Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Unde e recomandat sa ma cazez in ...

Descarcator de supratensiune tip 2

ping digi?

Reparare "șanțuri&#...
 De ce i se zice Mariei "Stapa...

Colet valoare Londra București

BMW seria 3 rulat vs SsangYong Ko...

Share abonament Netflix
 Cum pot sa fac rost de un negativ...

Lant Bicicleta

Un designer artist: Raymond Loewy

ATS din contactor modular
 Parere apartament ~150k

Limitare la 100mb/s

Altercație

Cartonașe și stickere t...
 

Orange Romania Communications (ex-Telekom) - TV Cablu Digital

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
1947 replies to this topic

#1423
marius664

marius664

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,259
  • Înscris: 13.08.2017
Travel XP mai este la vreun operator in grila?

#1424
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,236
  • Înscris: 22.02.2017
Nu. Ei l.au lansat.

FightBox are si evenimente live, multe din Romania si RP Moldova.

Edited by ronuquet, 27 December 2019 - 20:31.


#1425
dany23ro

dany23ro

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,177
  • Înscris: 16.08.2007
Si pe când se preconizează ca va fi subtitrare la postul travel XP HD dar și la fightbox?

Edited by dany23ro, 27 December 2019 - 20:31.


#1426
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,852
  • Înscris: 07.07.2009
TravelXP aș zice din ianuarie, Fightbox așa rămâne.

#1427
marius664

marius664

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,259
  • Înscris: 13.08.2017
Cam greu subtitrare la Fightbox, are multe live-uri...Mai degraba comentariu in limba romana, dar mai e muuult pana acolo...Oricum pentru fanii genului nu trebuie subtitrare, eu nu ma numar printre ei...

#1428
TheSignMetro64

TheSignMetro64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 898
  • Înscris: 07.09.2018
Canalele Discovery, inclusiv Eurosport, ies din grila Telekom. Intră National Geographic

Canalele grupului Discovery ies, de al 1 ianuarie 2020, din grilele operatorilor Telekom și NextGen, după ce părțile nu au ajuns la un acord privind retransmisia posturilor de televiziune.

Este vorba despre posturile Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC, Travel Channel, Animal Planet, Investigation Discovery, Discovery Science, Discovery Showcase, DTX, Food Network, plus variantele lor HD.

Anunțul a fost făcut atât de Discovery, cât și de Telekom, care a precizat într-un comunicat de presă că televiziunile grupului vor fi înlocuite de posturi precum National Geographic, Nat Geo Wild, National Geographic People (din februarie 2020), Look Sport 2, Look Sport 3, Travel XP, Euronews, FightBox sau Timeless Drama Channel.

Cum explică Telekom decizia de a scoate posturile Discovery din oferta de programe:

Telekom face aceste modificări în grila TV în urma feedback-ului clienților, a analizei periodice a tendințelor în vizionarea canalelor și a rezultatelor unui sondaj realizat în noiembrie 2019, pe un eșantion reprezentativ de 800 de respondenți din rândul clienților săi, pentru a testa preferințele în ceea ce privește conținutul TV urmărit. Studiul a arătat că 73% dintre clienții intervievați ar dori să urmărească filme și seriale celebre, 71% ar fi interesați să vizioneze conținut nou, iar 65% dintre respondenți ar prefera să urmărească documentare internaționale premiate.

Reprezentanții Discovery au anunțat:

„De-a lungul ultimelor luni, am depus numeroase eforturi pentru a ajunge la un numitor comun cu Telekom România, însă, în ciuda investițiilor noastre în conținut și drepturi sportive, operatorul a refuzat o nouă înțelegere. (...) Rămânem deschiși negocierilor de bună credință cu Telekom, pentru a vă readuce canalele și emisiunile preferate.

În plus, Discovery îi îndeamnă pe abonați să contacteze Telekom, dacă mai doresc canalele postului în grilă.

Operatorul Telekom are 1,35 milioane de abonați.


Anunțul Discovery:
De-a lungul ultimelor luni, am depus numeroase eforturi pentru a ajunge la un numitor comun cu Telekom România, însă,în ciuda investițiilor noastre în conținut și drepturi sportive, operatorul a refuzat o nouă înțelegere. Astfel, începând cu 1 ianuarie 2020, întreg portofoliul Discovery, format din canale precum Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel, nu va mai fi disponibil în grila de programe Telekom și Nextgen. Știm cât de important este conținutul nostru pentru telespectatori și ne dorim ca aceștia să aibă acces în continuare la cele mai apreciate competiții sportive de pe Eurosport, precum:

• Premier League (cu meciurile cluburilor Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Arsenal mai determinate ca niciodată să obțină titlul);

• FA Cup;

• Cele patru turnee de Grand Slam (și eroi locali precum Simona Halep care va lupta pentru cel de-al treilea titlu Grand Slam);

• Turul ATP (unde jucători precum Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Tsitsipas sau Zverev luptă pentru a atinge punctul culminant al sezonului - ATP Nitto Finals);

• Jocurile Olimpice de Vară (unde Echipa Națională de Fotbal a României - U21, tenis, haltere, judo etc. vor lupta pentru cea mai mare recompensă a carierei de sportiv - medalia olimpică).

De asemenea, telespectatorii nu vor mai putea viziona emisiunile noastre de divertisment inspirat din realitate, cum ar fi Test de supraviețuire în doi, Insula lui Bear Grylls, Goana după aur, Mașini pe alese pe Discovery Channel, Dermatologie de top (Dr. Pimple Popper), Regele Cofetarilor, Rochia perfectă pe TLC sau Mâncăruri bizare cu Andrew Zimmern și Mistere la muzeu pe Travel Channel, precum și toate emisiunile de pe celelalte canale din portofoliul nostru (Animal Planet, ID, Discovery Science, Discovery Showcase, DTX, Food Network).

Rămânem deschiși negocierilor de bună credință cu Telekom, pentru a le readuce fanilor canalele și emisiunile preferate și îi sfătuim pe aceștia să contacteze operatorul pentru a le solicita; între timp, canalele noastre rămân disponibile la toți ceilalți operatori.

Anunțul Telekom:
Telekom Romania le oferă românilor ceea ce își doresc: conținut TV nou și de calitate. Vedetele – documentare, competiții sportive și filme

Telekom Romania răspunde cerințelor românilor referitoare la ceea ce își doresc să urmărească la TV – documentarea noi, competiții sportive, filme și noi canale. Astfel, începând din 27 decembrie, 2019, Telekom Romania introduce noi canale TV pentru toată familia în pachetele TVM și TVL, disponibile prin intermediul tuturor tehnologiilor, pentru a le oferi românilor oportunitatea de a viziona documentare premiate noi, cele mai mari compeții sportive, filme și seriale precum și cele mai relevante știri din Europa.

Telekom face aceste modificări în grila TV în urma feedback-ului clienților, a analizei periodice a tendințelor în vizionarea canalelor și a rezultatelor unui sondaj realizat în noiembrie 2019, pe un eșantion reprezentativ de 800 de respondenți din rândul clienților săi, pentru a testa preferințele în ceea ce privește conținutul TV urmărit. Studiul a arătat că 73% dintre clienții intervievați ar dori să urmărească filme și seriale celebre, 71% ar fi interesați să vizioneze conținut nou, iar 65% dintre respondenți ar prefera să urmărească documentare internaționale premiate.

Noile grile TV, dezvoltate pe baza nevoilor și cerințelor românilor în ceea ce privește conținutul preferat, includ canalele de documentare: National Geographic (National Geographic SD și HD, National Geographic Wild SD și HD și National Geographic People) Docubox, Viasat HD (Viasat Explore HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD), canalul de lifestyle Travel XP, canalele de sport Fight Box, Look Sport 2 și Look Sport 3, canalul de știri Euronews și canalul de filme și seriale Timeless Drama Channel (TDC). Canalul National Geographic People va fi disponibil din februarie 2020.

Prin includerea canalului National Geographic în grilele sale TV, Telekom le oferă românilor cel mai vizionat canal de documentare, care difuzează materiale de calitate, premiate cu distincții internaționale Emmy, Oscar sau BAFTA. Printre aceste documentare se numără:

• Free Solo, un documentar care prezintă cele mai ambițioase aventuri ale cățărătorului în solo cu cele mai multe realizări, premiat cu Oscar pentru cel mai bun documentar, plus 7 premii Emmy & BAFTA;

• One Strange Rock – un show care a primit numeroase premii și nominalizări, despre fascinanta poveste a vieții pe Pământ, spusă de un grup de astronauți carismatici, prezentat de Will Smith;

• Mars – un documentar care prezintă demersul de a trimite oameni pe Marte, premiat cu 5 distincții;

• Genius – cu 4 premii și 25 de nominalizări, ilustrează portretul lui Albert Einstein în toată complexitatea, prezentând atât eșecurile sale timpurii cât și succesele sale academice și zbuciumul său interior în căutarea iubirii și a conexiunii umane.

Noile grile TV le vor oferi iubitorilor de sport oportunitatea de a urmări cele mai relevante competiții sportive pentru români, disponibile pe canalele Telekom Sport: UEFA Champions League, UEFA Europa League, LaLiga, Bundesliga, Serie A, Liga 1, Liga 2 și Cupa României, NBA, Rugby 6 Nations, Liga Campionilor EHF Feminin & Masculin, Campionatele Mondiale de Handbal Feminin & Masculin și Campionatele Europene de Handbal Feminin & Masculin, plus Cupele de Fotbal ale Germaniei și Franței. Iubitorii de sport vor putea, de asemenea, să aleagă din competiții de top precum League 1, LaLiga, Bundesliga, dar și Cincinnati Tennis Open, care vor fi difuzate pe Look Sport 2 și Look Sport 3, canale disponibile acum și la Telekom. Seria de canale de sport este completată de canalul FightBox.

Nu în cele din urmă, Timeless Drama Channel (TDC), noul canal de filme, le va oferi celor fascinați de cultura orientală acces la o varietate de filme și seriale internaționale apreciate la nivel mondial, premiate și nominalizate la Emmy, precum: 20 Minutes, Black Money Love, Karadayi, sau Kurt Seyit & Shura.
În urma schimbărilor din grila TV, aceste canale vor fi eliminate din pachetele TVM și TVL, în versiunile SD și HD: Animal Planet, Animal Planet HD, Discovery Channel, Discovery Science, Discovery Science HD, Discovery Showcase HD, Eurosport HD, Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 360 HD, Viasat HD, DTX HD, ID Xtra, ID Xtra HD, TLC, Travel Channel HD, Food Network și Food Network HD.

Telekom monitorizează și analizează permanent tendințele în cerințele și dorințele clienților săi și va continua să le ofere cele mai relevante produse și servicii.

Sursa: http://paginademedia.ro

#1429
mulder_372000

mulder_372000

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,261
  • Înscris: 02.05.2007
@TheSignMetro64
Multumim pt info, dar stirea e deja veche...

#1430
Cuneo

Cuneo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 178
  • Înscris: 22.05.2010
O fi știrea mai veche, dar cei de la Telekom sunt niște nemernici! Care clienți au cerut scoaterea Eurosport? Minciuni în cel mai jalnic mod comunist!

#1431
sscalin

sscalin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 26.05.2016
deci am  sa ma mut pe alt operator. Baga doar canale de tot rahatul mai nou. Acum studiez oferta celor de la upc si digi. In ultimii ani au scos o groaza de canale bune si au introdus doar prostii. Sa ramana ei cu ele

Edited by sscalin, 28 December 2019 - 23:10.


#1432
marius664

marius664

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,259
  • Înscris: 13.08.2017
Ce au introdus acum nu sunt prostii:Euronews, Travel XP, NG...Problema este ce iese, ce a intrat e super...

#1433
Deyutzu_AR

Deyutzu_AR

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,160
  • Înscris: 21.03.2012
va fi jale in ianurie cand incepe Australian Open :))
joaca Halep, si TK sufletul Eurosport :))

#1434
WoobyZ

WoobyZ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 10.03.2006
Mai bine cereau 10-15 lei in plus si pastrau toata grila,inclusiv canalele nou introduse,Eu,personal,nu pot sa stau fara turneele de tenis.Niste IDIOTI!!

View Postmarius664, on 28 decembrie 2019 - 23:33, said:

Ce au introdus acum nu sunt prostii:Euronews, Travel XP, NG...Problema este ce iese, ce a intrat e super...
Asa este,ce au introdus e super,ar fi avut cea mai tare grila de departe...

#1435
marius664

marius664

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,259
  • Înscris: 13.08.2017

View PostDeyutzu_AR, on 29 decembrie 2019 - 00:21, said:

va fi jale in ianurie cand incepe Australian Open Posted Image)
joaca Halep, si TK sufletul Eurosport Posted Image)
Depinde cat joaca :)...

#1436
dany23ro

dany23ro

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,177
  • Înscris: 16.08.2007
National Geographic wild hd are dubla subtitrate.poate din useri ce lucreaza la telekom sa trimita spre tehnic spre rezolvare

#1437
fox11

fox11

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 08.03.2011
Da asa este am crezut ca sun singurul de pe data de 3 ian cand au scos pozitiile din grila am observat acest lucru ,a facut asa si pe data de 27 cand au bagat NG in grila dar pentru scurt timp chiar atunci ma uitam pe NG wild a fost cateva secunde ecran necru si dupa aia subtitrarea a mers.

Dar oare cei de la tehnic nu verifica si ei zilnic parametrii si calitatea  la posturile tv facan un zaping peste canale,chiar trebuie sa semnalam noi de fiecare data.

Stiu ca dl-mulder a spus ca tehnicienii sunt zilnic la munca nu nu-mai cand se umbla la grila

#1438
dany23ro

dany23ro

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,177
  • Înscris: 16.08.2007
De aia am postat, poate cei de la telekom rezolva problema.
Nu cred ca zilnic zappeaza ca au si alte lucruri de făcut. ( sa manance semințe, sa-si bea cafeaua sau ca citeasca ziarul) 😎 😂 sau chiar sa doarma😴. Pe timp de vara isi mananca inghetata. 😌

Edited by dany23ro, 06 January 2020 - 14:25.


#1439
fox11

fox11

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 08.03.2011
Daca nu a observat nimeni din cei raspunzatori de laTK inseamna ca ei nu fac nici o verificare zilnica a canalelor poate nu au sonor sau subtitrare etc.. Am uitat inca nu s-au terminat sarbatorile Botezul Domnului,Sf Ion inca se mai petrece ,la ce naiba se lauda ca au bagat NG daca nu sunt in stare sa le ofere in conditii tehnice bune

Barvo esti in asentimentul meu si eu cred acelasi lucru

Edited by fox11, 06 January 2020 - 14:27.


#1440
dany23ro

dany23ro

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,177
  • Înscris: 16.08.2007
De aceea sunt abonati ca sa sesizeze ei ca nu functioneaza serviciul/serviciile.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate