Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Premierul Slovaciei a fost impuscat

RIP imgflip meme generator

V-ati facut sau va veti face Colo...

Imagini generate de Inteligenta A...
 Typo3 - tabel cu HTML

Amorsa inainte de adeziv

Tableta pareri

Musuroi mare
 Tv nou

De ce nu miros hainele a balsam d...

Canon EOS R1

Declaratie venit si siguranta XTB
 Comanda laptop Amazon UK

Sfat achizitionare laptop gaming

Telefonul Oppo a74 mi-a blocat ca...

A inviat Mudava
 

Un fel de idee de comunitate...

- - - - -
  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
blacktiti89

blacktiti89

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,635
  • Înscris: 25.05.2009
N-am stiut cum sa denumesc aceste idei. Se refera la un fel de comunitate de oameni, poate fi un ansamblu sau cartier, poate fi un oras..O sa le postez aici:
I. Situarea/Structura locatiei:
-Toata comunitatea va fi inconjurata de un gard imens de beton. Strazile vor fi largi, marginite de copaci. Vor fi gradini si vegetatie multa. Locuintele sa fie doar vile, insa sa nu fie identice, ci diferite. Toate de lux, toate cu teren propriu, ingradit(curti private). Amenajarea interioara va fi facuta de cei care vor locui in ele. Sa nu existe blocuri sau altceva, doar vile.
-Intrarea sa fie facuta printr-o poarta imensa. La intrare, va fi un post de paza. Comunitatea sa aiba un fel de armata proprie. Adica, sa fie cu masini, sa aiba arme de foc adevarate si sa patruleze prin zona.(mai multe cand o sa scriu despre securitate)
-Sa existe un spital privat, dotat cu cele mai moderne echipamente.
-Un club de noapte, un restaurant si o cladire pentru socializare si petrecerea timpului liber, o zona de concerte in aer liber, etc.
-Fiecare vila sa aiba piscina si sala de fitness. In rest, cum vor proprietarii. Fiecare proprietar sa aiba in curte un helipad cu elicopter si o limuzina de lux in fata casei.
-Sa fie o gradina botanica si o gradina zoologica amandoua private.
-In fiecare colt al comunitatii sa existe locatii de cult religios: 1 biserica, 1 moschee, 1 sinagoga, 1 casa de rugaciune(pentru penticostali, martorii lui Iehova, etc.)
-O clinica de psihologie.
II. Angajatii proprietarilor:
-Fiecare familie care va locui sa aiba: o menajera, o bona(doar daca are copii), un valet, doi-trei bodyguarzi, un doctor personal, un psiholog, un avocat, un bucatar, un shopping assistant(adica cineva care sa ii faca toate cumparaturile sau sa-i dea sfaturi, etc.), un consilier financiar.
-In fiecare zi, fiecarei familii sa ii fie livrate cumparaturile zilnice(alimente, medicamente, haine, etc.)
IV. Site-urile comunitatii:
-Pe baza de parola si nume de utilizator, livrate cand iti cumperi o vila acolo, sa ai acces la un cont pe un site al comunitatii care va avea:
1)Site de cumparaturi, in care poti sa iti alegi tot felul de obiecte(electronice, haine, carti, etc.) si cineva din administratie sau cei care vor conduce comunitatea sa iti inregistreze comanda si sa iti livreze ce ai comandat. Tu esti responabil pentru ce ai cumparat si platesti in functie de ce ai comandat pe site.
2)O lista de cumparaturi zilnice, s-o completezi cand intri in comunitate si in fiecare zi o sa-ti fie livrat ce scrie acolo, si sa se poata modifica in functie de nevoi, sau daca-ti doresti altceva. In rest, ramane la fel...
3)Un fel de wishlist cu mai multe sectiuni. Sa se poata completa cu: filme pe care vrei sa le ai, jocuri pe care le vrei, carti, muzica etc. Tot cineva din conducerea comunitatii sa verifice zilnic wishlist-ul si sa comande ce scrie pe el. Dup-aia, campurile se reseteaza si poti sa-ti faci alt wishlist.
4)Un forum
V. Interactiuni intre membrii comunitatii:
-La Centrul de Socializare sa fie evenimente de tip petreceri la diverse ocazii(Craciun, Halloween, Revelion, etc.) la care sa participe doar membrii din comunitate.
-Sa se organizeze activitati de socializare
-Pentru cineva care doreste special asta, sa discute cu cei care conduc comunitatea. Sa fie un fel de specialist care sa ii prezinte ceilalti membrii din comunitate, sa faciliteze intalnirea si comunicarea dintre acestia, sa sugereze teme de discutii, etc.
-Pentru cei singuri, acelasi specialist sa ii prezinte o persoana specifica din comunitate cu care crede ca s-ar potrivi sau, daca nu e posibil, sa caute o astfel de persoana si in afara comunitatii. Sa le organizeze o intalnire romantica si sa le dea sfaturi de cuplu, ajutandu-i sa-si construiasca o relatie.
-Daca sunt probleme, sa discute cu psihologul personal, primit la inscrierea in comunitate.
-Incurajarea talentului: Daca un membru al comunitatii are un anumit talent(ii place sa scrie sau canta bine), comunitatea/cei care o conduc sa-l/o ajute in aceasta privinta. Sa fie instruit(a) ca sa si-l dezvolte si sa fie pus(a) in legatura cu oameni care pot ajuta mai departe: cantareti, actori, scriitori, etc.
(in postarile urmatoare, continui cu ideile..)

