![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
modificare prestashop
Last Updated: Oct 10 2013 07:06, Started by
dcrysty23
, Oct 09 2013 09:35
·
0

Posted 09 October 2013 - 09:35

Salut,
http://3bwine.com/GATTO/index.php In partea din dreapta sus exista cuvantul "cart". As dori sa il inlocuiesc cu echivalentul cuvantului in limba italiana dar nu gasesc fisierul care trebuie editat.Am cautat peste tot.. Sper sa ma puteti ajuta,am mare nevoie. Am atasat si un print screen pentru a fi mai usor sa gasiti. Multumesc anticipat! |
Posted 09 October 2013 - 09:56

http://www.prestasho...en/translations
Cauta in headerul temei pe care o folosesti. Edited by diliuleutzudeaur, 09 October 2013 - 09:57. |
Posted 09 October 2013 - 12:25

Mihai s-ar putea sa ai dreptate,am intrebat si la facultate un profesor si a spus acelasi lucru.Sa verific in DB insa mie sa nu fac vreo prostie si nu prea stiu unde gasesc acel tabel cu limba.
Imi poti da mai multe detalii te rog? Multumesc! |
Posted 09 October 2013 - 13:01

Din pacate nu iti pot da pentru ca nu folosesc Presta.
Eu am un CubeCart 5 insa ala este alta mancare de peste. Rascoleste cu atentie toata structura de foldere, poate aceast text este intr-un fisier PHP, TPL sau mai stiu eu ce extensie.... Legat de modificarea DB-ului o poti face cu ajutorul phpMyAdmin, insa te previn ca daca nu esti atent poti face boacane mari cu el ![]() Edited by Mihai_3, 09 October 2013 - 13:04. |
Posted 10 October 2013 - 07:06

Ala e un modul, nu mai stiu cum ii zice, ceva cu "links" parca. Deci acolo il cauti ca sa-l modifici, in module.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users