Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Reparare "șanțuri&#...

De ce i se zice Mariei "Stapa...

Colet valoare Londra București

BMW seria 3 rulat vs SsangYong Ko...
 Share abonament Netflix

Cum pot sa fac rost de un negativ...

Lant Bicicleta

Un designer artist: Raymond Loewy
 ATS din contactor modular

Parere apartament ~150k

Limitare la 100mb/s

Altercație
 Cartonașe și stickere t...

Ciobanesc german - zgarda electro...

Ce este instalatia asta? (Valea B...

BD-R Verbatim 25gb salvare Fisier
 

Pot oare aceste contraziceri si discutii schimba credinta unui om?

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
202 replies to this topic

Poll: Poate scimba oare acele discuti gandirea cuiva (27 member(s) have cast votes)

Crezi ca e posibil ca un crestin sa devina ateu ?

  1. nu (1 votes [3.70%] - View)

    Percentage of vote: 3.70%

  2. da (26 votes [96.30%] - View)

    Percentage of vote: 96.30%

Ce anume ar putea determina ca un crestin sa devina ateu?

  1. Experientele de viata (17 votes [40.48%] - View)

    Percentage of vote: 40.48%

  2. Discutile de pe forum (6 votes [14.29%] - View)

    Percentage of vote: 14.29%

  3. Deschiderea minti spre ratiune (19 votes [45.24%] - View)

    Percentage of vote: 45.24%

Vote Guests cannot vote

#181
Mount_Yerrmom

Mount_Yerrmom

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,308
  • Înscris: 05.08.2015
Tu esti fiinta care locuieste la baza. Cum lupul locuieste la baza chihuahua.

La baza cui?

La baza abisului.

Esti abisal.

Edited by Mount_Yerrmom, 11 July 2017 - 00:41.


#182
Real_NEO

Real_NEO

    un sălbatic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,193
  • Înscris: 29.05.2017

View PostMount_Yerrmom, on 11 iulie 2017 - 00:41, said:

Tu esti fiinta care locuieste la baza. Cum lupul locuieste la baza chihuahua.
Asa-i ? Iar faptul ca nu-mi poti arata niciun Chihuahua salbatic nu reprezinta vreo problema pentru scenariul tau, nu-i asa ? Bravo, bravo, inteligent baiet te-o mai facut mamica ta. Oi fi eu abisal insa unii de pe aici bag de seama ca sunt de-a dreptul anali.

Imi permiti o remarca stimabile ? Ba, puti. A prostie.

Edited by Real_NEO, 11 July 2017 - 00:50.


#183
Sfantul Jakob

Sfantul Jakob

    membru anodin

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,400
  • Înscris: 26.01.2007

View PostReal_NEO, on 11 iulie 2017 - 00:33, said:

  Lupul este fiinta ce locuieste la baza existentei tututuror cainilor si implicit al rasei Chihuahua.
Ok, Umbra, daca tu asa zici, repetat, te cred.
Probabil ca au spus-o si Lolek & Bolek.
Ceea ce da greutate in fata Comunitatii Stiintifice.

Mai devreme parea foarte aproape chiar aparitia unor dovezi.
Insa mi-am revenit: trebuie sa cred si aceasta la fel cum trebuie luate toate afirmatiile Broscologiei.
Prin credinta.

Nicio problema, ramanem prieteni.

Edited by Sfantul Jakob, 11 July 2017 - 00:59.


#184
Travertin

Travertin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,066
  • Înscris: 04.10.2015

View PostReal_NEO, on 11 iulie 2017 - 00:15, said:


Na, na, na, nu plante modificate genetic, nu despre ele vorbeam. Nu, plante evoluate intentionat intr-o anumita directie prin simplul fapt ca omul a plantat selectiv semintele cu proprietati ce i-au placut si nu a mai plantat semintele cu proprietati ce nu i-au placut. Astfel s-a nascut in timp porumbul nostru, cel din prezent. Si ca atare porumbul nu exista singur, independent de om, intr-o stare naturala. Omului i-a placut sa manance ceva cu un gust anume, sa zicem dulce, a luat semintele acelui ceva si le-a plantat, iar campul a produs numai acel ceva. Sezonul urmator a procedat la fel, a selectat semintele plantei mai dulci, iar la recolta a avut parte de o planta si mai dulce. Sezonul urmator la fel, si de la sezon la sezon, planta a devenit din ce in ce mai dulce, deoarece omul planta numai semintele plantelor mai dulci, ce i-au placut mai mult. Deci, in esenta, omul a selectat planta in locul selectiei naturale si astfel i-a schimbat proprietatile, a evolut-o de la el. Asa s-a nascut spre exemplu porumbul.

