Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Unde e recomandat sa ma cazez in ...

Descarcator de supratensiune tip 2

ping digi?

Reparare "șanțuri&#...
 De ce i se zice Mariei "Stapa...

Colet valoare Londra București

BMW seria 3 rulat vs SsangYong Ko...

Share abonament Netflix
 Cum pot sa fac rost de un negativ...

Lant Bicicleta

Un designer artist: Raymond Loewy

ATS din contactor modular
 Parere apartament ~150k

Limitare la 100mb/s

Altercație

Cartonașe și stickere t...
 

Am ramas gravida si lui nu ii pasa, ce sa fac mai departe?

* - - - - 2 votes
  • This topic is locked This topic is locked
48 replies to this topic

#19
CarmenIuha

CarmenIuha

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 24.11.2019
Am zis clar ca nu vreau sa imi ziceți de copil. Ca acolo stiu ce voi face, ci doar de relatia mea. De ce nu puteti respecta asta?

#20
Laberta

Laberta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,491
  • Înscris: 04.09.2006
Initiatoarei ii pasa de ti gan, si voi ii dati sfaturi daca sa pastreze copilul sau nu. :D
Draguta mea, daca nu te bate, eu zic sa continui cu el, asta conteaza. Ca te va mai lasa gravida in viitor, tot ce e posibil. Ori te obisnuiesti cu avorturile, ori le faci o bucurie alor tai cu o echipa de fotbal.
Zicea cineva mai sus ca pari fata citita. Mie nu mi se pare, daca nu cunosti metode anticonceptionale la varsta ta.

#21
CarmenIuha

CarmenIuha

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 24.11.2019

View PostOriginalCopy, on 24 noiembrie 2019 - 07:26, said:

Scrii corect, și nu pari proastă.

El pare prost. A abandonat școala, și nici nu știe "ce e aia bebeluș".


Deci: termină relația cu el și avort. Gândește-te așa : de ce stai Ă®n relații, nu ca să Ă®ți găsești partenerul de viață, cu care să faci copii și cu care să te măriți?

Sau stai Ă®n relații pentru distracție?

Fii adultă. Avort, caută altă relație, și Ă®ntre timp ocupă-ți viața cu studiile.

Ce ai tu acolo nu e material de bărbat și nici de tată. Iubești un copil prost.

Un raspuns  in sfarsit normal. Pai sunt citită. Acesta e și motivul pentru care nu am avut iubit sau vreo tangență cu băieții pana la el. Cand ne-am cunsocut el a fost într-o situație tare trista. Tatăl lui plecase de acasa, ii luase si cativa dintre frați. Scandal. Erau săraci lipiți si inca sunt. El aproape ca s-a mutat la mine. La mine manca, la mine se spală. Nu e un rrom din ala tipic ce urla pe strada si asculta manele la maxim. Dar na, are multe din trăsăturile lor negative. A furat de cateva ori.
Dar nu pricep de ce imi tot zice ca il depășește.Nu ma acuza de nimic, doar repeta sa stau linistita ca voi rezolva eu situatia. Numai sa nu il includ si pe el ca oricum doar ma va încurca. Ca el nu stie de astea. Ce-i drept, el nu stia nici despre metodele de contracepție. Pana la mine nu a folosit asa ceva( Nu are boli. Asta stiu sigur ca ne-am facut analizele) dar nu stie mai nimic. O data m-a intrebat... Dar de ce nu pot sa imi dau drumul? Adica nu făcea legatura ca pot ramane gravida.

#22
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,026
  • Înscris: 18.12.2007
NU MAI DISCUTATI DESPRE COPIL!
Initiatoarea a zis clar ca nu asta doreste asa ca incetati cu sfaturi despre avort si/sau mers la biserica. Postati on topic, fara misto-uri, sau nu mai postati deloc.

#23
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,828
  • Înscris: 07.06.2014

View PostCarmenIuha, on 24 noiembrie 2019 - 09:06, said:

Dar na, are multe din trăsăturile lor negative. A furat de cateva ori.
Dar nu pricep de ce imi tot zice ca il depășește.Nu ma acuza de nimic, doar repeta sa stau linistita ca voi rezolva eu situatia. Numai sa nu il includ si pe el ca oricum doar ma va încurca. Ca el nu stie de astea. Ce-i drept, el nu stia nici despre metodele de contracepție. Pana la mine nu a folosit asa ceva( Nu are boli. Asta stiu sigur ca ne-am facut analizele) dar nu stie mai nimic.

prevad ca va lua pe urmele tatalui lui in acest ritm, iar tu vei trage ponoasele. in final tot singura vei ajunge sa fii, cu sau fara copil, ca tu stii ce faci mai departe.

cata vreme el de acum se da la o parte, e un indiciu clar ca nu are de cand sa formeze o familie cu tine. stati impreuna pt sex si distractie ... a lui, ca a ta mai paleste dupa ce ai de avut grija de un copil. mai ales singura.

de un post bine platit pt a va intretine mai departe, nu cred ca se pune vorba. omul are deprinderile de familie, tu vei ajunge sa muncesti cat pt 2-3. daca nu il duce capul, ce loc de munca crezi ca-si va gasi? si la sapat santuri trebuie sa priceapa ca daca da cu tarnacopul in teava de gaz face bum. daca nu il duce, pai nu-l duce.

sfatul meu, pt ca nu ai nimic altceva care sa te lege de el, iar el sigur nu vrea sa se lege de tine, ai si avantajul varstei, mai bine "pleci" si-ti vezi de treaba ta, de viata ta. nu e o relatie de viitor.

daca ramai in aceasta relatie, va deveni tot mai nociva pt tine si vei ajunge sa regreti ca nu ai facut ceva la timpul potrivit. daca il tii doar pt sex ..... da-o incolo, ca poti gasi si pt asta unul care sa si merite.

#24
tavitu

tavitu

    Minune: HE a început să emită facturile!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,598
  • Înscris: 16.02.2009

View PostCarmenIuha, on 24 noiembrie 2019 - 08:52, said:

Am zis clar ca nu vreau sa imi ziceți de copil. Ca acolo stiu ce voi face, ci doar de relatia mea.
În legătură cu relația, e simplu, nu ai o relație, ci doar o aventură. Relațiile se construiesc pe munca împreună la bine, dar mai ales la rău. Având în vedere că tipul a decis că pe el nu îl prea interesează și că a luat-o la fugă după cum ai zis tu, nu ai o relație, ai o aventură. Dacă tu cauți o aventură atunci bine, dacă cauți o relație atunci trebuie să găsești pe altcineva.

#25
marin1973

marin1973

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,587
  • Înscris: 19.11.2019

View PostCarmenIuha, on 24 noiembrie 2019 - 08:52, said:

Am zis clar ca nu vreau sa imi ziceți de copil. Ca acolo stiu ce voi face, ci doar de relatia mea. De ce nu puteti respecta asta?

Strict la subiect fără legătură cu copilul - social băiatul ăla este exact ca tatăl lui, fără școală nu va avea cum să câștige bani și se va apuca de furat iar în viitor va ajunge și el pe unde e tatăl lui acum, adică la închisoare.

Dacă vrei să vezi cum va arăta viitorul tău alături de el privește-o pe mama lui care îi duce pachete lunare lui bărbatul ei la închisoare și ăla în loc să fie un sprijin pentru familia lui și un model pentru fiul lui, adică cel pe care îl iubești tu, este o povară pentru nevastă-sa care se chinuie singură să crească copiii pe care îi are.

Este cel mai bun motiv ca să termini acum relația cu el, să termini măcar 12 clase și să iei și bacalaureatul, de el trebuie să uiți cât mai repede.

#26
varu_alin

varu_alin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 797
  • Înscris: 01.02.2009
Eu cunosc un caz asemanator. Tipa era in clasa a 11 a si a ramas insarcinata,a nascut ,a terminat a 12a, a dat bacul,copilul e la parinti iar ea in State la facultate. Munceste si trimite ceva dolari acasa pentru copil.
Bunicii sunt foarte fericiti ca au cu ce sa-si ocupe timpul.
Acum, totul depinde de parintii tai.
Cumnata mea a facut in tinerete un avort iar acum nu mai poate avea copii.
Esti pregatita sa fii mama? Va trebui sa muncesti sa ai bani cu ce sa-l cresti.

#27
marin1973

marin1973

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,587
  • Înscris: 19.11.2019

View PostCarmenIuha, on 24 noiembrie 2019 - 09:06, said:

A furat de cateva ori.

Uite ce va mai face în viitor, deci vei avea soarta mamei lui dacă rămâi cu el.

Sunt sigur că prietenul tău nu știe nici drept să scrie pe o coală A4, fă un test cu el și pune-l să scrie ceva pe o coală de hârtie și tu dictează-i iar ca titlu să începi cu - Domnule Comandant.

Măcar dacă vrei să rămâi cu el învață-l să scrie drept și după dictare pe o coală A4 ca să nu se chinuie unii cu el când îi vor lua declarații în viitor.

#28
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,854
  • Înscris: 01.11.2005
Din pacate nu cred ca poti sa separi cele doua situatii (ce fac cu iubitul, ce fac cu copilul). Astea doua se leaga oricat ai vrea sa le separi in acest topic.
Ne intrebi ce sa faci in relatie cand defapt relatia depinde de copil.
Spune-ne ce ai de gand sa faci cu copilul ca sa iti spunem ce vei face in relatie. Sunt doar 2 sanse:
1. Faci avort - ramaii cu iubi si el o sa faca in continuare ce stie. Doar ca te vei trezi peste 10 ani si o sa iti para rau. La orice problema a ta, el te va lasa sa o rezolvi singur.
2. Pastrezi copilul si te vei chinui cu el - depinde si cum vad parintii tai situatia asta - iar iubi va disparea din schema. Doar ca avand un copil la 18 ani, o sa fie cam greu sa mai ai si alt iubi langa tine cand va auzi de copil si de etnia lui. Sa nu uitam ca sunt cazuri cand tatal isi aduce aminte dupa 10-15 ani ca are si el un copil si incepe sa faca scandal monstru ca vrea si el drepturile parintesti. Si cum el este de etnie mai cremoasa, nu cred ca ai vrea sa mai ai batai de cap peste ani de zile.

Eu zic ca cel mai intelept este sa alegi solutia 1. Barbati pentru un sex o sa gasesti pe orice drum. Important e ca te protejezi tu.

Edited by tehnics, 24 November 2019 - 10:40.


#29
vladutgm

vladutgm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,168
  • Înscris: 19.01.2008
Eu nu prea cred in povestea asta deoarece initiatoarea nu ne-a spus ce a discutat cu familia, cu prietenele, cu cunoscutii. Prima postare a fost exact despre o relatie asemanatoare cu o telenovela.
Ma intreb ca fata de liceu are criteriu de alegere a iubitului faptul ca nu o bate? Povestea pare "cusuta cu ata alba".

#30
CarmenIuha

CarmenIuha

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 24.11.2019
Pentru ca nu e treaba voastră. de ce te intereseaza ce am discutat cu familia? Cu familia am discutat legat de sarcina. Ei nu l-au acceptat pe baiat nicidoata. Nu are rost sa discut cu ei despre el.
Nu e un criteriu ca nu ma bate. Ma asteptam ca toti sa sara cu ideea ca tiganii isi bat femeile si am vrut din start sa elimin asta.

View Posttehnics, on 24 noiembrie 2019 - 10:37, said:



De ce mergeți pe ideea ca eu caut doar sex? Stiu ca majoritatea fetelor sunt usuratice in ziua de azi, dar eu in niciun caz nu am vrut doar sex. Era primul meu iubit, primul meu sarut si aveam deja 17 ani. Nu am iesit in club decat de vreo 2 ori in viata.
Băieții si relatiile nu reprezentau pentru mine un interes prea mare, de baiatul asta m-am îndrăgostit pur si simplu. Sexul a venit după aproape 4 luni de relatie. Adica nu mai sariti la concluzii ca vreau doar sex. In primul rand sunt o fire destul de timidă  și liniștită.  Si chiar daca rup relatia cu el, nu cred ca imediat voi sări în alta. Nu sunt genul care sa nu poata sta fara gagic.

Edited by Dany_Darke, 24 November 2019 - 11:50.


#31
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,828
  • Înscris: 07.06.2014
observ ca va intreceti care mai de care in jigniri si exprimari specifice cu ce ar gandi unul si altul.

daca aveti o idee si/sau un sfat pt colega, o faceti, daca nu, va abtineti.

#32
marin1973

marin1973

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,587
  • Înscris: 19.11.2019

View PostCarmenIuha, on 24 noiembrie 2019 - 10:52, said:

Era primul meu iubit, primul meu sarut si aveam deja 17 ani.

Băieții si relatiile nu reprezentau pentru mine un interes prea mare, de baiatul asta m-am îndrăgostit pur si simplu.

Se pare că îl iubești foarte mult, doar dacă discuți și cu el foarte serios chiar dacă sunteți mici de vârstă vei ști dacă vrea și el să fie lângă tine mai departe așa cum este.

Nu poți să tragi numai tu să meargă o relație, trebuie să înțelegi că trebuie să fiți doi și se pare că numai tu vrei să meargă mai departe relația voastră.

#33
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,165
  • Înscris: 19.09.2005

View PostCarmenIuha, on 24 noiembrie 2019 - 08:52, said:

Am zis clar ca nu vreau sa imi ziceți de copil. Ca acolo stiu ce voi face, ci doar de relatia mea. De ce nu puteti respecta asta?
discutia incepe de la cat de avansata e sarcina.
pana la un punct e intrerupere, peste avort si pe urma crima.

"barbatul" tau e un copil, cu naravuri proste. pana acum s-a comportat frumos dar nici belele nu ati avut.
greutatile din viata tocmai incep sa vina. poate se implica si se pune sa traga la jugul matrimonial, poate nu? asta nici tu nu stii.

p.s. am avut un coleg de etnie roma si ina nu am intalnit inginer mai bun ca el. si era un Domn ( din toate puctele de vedere). avea chiar si mustati rasucite.

Edited by arg, 24 November 2019 - 12:14.


#34
Angela456

Angela456

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,007
  • Înscris: 23.07.2018

View PostCarmenIuha, on 24 noiembrie 2019 - 00:42, said:

In clasa a unsprezecea mi-am cunsocut primul si unicul iubit. Un baiat rrom. El se lăsase de scoala prin clasa a noua. Familia lui este foarte saraca, tatăl stiu ca e la închisoare sau asa ceva. Familia mea nu era de acord, ca cica ma strica si si acum am probleme cu ei din cauza ca nu il accepta.

Baiatul nu a fost niciodată rau cu mine. Nu ma bătea, nu ma brusca. Nu era gelos si altele. Avea mereu prieteni dubiosi si fuma chestii, dar cu mine era bun. Acum avem amândoi 18 ani si eu am ramas gravida. E treaba mea ce fac cu sarcina, va rog nu sariti cu sfaturi si critici. Ce vreau sa va intreb e cum sa fac cu iubitul? El nu vrea sa se bage. A zis ca nu se pricepe la asa ceva, ca il depășește situatia. I-a zis mamei lui sa rezolve cumva treaba si aia m-a sunat si mi-a facut scandal monstru ca eu i-am păcălit baiatul si ca e numai vina mea.

El nu e supărat pe mine, nu vrea sa ne despartim,  dar nu stiu cum sa interpretez atitudinea lui. Efectiv mi-a zis ca el nu se pricepe la treburile astea, că-s de femei si sa ma relaxez ca o suna pe maica-sa si rezolva aia. El efectiv a luat-o la fugă.
Ce sa fac cu relatia asta? Într-un fel era normal ca s-a panicat, dar m-am simțit tradata
Draga mea, un barbat care nu si asuma responsabilitatea  faptelor sale indiferent de ce etnie este si indiferent de cat il iubesti tu acum(o sa ti treaca atunci cand ai sa descoperi ca dragostea e doar de suprafata si de distractie din partea lui si cand tu ai sa obosesti sa tot crezi ca se va schimba) nu merita pastrat si ca tu sa iti irosesti tineretea. Eu asa cred, insa tu faci cum vrei.

#35
redbotos

redbotos

    Productiv

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,141
  • Înscris: 01.03.2015
Doar tu poți să-l aduci pe calea cea bună.
Și după comentariile citite, eu cred că ești mult mai in vârstă.
Nu contează asta, contează că îl iubești.
Mult.
Acuma cat de reciprocă e iubirea, doar tu știi.
Printre sutele de sfaturi, răspunsuri sau jicniri, eu cred că tu știi exact ce trebuie sa faci.
Omul e genul cu afaceri și combinații, asta e lumea lui.
Daca asta vrea, asta oferă-i, legal.
O afacere in genul lui.
Iar de copil, când o să-l țină în brațe pentru prima oară...
Orice om cu inima de piatra se imoaie la momentul ăla.
Crede-mă.


#36
menaloty

menaloty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,839
  • Înscris: 15.11.2016
pe mine ma depaseste faptul ca tipul este rom. nu inteleg de ce trebuia initiatoarea sa spuna asta.
nu pot discuta sincer din cauza ca as putea fi acuzat de cine stie ce.

si o intrebare: ai ramas gravida ca ai vrut, sau din greseala? cu el sau cu altcineva?

Edited by menaloty, 24 November 2019 - 12:41.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate