Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
cei mai buni mici
Last Updated: Mar 12 2024 18:14, Started by
grouch
, May 03 2013 21:06
·
3
#379
Posted 31 August 2018 - 20:23
Manasu, on 31 august 2018 - 19:58, said:
Daca cei de la Lidl sunt ganditi sa fie prajiti, atunci clar trebuie evitati. Am mancat de cateva ori la un amic mici prajiti si odata in oras, de fiecare data au fost oribili. Mie mi se pare ca prajiti nu au nimic in comun cu ceea ce ar trebui sa fie micii adevarati. |
#380
Posted 31 August 2018 - 20:32
N-ai frate si tu un grill de aragaz? E drept ca daca micii sunt nasoi se face fumaraie --- insa am observat ca micii cu putina grasime nu prea fac fum ca nu are ce sa se arda. In fine, eu am lasat-o mai usor cu micii in perioada asta ca m-am cam saturat --- dar cu prima ocazie imi fac reteta mea, nu mai dau banii pe balariile din comert. Singurii care mi se par acceptabili sunt aia din Selgros.
|
#382
Posted 01 September 2018 - 19:32
#383
Posted 01 September 2018 - 21:05
In a mea opinie, in plus au carnea de porc. In minus, le lipseste ienibaharul.
Altfel, reteta e destul de safe, nu prea ai cum sa o dai in bara cu ea. |
#384
Posted 03 September 2018 - 09:21
Acum 20 de ani de departe cei mai buni mici mancati au fost in padure la Dragodana, pe traseul Gaesti-Targoviste.
In ziua de azi cei mai buni mici mancati de mine sunt in padure la Cerbu pe soseaua Slatina -Pitesti. |
#386
Posted 13 September 2018 - 12:19
Pentru mine , cei mai buni mici pe care-i poti cumpara de la magazin sunt acestia , de la Ana si Cornel
ana-si-cornel-mici-formati-900g_1496.jpg 13.54K 41 downloads |
#387
Posted 13 September 2018 - 12:31
Iaca, nu stiam ca au si mici, eu ii stiam numai cu mezelaraie.
Sa le fac si eu o proba, daca zici ca. Edited by Taxon, 13 September 2018 - 12:31. |
#388
Posted 21 September 2018 - 16:39
Azi am fost pe la Focșani si iaca mi a trecut prin cap sa mănânc niște mici, ca am găsit cu 2 lei bucata. Bhai frate mici mai răi ca aia nu am mai văzut. Zici ca aveau gust de plastic, nu de porc.
Pe lângă micii de la Ana și Cornel, mai sunt micii Caroli pe care i am mai gustat și sunt foarte buni. Edited by dxfmpanciu, 21 September 2018 - 16:40. |
|
#389
Posted 21 September 2018 - 16:46
#392
Posted 07 October 2018 - 02:34
Doar ce prepar eu imi par a fi cei mai buni. Stiu ce am amestecat si cate condimente am adaugat, sint pe placul familiei, n-a ramas niciodata din cantitatea facuta.
|
#393
Posted 07 October 2018 - 02:45
|
#394
Posted 08 October 2018 - 10:15
Cei de la Kaufland sunt penali , sunt asa de mici parca mi-as manca degetele
Edited by dxfmpanciu, 08 October 2018 - 10:16. |
#395
Posted 08 October 2018 - 11:04
Paz, on 07 octombrie 2018 - 02:45, said: Asteptam reteta detaliata. Eu prepar doar pentru mine si familia mea, nu numai mici, orice reteta ar fi, o modelez sa ne convina la consistenta si gust. Carne de vita cam 25% grasime, macinat de doua ori, usturoi ras, sare-piper, o crenguta de 10 cm de cimbru proaspat foarte bine tocat. Amestec compozitia cu bere si-l las la rece peste noapte, dimineata inainte sa le prepar mai gust, dar de obicei pot sa le formez ca fripti tot cu mustar le mancam. Nu folosesc bicarbonat, boia si alte comdimente aromate. Multi au mancat la noi si n-au avut nimic de comentat, n-au fost bolnavi sau balonati. dxfmpanciu, on 08 octombrie 2018 - 10:15, said: Cei de la Kaufland sunt penali , sunt asa de mici parca mi-as manca degetele In magazine la sectia de gratare se gaseste si ceva de fript pesti cu capac sa fie usor de intors si sa ramana intregi pestii. Eu folosesc la fript mici ca s-a intamplat de multe ori sa cada prin grilaj pe carbuni. Le-am facut mai mari, dar tot e munca mai multa la intors. Cauta la fish baskets. Edited by Aranzazu, 08 October 2018 - 11:06. |
#396
Posted 09 October 2018 - 17:14
Aranzazu, on 08 octombrie 2018 - 11:04, said:
Eu prepar doar pentru mine si familia mea, nu numai mici, orice reteta ar fi, o modelez sa ne convina la consistenta si gust. Carne de vita cam 25% grasime, macinat de doua ori, usturoi ras, sare-piper, o crenguta de 10 cm de cimbru proaspat foarte bine tocat. Amestec compozitia cu bere si-l las la rece peste noapte, dimineata inainte sa le prepar mai gust, dar de obicei pot sa le formez ca fripti tot cu mustar le mancam. Nu folosesc bicarbonat, boia si alte comdimente aromate. Multi au mancat la noi si n-au avut nimic de comentat, n-au fost bolnavi sau balonati. Foarte detaliata reteta, multumim. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users