#2
Barboso

Barboso

    Satir bătrân, "United Gashka" member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,265
  • Înscris: 24.01.2008

View Postblacktiti89, on 01 noiembrie 2013 - 19:44, said:

(in postarile urmatoare, continui cu ideile..)
Neah, cred ca-i suficient.

Edited by Barboso, 01 November 2013 - 19:54.


#3
trident

trident

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,185
  • Înscris: 15.01.2006
gard imens si 2-3 bodyguarzi, cineva nu se simte in siguranta :)

#4
george90

george90

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,014
  • Înscris: 19.08.2006
cred ca deja exista. Se numesc comunitati de snobi, de mafioti sau de inalti demnitari

Edited by george90, 01 November 2013 - 20:06.


#5
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

View Postblacktiti89, on 01 noiembrie 2013 - 19:44, said:

(in postarile urmatoare, continui cu ideile..)
Continua cu "inchisoarea de lux". Posted Image

#6
blacktiti89

blacktiti89

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,635
  • Înscris: 25.05.2009
VI. Accesul membrilor in comunitate:
-Sa nu poata oricine sa devina membru al comunitatii
-Oricine doreste sa devina membru, sa trebuiasca sa trimita o cerere la conducerea/administratorii comunitatii.
-Apoi, sa plateasca o taxa, care nu se restituie, indiferent daca cererea este acceptata sau respinsa
-Fiecarui nou membru sa i se verifice cazierul si sa nu se accepte infractori sau cei cu un comportament indoielnic in trecut.
-Sa se incerce ca membrii sa fie oameni cinstiti, integri, responsabili, cu educatie buna, nu neaparat plini de bani.
-Sa aiba cat mai putine vicii.
-Daca cererea este acceptata, candidatul sa se prezinte pentru o evaluare psihologica. Daca omul trece cu bine si de asta, abia atunci poate deveni membru, daca isi cumpara o vila.
VII. Securitatea zonei/Accesul:
1)Securitatea sa fie asigurata de:
-Armata privata a comunitatii, un fel de agentie de securitate.
-Camere video peste tot, inclusiv cu infrarosu si detectoare termice.
-Un satelit privat care sa monitorizeze intreaga comunitate.
-Sistem de alarma daca se constata o bresa de securitate. Hotii sa fie neutralizati(imobilizati) de firma de securitate si predati politiei, fara sa apuce sa ajunga in curtile oamenilor. Asa, n-o sa poata fura nimic.
2)Accesul membrilor:
-Fiecare membru va avea o cartela de identificare, care va contine numele, statutul(proprietar, angajat, personal, etc.) si numarul vilei(unde locuieste sau lucreaza). Cartela va fi prezentata la centrul de securitate de la poarta comunitatii. Paza s-o verifice in baza de date, inclusiv codul unic pe care fiecare cartela o sa-l aiba. Sa urmeze apoi scanarea retinei si identificarea pe baza de amprenta, apoi identificarea vocala. Apoi, sa i se permita accesul in comunitate.
3)Invitatii membrilor:
-Poate fi vorba de: prieteni/rude care nu locuiesc in comunitate si deci nu sunt membrii, colegi de munca, iubiti/iubite, etc.
-Pentru acestia, sa fie construita in prealabil o baza de date. Cand cineva devine membru(se alatura) al comunitatii, el/ea trebuie sa declare numele celor care ar putea sa vina in vizita. Astfel, numele lor sa intre in baza de date. Daca un membru cunoaste pe cineva ulterior, la un timp dupa ce a devenit membru, in momentul acela, el/ea trebuie sa se duca la paza si sa le spuna despre asta. Numele noii cunostinte(prieten, coleg de munca, amant, etc.) va fi introdus in baza de date.
-Cand cineva vine in vizita, primul lucru este verificarea masinii si verificarea corporala. Daca se constata ceva ilegal(droguri, mercur, uraniu, etc.) accesul sa ii fie refuzat automat, sa fie retinut si autoritatile competente(politia) sa fie anuntate. Persoana respectiva va fi preluata de organele abilitate si cel/cea la care a venit nici nu va fi anuntat(a) despre asta.
-Daca totul e ok la verificare, persoana trebuie sa prezinte un act de identificare. Numele va fi verificat in baza de date. Daca totul corespunde, membrul la care a venit in vizita persoana respectiva, va fi anuntat. El trebuie atunci sa vina la paza si sa-si identifice personal vizitatorul. Pana cand membrul respectiv nu face aceasta identificare, nu se permite accesul.
-Singura exceptie este in cazul in care e vorba de o surpriza, dar atunci trebuie adus psihologul sa-l analizeze comportamental pe vizitator. Daca e doar o minciuna, accesul ii este automat interzis.
mai multe idei in postarile viitoare...:)

#7
jumborom

jumborom

    E bine așa cum e.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,618
  • Înscris: 25.11.2007
Stii cum se spune: asa sa traiesti tu si cu familia ta !

#8
Barboso

Barboso

    Satir bătrân, "United Gashka" member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,265
  • Înscris: 24.01.2008

View Postblacktiti89, on 01 noiembrie 2013 - 20:12, said:

Si-n rest, te simti bine ?  Temperatura ti-ai mai verificat-o si tu ?



View Postblacktiti89, on 01 noiembrie 2013 - 20:12, said:

1. Sa aiba cat mai putine vicii.


2. Sa urmeze apoi scanarea retinei si identificarea pe baza de amprenta, apoi identificarea vocala. Apoi, sa i se permita accesul in comunitate.
1.  Absolut plictisitor.  Nu m-as muta acolo nici platit.


2. Fara probe de urina si teste ADN ?  Ma dezamagesti...

Edited by Barboso, 01 November 2013 - 20:22.


#9
beku111

beku111

    Membru legendar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,452
  • Înscris: 06.12.2012
Ce ma ?

#10
misu183

misu183

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,954
  • Înscris: 21.12.2008
De scanarea retinei n-ai pomenit nimic... :(

#11
dorurad

dorurad

    Motanel foarte pufos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,836
  • Înscris: 31.10.2010

View Postbeku111, on 01 noiembrie 2013 - 20:28, said:

Ce ma ?

Ce galeata?
Ba esti nebun?

Edited by dorurad, 01 November 2013 - 21:05.


#12
Gonthar

Gonthar

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,581
  • Înscris: 15.10.2006
Exista cartiere din astea prin Mexic, Africa de Sud,etc - se numesc "gated community". Sunt inconjurate de ziduri, au paznici si patrule, nu intra decat cei ce locuiesc inauntru. De regula sunt in tari cu rata foarte mare de infractiuni.
[ http://i2.cdn.turner.com/cnn/dam/assets/120328124340-burton-gated-communities-story-top.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#13
HighClass

HighClass

    . Impresar .

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,298
  • Înscris: 31.05.2013
Nu ai spus pe ce planeta vrei tot proiectul asta .

#14
ZorbaGrecu

ZorbaGrecu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,450
  • Înscris: 17.12.2012
Ce-i acela Halloween?

#15
beku111

beku111

    Membru legendar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,452
  • Înscris: 06.12.2012

View PostZorbaGrecu, on 02 noiembrie 2013 - 09:27, said:

Ce-i acela Halloween?
MESSENGER CU SATANA ! Posted Image

#16
ZorbaGrecu

ZorbaGrecu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,450
  • Înscris: 17.12.2012
Dar niste capre care sa pasca gazonul din curtile comunitarilor, nu se aduc?

#17
Kokoshmare

Kokoshmare

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,110
  • Înscris: 20.12.2007

View Postblacktiti89, on 01 noiembrie 2013 - 19:44, said:

N-am stiut cum sa denumesc aceste idei. Se refera la un fel de comunitate de oameni, poate fi un ansamblu sau cartier, poate fi un oras..O sa le postez aici:
I. Situarea/Structura locatiei:
-Toata comunitatea va fi inconjurata de un gard imens de beton. Strazile vor fi largi, marginite de copaci. Vor fi gradini si vegetatie multa. Locuintele sa fie doar vile, insa sa nu fie identice, ci diferite. Toate de lux, toate cu teren propriu, ingradit(curti private). Amenajarea interioara va fi facuta de cei care vor locui in ele. Sa nu existe blocuri sau altceva, doar vile.
-Intrarea sa fie facuta printr-o poarta imensa. La intrare, va fi un post de paza. Comunitatea sa aiba un fel de armata proprie. Adica, sa fie cu masini, sa aiba arme de foc adevarate si sa patruleze prin zona.(mai multe cand o sa scriu despre securitate)
-Sa existe un spital privat, dotat cu cele mai moderne echipamente.
-Un club de noapte, un restaurant si o cladire pentru socializare si petrecerea timpului liber, o zona de concerte in aer liber, etc.
-Fiecare vila sa aiba piscina si sala de fitness. In rest, cum vor proprietarii. Fiecare proprietar sa aiba in curte un helipad cu elicopter si o limuzina de lux in fata casei.
-Sa fie o gradina botanica si o gradina zoologica amandoua private.
-In fiecare colt al comunitatii sa existe locatii de cult religios: 1 biserica, 1 moschee, 1 sinagoga, 1 casa de rugaciune(pentru penticostali, martorii lui Iehova, etc.)
-O clinica de psihologie.
II. Angajatii proprietarilor:
-Fiecare familie care va locui sa aiba: o menajera, o bona(doar daca are copii), un valet, doi-trei bodyguarzi, un doctor personal, un psiholog, un avocat, un bucatar, un shopping assistant(adica cineva care sa ii faca toate cumparaturile sau sa-i dea sfaturi, etc.), un consilier financiar.
-In fiecare zi, fiecarei familii sa ii fie livrate cumparaturile zilnice(alimente, medicamente, haine, etc.)
IV. Site-urile comunitatii:
-Pe baza de parola si nume de utilizator, livrate cand iti cumperi o vila acolo, sa ai acces la un cont pe un site al comunitatii care va avea:
1)Site de cumparaturi, in care poti sa iti alegi tot felul de obiecte(electronice, haine, carti, etc.) si cineva din administratie sau cei care vor conduce comunitatea sa iti inregistreze comanda si sa iti livreze ce ai comandat. Tu esti responabil pentru ce ai cumparat si platesti in functie de ce ai comandat pe site.
2)O lista de cumparaturi zilnice, s-o completezi cand intri in comunitate si in fiecare zi o sa-ti fie livrat ce scrie acolo, si sa se poata modifica in functie de nevoi, sau daca-ti doresti altceva. In rest, ramane la fel...
3)Un fel de wishlist cu mai multe sectiuni. Sa se poata completa cu: filme pe care vrei sa le ai, jocuri pe care le vrei, carti, muzica etc. Tot cineva din conducerea comunitatii sa verifice zilnic wishlist-ul si sa comande ce scrie pe el. Dup-aia, campurile se reseteaza si poti sa-ti faci alt wishlist.
4)Un forum
V. Interactiuni intre membrii comunitatii:
-La Centrul de Socializare sa fie evenimente de tip petreceri la diverse ocazii(Craciun, Halloween, Revelion, etc.) la care sa participe doar membrii din comunitate.
-Sa se organizeze activitati de socializare
-Pentru cineva care doreste special asta, sa discute cu cei care conduc comunitatea. Sa fie un fel de specialist care sa ii prezinte ceilalti membrii din comunitate, sa faciliteze intalnirea si comunicarea dintre acestia, sa sugereze teme de discutii, etc.
-Pentru cei singuri, acelasi specialist sa ii prezinte o persoana specifica din comunitate cu care crede ca s-ar potrivi sau, daca nu e posibil, sa caute o astfel de persoana si in afara comunitatii. Sa le organizeze o intalnire romantica si sa le dea sfaturi de cuplu, ajutandu-i sa-si construiasca o relatie.
-Daca sunt probleme, sa discute cu psihologul personal, primit la inscrierea in comunitate.
-Incurajarea talentului: Daca un membru al comunitatii are un anumit talent(ii place sa scrie sau canta bine), comunitatea/cei care o conduc sa-l/o ajute in aceasta privinta. Sa fie instruit(a) ca sa si-l dezvolte si sa fie pus(a) in legatura cu oameni care pot ajuta mai departe: cantareti, actori, scriitori, etc.
(in postarile urmatoare, continui cu ideile..)
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/6UqG-lmPo2M?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/R4f9mM4I900?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#18
Michidoo

Michidoo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,425
  • Înscris: 15.01.2008
@initiator, vreau si eu ce fumezi tu acolo...

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate