Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Lapte cu gust piperat
Last Updated: Aug 25 2017 22:03, Started by
nccmn
, Aug 25 2017 19:48
·
0
#1
Posted 25 August 2017 - 19:48
Am cumpărat de la cineva lapte (o fermă agricolă) și avea gust cam piperat. Care să fie cauza?
|
#2
Posted 25 August 2017 - 19:50
Amenintarea lui monitoxus ca va bana conturile fara postari?
Intreaba producatorul daca le da vacilor piper. |
#4
Posted 25 August 2017 - 19:58
e posibil ca vaca sa fi mancat ceva iar gustul a trecut in lapte. laptele are gust diferit ca orice produs biologic, asa cum si legumele (aceeasi specie, soi, hibrid) au gusturi diferite. nu e ca la suruburi sau cuie (care si acolo ai o diferenta functie de provenienta minereului).
|
#6
Posted 25 August 2017 - 20:50
d. Bacteriile proteolitice de putrefacţie degradează stratul proteic, laptele devine neconsumabil, cu miros şi gust respingător.
Modificările provocate de microorganisme în lapte şi produse lactate apar ca urmarea degradării celor 3 componenţi principali: lactoza, proteinele şi grăsimea. Lactoza suferă fermentaţii caracterizate prin: - producere de acizi organici ( fermentaţia lactică ) - acizi organici, gaze, alcool ( bacteriile din grupul coli, unele bacterii lactice). - acizi organici şi gaze ( bacterii propionice, butirice ) - gaze şi alcooli ( drojdiile ) - substanţe vâscoase ( anumiţi germeni cu acţiune filantă ) Proteinele sunt degradate cu formare de peptone, polipeptide, aminoacizi, amoniac. Grăsimile - sub acţiunea lipazelor microbiene sunt hidrolizate cu apariţia unui gust iute, rânced. |
#7
Posted 25 August 2017 - 21:04
daca laptele e eco, fie vaca urmeaza sa fate, fie a fatat recent, fie nu a fost mulsa.Nu mori de la el, poate doar iti merge burta oleaca:P. Daca e din magazin si e piperat, e grav, tot la fel, nu mori, dar ai dat mai multi bani aiurea...
|
#8
Posted 25 August 2017 - 21:41
Ia să dați la vacă să mănânce morcovi să vedeți ce lapte portocaliu și dulce va produce! De asemenea dacă va mânca pepeni va da lapte dulce. Însă dacă o scăpați în bozii sau iarbă de baltă va da un lapte amar.
Cred că vaca a mâncat ceva buruieni care au modificat gustul laptelui mai ales că este secetă și nu prea mai este iarbă de calitate. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users