Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Formula de calcul a rentabilitatii
Last Updated: Jul 30 2018 21:47, Started by
Piscopescu
, Jul 30 2018 19:56
·
0
#1
Posted 30 July 2018 - 19:56
Am auzit mai demult de existenta unei formule de calcul a rentabilitatii spatiilor de alimentatie publica in care una dintre variabile este timpul efectiv de ocupare a locului la masa. Stie cineva formula(daca exista cu adevarat)? Multumesc anticipat.
|
#2
Posted 30 July 2018 - 21:47
Piscopescu, on 30 iulie 2018 - 19:56, said:
Am auzit mai demult de existenta unei formule de calcul a rentabilitatii spatiilor de alimentatie publica in care una dintre variabile este timpul efectiv de ocupare a locului la masa. Stie cineva formula(daca exista cu adevarat)? Multumesc anticipat. Cât plătești chirie/curent/gaz/etc/salarii/etc+cât costă ingredientele din meniul tău împarți la cât costă un meniu/o ciorbă/un mic la tine-n prăvălie și vezi câte cefe de porc lag grătar trebuie să vinzi. Împarți asta la numărul de locuri din dugheană, te raportezi la orele de funcționare și asta e. Ca sfat, nu încuraja vânzarea de băuturi dacă ai bucătărie completă. Riști să ți se umple cârciuma de atârnători care beau o bere în două ore. La mâncare ai profit mult mai mare decât la alcoolice. Edited by DaculScoril0, 30 July 2018 - 21:51. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users