Si pe om cine l.a "asezonat"?

#185
Real_NEO

Real_NEO

    un sălbatic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,193
  • Înscris: 29.05.2017

View PostSfantul Jakob, on 11 iulie 2017 - 00:56, said:

Insa mi-am revenit: trebuie sa cred si aceasta la fel cum trebuie luate toate afirmatiile Broscologiei.
Prin credinta.
Ba nu e prin credinta deloc. Uite, tot ce trebuie sa faci este doar atat: sa imi gasesti in natura Chihuahua salbatici, ciobanesti salbatici, porumb salbatic, si mi-ai inchis gura, definitiv. Insa de ce nu poti gasi porumb salbatic spre exemplu ? Intreb si io', nu dau cu paru'. Cum, porumbu' asta creste asa, numai in preajma omului ?

Si apoi de ce in biblie se vorbeste numai despre animale domestice si nu si despre plante domestice ? Consulta-i pe Ezekiel si Habakkuk si vezi ce au de spus despre porumb si altele asemenea.

View PostTravertin, on 11 iulie 2017 - 01:04, said:

Si pe om cine l.a "asezonat"?
Noi discutam aici despre posibilitatea omului de a manipula aspectul si proprietatile altor organisme biologice prin intermediul selectarii artificiale a repruducerii. Deci omul practic face acelasi lucru precum selectia naturala, insa in propriile sale interese.

Edited by Real_NEO, 11 July 2017 - 01:44.


#186
Real_NEO

Real_NEO

    un sălbatic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,193
  • Înscris: 29.05.2017

View PostMount_Yerrmom, on 11 iulie 2017 - 00:12, said:

Trebuie sa admit ca pe vremea mea, cand faceam Biologie evolutiomuista la scoala - ca asa era regimul, ateu, materialist-stiintific si evolutionist - nici cei mai prosti, aia care stateau in ultima banca, nu scoteau asemenea gherle.

1. Selectia practicata de oameni asupra plantelor si animalelor nu are nimic de-a face cu selectia naturala [orice ar fi insamnand asta - selectia implicand un act de vointa. Teoria evolutiei apud Darwin zice ca presiunea mediului e de vina. Teoria evoltionista moderna - bazata pe genetica si pe mai nimic din Teoria lui Darwin - zice ca au loc mutatii random, din care unele se transmit generatiilor urmatoare tot la modul random].

2. Oricate rase de caini au existat, exista sau vor exista in viitor, ei nu vor fi altceva decat caini. Nu vor deveni alta specie. Un labrador, un terrier si un ciobanesc apartin aceleiasi specii. In consecinta, afirmatia ta ca din lupi poti sa faci caini in 50 de generatii este idioata. Afirmatia. La modul atroce idioata. La concurenta cu afirmatia ca din bishoni ai putea sa faci lupi. Sau pantere. In 20.000.000 de generatii. Sau cate zici tu ca ai avea nevoie. Sau boabe de grau din paine.
Uite, hai sa-ti iei si tu portia, deschide gurita mare si spune aaaaaaaaaaaa:

1. Mutatiile genetice nu pot fi transmise random deoarece trebuie sa fie functionale (adica selectate de catre mediu/natura). Ca daca o mutatie genetica produce lipsa creierului nu se va transmite mai departe deoarece nu este POSIBIL. Observi acest termen numit POSIBIL ? Posibilul este selectia naturala, ceea ce mediul accepta sau respinge. Ca unele mutatii genetice nu produc mare branza si apoi sunt transmise mai departe, este altceva, dar nu sunt random in sensul la care faci tu referire. O mutatie genetica poate produce un beneficiu, un avantaj evolutionist, poate ca alergi mai iute, reusesti sa fugi mai repede de pradatori si astfel supravietuiesti. Si copiii tai vor supravietui in numar mai mare tot datorita aceleiasi mutatii genetice ce le permite sa scape mai bine de pradatori. Si iata cum s-a transmis mutatia genetica mai departe prin selectie naturala, deoarece a produs un beneficiu, prin interactiunea cu mediul mutatia respectiva =  mai multa viata si mai multi copii de-ai tai (ce-ti poarta proprietatile). Deci, nu este random deloc. Mutatia in sine poate fi produsa random, dar efectul pe care il genereaza, mediul il hotaraste, iar rezultatul nu este random deloc. Ca daca te-ai nascut fara sistem digestiv din pricina unei mutatii genetice random, faptul ca nu supravietuiesti nu este deloc un rezultat random. Nu e ca si cum din 10 indivizi fara sistem digestiv, 6 pier iar 4 traiesc bine merci. Deci rezultatul, raspunsul venit din partea mediului la orice mutatie genetica (produsa random), nu are cum fi random. De asta se si numeste selectie naturala, deoarece mediul are sarcina de a hotara daca o mutatie genetica este benefica sau malefica, iar hotararea venita din partea mediului nu este deloc random ci manifestarea legilor fizicii.

2. Ehe, ce vorbesti tu acolo tovarase ? Tu de cainele salbatic australian Dingo, nu ai auzit ? Cum a fost produs ? Prin simplul fapt ca oamenii acum multe generatii in urma au eliberat caini pe coclauri. Iar cainii s-au adaptat noului mediu si si-au schimbat aparenta. Insa mediul australian fiind fundamental diferit fata de cel european, cainii nu s-au putut intoarce la starea de lupi, ci in schimb mediul a produs o alta fiinta mai de graba asemanatoare cu sacalul decat cu lupul. Iar cainilor nu le-au trebuit decat doar cateva generatii pentru a dobandi trasaturi de sacal. Cata vreme cainii sunt relativ adaptati mediului macar cat pentru a putea supravietui, in timp evolueaza inapoi catre lup, insa cu conditia de a avea parte de acelasi mediu de care are parte si lupul. Daca tu eliberezi 1000 de Chihuahua in padure, normal ca-i vor manca lupii pe toti, pana la ultimul, pe cand daca eliberezi 1000 de Husky, vei observa ca foarte multi dintre ei se vor imperechea cu lupii iar in cateva generatii nu vor mai avea nimic din trasaturile ce-l definesc pe Husky, ci vor fi complet indistinctibili de lupi. Ori daca Husky apartinea unei specii diferite numita cainele, asa ceva nu s-ar putea intampla. Si simplul fapt ca lupii accepta sa se imperecheze cu anumite rase de caini, spune totul. Si vulpea apartine familiei K9, insa nu vei vedea lupi ce se imperecheaza cu vulpi, oare de ce ? Tocmai deoarece nu sunt parte din aceasi specie, si atunci cumde lupii accepta sa se imperecheze cu anumiti caini ? Nu poate fi vorba doar pentru ca si cainii fac parte din familia K9. Ce sa mai vorbim ca se nasc si pui. Iar in timp nu vei vedea lupi cu trasaturi de Husky, ci vei vedea cum incetul, Husky sunt reabsorbiti in genomul lupilor si dispar ca trasaturi. Ori daca Husky si lupii ar fi doua specii diferite (nu subspecii) atunci in primul rand nu s-ar produce pui, sau daca s-ar produce, atunci fiintele rezultate din imperecherea lor nu ar ajunge niciodata lupi, ci s-ar produce o alta specie, un mutant.

Edited by Real_NEO, 11 July 2017 - 03:01.


#187
Sfantul Jakob

Sfantul Jakob

    membru anodin

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,400
  • Înscris: 26.01.2007

View PostReal_NEO, on 11 iulie 2017 - 01:25, said:

Ba nu e prin credinta deloc.
Daca nu-i prin credinta, trebuie argumente care sa convinga pe oricine. Nu doar pe membri sectei.

Pana in prezent nu ai adus niciunul Posted Image . Nimic. Nada.
Ai zis ca lupu' face catel si astazi dar apoi te-ai razgandit si ai zis ca doar cateaua poate fata catei.
Si ca lupu a fatat un catel doar in Secolu' de Aur a lu' evolutionistii: acum patruj' de mii de katraliarde de ani.

Cand lupu facea catei, plopu' facea pere, broasca oameni  si rachita micsunele.
Ca-n Teoria Evolutiei.
Care este.
Stiinta Posted Image

View PostReal_NEO, on 11 iulie 2017 - 02:40, said:

1. Mutatiile genetice nu pot fi transmise random deoarece trebuie sa fie functionale (adica selectate de catre mediu/natura). Ca daca o mutatie genetica produce lipsa creierului nu se va transmite mai departe deoarece nu este POSIBIL. Observi acest termen numit POSIBIL ? Posibilul este selectia naturala, ceea ce mediul accepta sau respinge. Ca unele mutatii genetice nu produc mare branza si apoi sunt transmise mai departe, este altceva, dar nu sunt random in sensul la care faci tu referire. O mutatie genetica poate produce un beneficiu, un avantaj evolutionist, poate ca alergi mai iute, reusesti sa fugi mai repede de pradatori si astfel supravietuiesti. Si copiii tai vor supravietui in numar mai mare tot datorita aceleiasi mutatii genetice ce le permite sa scape mai bine de pradatori. Si iata cum s-a transmis mutatia genetica mai departe prin selectie naturala, deoarece a produs un beneficiu, prin interactiunea cu mediul mutatia respectiva =  mai multa viata si mai multi copii de-ai tai (ce-ti poarta proprietatile). Deci, nu este random deloc. Mutatia in sine poate fi produsa random, dar efectul pe care il genereaza, mediul il hotaraste, iar rezultatul nu este random deloc. Ca daca te-ai nascut fara sistem digestiv din pricina unei mutatii genetice random, faptul ca nu supravietuiesti nu este deloc un rezultat random. Nu e ca si cum din 10 indivizi fara sistem digestiv, 6 pier iar 4 traiesc bine merci. Deci rezultatul, raspunsul venit din partea mediului la orice mutatie genetica (produsa random), nu are cum fi random. De asta se si numeste selectie naturala, deoarece mediul are sarcina de a hotara daca o mutatie genetica este benefica sau malefica, iar hotararea venita din partea mediului nu este deloc random ci manifestarea legilor fizicii.

2. Ehe, ce vorbesti tu acolo tovarase ? Tu de cainele salbatic australian Dingo, nu ai auzit ? Cum a fost produs ? Prin simplul fapt ca oamenii acum multe generatii in urma au eliberat caini pe coclauri. Iar cainii s-au adaptat noului mediu si si-au schimbat aparenta. Insa mediul australian fiind fundamental diferit fata de cel european, cainii nu s-au putut intoarce la starea de lupi, ci in schimb mediul a produs o alta fiinta mai de graba asemanatoare cu sacalul decat cu lupul. Iar cainilor nu le-au trebuit decat doar cateva generatii pentru a dobandi trasaturi de sacal. Cata vreme cainii sunt relativ adaptati mediului macar cat pentru a putea supravietui, in timp evolueaza inapoi catre lup, insa cu conditia de a avea parte de acelasi mediu de care are parte si lupul. Daca tu eliberezi 1000 de Chihuahua in padure, normal ca-i vor manca lupii pe toti, pana la ultimul, pe cand daca eliberezi 1000 de Husky, vei observa ca foarte multi dintre ei se vor imperechea cu lupii iar in cateva generatii nu vor mai avea nimic din trasaturile ce-l definesc pe Husky, ci vor fi complet indistinctibili de lupi. Ori daca Husky apartinea unei specii diferite numita cainele, asa ceva nu s-ar putea intampla. Si simplul fapt ca lupii accepta sa se imperecheze cu anumite rase de caini, spune totul. Si vulpea apartine familiei K9, insa nu vei vedea lupi ce se imperecheaza cu vulpi, oare de ce ? Tocmai deoarece nu sunt parte din aceasi specie, si atunci cumde lupii accepta sa se imperecheze cu anumiti caini ? Nu poate fi vorba doar pentru ca si cainii fac parte din familia K9. Ce sa mai vorbim ca se nasc si pui. Iar in timp nu vei vedea lupi cu trasaturi de Husky, ci vei vedea cum incetul, Husky sunt reabsorbiti in genomul lupilor si dispar ca trasaturi. Ori daca Husky si lupii ar fi doua specii diferite (nu subspecii) atunci in primul rand nu s-ar produce pui, sau daca s-ar produce, atunci fiintele rezultate din imperecherea lor nu ar ajunge niciodata lupi, ci s-ar produce o alta specie, un mutant.


Ai dreptate ca intotdeauna, frate Umbra.
Insa ar trebui sa deschizi un topic potrivit: Lupul, Câinele şi Căţelul - Povesti, Fabule şi Basme pentru gugustiuci si furnicute.

Edited by Sfantul Jakob, 11 July 2017 - 11:37.


#188
Real_NEO

Real_NEO

    un sălbatic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,193
  • Înscris: 29.05.2017

View PostSfantul Jakob, on 11 iulie 2017 - 11:45, said:

Daca nu-i prin credinta, trebuie argumente care sa convinga pe oricine. Nu doar pe membri sectei.
Pana in prezent nu ai adus niciunul Posted Image . Nimic. Nada.
Ba, e simplu de tot, imi poti arata un papusoi salbatic ? Iar daca nu poti inseamna ca papusoiul este kryptonida teistilor. Posted Image

Edited by Real_NEO, 11 July 2017 - 14:39.


#189
Sfantul Jakob

Sfantul Jakob

    membru anodin

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,400
  • Înscris: 26.01.2007

View PostReal_NEO, on 11 iulie 2017 - 14:38, said:

Ba, e simplu de tot, imi poti arata un papusoi salbatic ?
Desigur, uite aici: http://adevarul.ro/a...84aab/627x0.jpg

View PostReal_NEO, on 11 iulie 2017 - 14:38, said:

Iar daca nu poti inseamna ca papusoiul este kryptonida teistilor.
Ce aiurenie insipida vrei sa dovedesti?
Intamplator am o poza cu un porumb salbatic. Daca n-as fi avut, ar fi fost vreo problema?

Edited by Sfantul Jakob, 11 July 2017 - 15:44.


#190
Real_NEO

Real_NEO

    un sălbatic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,193
  • Înscris: 29.05.2017

View PostSfantul Jakob, on 11 iulie 2017 - 15:43, said:

Desigur, uite aici: http://adevarul.ro/a...84aab/627x0.jpg

Ce aiurenie insipida vrei sa dovedesti?
Intamplator am o poza cu un porumb salbatic. Daca n-as fi avut, ar fi fost vreo problema?
Acela nu este un papusoi salbatic. Arata-mi un papusoi exact precum il vezi in lanuri pe camp, insa sa fie salbatic. Si cand zic salbatic nu ma refer la un porumb crescut accidental la un nene in curte. Ma refer la a merge prin padure si deodata sa dai de porumb.

View PostMount_Yerrmom, on 11 iulie 2017 - 17:55, said:

Nu exista mutatii genetice care te fac sa alergi mai repede de la o generatie la alta. Ar fi prea drastice si ar avea consecinte neplacute; ti-ar mai creste o manuta pe langa aia pe care o tii in pantaloni cand te joci cu prietenul tau imaginar, Darwin. E vorba de un cumul discret de mutatii insesizabile fenotipic si fiziologic care se produc in ADN-ul "inactiv", cumul de mutatii care, la un moment dat, permit unui exemplar al speciei X accesul la alta nisa ecologica. Asadar nu mediul selecteaza indivizii ci indivizii isi selecteaza mediul.
Se vede cat intelegi tu din teoria evolutiei din moment ce nu pricepi rolul pe care mediul il joaca. Spre exemplu bacteriile ce se adapteaza la antibiotice, cum reusesc ? Nimeni nu pretinde ca mutatiile genetice ar fi opera vreunei inteligente ce ia hotarari, insa mediul joaca un rol, acela de a departaja mutatiile benefice de cele malefice sau eventual de a le defini ca fiind neutre. Altfel cum ai putea determina daca o mutatie genetica are un efect pozitiv sau negativ ? Mediul este entitatea ce hotaraste rezultatul unei mutatii genetice random, altfel pur si simplu nu ai putea departaja binele de rau. O bacterie aflata sub atacul antibioticelor nu inseamna nimic altceva decat faptul ca mediul o distruge deoarece nu este adaptata corespunzator acelui mediu (ce contine antibioticul). Bacteria sufera mutatii genetice si pana la urma, o varianta a ei, devine imuna la acel antibiotic ce o ataca. Si astfel bacteria s-a adaptat mediului. Adica tu negi o chestie de baza, rolul pe care mediul il joaca. E ca si cum ai pretinde ca fiecare entitate biologica este pe lumea sa si nu are nicio treaba cu mediul, cumva mediul nu conditioneaza. Ori ceea ce tu sustii este complet halucinant. O prostie mai mare decat asta nu am auzit in viata mea, sa negi rolul pe care mediul il joaca. Insa tu fiind un teist nu ar trebui sa ma mire.

View PostMount_Yerrmom, on 11 iulie 2017 - 17:55, said:

Nu exista mutatii genetice care te fac sa alergi mai repede de la o generatie la alta.
Serios ? Iar atunci asta ce e ?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/grPUHJmTXGg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

View PostMount_Yerrmom, on 11 iulie 2017 - 17:55, said:

E vorba de un cumul discret de mutatii insesizabile fenotipic si fiziologic care se produc in ADN-ul "inactiv", cumul de mutatii care, la un moment dat, permit unui exemplar al speciei X accesul la alta nisa ecologica. Asadar nu mediul selecteaza indivizii ci indivizii isi selecteaza mediul.
Tu pur si simplu nu gandesti ce spui. Pai daca tu iti selectezi mediul, atunci ce te impiedica spre exemplu sa incepi sa traiesti sub apa ? Ia selecteza-ti mediul sa vezi daca iti functioneaza rationamentul. Cata vreme nu ai anumite proprietati, anumite medii iti sunt "inchise", nu sunt compatibile cu supravietuirea ta. Deci cu alte cuvinte, mediul te conditioneaza de dobandirea unor proprietati. Precum atunci cand te loghezi pe contul tau de email, trebuie sa pui o parola, o anume parola. La fel si mediul conditioneaza fiinta de existenta unor proprietati pentru a-i PERMITE supravietuirea in acel mediu. Ori daca s-ar putea selecta mediul dupa bunul plac, atunci de ce se moare ? Tocmai deoarece nu se poate selecta mediul dupa bunul plac. Mutatiile genetice random nu echivaleaza cu tine, cel ce iti selectezi mediul dupa voia inimii, nu e acelasi lucru. Ori tu vrei sa negi faptul ca mediul conditioneaza. Posted Image

Edited by Real_NEO, 11 July 2017 - 20:07.


#191
pacopaco1967

pacopaco1967

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,550
  • Înscris: 13.09.2010

View PostReal_NEO, on 11 iulie 2017 - 19:44, said:

Bacteria sufera mutatii genetice si pana la urma,
Cand spui "sufera mutatii genetice" trebuie sa vezi si agenti mutageni. Deci practic in interiorul unui sir de acizi apar informatii in plus, minus sau secvente diferite. Nu cred ca bacteriile sunt organisme inteligente ce vor sa pacaleasca sistemul imunitar ci ori au gene inactive si la un moment ele devin active,  ori apar gene noi. Posibil sa credem ca apar si schimbari ale scventelor informatiei. Dar fii atent, numai ca acele schimbari pot interveni doar acolo unde unde sunt permise modificarile in asa fel incat bacteria sa ramana din aceeasi "specie". Pentru ca o schimbare facuta aiurea distruge chiar bacteria. E ca si cum a fost creata incat sa obtii toate combinatiile pe acea "specie" dar fara disturgerea ei.
Orice subtanta care are efectul de modificari genetice nu altereaza "specia" .

#192
Mount_Yerrmom

Mount_Yerrmom

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,308
  • Înscris: 05.08.2015

View PostReal_NEO, on 11 iulie 2017 - 19:44, said:

Ori daca s-ar putea selecta mediul dupa bunul plac, atunci de ce se moare?

La intrebarea asta trebuie sa-ti raspunda unul care moare de prost ce e.

Si cum intrebarea era retorica, tu ii stii deja raspunsul.

#193
Real_NEO

Real_NEO

    un sălbatic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,193
  • Înscris: 29.05.2017

View PostMount_Yerrmom, on 11 iulie 2017 - 22:45, said:

La intrebarea asta trebuie sa-ti raspunda unul care moare de prost ce e.
De aia ai si raspuns tu, nu ? Posted Image
Tu zici ca nu raspunzi, da' de fapt raspunzi, stii cum zic ? Aia-i.

Sfatul meu este sa te sui pe un bloc cat mai inalt si apoi sa faci un bine omenirii prin a-ti selecta un nou mediu, cel aerian. Si asa esti tu familiarizat cu plopul.

Edited by Real_NEO, 11 July 2017 - 23:26.


#194
Sfantul Jakob

Sfantul Jakob

    membru anodin

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,400
  • Înscris: 26.01.2007

View PostReal_NEO, on 11 iulie 2017 - 19:44, said:

Acela nu este un papusoi salbatic. Arata-mi un papusoi exact precum il vezi in lanuri pe camp, insa sa fie salbatic. Si cand zic salbatic nu ma refer la un porumb crescut accidental la un nene in curte. Ma refer la a merge prin padure si deodata sa dai de porumb.
Eu nu sunt agricultor si nici nu ma pricep la porumb.
Tu ai tras discutia in porumb, Tu trebuie sa arati porumbu'.
Si sa dovedesti odata ceea ce vrei sa dovedesti... :habarnam:

#195
Real_NEO

Real_NEO

    un sălbatic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,193
  • Înscris: 29.05.2017
bad post

Edited by Real_NEO, 15 July 2017 - 19:08.


#196
Travertin

Travertin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,066
  • Înscris: 04.10.2015

View PostReal_NEO, on 15 iulie 2017 - 19:06, said:







Iar eu la aceas ultim citat eu i-am raspuns cu aceasta postare:


Consider ca nu am exagerat cu nimic avand in vedere avalansa de atacuri la persoana si calomnii ce acest user mi le-a adresat si cum moderatorul nu a facut absolut nimic (nici pana in ziua de azi).
Pe vremea cand eram admin prin alte parti ai fi luat ban forever cu orice cont ti.ai fi facut.

Eu zic ca adminii de aici sunt baieti finuti.

#197
Real_NEO

Real_NEO

    un sălbatic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,193
  • Înscris: 29.05.2017

View PostTravertin, on 15 iulie 2017 - 19:09, said:

Pe vremea cand eram admin prin alte parti ai fi luat ban forever cu orice cont ti.ai fi facut.

Eu zic ca adminii de aici sunt baieti finuti.
Mai putin atunci cand Mr_Woppit te trage de urechi, nu ? Posted Image
Insa ai vazut ca nu te-a banat, nu te-a amenintat ca-ti da ban pe IP, s.a.m.d., asta numai teistii fac.

Edited by Real_NEO, 15 July 2017 - 20:56.


#198
Travertin

Travertin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,066
  • Înscris: 04.10.2015

View PostReal_NEO, on 15 iulie 2017 - 20:55, said:


Mai putin atunci cand Mr_Woppit te trage de urechi, nu ? Posted Image
Insa ai vazut ca nu te-a banat, nu te-a amenintat ca-ti da ban pe IP, s.a.m.d., asta numai teistii fac.

Aici chiar ai fost simpatic.
Tocmai ziceam ca sunt baieti finuti.

Ps: ban pe ip e useless.

Edited by Travertin, 15 July 2017 - 20:57.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate