Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce este instalatia asta? (Valea B...

BD-R Verbatim 25gb salvare Fisier

Lupte WW2

Achizitie SUV, buget 17k euro
 Gps traker pentru animale

Aplicatii terte pentru IPTV, OTT,...

Drept trecere cu “carulR...

Sunt noile generatii care se nasc...
 Butuc pedalier

Niste intrebari despre apartamente

Comentarii amuzante pe Youtube

Nu iese laptopul din sleep mode.
 Facerea de bine - ce aștepta...

Probleme drum servitute

Se pot monta placi de gresie de 1...

Card de debit virtual emis de India
 

Psihoza mondială

- - - - -
  • Please log in to reply
68 replies to this topic

#19
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013
Testul lui Iov

Am fost amuzat să văd pe google că unii au dat search la "testul lui iov", să vadă în ce constă.

Unii au citit cartea lui Iov și zâmbesc la rândul lor, considerând-o un basm, fără să știe că testul lui Iov se aplică încă în Israel și se va aplica omenirii întregi în deceniile care vor veni.

Iată că am ajuns să dau lecții de cultură generală. În Israel, teroriștii islamiști care au păcătuit detonându-se cu TNT-ul in spinare comițând masacre publice (ca să dobânească alea 72 de virgine magice promise de Mohamed in Coran) au parte de un tratament foarte dur, ca și Iov. Sunt executați ei și familionul lor (nevasta și copiii) iar casa teroristului e demolată cu un frumos buldozer marca Caterpillar (made în USA), de mare tonaj. Asta ca să piară pofta altor amatori de virgine magice.

Ce a pățit Iov? Iov era un fericit stăpân de sclavi, evreu, care era neprihănit dar sclavii erau nelegiuiți  (numai nelegiuiții pot să ajungă sclavii altora, pentru că neiubindu-se între ei nu se pot uni și apăra).

Și iov era evident bogat, fericit, cu multi copii, acareturi, dar era constient spre deosebire de gherțoii actuali care sunt inconștienți.

Și Satana a cerut ca Iov sa fie testat, de aici ...testul lui Iov. În prima zi i-a daramat casa, in a doua zi i-a ucis copiii, in treia zi, l-a lovit cu lepra din tălpi si pana in crestet. Dar nu avea voie sa-l ucida. Scopul era ca Iov sa-l blesteme pe Dumnezeu. Si Iov care era constient, a zis doar atat: gol am iesit, gol plec, daca am primit binele de la Dumnezeu, sa nu primesc si raul?

Satana a muscat-o si Iov a invins. Satana se astepta sa curga blestemele din gura lui Iov cum curg din gura taranilor nostri si a popilor nostri cand nu le iese ghișeftul scontat.

Pentru ca Iov n-a picat acest test, a primit inapoi indoit ce pierduse. Sau intreit, nu mai stiu.

Eh, acuma aplicati acest test unuia care se pretinde intelept. In a treia zi, o sa-i curga pe gura intelepciunea, sau cum se spune, o sa-i iasa pe gura porumbelul. Nici nu cred ca ar fi nevoie concret de vreo nenorocire. Nici macar sa-i fie stranse degetele la ușă.

E suficient de mult mai putin...

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Rwdft6xSplc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#20
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,693
  • Înscris: 07.02.2003

 the_engineer, on 10 noiembrie 2013 - 18:31, said:

Lupii flămânzi urlă la lună! Românașii la icoane și ciolane de morți!
"Înțeleptul" doar o târfă ieftină și expirată, portavocea celui care-i umple burta!

[ http://2.bp.blogspot.com/-O6xr1iv7CMg/UXf3fKqrQuI/AAAAAAAAGrA/wbNegnGmyEY/s1600/idolatrie.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Ce firewall are acolo :P

#21
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013
Povestea lui Iov ați aflat-o însă modestia mă obligă să vă spun și povestea mea

Eu era să mă nasc geniu. Însă, când am fost mic, mamă-mea m-a lovit cu ciomagul în cap, apoi mi-a zis, de nu ajungi geniu, te omor de tot! Și de atunci tot asta încerc și nu-mi iese. Am rămas doar un indignat de profesie, ca și Eminescu. Dar am ales totuși o semnătură extrem de simplă. Mi s-a părut mie că ceva nu e în regulă cu semnătura lui.

Campanie Salvați copiii României - Copii fără etichete
Atentie la olteni, care le zic copiilor prea des, fi`r`a tu a dreacu...ardelenii sunt mai putin vorbareti, dau cu ciomagul in crestet, pentru ca unde da mama creste, iar moldovenii sunt poeti, te-am iubit prea mult, deaia te-ai indârjit impotriva mea. (`tu-i dumnezeii ei de limba română și de apostroafele mă-si)

#22
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013
"Omul cu șobolanii"

E un basm, care spune așa pe scurt, că într-un oraș, invadat de șobolani, apăruse un om cu un fluier fermecat. Care a promis că-i va scăpa pe oameni de șobolani. Și așa a și făcut. A ieșit la poarta orașului, a început să cânte la fluierul fermecat și toți șobolanii au fost vrăjiti de fluierul lui, au ieșit afară, s-au făcut ghem și ghemul s-a dat de-a dura la vale afară din oraș. Oamenii s-au bucurat dar au fost și șocați de spectacol. L-au poreclit pe om, "regele șobolan".

Ca orice basm, are un înțeles figurat. Șobolanii erau anumiți oameni care deranjau buna orânduială a orașului iar fluierul fermecat un deziderat rămas până astăzi un deziderat.
Când fenomenul înmulțirii necontrolate a șobolanilor are loc, real nu există nici un fluer fermecat, soluția care s-a aplicat până acum e de a da foc din temelii orașului, cu victime colaterale desigur.

Așa se face și cu secțiile de chirurgie invadate de bacterii ucigașe de neoprit care ucid pacienții prin infecții. Acele spitale sunt rase din temelie și se fac altele noi.

De ce am spus povestea asta. Pentru că eu am întâlnit pe "omul cu șobolanii". Și am de gând să-l scot din iluzii și să-i rup fluierul la care cântă zi și noapte. Pentru că șobolanii nu-l urmează.

Ideea de a crea topicul Psihoza Mondială, nu-mi aparține, ci am auzit-o de la el prin 2009, și nu i-am dat importanță. Acum m-am gândit că ar fi interesant un astfel de topic.

Textul de pe topicul Dezinformare prin Neinformare, îi aparține tot lui.

Dar, am rămas stupefiat pe urmă de ceea ce face acest om, psihoterapeut închipuit, care real a fost formatorul multor psihoterapeuti din Romania, la modul ilegal, motiv pentru care discipolii lui nici nu-l recunosc oficial (ba i-au scos si renume de nebun), dar pe la colturi se lauda ca ar fi fost discipolii lui. De ce i-au scos renume de nebun? Pentru ca la asa zisii lui pacienti (90% paciente), le spunea ba că există Dumnezeu, ba că nu exista. Depinde în ce toane era. La alții le spunea, ba că agresorii (parintii) au vina, ba că n-au (dacă sunt priviți în realitatea lor). Așa că în ultimii ani, mai toți i-au plecat din psihoterapie, mai nebuni decat venisera.

Dar, acum, după ce fizic s-a retras din activitate, s-a apucat de altă activitate. Cu o echipă de graficieni, și-a făcut blogosferă, și tot la 2-3 zile scoate câte un blog, mic, scurt, în care el deconspiră preoții farisei, în special ortodocși, cam cum făcea și strămoșul lui Isus Hristos de a ajuns crucificat, de preoți, așa cum tot preoții au ucisi profeții adevărați iar pe ăia mincinoși i-au băgat în rândurile lor.

Numai că intențiile lui sunt bune doar în aparență. Acest "om cu șobolanii", are o strategie, și anume, se folosește de cunoștiințele lui de psihologie criminală, ca să arate prostituția profesionala / spirituala a preoților / călugărilor / maicilor, chiar nebunia lor, dar pe urmă caută un beneficiu personal pervers din asta (albirea personala). Demolarea Torei străbunilor lui la pachet cu creștinismul și sacrificiul mesianic al lui Isus Hristos. Zi și noapte face acest lucru, pe facebook, unde are contul anonim Evanghelia după atei și nșpe bloguri cu același subiect. iată-le:

http://de-ale-credin...or-care-se.html
http://anti-teism.blogspot.ro/
http://idei-gratis.b...-si-suflet.html

Care sunt consecințele activității lui. Majoritatea psihoterapeuților pregătiți de el, femei, au considerat că dacă tot e ateism, atunci se pot apuca de bazaconii, deși el le-a spus să nu...S-au apucat de scris cărți de reiki, ghicit in cafea, astrologie, inchinare la univers și natură, adică au înlocuit o nebunie cu alta.

Altă motivație inconștientă pentru care omul este un ateu furibund, ține de infantilism, el cunoaște profețiile biblice ale strămoșilor lui, vede situația demografica, economica, militara, ecologica, etc actuala, si crede ca daca progapgă ateismul in masa, probabil profetiile apocaliptice nu se vor mai implini. Dar era mai de bon ton sau mai scuzabil acest demers să-l fi făcut dacă se întorcea în țara lui, ca un patriot, dar toată acțiunea propagandistică o face de la căldurică din țara cantoanelor, așa că el in sinea lui, nu are nici un dubiu că adevărații lui compatrioți vor da de dracu. Cum a reusit el sa iasa din scriptul "păcătos"? Negand păcatul, vina, dar suferinta victimelor ca si consecinta a pacatului, n-a putut-o desfiinta. De aici foiala in care traieste. La Eric Berne nu i-a trăznit prin cap strategia asta mincinoasa, asa că a făcut infarct.

Și acum, pentru cei care-l urmăresc, și au rămas la același nivel mediocru de cunoștiințe științifice (el fiind produsul învățământului românesc care vorba lui băse pe care îl admiră, produce tâmpiți), o să dau un text științific lămuritor care contrazic teoriile lui, pentru că psiholog fiind, are tupeul să se auto intituleze om de știință. Psihologia nu e o știință, are numai premize false, și anume că tu ești singura variabilă din sistemul care are numai constante. Asta e cea mai falsă premiză a psihologiei, dar dragii de psihologi sunt conștienți in secret de ea, de aceea ei nu fac pe eroii si să practice psihoterapia în Burma, ci în țări relativ normale cu potențial de câștig, pentru ei, evident (oportuniști).

Știu că mă citește, așa că îi dedic acest text cu titlul Psihoza psihologilor inculți:

<<<Omul care scrie textele de pe aceste bloguri nu este un om de stiinta, a ramas la nivelul primitiv de cunoastere de pe vremea lui Darwin din secolul 19 cand nu se stia de codurile ADN. Autorul blogului nu stie (sau se face ca nu stie) cum ca ADN-ul uman are 3,2 GB dar ADN-ul unei balene sau peste abisal cu capul transparent (da, exista asa ceva, se poate verifica pe youtube sau pe canalele tv cu documentare) are vreo 12 GB (a se vedea ADN size pe google). Iluzia evolutiei speciilor este data de faptul ca ADN-ul e un program pe 4 variabile (cele 4 baze azotate) conceput ca un proiect general, la care mereu s-au adaugat noi combinatii de secvente genetice (în functie de necesitatile unei creaturi si perfect armonizat cu intregul ansamblu - ecosistem), dar el este in mare acelasi de la virusi, bacterii pana la om (doar au fost adaugate gene noi), omul fiind identic genetic 98% cu porcul, sobolanul, maimuta dar complet diferit fenotipic. Verigile lipsa lipsesc intre maimutele insele (maimuta spiridus, de 5 cm versus gorila de 2,5 metri) dar si intre maimute si alte mamifere. Iar speciile de hominizi sunt vreo 3-4 la numar, total insuficiente evolutiei de la maimuta la om. Iar daca omul este cea mai evoluata fiinta, este de neexplicat cum el detine un palmares trist si impresionant de boli genetice doar (aproxomativ 3 mii) iar specii precum varanii sau crocodilii nu au nici o boala de nici un fel. Omul care scrie pe acest blog, e un psiholog batran, care acum are 75 de ani, total despasit de nivelul cunoasterii stiintifice, care are probleme morale de constiinta de nerezolvat. El este evreu ca etnie. Ori evreii au o boala pe Dumnezeul lor avand in vedere ca pana acum au suportat 2 holocausturi si urmeaza al treilea (Armaghedonul) din vina delictelor financiare comise de evreii americani dar proiectate pe evreii din Israel, fara vreun motiv real. Este adevarat ca preotii nostrii nu au nimic a face cu dragostea neconditionata, intelepciunea si sunt urmasii lui Ana si Caiafa care l-au rastignit pe Hristos. Niciodata n-a fost vreun preot profet, vizionar sau futurolog, dimpotriva, preotii evrei sunt cei care i-au ucis pe profeții evrei iar ai nostrii preoti chiar delireaza palavre. Ori pamantul se indreapta spre un macel general pentru resurse, afacerile USA au devenit criminale, USA este curva din Apocalipsa care calarete Fiara UE prin NATO, fiară care cu ajutorul a 10 "coarne" state posesoare de arme nucleare, vor distruge nuclear pe curvă (USA), pentru ca o urasc, la fel cum ii urasc si pe evrei, antisemitismul renaste si fiara care era, nu mai e si va veni, este ....nazismul, iar anticristul este un Hitler 2 (oamenii se vor mira cand el va aparea simtetric, in jurul anului 2033, cand, conform cu profetul Daniel, spre a abate atentia lumii de la simetrie, va schimba calendarul si sarbatorile, ca oamenii sa devina totalmente confuzi). Cipuirea populatiei se va face prin cipuri RFID (ea exista deja la animalele de curte), cu bune intentii (stoparea evaziunii fiscale, eficientizarea consumului de resurse dar si controlul criminalitatii transfrontaliere, insa chipul real va fi un POS + id card + portofel electronic) controlat prin sistemul european de sateliti Galileo (GPS-ul european), care a fost lansat in 2011 si va fi gata in 2019 (datele sunt pe wikipedia). Ceea ce spun eu, se va adeveri 100%, ceea ce spune acest om aici este paralel cu realitatea anului 2013, dpdv demografic, ecologic, militar, moral.>>>

p.s. textul este retoric și îl dedic tuturor mincinoșilor subtili, care au un interes narcisic final, ei vor să spună pe urmă, ca și Hristos: "Cine mă poate dovedi pe mine de păcat?" (fiscul, justiția, judecata de apoi, sunt multe instituții, toate pe rând). Acești mincinoși se aseamănă cu tâlharul de pe cruce care spunea, auzi dragă, dacă tot te dăduși tu dumnezeu, nu te dai jos de pe cruce și să ne dai și pe noi jos să mai tâlhărim în continuare?

Edited by the_engineer, 12 November 2013 - 21:00.


#23
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013
Un "artist" ruș, și-a lipit testiculele de pavajul din Piața Roșie, în semn de protest

[ http://totb.ro/wp-content/uploads/2013/11/Pyotr-Pavlensky-in-Red-Sq-011-300x180.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Piața Roșie a văzut multe de-a lungul anilor, de la execuții publice la parade militare impresionante, dar protestul dureros al lui Pavlensky a atins noi limite. Artistul a spus că gestul lui este un răspuns față de “statul polițienesc” rusesc și coincide cu Ziua Poliției care se sărbătorește pe 10 noiembrie.
“Acest gest poate fi văzut ca o metaforă a apatiei, indiferenței politice și fatalismului societății rusești contemporane”, a scris Pavlensky într-o declarație. “Pe măsură ce guvernul transformă țara într-o mare închisoare, furând de la oameni și folosind banii pentru a crește și a îmbogăți aparatul polițienesc și alte structuri represive, societatea permite acest lucru, uitând avantajul său numeric, și grăbește triumful poliției prin lipsa ei de acțiune”, adaugă acesta.

Apoi și-a cusut buzele cu sârmă

[ http://totb.ro/wp-content/uploads/2013/11/peotr-300x200.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

(sursa)

#24
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013
Cum poti scăpa de Apocalipsa crestinilor

Profetiile evangheliei lui Hristos dar si ale Apocalipsei, transmise tot de el prin robul său Ioan, sunt crunte, apocalipsa demografica, ecologica, morală, holocaust nuclear, Iadul la final, prea sinistru, așa ceva e de neacceptat pentru orice ateu care se respectă.
De aceea se pot lua măsuri extrem de ușoare ca toate aceste previziuni mistice, halucinante, să nu aibă loc în vecii vecilor.

Ce trebuie să faci:
1. Dacă ai o Biblie prin casă, bag-o pe foc (când e gerul mai mare)
2. Dacă ai cablu tv, nu privi la canalele de știri, nici românești nici străine, uită-te doar pe Hora TV, Taraf, canale de documentare cu animale, Digi Wild (nu cumva DigiWorld), Nationatal Geografic Wild, History Channel care dă speranțe prin extratereștii antici și actuali, Travel, MTV, U canalele de sport
3. Dacă vreun cunoscut de-al tău e lovit cu delir apocaliptic subit, uită că l-ai cunoscut vreodată, recomandă-i un psiholog-astrolog, de preferat femeie (să fie și cu bioenergii). Procedeaza la fel si cu eco-teroristii, pana la urma important e ca tu sa ai gaze si caldura in casa, nu conteaza supravietuirea unor tarani animalizati
4. Când treci inevitabil pe lângă o biserică, cu masina / troleul, autosugestionează-te că e o locație cultural artistică si un monument arhitectonic total inutil si adu-ti aminte ca exista online o petitie pe care o poti semna impotriva parazitismului mistic
5. Fereste-te de curentele muzicale noi, cum ar fi psy trance, poluate cu zeitati orientale si acorduri sinistre melancolico-depresive sau bubuiala agresiva. Daca vrei neaparat muzica noua, asculta Avicci din Suedia care in 2013 canta ca in 1987. Daca nici asa nu merge, treci pe muzica clasică, vivaldi, bethoven, minuete, cantonete, valsuri.
6. Daca vrei neaparat sa crezi ca maine iti va merge bine, citeste la cafeaua de dimineata, zilnic, horoscopul, totdeauna indiferent de zodia ta, iti va spune de bine. Asta iti va ridica moralul
7. Daca nu merge sa-ti ridici moralul cu horoscopul, recurge la medicina traditionala chinezeasca, care spune că ce mananci, aia esti. Te simti slab, comanda testicule de trigru bengalez, e ilegal dar iti va intari moralul vreme idelungata.
8. Esti cumva misogin din pricina religiei crestine care spune că bărbatul face si drege, ca femeia a fost facuta din barbat? Du-te la maternitate, si vei vedea ca barbatii se nasc din femei, nu invers. Daca nici asa nu crezi, o noua zeitate feminina din India a sosit pentru a-ti inlocui credintele aberante crestine, da un seach pe google la Indra si te vei lamuri (desi hard disk-ul plin cu femei goale ar trebui sa fie mai convingator cui te inchini).
9. Daca totusi se impute treaba si iti pierzi speranta, crede in extraterestrii buni, ei exista, fereste-te de opiniile care spun ca extratetestrii sunt draci, sau fiinte demonice rau voitoare. Extraterestrii exista, nu esti singur in univers, cauta mesajul lui Vrillon pe youtube si vei vedea că au inima plina de iubire, doar distanta i-a impiedicat inca sa ajunga la timp in ajutorul tau.
10. Crede in energia ta spirituala. Ea vine de la mama ta care o avea in chiloti si i s-a ridicat fix in cap, pare de necrezut dar videoclipul de mai jos atesta acest lucru inaltator:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/P9uIDeVTLkg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Mult succes! Autosugestia e mama tuturor dumnezeilor!

Edited by the_engineer, 14 November 2013 - 01:04.


#25
jazzu

jazzu

    Agent

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,438
  • Înscris: 18.06.2009

 andreic, on 20 octombrie 2013 - 22:53, said:

Psihoza nu este in lume ci in cei care propaga asemenea aberatii sub titulatura "sa ne imaginam" iar la sfarsit vine ceva cu sau despre presupusul "adevar"... care adevar nu stim, doar autorul Posted Image
Bine că n-a băgat raza mortală a lui Tesla.

#26
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013

 jazzu, on 14 noiembrie 2013 - 00:57, said:

Bine că n-a băgat raza mortală a lui Tesla.

vezi ca ai mai sus instructiuni exacte! in loc de 10 porunci, 10 recomandari! nu-i de glumă! psihologii exact așa fac.

aș mai fi băgat câteva recomandări dar nu vreau chiar să....știi tu...se crede că totuși suntem ființe morale...deși tot psihologia susține că păcatu și vina nu există așa că moralitatea e la fel, ceva abstract care....nu știm exact ce e! dacă mâine se întâmplă în cătunul tău ca în Philipine alaltăieri, tu să spui...nu e adevărat ce văd, eu acum sunt teleportat în Monaco! înțelegi? vocile din cap îți reglează adrenalina! realitatea din jur nu contează absolut deloc.

p.s. "tichiuță 9595" iți poate explica mai bine pe youtube, el a desființat tot, în afară de sexul cu miss-uri și perversiunile sexuale de pe vremea când preda lecții particulare in 2001 pe radio 21 (yep, its about money, hgrrrrr! - Seinfeld).

Edited by the_engineer, 14 November 2013 - 01:20.


#27
jazzu

jazzu

    Agent

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,438
  • Înscris: 18.06.2009

 the_engineer, on 14 noiembrie 2013 - 01:10, said:

vezi ca ai mai sus instructiuni exacte! in loc de 10 porunci, 10 recomandari! nu-i de glumă! psihologii exact așa fac.
Posted Image

#28
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013
Este hotărât că psihoza mondială va continua până la sfârșit și pustiirile odată cu ea.

De ce îl iubesc eu pe Dumnezeu (YHWH): pentru că a spus următoarele:

1. Voi face judecățile voastre de nimic
2. Te voi judeca după vorbele tale
3. Voi întoarce faptele tale asupra capului tău ("sărmanu" Hitler așa a pățit)
4. Eu voi ucide, și pe fiu și pe nepot, ca să nu se mai scoale...
5. Cât despre cei ce n-au voit ca Eu să stăpânesc peste ei, aduceți-i în fața Mea și tăiați-i în două.

(prefer mai bine glonțul sau bomba termonucleară decât sabia)

Psihologia iaște (...ce nu iaște):

1. Stiinta de a-ti alege lucrurile bune in viata fără ai deranja pe cei din proximitatea ta, numai pe ăia de la 8 mii km distanta (USA versus Phillipine)
2. De a nu stii cand si de ce te ia dracu
3. De a fi mereu optimist prin negare (sindromul Pollyanna)
4. De a considera mereu mediul ca o constanta si pe tine o variabila perfectibila, s.a.m.d
...a, si de a deveni din idiot cum erai, cu limitari interioare, un idiot oportunist, un sobolan iscusit in labirintul vietii, fara insa a putea scoate vreodata capul din labirint ca sa vezi din vreme daca el va fi inundat.

Totul are o limită
(mai sus dădeam o recomandare să asculte oamenii Hora / Taraf TV dar nu continuu, cu pauze)

Sing for joy (one unlimited, two unlimited era cu jump for joy)

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/h2ZgltV6YG8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

(cică..."Caz inspaimantator intr-un spital din Botosani: O femeie canta non-stop de 5 zile!", înspăimântător pe dracu, așa e în fiecare secție de psihiatrie, alt exemplu de jurnalism românesc)

p.s. cine a citit acest topic, și a râs, e și el nebun

Edited by the_engineer, 15 November 2013 - 08:56.


#29
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013
"Toate-s vechi și nouă toate" (Glossa, M. Eminescu)

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/yEzQf8fO5LA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#30
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013
Cine merge la moaște

De ce la moaște se duc mai mult femei bătrâne? Pentru că femeile astea sunt alea care și-au distrus familiile, soții și copiii (în special de sex masculin). Ei au ajuns murați în spirt ori s-au sinucis / spânzurat (fără a beneficia de slujba ortodoxă, pentru că și-au pierdut...nădejdea lângă scorpii).

Alea care n-au putut ajunge la moaște, ca să fie "întărite" (s-o țină și pe mai departe la fel), acuma au halucinații (își văd soții și copiii morți pe la geamuri).

Eu am bunicii la sat, și am observat aceste lucruri horror.

Și tot aceste femei, una din ele, vecină cu bunicii mei, după ce și-a ucis soțul prin tortură psihică, i-a bătut un piron în cap. Apoi omul, a fost supus autopsiei, de către legiști, ca să descopere cauza decesului pentru că femeia spusese că-i bătuse un piron în cap, să nu se facă moroi, și vecinii au pârât-o (la autopsie am asistat și eu, privind prin gard, aveam 8-9 ani, omul avea, post mortem, o erecție pe care ar fi invidios orice tânăr de 19 ani* - erecția e de la gravitație cică, asta e explicația de găsit pe internet, sau mă rog, pironul o fi atins vreun centru nervos, cine poate ști exact...).

Fiii acelei femei, unul a murit de cancer în gât (fumat din greu), celălalt subit a făcut un cancer limfatic (mai avea și poliomielită de mic).

Ca să reziști într-un mediu agresor feroce, trebuie să bei și să fumezi până te ia dracu. Ori femeia aia și caprele și găinile din curte le bătea și le înjura non stop.

Dumnezeu s-o ierte!

*apropo de vârsta de 19 ani, acolo, băieții la vârsta asta deja stau cu capul proptit în gard, beți, iar fetele..., hm, fetele duc tradiția mai departe! Spre moaște!

p.s. proxeneții reali nu prea  există în țara asta, dar avem proxeneți de moaște

Edited by the_engineer, 16 November 2013 - 17:47.


#31
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013
Țăran "bio" violat ecologic (cu sprijinul polițiștilor)

http://www.neuerweg....-schustermosna/

[ http://www.neuerweg.ro/wp-content/uploads/2013/11/willy-sa1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Relatare de pe tarlaua lui Willy Schuster, taran bio din Mosan, jud. SB, ale carui terenuri au fost astazi din nou asaltate ostentativ de catre lucratorii firmei s.c. Prospectiuni S.A.: (pentru gaze de șist).

p.s. "gura mea n-ar mânca, numai a ta?" familionul lui tender cu tot cu amantele lui, n-ar trăi bine? (se pare că...gura tuturor ar mânca bine !!!)

Edited by the_engineer, 16 November 2013 - 19:15.


#32
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013
Cică o apărut o nouă religie, se numește "cretinism științific" (ea va înlocui complet creștinismul de fațadă)

Mostre:
1. "Suntem pe Titanic, nu ne putem scufunda"
2. "Omul nu a ajuns incă să stăpânească natura" (omul nu a ajuns să siluiască complet natura, nici ea pe el încă)
3. Există viață pe alte planete, iată dovada, probabilitatea matematică atestă așa ceva. Dar nimeni nu pricepe acea formulă în afară de cei care o flutură.
Răspunsul meu: De ce să fi făcut Creatorul viață pe mai multe planete când a inventat...moartea pe pământ? Eficiență, randament, producție proaspătă...permanent reînoită și ajustată conform...planului profetic, care nu e nimic altceva decât voia oamenilor. Tuturor li se va face pe plac, cât de cât. Căci Dumnezeu e dragoste! (Forer effect, or Barnum Effect)
4. Providența, este percepută de atei ca fiind...înțelepciunea haosului!
5.  De o saptamana s-a descoperit ca toti dinozaurii aveau pene. Asta e o dovada ca stiinta avansează.
6. Materialismul e dumnezeul nostru, deși știm că atomii sunt 99,99% vid. Și chiar și acel 0,001% e energie in stare potențială conform formulei lui Einstein, E=mc2.
7. Munca l-a creat pe om. Orice afon dacă va cânta (lălăi) zilnic, va reuși în final să aibă auz muzical, ba poate chiar să și compună melodii.

p.s. "Cine va răbda până la capăt, va fi mântuit. Prin răbdarea voastră, vă veți câștiga sufletele voastre".  (YHWH)

Edited by the_engineer, 17 November 2013 - 23:34.


#33
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013
Când nimeni nu te mai vrea

Am tot auzit că cică rata sinuciderilor ar fi mai mare taman in curtea ălor mai deștepți (țările nordice). Nu mai pun botu la vrăjeala din chiloți unii, alții la vrăjeala vorbelor. Și stau așa, singuri, până bolborosesc mantre, până se sinucid...Între timp au grijă de animale de companie, pe care le îngrașă ca pe porcii în ajunul Crăciunului. Ca să nu distrugă planeta mai sunt și vegani feroce iar ca să se izoleze de producțiile inconștientului colectiv, au dat-o pe audiții muzicale din secolul 18. Totuși unii au găsit soluții la această problemă spinoasă...

O femeie s-a casatorit cu o roata dintr-un parc de distractii

http://www.ziare.com...tractii-1268407

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/mY64l69DNQA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Bizara ceremonie a fost filmata de postul de televiziune Logo TV. Aceasta dupa ce acelasi post tv a transmis nuntile unui barbat cu un copac si a altuia cu o perna, scrie Metro.

Lucruri bizare am văzut și eu. Când aveam 10 ani, mamă-mea mi-a atras atenția să mă uit prin geamul ușii bibliotecii pe care o păstorea (și unde am devenit eu cult nevoie mare) la un spectacol extrem de ciudat. Un medic psihiatru, se închina în parc, la plopii aflați pe marginea șoselei (parcul era pe marginea șoselei), și...îi servea cu țigări și vorbea cu ei. Până la urmă a intrat în psihoză de tot și a murit.

Toți psihoterapeuții și psihologii predică...perpetuarea speciei (nu cu plopi, nu cu roți din parcuri). Până când nu se știe. E pe principiul ălora de la Termopile, "let`s push them off the cliffs". Dar la aplicarea acestei tactici se pricep mai bine islamiștii și creștinii fanatici. "Psihoterapeutul" lor, Mahomed, e eficient chiar după sute de ani.

Edited by the_engineer, 19 November 2013 - 06:53.


#34
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013
Femeia la putere (feminismul)

Bărbatul ortodox, pe filiera orientala (islamica) a reusit sa devina un proxenet in relatie cu femeia, fie ca e tată biologic de ...prințesă, fie că e preot (părinte spiritual), acuma tot bărbaul ortodoxo-islamic a ajuns patron de cadavre (nu i-a ajuns că era patron de trupuri vii asupra cărora avea putere de viața și de moarte).

Așadar, atrag atentia asupra unui lucru care se intampla - femeile, astea mai tinere, incep sa ia puterea de manipulare din mâna bărbatilor, pe orice cale
- majoritatea psihologilor / psihoterapeutilor (care isi zic intelepti) sunt femei, psihiatrii la fel. Iata niste liste http://www.arat.ro/terapie/ (a se vedea si pe aria de psihiatrie a forumului cine isi face reclama). Se mai poate verifica si lista de pe www.copsi.ro (colegiul psihologilor din Romania)
- majoritatea bioenergoterapeutilor, vrajitorilor, sunt femei
- zeitatile orientale, Shiva, Budha, Indra, care sunt deja la putere in USA si Occident, sunt efeminate

De asemenea popălăul ortodox e dubios, imbracat in sumnă (fustă neagră), cam tinde spre al 3-lea sex.

p.s. al treilea dumnezeu (dupa Ăl de Sus și Isus) e Satana deghizat in bianca drăgușanu...așa că feminismul o fi un cal troian ...satanic?

Cică femeile în România se înghesuie să facă armata de când a devenit pe bani.

Edited by the_engineer, 19 November 2013 - 23:22.


#35
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013
Michio Kaku - Contactul cu extraterestrii e iminent!

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/VwoBoS8vG-U?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Nu-mi vine sa cred, un om cu doua premii Nobel preda stafeta extraterestrilor si ne lasa fara gaura de vierme. De fapt cred ca e un fizician de studio, ca de era asa de bun, l-ar fi angajat la CERN unde se da cep matrixului.
Dar in final, se scoate razand de Vatican ca vrea sa-i boteze pe extraterestrii. Dracii vor sa boteze alti draci. Argumentul lui stiintific: Biserica l-a ars pe Giordano Bruno, prin urmare stiinta omului este buna si Biserica (orice biserica) e rea. Dar oare exista vreo biserica reala, nelovita de nebunie? Ma indoiesc.

Totusi, orice programator IT stie ca nimic (nici o lume cu sens) nu poate exista daca nu e programata dinainte (cu sens). Ori mi se pare suspect ca viata pe pamant părea așa perfectă, culorile potrivite cu gust, tot ansamblul bine calibrat dar nici un semnal din spatiu de la nimeni.

Aia care au declarat ca au vazut sau au avut contacte cu UFO / ET, mentioneaza ca au fost profund traumatizati si ca in veci vecilor nu mai vor extraterestii. Asa e si mesajul asa zisului extraterestru Vrillon dat pe youtube, o voce sinistra, pe un fundal sonor sinistru, care indeama la pace si iubire. Asta se numeste incongruenta in psihologie (satana se preface in inger de lumina dar vocea de balaur rămâne, ca si la Hitler, marele iubăreț al națiunii germane)

Marea mea teama e ca extrateresrii nu vor apărea, dar Hitler 2 da, pe fondul epuizării resurselor (nazismul apare cand e criza mare, comunismul apare cand e desfrâu general)

Reactivarea zombie-lor
Nu e bine să râzi de victimele intrafamiliale drogate. Insa, in psihiatrie, zombificarea se numeste stabilizare timică.
Dar dacă in viitor vor pica resursele (prima data in hopuri apoi de tot), in special cele primare care stau la baza revolutiei industriale (gazele, petrolul si carbunele), atunci s-ar putea ca nici pastilele psihiatrice sa nu mai poata fi fabricate caz in care, asa zisii vindecati de psihiatrie vor claxona pe strazi fiecare in limba lui. Ca la grădiniță. Atunci probabil vor da drumul la drogurile legalizate, ayahuaska, iboga, etc. daca va mai fi teren unde sa fie cultivate.

Este suspect de mare numarul filmelor cu zombie scoase de Hollywood în ultimii ani. Ele pot avea mesaje care bat aproporuri spre canibalizare, spre migrari necontrolate de populatie dar si spre ce am scris mai sus.

Senzitivii
Am constatat ca exista persoane senzitive, care presimt ceva rău cu ani buni inainte. De exemplu in Occident a aparut un curent muzical Psy trance, foarte colorat melodios insa per ansamblu foarte depresiv, de fapt e o cultura intreaga, care implica nu doar muzica ci decor, vestimentatie. Unii spun ca e vechea cultura hippie renascuta pe alt tip de muzica, electronica, nu rock. O vreme se adunau in aceleasi locuri, ca si hippiotii, acum se aduna peste tot in tarile occidentale si Israel. Sunt si ecologisti desi cara dupa ei echipamente electronice inclusiv grupuri electrogene. In Romania nu au avut succes, aici nimeni nu e senzitiv chiar in halul asta. Sau nimeni nu vrea sa-si cultive depresia intr-o tara oricum plina de comportamente depresive si chiar psihotice.

Cine nu e "senzitiv", sa vada documentarul Collapse 2009 al lui Michael Ruppert sau GasLand 2010 (fracturarea hidraulica din USA si efectele ei).

Ca psihoza apare ca si consecinta a agresiuni intrafamiliale parinti - copii e ceva firesc, insa e ingrijorator atunci cand ea este cultivata si intretinuta de institutii ale statelor si chiar de catre tehnologie prin afaceri criminale corporatiste (va distrugem apa, dar pe urma tot noi o vom purifica din mari si oceane si o sa v-o vindem la pret de motorina transportata de la mii de km cu gazele de sist - asa nebunie mai rar, numai POS-ul pus pe frunte o va intrece).

Edited by the_engineer, 20 November 2013 - 18:33.


#36
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013
Psihoterapeuții, albine sau monștrii?
A fost odată o albină...psihoterapeut și o muscă care bâzâia pe rahat. Albina îi zice la muscă: nu mai bâzâi aiurea pe rahat, hai sus cu mine pe floare. Musca răspunde: aș veni dar mă mustră conștiința. Păi de ce, zice albina? Păi uite de ce, matale te hrănești din flori care au rădăcina pe cadavre. Ete fâs, eu mereu mă parfumez, dar tu? Nici o șansă. Albina îi explică muștii de rahat că se află într-o falsă dilemă morală. Ea îi spune: cadavrele alea nu eu le-am produs nici tu. N-ai de ce să ai vreo mustrare de conștiință. Musca de rahat e pe cale să devină...oportunistă. Și-a zis, what a hell, până la armaghedonul florilor mai e.

Edited by the_engineer, 23 November 2013 - 05:22.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate