Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Trotineta electrica E-SLIDE -ES10...

Problema PC - posibil cu memoria ...

Ce plante recomandati in zonele u...

Recomandare trotineta pentru adul...
 Dezactivare swipe

vuiet/zgomot dupa montare rulment...

Autoritate de lucru judecat provi...

Urmatoarea mașina
 OS nu mai vede existenta cip audio

Display amoled ,,ingalbenit'&...

Cum transformi 16:9 aspect ratio ...

Problema windows
 Omul si tehnologia

Pareri despre motorul Mercedes OM...

Recomandare cursuri placaje (faia...

Lavaliere pentru telefon.

Thassos - nimic deosebit, preturi mai mari decat in RO

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
22 replies to this topic

veman

veman

Active Member

• Grup: Banned
Sunt curios : daca te nasteai in Grecia, te-ai fi dus in Thassos sau... Mamaia (ori alta statiune din Ro) ?! :)

Eu cred ca era mai bine sa fi grec si sa nu auzi limba ta natala in nicio statiune din Romania, nu?

neN3i

neN3i

Junior Member

• Grup: Members
@initiator

n-ai nicio treaba, iti versi of-ul creat aiurea in tramvai pt ca ai stat ca prostu sa faci conversia din euro in lei la fiecare euro dat.  eu am fost anu asta in thassos si mi-a placut foarte mult, ma voi duce si la anu. Am stat in Potos pt ca e cea mai animata localitate si nu-mi pare rau de niciun euro cheltuit acolo

Marius3k

Marius3k

Rechin de stepă, "United Gashka" member

• Grup: Senior Members

View Postvictor444, on 16 septembrie 2014 - 20:15, said:

Am vizitat Thassos.
- o inghetata aproximativ 7 euro (sa facem un calcul, 7EUR = 30RON, nu stiu cine plateste 30RON pe o inghetata in Romania)
- feribotul dus-intors (2 persoane + masina = 44 euro = 200RON)
- benzina dus-intors = 300 RON
- taxa de pod la Giurgiu, rovigneta la Bulgari, taxa de autostrada la greci
- orice produs in Grecia are pretul exprimat in euro. O sticla de apa plata 2 euro = 8 RON (nu stiu cine da in Romania 8 RON pe o sticla de apa), o gogosica 4 EURO = 16RON (cine dracu plateste 16lei pe o gogoasa in Romania?)
Daca ai stat sa calculezi toate alea, apoi ala NU a fost concediu. Orice, da' NU concediu.

m&m

m&m

Produs de reacție

• Grup: Senior Members
Pana imi aduc aminte cum le chema pe clonele care apareau ciclic sa ne spuna, fix cu aceleasi cuvinte, cat de mizerabila e orice destinatie turistica in afara granitelor si cat de prosti romanii care o viziteaza, se inchide.

L. E.

View Postvictor444, on 16 septembrie 2014 - 20:15, said:

Toti amaratii care cum-necum au reusit sa faca o vacanta in Grecia
Suntem multi si nu ne place cum ne numesti. Asa ca, daca vrei sa mai poposesti prin zona, atentie sporita la limbaj.

Barboso

Barboso

Satir bătrân, "United Gashka" member

• Grup: Moderators
Una dintre clone era Romanianpatriot, sau ceva de genul asta.

Edited by Barboso, 29 June 2015 - 20:44.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate