Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce reprezinta in chimie abrevieri...

Google pay ma taxeaza in timp ce ...

Kia Picanto 2022 - Problema motor?

Durere umar AC Joint
 Care este cea mai sanatoasa paine?

Zgomot ritmic ce urmeaza rotirea ...

Merita Lumix FZ82 in 2024?

Nu pot activa Memory Integrity
 Supratensiuni accidentale

Cuțit/ briceag drumetie

Cum am acces la o parte dintr-un ...

Mother's Day
 Recomandare aparat de vidat alime...

Izolatie exterioara casa parter P...

Cuvinte si expresii neclare

Mod de lucru Purmo Tempco Digital...
 

Formula de calcul a rentabilitatii

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
Piscopescu

Piscopescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,507
  • Înscris: 24.03.2018
Am auzit mai demult de existenta unei formule de calcul a rentabilitatii spatiilor de alimentatie publica in care una dintre variabile este timpul efectiv de ocupare a locului la masa. Stie cineva formula(daca exista cu adevarat)? Multumesc anticipat.

#2
DaculScoril0

DaculScoril0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,673
  • Înscris: 03.12.2014

 Piscopescu, on 30 iulie 2018 - 19:56, said:

Am auzit mai demult de existenta unei formule de calcul a rentabilitatii spatiilor de alimentatie publica in care una dintre variabile este timpul efectiv de ocupare a locului la masa. Stie cineva formula(daca exista cu adevarat)? Multumesc anticipat.
formula ți-o faci singur în funcție de condițiile tale particulare.
Cât plătești chirie/curent/gaz/etc/salarii/etc+cât costă ingredientele din meniul tău împarți la cât costă un meniu/o ciorbă/un mic la tine-n prăvălie și vezi câte cefe de porc lag grătar trebuie să vinzi. Împarți asta la numărul de locuri din dugheană, te raportezi la orele de funcționare și asta e.

Ca sfat, nu încuraja vânzarea de băuturi dacă ai bucătărie completă. Riști să ți se umple cârciuma de atârnători care beau o bere în două ore. La mâncare ai profit mult mai mare decât la alcoolice.

Edited by DaculScoril0, 30 July 2018 - 21:51.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate