe 305 versiunea romaneasca. Respect Orange pt decizia luata...

#20
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,022
  • Înscris: 06.11.2018
Sunt mai multe lucruri ce nu se stiu, Canal 33 pe langa ca apare SD pe site apare pe pozitia 140 iar in PDF apare pe pozitia 133.

Disney Junior pe site este pe pozitia 201 iar in PDF este pe pozitia 204 iar Minimax pe site apare pe pozitia 204 in PDF apare pe pozitia 201

#21
alexis27

alexis27

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,318
  • Înscris: 17.04.2008
Am vrut eu sa ma abonez la ei (sunt deja abonat dar primesc serviciile prin infrastructura Telekom-ului). Nu s-a putut face mutarea pe infrastructura noua, cică "doar cand o sa ajung in ultimele două luni de contract". Idioți, era suficient sa faca o reinnoire de contract. In concluzie am facut downgrade de la pachetul Global la Explore si probabil o sa renunț la TV-ul de la ei de tot in favoarea altui provider.

Edited by alexis27, 06 February 2020 - 22:49.


#22
Count_Dracula

Count_Dracula

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 26.02.2006
Stie cineva ce marca e TV boxul de la Orange? Incerc sa il configurez cu un slingbox si nu reusesc sa configurez senzorul IR pentru schimbarea canalelor

#23
KBcraps

KBcraps

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 186
  • Înscris: 01.01.2009
Vestel, fabricate in Turcia.

#24
vio73

vio73

    Guru member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,869
  • Înscris: 13.07.2010

View Postalexis27, on 06 februarie 2020 - 22:49, said:

Am vrut eu sa ma abonez la ei (sunt deja abonat dar primesc serviciile prin infrastructura Telekom-ului). Nu s-a putut face mutarea pe infrastructura noua, cică "doar cand o sa ajung in ultimele două luni de contract". Idioți, era suficient sa faca o reinnoire de contract. In concluzie am facut downgrade de la pachetul Global la Explore si probabil o sa renunț la TV-ul de la ei de tot in favoarea altui provider.

Unde au și propria infrastructură? Mulțumesc!

#25
marius664

marius664

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,259
  • Înscris: 13.08.2017
https://www.orange.ro/love/local/

#26
vio73

vio73

    Guru member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,869
  • Înscris: 13.07.2010
Aia știam, mulțumesc! Eram curios unde zicea colegul că nu l-au trecut de pe infrastructura T pe cea proprie!

#27
Alex_23

Alex_23

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,371
  • Înscris: 01.09.2012
În Roman

#28
alexis27

alexis27

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,318
  • Înscris: 17.04.2008
In Roman, da.

Am sunat la call center până la urmă. Acolo altă distracție: scara mea nici nu figurează ca având fibră de la Orange. Din tot blocul, trei scări apar la ei, cu numărul apartamentelor greșit, patru scări nu. Au zis că verifică și mă sună luni, după un simpatic "dar sigur avem ODB acolo? Ce număr e scris pe el?"...

#29
marius664

marius664

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,259
  • Înscris: 13.08.2017
Ufff, habarnistii astia din call-centere se pare ca sunt la toate firmele...Fibra e ingropata sau pusa pe stalpi???

#30
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,264
  • Înscris: 22.02.2017

View Postmarius664, on 09 februarie 2020 - 23:18, said:

Ufff, habarnistii astia din call-centere se pare ca sunt la toate firmele...Fibra e ingropata sau pusa pe stalpi???

Nu nene. Habarnistii aia sunt de meserie call-center, platiti cu un salariu de cacat. NU sunt ingineri sau ceva pe aria tehnica. ;)

#31
amic

amic

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 361
  • Înscris: 30.10.2002
Motivul pentru care Orange nu ar vrea să te treacă pe infrastructura lor până la expirarea perioadei contractuale actuale ar putea fi și costul abonamentului. Tu acum pe infrastructura Telekom plătești mai mult pentru serviciile Orange, dacă te-ar trece pe fibra lor ai beneficia de promoția actuală cu 9 luni de abonament redus (24 lei/lună tv + internet) și am impresia că per total abonamentul este mai mic pentru cei care sunt direct pe fibra Orange. Așa că dacă oricum ești legat deja contractual de ei și nu poți denunța contractul, de ce să nu încaseze mai mulți bani de pe urma ta.

#32
alexis27

alexis27

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,318
  • Înscris: 17.04.2008
Fibra e pusa pe stâlpi și e trasă într-un mod absolut mizerabil la scările de bloc. La intrarea in scară fibra atârnă deasupra ușii si aproape ca o iei cu ușa când intri in scară. Puteau sa ii puna un canalet dar...de ce sa isi bata capul :)
Plătesc cam la fel si pe infrastructura Telekom, că am făcut downgrade la abonament dupa ce au scos Discovery-urile (de la Global la Explore). Rezilierea mă costă 140 de lei. Dacă pentru suma asta ei consideră că mai degrabă stau pe infrastructura veche până la finalul perioadei contractuale înseamnă că-s bătuți în cap.

Azi urmează să primesc răspuns de la call center (să vadă că au ODB la mine in scara si sa spuna daca ma pot transfera sau nu). Revin cu update.

#33
marius664

marius664

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,259
  • Înscris: 13.08.2017
Pacat, daca construiesti o retea de la zero fa-o cu cap...O sa vina ziua cand vreun primar  o sa se apuce sa taie cablurile aeriene-au mai fost cazuri:)...Plus ca reteaua trasata in halul asta este mai predispusa la avarii ,provaocate fie de natura fie de terti, ingropata era mai protejata.De vina este si primaria care a dat autorizatie, primarie care peste cativa ani o sa planga de esteticul cablurilor din oras...

#34
KBcraps

KBcraps

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 186
  • Înscris: 01.01.2009
Este aproape imposibil ca intr-un oras ca Roman sau Pascani sa se faca retea in subteran, nu exista canalizatii pentru cabluri.
Abia prin Bucuresti, Iasi, Bacau si alte orase mari au inceput sa apara. Trebuie creata de primarie infrastructura prin care sa se faca reteaua.
Nu cred ca ai vrea sa vina fiecare furnizor sa ne sparga strazile sau trotuarele, care sunt vai mama lor oricum.

#35
alexis27

alexis27

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,318
  • Înscris: 17.04.2008
La Roman Telekom are fibra in subteran, la fel si RDS. Pe stâlpi sunt doar UPC si Orange.

#36
marius664

marius664

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,259
  • Înscris: 13.08.2017

View PostKBcraps, on 10 februarie 2020 - 20:35, said:

Este aproape imposibil ca intr-un oras ca Roman sau Pascani sa se faca retea in subteran, nu exista canalizatii pentru cabluri.
Abia prin Bucuresti, Iasi, Bacau si alte orase mari au inceput sa apara. Trebuie creata de primarie infrastructura prin care sa se faca reteaua.
Nu cred ca ai vrea sa vina fiecare furnizor sa ne sparga strazile sau trotuarele, care sunt vai mama lor oricum.
Si solutia e pe stalpi??...Nu cred...Colegul a spus ca Digi are retea in subteran, cum au reusit...Telekom iese din discutie, ei au reteaua ingropata in urban 100%...Si acum o intrebare capcana:daca Orange vine cu fibra intr-un oras care avea fibra de la Telekom,nu inseamna ca Orange nu mai cumpara Telekom?!!!...Pentru ca daca vroiau sa investeasca in fibra, n-o faceau intr-un oras care avea deja fibra, se duceau acolo unde nu era fibra Telekom...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate