Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dozatoare de apa, cu alimentare d...

Intarziere aterizare avioane

Accident masina reparata pe CASCO

Probleme Ginseng Microcarpa
 Un sunet pronuntat la BMW e90 318i

Caut sugestii pentru achizitionar...

Acest LNB......

Salarii compensatorii?
 Recomandare service in Slatina pe...

De unde cumparati piese de schimb...

Iesirea din coproprietate

Mouse wireless ergonomic cu bater...
 Cum se calculeaza dobanda lunara ...

La mulți ani @driftking91!

Unde e recomandat sa ma cazez in ...

Descarcator de supratensiune tip 2
 

ZU TV.

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
314 replies to this topic

#55
catalincc

catalincc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,004
  • Înscris: 15.08.2007
daca nu pastreaza si ceva latura sportiva, gen lupte in ciocolata intre gagici goale nu am rezolvat nimic!

#56
alin632

alin632

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 7,712
  • Înscris: 05.09.2011

C.N.A. a aprobat proiectul ZU TV. GSPTV se transformă în televiziune generalistă.




Postul de sport GSPTV se transformă în ZU TV. Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat transformarea postului de sport într-unul generalist, preponderent muzical, sub denumirea de ZU TV.

Noul post de televiziune se va lansa la data de 3 aprilie în cadrul evenimentului muzical ZU Music Awards (ZUMA), care se va desfășura în București.

Antena Group a solcitat Consiliului modificarea licenței GSPTV în ZU TV, așa cum s-a întâmplat la finalul anului trecut cu tranformarea postului Antena 2 în Antena Stars, despre care Paginademedia.ro a scris AICI.

Mihai Morar a vorbit despre proiectul ZU TV ca despre o “dezvoltare a brandului ZU într-o zonă de 360, aveam radio, online, evenimente și acum ne dorim și TV”.

“ZU TV nu își dorește să fie o televiziune muzicală, va fi o televiziune care inveșteste serios în producții. Știu că aveți o imagine legată de televiziunile muzicale. În momentul de fața dacă te uiți pe posturile de muzica vezi un tonomat de videoclipuri întrerupte de pauzele de publicitate. Nu este o televiziune ieftină”.

ZU TV se adresează unui public format din persoane cu vârsta curinsă între 15 și 35 de ani, potrivit lui Mihai Morar, managerul de proiect al noului post al Antena Group.

Mihai Morar: “ZU TV face parte din strategia Antena Group”

“În principiu, ZU TV își dorește să fie o extensie a unui brand (Radio ZU), având în vedere faptul că divertismentul din România a avut o evoluție foarte bună. Target-ul este e 15 – 35. Acest proiect își dorește să ducă mai departe ceea ce a început Radio ZU, face parte din strategia Antena Group de a se dezvolta pe această zonă de entertainment”, a mai spus Morar, șeful proiectului ZU TV, în fața C.N.A.

Morar despre “renunțarea la GSPTV”:

“În contextul actual, o televiziune must-carry cum este GSPTV nu poate intra în concurență cu marii cabliști pentru a licita pentru marile competiții sportive din fotbal. În ultimii ani, GSPTV a încercat să aducă un conținut extra-fotbal generos însă în contextul actual când publicul este orientat puternic spre fotbal, o astfel de televiziune supraviețuiește foarte greu. Chiar și competițiile extra-fotbal sunt în continuare foarte costisitoare și nu se regăsesc în balanța venituri din publicitate și cheltuieli de achiziție”, a explicat Mihai Morar.

La ședința C.N.A. de astăzi, din partea Antena Group, pentru a prezenta proiectul ZU TV au fost prezenți: Mihai Morar (channel manager ZU TV), Toni Teșiu (director de programe Radio ZU), Claudiu Oprea (head of production Antena Group) și Mirela Bomboe (jurist Antena Group).

O mare parte din discuțiile purtate de reprezentanții ZU TV și membrii C.N.A. s-au centrat pe faptul că noua televiziune se va folosi de locul obținut de GSPTV în lista must-carry.

Mirela Bomboe, avocat Antena Group:

“Solicitarea noastră este perfect legală. Același lucru s-a întâmplat și cu Antena 2 care s-a transformat în Antena Stars. GSPTV era un post care se dusese mai mult în zona de show sportiv, mai mult în zona de divertisment. GSPTV nu a putut sa țină pasul cu competiția în această zona de transmisiuni de meciuri de fotbal. Noi nu venim să vă solicităm o licență nouă. Noi vă solicităm modificarea licenței, ceea ce este o solicitare perfect legală . Noi nu considerăm că trădăm așteptările publicului. Poate ca ne-am calificat în must-carry cu GSPTV, dar publicul poate decide dacă la anul vom mai fi aici.”

Viorel Vasile Buda, vicepreședinte C.N.A.: Vi se pare moral să ocupați cu un post nou locul unui post vechi în lista must-carry?

Mihai Morar, manager de proiect ZU TV:

“Antena Group a încercat să nu-și trădeze publicul, cu noile abordări pe care le-a avut GSPTV în ultima perioadă. În momentul în care competițiile de fotbal costă chiar milioane de euro, un post ca GSPTV nu are nicio șansă. Este o bătălie inegală”, a spus Morar, în fața membrilor C.N.A.

Mirela Bomboe, avocat Antena Group:

“Acel loc liber (din must-carry – n.r.) ar fi luat oricum de un alt post de televiziune, dacă închidem GSPTV și solicităm altă licență. Noi venim cu o alternativă viabilă. Nu cred că se sustine ideea că ne trădăm publicul. Un eventual loc liber poate fi ocupat de o televiziune care nu se bucură de aceeași audiență din partea publicului.”

Narcisa Iorga, membru C.N.A.:

“Cred că puteați să obțineți o licență nouă. Prin solicitarea de modificare a serviciului de programe, a grilei de programe și cu noua siglă, practic, veniți pentru o altă licență. Profitati de acea prezență în must-carry. Vreți să profitați de primul an, care este cel mai greu pentru o televiziune nouă, practic vă asigurați audiența. Eu cred că această solicitare este pe langă lege, așa cum s-a întâmplat și cu Antena Stars, pentru care am votat împotrivă. Programul care v-a permis intrarea în must-carry nu va mai fi difuzat.”

Mirela Bomboe, reprezentanta Antena Group:

“Legea permite ca acele elemente pot fi modificate (serviciul de programe, sigla postului și grila de programe). S-a mai intamplat acest lucru. Noi venim cu o solicitare pe durata de valabiltate a licentei. Nu cred ca este nicio problema.”

Solicitarea Antena Group de modificare a licenței GSPTV din tematic sportiv în generalist (ZU TV) a primit numărul minim necesar de voturi, șase. Narcisa Iorga și Valentin Jucan au fost singurii membri C.N.A. care s-au opus acestei transformări, lucru care s-a întâmplat și în cazul Antena 2 – Antena Stars.

La ședința C.N.A. de astăzi participă: Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Lorand Turoș, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Cristina Trepcea și Radu Călin Cristea.

CONTEXT. La data de 30 ianuarie, Antena Group a anunțat oficial transformarea postului GSP TV în ZU TV, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

“Lansarea ZU TV face parte din noua strategie de dezvoltare a conținutului Antena Group”, precizeaza compania, la momentul respectiv.
La jumătatea lunii ianuarie, ziarul GazetaSporturilor anunța, pe surse, închiderea postului de sport GSPTV, deținut de trustul Intac și transformarea lui în ZU TV.

Sursa

Edited by megafanro, 21 February 2014 - 00:33.
UPDATE


#57
blue_taty

blue_taty

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 981
  • Înscris: 31.08.2009

 alin632, on 20 februarie 2014 - 15:50, said:


“ZU TV nu își dorește să fie o televiziune muzicală, va fi o televiziune care inveșteste serios în producții. Știu că aveți o imagine legată de televiziunile muzicale. În momentul de fața dacă te uiți pe posturile de muzica vezi un tonomat de videoclipuri întrerupte de pauzele de publicitate. Nu este o televiziune ieftină”.

In ce pana corbului a investit SERIOS pana acum grupul Intact?! Va investi pe mama saraciei!

 alin632, on 20 februarie 2014 - 15:50, said:

“În contextul actual, o televiziune must-carry cum este GSPTV nu poate intra în concurență cu marii cabliști pentru a licita pentru marile competiții sportive din fotbal. În ultimii ani, GSPTV a încercat să aducă un conținut extra-fotbal generos, însă, în contextul actual când publicul este orientat puternic spre fotbal, o astfel de televiziune supraviețuiește foarte greu. Chiar și competițiile extra-fotbal sunt în continuare foarte costisitoare și nu se regăsesc în balanța venituri din publicitate și cheltuieli de achiziție”, a explicat Mihai Morar.

Daca astia cred ca GSPTV a picat din cauza ca lumea se uita la fotbal atunci se inseala amarnic. Daca pe aceleasi principii isi construiesc si ZUTV sunt pe moarte din start. Lumea nu se uita numai la fotbal, exemplul este Eurosport care face rating enorm si cu alte competitii. In plus, vrei audienta si bani din publicitate multi, atunci investeste ca sa ai de unde scoate bani. Dar cum am spus mai sus, nu vad sa investeasca in ZUTV bani. Va fi promovare masiva la radio plus concursuri pentru ghiorlani.

 alin632, on 20 februarie 2014 - 15:50, said:

“[...] GSPTV era un post care se dusese mai mult în zona de show sportiv, mai mult în zona de divertisment. GSPTV nu a putut sa țină pasul cu competiția în această zona de transmisiuni de meciuri de fotbal. Noi nu venim să vă solicităm o licență nouă. Noi vă solicităm modificarea licenței, ceea ce este o solicitare perfect legală . Noi nu considerăm că trădăm așteptările publicului. Poate ca ne-am calificat în must-carry cu GSPTV, dar publicul poate decide dacă la anul vom mai fi aici.”

Deci acum recunosc ca GSP era un fel de niciun fel. Cum sa tii pasul cu alte televiziuni cand tu nu ai nimic in grila? Cum sa speri la ceva daca te iei la harta cu ditamai operatorul de cablu (RCS in speta) si ei te arunca la coada grilei?

 alin632, on 20 februarie 2014 - 15:50, said:

Antena Group a încercat să nu-și trădeze publicul, cu noile abordări pe care le-a avut GSPTV în ultima perioadă. În momentul în care competițiile de fotbal costă chiar milioane de euro, un post ca GSPTV nu are nicio șansă. Este o bătălie inegală”, a spus Morar, în fața membrilor CNA.

Daca au tradat o data te numesti tradator, prin concluzie vei putea trada oricand!

#58
Venboteam

Venboteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,312
  • Înscris: 05.01.2012
Eu, unul, nu le-as fi aprobat aceasta modificare!
Practic e o televiziune noua, la fel cum zicea si Narcisa Iorga, care nu ar trebui sa profite de locul din must carry obtinut de GSP tv.

#59
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

C.N.A.: Televiziunea Zu TV, care va înlocui Gsp TV, va fi lansată la data de 3 aprilie a.c.


Consiliul Naţional al Audiovizualului (C.N.A.) a decis, în şedinţa de joi, să aprobe transformarea Gsp TV în televiziunea generalistă pentru tineri Zu TV, care va fi lansată oficial la data de 3 aprilie.
C.N..A: Televiziunea Zu TV, care va înlocui Gsp TV, va fi lansată la data de 3 aprilie.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (C.N.A.) a analizat, în şedinţa de joi, solicitarea societăţii Antena TV Group S.A. (controlată de familia Voiculescu) de modificare a denumirii serviciului de programe Gsp TV în Zu TV, de modificare a formatului de principiu al televiziunii din tematică-sportivă în generalistă, de modificare a siglei postului şi de modificare a grilei şi a structurii serviciului de programe.
La şedinţa C.N.A. de joi au fost prezenţi Mihai Morar, managerul proiectului Zu TV, Claudiu Oprea, Head of Production al Antena TV Group, Toni Teşiu, director de programe Radio Zu şi responsabil de conţinutul Zu TV, şi Mirela Bomboe, reprezentanta Antena TV Group la şedinţele Consiliului.
Potrivit dosarului depus la C.N.A., Zu TV va difuza producţie proprie (22%) şi producţii audiovizuale ale altor producători (78%). Grila televiziunii va include: programe de informare (3,50%), programe educative şi culturale (4,20%), filme (4,70%), programe de divertisment (77,80%), publicitate (9,80%).
"În principiu, Zu TV îşi doreşte să fie o extensie a unui brand care, în divertismentul ultimilor ani în România, a avut o creştere spectaculoasă, a avut o evoluţie foarte bună în targetul vizat şi de această televiziune, respectiv 15-35 de ani", a declarat Mihai Morar în faţa membrilor C.N.A.
Potrivit lui Mihai Morar, lansarea Zu TV face parte din strategia Antena TV Group de a se dezvolta în zona de divertisment.
El a mai spus că, în contextul actual al pieţei de televiziune, Gsp TV nu poate intra în concurenţă cu operatorii de cablu, care deţin propriile televiziuni sportive, pentru a licita pentru marile campionate de fotbal şi pentru alte competiţii sportive. "Tocmai de aceea, în ultimii ani, Gsp TV a încercat să aducă un conţinut extra fotbal generos, să schimbe orientarea, targetul vizând preponderent publicul masculin, însă, în contextul actual al pieţei, în care publicul este puternic orientat spre fotbal, o astfel de televiziune supravieţuieşte foarte greu", a spus Mihai Morar.
Morar a mai spus că Zu TV va fi o televiziune generalistă, pentru publicul 15-35 de ani. "Zu TV nu îşi doreşte să fie o televiziune muzicală, chiar dacă muzica va face parte din lifestyle-ul acestei staţii. (...) Vrem să aducem tot ce este relevant pentru acest public. Muzica face parte într-un procent foarte mare din viaţa şi pasiunile acestui target. Dincolo de muzică vorbim despre producţie proprie, de la talent show până la un show care îşi doreşte să îi ducă mai departe pe copiii care au fost remarcaţi la show-urile de talente din Antena Group, precum «Next Star»", a spus Mihai Morar.
Potrivit lui Mihai Morar, planul de lansare al Zu TV coincide cu organizarea unui eveniment, gala Zu Music Awards (ZUMA), care se va desfăşura pe 3 aprilie, la Romexpo.
"Vrem să facem un eveniment care să fie o marcă în fiecare an. Vrem să facem un eveniment similar cu American Music Awards sau cu Billboard Music Awards (...) Îmi doresc să fac un eveniment foarte spectaculos vizual. Nu vrem să facem lucrul ăsta neapărat pentru noi, ci pentru public în primul rând", a spus Claudiu Oprea, Head of Production la Antena Group.
El a precizat că Zu TV va fi o televiziune deschisă către tineri. "Ne dorim să deschidem staţia asta către tineri, un loc în care să comunice, să cânte", a spus Claudiu Oprea.
La rândul său, Lorand Turos, membru al C.N.A., a spus că el consideră că un astfel de proiect are loc în piaţa actuală de televiziune. "Însă Gsp TV, prin încrederea acordată de telespectatori, a reuşit să intre în lista «must carry» (a televiziunilor obligatorii la retransmisie pentru toţi cabliştii din România, n.r.). Acum vreţi să schimbaţi acest produs. Eu cred că ar fi corect să cereţi o altă licenţă, pentru că sunt oameni care vor să aibă în casele lor în continuare Gsp TV", a spus Lorand Turos.
Mirela Bomboe, reprezentanta Antena TV Group la şedinţa C.N.A., a spus că solicitarea de transformare a Gsp TV în Zu TV "este perfect legală şi perfect permisă de lege". "Acelaşi lucru s-a întâmplat cu transformarea Antena 2 în Antena Stars, dar şi cu alte posturi. Gsp TV se adresa tot unui public tânăr şi nu mai era postul care transmitea competiţii de fotbal, ci era dus în zona de divertisment, a sporturilor spectaculoase. Nu mai transmitea competiţii sportive, pentru că n-a putut să ţină pasul cu competiţia în această zonă. Noi nu venim o licenţă nouă, vrem să o modificăm în condiţiile legii. Nu cred că trădăm încrederea publicului (...) Dacă vom trăda încrederea publicului, riscăm să nu mai fim în «must-carry» peste un an cu Zu TV", a spus Mirela Bomboe.
Şi Narcisa Iorga, un alt membru al C.N.A., a spus că solicitarea Zu TV se pretează la o nouă licenţă audiovizuală. "Dumneavoastră profitaţi de acea prezenţă a Gsp TV în «must-carry». Sunteţi o televiziune nouă care profitaţi de «must carry», în primul an, cel mai greu pentru o televiziune", le-a spus Narcisa Iorga reprezentanţilor Antena TV Group.
De altfel, Narcisa Iorga a votat "împotriva" transformării Gsp TV în Zu TV. "Consider că nu trebuie acceptată modificarea de licenţă. Licenţa Gsp TV a fost acordată de C.N..A pe anumite considerente. E adevărat că legea nu prevede o interdicţie în sensul modificării totale precum formatul, structura de programe, numele, dar, în situaţia în care un astfel de radiodifuzor este într-o listă «must carry» pe locul 16, deci un loc destul de bine plasat, pornind de la considerentele iniţiale ale licenţei, nu cred că este corect să acordăm modificarea de licenţă în aşa fel încât un cu totul şi cu totul alt post, un post nou, să beneficieze de acest loc în «must carry»", a spus Narcisa Iorga.
În cele din urmă, solicitarea Antena TV Group de transformare a Gsp TV în Zu TV a fost aprobată de membrii C.N.A. cu şase voturi "pentru" (Laura Georgescu, Viorel Vasile Buda, Lorand Turos, Monica Gubernat, Cristina Trepcea şi Radu Călin Cristea), în timp ce Narcisa Iorga şi Valentin Jucan au votat "împotrivă".
Sursa: http://www.mediafax....prilie-12120801

#60
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,852
  • Înscris: 07.07.2009
Apoi si ZuTV va fi inlocuit cu o alta tampenie pe linia Antena Stars

#61
vladul_care_este

vladul_care_este

    TV / Radio & Satelit Maniac

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,879
  • Înscris: 27.01.2009
E simplu, relansarea GSP TV a fost un fass, iar acum incearca sa se agate de brandul Zu pentru a face audienta cu un nou post.Nu inteleg insa la ce se refera cand spun "productii".Daca 'om vedea show-uri gen "Prodanca si Reghe" pe noul Zu TV, mai bine sa nici nu se oboseasca, si sa il faca post de muzica.Sunt de acord cu afirmatia lui Mihai Morar prin care spune ca posturile muzical romanesti au foarte putine emisiuni proprii, toate fiind practic niste tonomate muzicale, asa ca eu cred ca ar avea mai multa priza la public un post muzical serios, decat o alta Antena Pornstars.

#62
necolae

necolae

    Popescu, Emma, Flick, Buzdu, Benavides, Mihaila si Morar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,883
  • Înscris: 05.02.2012
Eu nu cred ca ZU TV va fi o noua Latrina Porno.

#63
Alex_23

Alex_23

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,348
  • Înscris: 01.09.2012
Sunt curios de grafica , cata muzica vor da , daca vor avea emisiuni tematice , cum vor regla sunetul incat sa se auda melodiile foarte bine . Pentru ca la momentul actual in afara de 3-4 televiziuni de muzica de la noi care au sunteul aproape perfect resul sunt varza

#64
deiuma

deiuma

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,715
  • Înscris: 25.01.2011
Sper să dea și asta, așa... pentru fun :lol:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/k2SJCeEQftg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/79fG_hw4PSQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
PS: Pamflet. :)

#65
VH1

VH1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,114
  • Înscris: 09.01.2014

 alexandrubold, on 26 martie 2014 - 17:51, said:

Sunt curios de grafica , cata muzica vor da , daca vor avea emisiuni tematice , cum vor regla sunetul incat sa se auda melodiile foarte bine . Pentru ca la momentul actual in afara de 3-4 televiziuni de muzica de la noi care au sunteul aproape perfect resul sunt varza


Grila de programe a postului ZU TV are patru componente: divertisment, știri, lifestyle și muzică.

Programele de divertisment:
  • ZU Kids On the Block - Emisiunea va fi prezentată de Omar, primul câștigător de la Next Star, în fiecare zi de luni, de la ora 21.00 – 22.00. Un program care se dorește o completare la show-urile de talente deja existente, oferindu-le “permanent spațiu pentru a crește și pentru a se dezvolta în viitoare staruri ale industriei muzicale” (potrivit proiectului).
  • ZU Crede în tine! – talent-show, difuzat joi, în intervalul 20.30 – 22.00. Un program care promite să le dea a doua șansă celor care au fost respinși la concursurile de talente. “Candidații vor avea ocazia să performeze în fața celui mai prietenos juriu, într-un studio fără public”.
  • Zu Trends – jurnalul de ştiri al ZU TV. 10 grupaje de ştiri, din 2 in 2 ore, durata 4 minute, frecvenţa: luni – vineri. În știrile ZU se va vorbi despre cele mai populare vedetele din lumea muzicii, despre noii sosiţi dar şi despre consacraţi, atât artişti români cât şi internaţionali.
  • ZU Idols, Zu Music Mix, ZU Most wanted, sunt alte câteva emisiuni de divertisment, din categoria muzică, prezente în grila prezentată CNA.


#66
marcel201

marcel201

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,408
  • Înscris: 21.10.2010
Hmm, deci nu pare a fi genul de post tv ce difuzeaza un playlist la nesfarsit oprit doar de publicitate.

#67
necolae

necolae

    Popescu, Emma, Flick, Buzdu, Benavides, Mihaila si Morar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,883
  • Înscris: 05.02.2012
Nici MTV nu prea da doar un playlist...Si el are ceva emisiuni tematic.

Edited by necolae, 26 March 2014 - 22:10.


#68
Tehnicul1970

Tehnicul1970

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 418
  • Înscris: 02.05.2013
ZU Tv.... inca o "voma" cu CHR... dar cu videoclipuri! Nu erau de ajuns porcariile ce le avem deja pe cablu sau DTH?
MTV Ro,Kiss TV,UTV,Mooz.Ro si alte asemenea gunoaie ce difuzeaza aceeasi muzica formata din versuri imbecile,facute parca pentru retardati!
Daca vrei sa asculti si altceva... ar fi canale,exemplu VH1 Classic dar NU ne mai trebuia inca o frecventa ocupata de mizeria asta ce sta sa se nasca in cateva zile,voma ce-a omorat si Romantic FM pe plan national!
Sa-l vad pe Buzdugan,ala cu creierul neted... eu personal,o sa-mi barez acest canal! Sa si-l bage Varanul in dos!

#69
motanu44

motanu44

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,719
  • Înscris: 01.08.2007
Pai stai asa, ca n-am avut rabdare sa citesc toate paginile -- ce se intampla cu UFC-ul ???

#70
marcel201

marcel201

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,408
  • Înscris: 21.10.2010

 motanu44, on 28 martie 2014 - 02:26, said:

Pai stai asa, ca n-am avut rabdare sa citesc toate paginile -- ce se intampla cu UFC-ul ???

Ramane in plop, netransmis de nimeni deocamdata.

#71
motanu44

motanu44

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,719
  • Înscris: 01.08.2007
Fuck... Attached File  munching_out.gif   6.39K   1 downloads

#72
vladul_care_este

vladul_care_este

    TV / Radio & Satelit Maniac

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,879
  • Înscris: 27.01.2009

 Tehnicul1970, on 28 martie 2014 - 00:55, said:

[...] NU ne mai trebuia inca o frecventa ocupata de mizeria asta [...]

Nu iti va ocupa nicio frecventa in plus daca ai deja GSP in grila.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate