Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Vin Busuioaca de Bohotin
Last Updated: Jan 12 2016 12:12, Started by
neamanole
, Dec 26 2015 14:09
·
0
#1
Posted 26 December 2015 - 14:09
Vand vin productie proprie recolta 2015, Busuioaca de Bohotin, deosebit, obtinut din struguri culesi tarziu, la supracoacere, vin de desert.Vinul e obtinut fara utilizarea vreunei substante chimice, limpezirea s-a facut natural prin decantare si pritocire. Pretul e 10 lei /litru
|
#3
Posted 26 December 2015 - 16:43
Salut, cum il opresti din fierbere, cabsa iasă dulce?
|
#4
Posted 26 December 2015 - 18:42
Pot trimite prin curier. Sau cei ce pot veni la mine locuiesc in Ploiesti. Nu fac nimic ptr a opri fermentatia, am incercat in vreo doi ani si nu am reusit, este dificil de controlat fermentatia in conditii casnice, Asa ca, las strugurii sa se supracoaca, anul asta erau semistafiditi când i-am cules, a fost si un an secetos, ii desciorchinez si zdrobesc, ii las la macerat cu bostina fix doua zile, la racoare ptr ca sa nu inceapa procesul de fermentare, dupa care trag la teasc si pun la fermentat in butoaie , in pivnita unde e racoare, astfel fermentatia decurge lent. Dupa aceea fac primul pritoc. Rezulta un vin demisec -demidulce , foarte aromat, care in timp evolueaza catre sec. In unii ani ( cum e si acesta) vinul iese foarte dulce si tare, si asa ramane .
PS - am si Feteasca Neagra de vanzare, si ea a ramas anul asta mai dulce ca de obicei. Si nu e vorba de vin cu fermentatia neterminata, ptr ca vinul este perfect limpede , cristal, dupa doar primul pritoc. Nu am folosit absolut nimic ptr limpezire. |
#5
Posted 26 December 2015 - 20:32
Neamanonle, opriti-mi si mie 2 L pentru cand ne vom intalni. Multumesc!
1 cu 1 |
#6
Posted 26 December 2015 - 22:56
Cum faceți pitrocul? Pun întrebări pt ca încerc sa învăț cum se face... Ca nu îmi iese... Niciodată dulce... Când mustul e super dulce, drojdiile își fac bine treaba și mănâncă tot ieșind un vin sec și tare... Normal căci drojdiile convertesc zaharul în alcool...
|
#7
Posted 27 December 2015 - 07:41
#8
Posted 27 December 2015 - 07:57
Las vinul sa fermenteze in pivnita ,la rece dar cu o temperatura care totusi permite continuarea fermentatiei, altfel fermentatia se opreste prea devreme si vinul ramane dulce si tulbure.Dupa ce sta din fiert incepe sa se limpezeasca, când e perfect limpede il trag de pe depozitul de drojdie , adica ii fac pritocul.La busuioaca, fiind un vin aromat incerc cu cat mai putina aerare ptr a nu pierde aroma.Am spus ca de obicei asa se intimpla, vinul merge pana la sec, dar in unii ani, nu stiu de ce , ramane demisec sau dulce, fara ca eu sa fac nimic altceva decat de obicei.
|
#9
Posted 30 December 2015 - 17:51
Domnilor dar mai ales doamnelor- vinul lui neamanole face de doua ori banii ceruti
Un vin deosebit de aromat si de dulce Acum il degustam dar ma tem ca vom degusta din el pana terminam cei 5 l comandati. Il recomand cu incredere. |
#11
Posted 05 January 2016 - 17:09
pimi, on 30 decembrie 2015 - 17:51, said:
Domnilor dar mai ales doamnelor- vinul lui neamanole face de doua ori banii ceruti Un vin deosebit de aromat si de dulce Acum il degustam dar ma tem ca vom degusta din el pana terminam cei 5 l comandati. Il recomand cu incredere. scania_delfin, on 05 ianuarie 2016 - 15:56, said:
Un numar de telefon, se poate? |
#12
Posted 12 January 2016 - 12:12
Daca e atat de laudat si nu doare capul deloc dupa delectare... Vreau si eu 1+1, azi il cumpar.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users