Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sunt noile generatii care se nasc...

Butuc pedalier

Niste intrebari despre apartamente

Comentarii amuzante pe Youtube
 Nu iese laptopul din sleep mode.

Facerea de bine - ce aștepta...

Probleme drum servitute

Se pot monta placi de gresie de 1...
 Card de debit virtual emis de India

Diferenta ATS generator si PV

La multi ani @Lotusisrael!

Declarație primar
 Contestare amenda politia locala

PC se restarteaza cu erori ecran ...

Mercedes atego 815 oprire motor

Ce contine Creion rani dupa ras?
 

Este eficienta medicatia ?

- - - - -
  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#1
gi_fubar

gi_fubar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,502
  • Înscris: 26.12.2007
Este cineva pentru care tratamentul recomandat de psihiatru a avut efect ( in sensul vindecarii bolii) ?

Edited by gi_fubar, 22 January 2013 - 17:15.


#2
echo3

echo3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,567
  • Înscris: 21.12.2012
In multe cazuri e buna. In dependenta, inhiba creierul sa secrete acele enzime ( cred ca asa se numesc) sau hormoni care-ti creeaza starea de dependenta si te ajuta sa treci peste aceasta stare dficila.

Edited by echo3, 22 January 2013 - 17:24.


#3
rinser

rinser

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,606
  • Înscris: 03.11.2010
Daca nu ar exista chiar nimeni care sa beneficieze banuiesc ca  s-ar fi inchis demult firmele producatoare de acele medicamente.

#4
knauf75

knauf75

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,362
  • Înscris: 29.05.2008
depinde de cauza (boala) tratata...uneori exista un raspuns benefic tratamentului,uneori trebuiesc incercate mai multe scheme pana se gaseste un potrivita.
raspunsul la medicatie este diferit de la un pacient la altul,chiar cu aceeasi afectiune.

#5
Arayan

Arayan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,040
  • Înscris: 03.12.2012
-Bolile psihice schizofrenice sant incurabile dar ele pot fi ameliorate in procentaj f. mare si pe termene indelungate pastrand insa cu strictetze medicatia.

#6
sorin61

sorin61

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,265
  • Înscris: 05.01.2004
Pai de regula tratamentul e facut nu la solicitarea inculpatului, ci a rudelor/prietenilor/societatii. Iar cum majoritatea medicamentelor il fac pe respectivul ceva apropiat de cartof (leguma), nu mai apuca sa se planga. Asa ca statisticile infloresc cu rezultate pozitive obtinute cu medicamentul x sau y. Si psihiatrii la fel.

#7
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,709
  • Înscris: 01.01.2008
Acum 2000 de ani...daca esti bolnav mananca planta asta.
Acum 1000 de ani...daca esti bolnav nu manca planta asta ia potiunea asta.
Acum 600 de ani...daca esti bolnav nu lua potiunea asta ca e malefica roaga-te si iti trece.
Acum 100 de ani...ia pilula asta.
Acum 10 ani..nu mai lua pilula asta ca iti face rau,mananca planta asta.

#8
adadoi

adadoi

    scorpie bãtrânã

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,603
  • Înscris: 25.10.2006
Sunt mai mulţi (vezi, spre exemplu, topicul cu OCD). Depinde însă de boală, multe nu se vindecă, sunt doar ţinute sub control, altele au nevoie de psihoterape şi medicamentele au doar rolul de a face pacientul compliant...

#9
holograma999

holograma999

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 353
  • Înscris: 16.02.2013
Primele medicamente neuroleptice sau antidepresive au aparut dupa cel de-al doilea razboi mondial.De atunci au fost descoperite sute de alte medicamente din ce in ce mai eficiente.Cei care au stari de anxietate sau atacuri de panica si au incercat tratamentul prescris de specialist pot sa confirme ca simptomatologia sa ameliorat substantial si o parte dintre ei s-au vindecat.La fel si in cazul depresiilor.Exista desigur si factori externi care impiedica un om sa se vindece chiar daca ia tratament.De exemplul o femeie agresata de sot va simti mai putina groaza luand un tranchilizant dar nu se va vindeca daca va trai in aceleasi conditii.O depresie datorata unei vieti duse in lipsuri si griji permanente nu se va vindeca daca acesta vor continua sa persiste dar tratamentul antidepresiv poate ajuta omul sa isi puna ordine in ganduri si in viata nemaisimtindu-se coplesit de tristete,sentimente de inutilitate si vinovatie si astfel sa gaseasca o cale pt a iesi din situatia de viata care il imbolnaveste,si in final se vindeca.Psihozele inca nu se vindeca in cea mai mare parte dar se amelioreaza substantial permitandu-le unora sa aibe o viata relativ echilibrata.Da tratamentele vindeca unele cazuri,[nu te fac leguma decat daca nu t-i se prescrie doza corecta sau daca nu esti capabil saiti studiezi si intelegi boala si vrei doar sa dormi cat mai mult ca sa uiti ca sa nu fii constient,atunci dsa devii o leguma pt ca asta iti propui] Trebuie sa te lupti putin cu boala si sa te straduiesti dupa puterea mintii tale sa o intelegi,dar nu sa ti-o vindeci dupa ce citesti pe net sau auzi de la careva,ci sa te adresezi specialistului.Poate nu vei nimeri din prima peste un om care chiar e specialist si om totodata dar poti sa mergi la mai multi pana vei da peste cineva potrivit.

#10
NelsonMandravela

NelsonMandravela

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,573
  • Înscris: 10.01.2012

Quote

Este “recuperarea” posibilă prin tratamentul cu neuroleptice ?
În discuţiile mele cu psihiatrii, nu i-am auzit vreodata spunând că tratamentul convenţional cu neuroleptice va oferi posibilitatea ‘recuperării’ pentru mai mult de 10-25% din pacienţi. 66% din cazurile de schizofrenie nu obţin remisia completă a simptomelor cu tratament neuroleptic.20  33% din cazuri resimt ‘tulburare cognitivă persistentă şi asociată cu lipsa dispoziţiei, motivaţiei şi răspunsurilor comportamentale.21 După un episod psihotic, 30-40+% din schizofrenicii complianţi trataţi cu neuroleptic care au un răspuns “pozitiv”, vor avea o recădere în decurs de 1 an.22,23 Riscul cel mai ridicat de suicid apare în primii 5 ani – “perioada critică”.24 15% din cazuri vor reuşi finalizarea prin suicid.25


#11
Oneiros

Oneiros

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,011
  • Înscris: 04.01.2013

 Arayan, on 22 ianuarie 2013 - 18:20, said:

-Bolile psihice schizofrenice sant incurabile dar ele pot fi ameliorate in procentaj f. mare si pe termene indelungate pastrand insa cu strictetze medicatia.

Medicația psihiatrică neuroleptică* (și nici de alt gen) nu e medicație, e drogare, nu are nici o legătură cu cauza bolii (trauma emoțională pe deficit major cognitiv). După 5 ani de neuroleptice in doză maximă, omul e zombificat, cu tremurături ale extremităților, scrisul e grav afectat, nu mai poate face calcule simple gen 100 minus 27 din cap. Atunci i se dă și certificat de handicap psihic pe lângă pensia de boală. Cu cât pacientul are deficit cognitiv mai mare combinat cu ego mare (vanitate) plus mediul familial ipocrit-distructiv (schizofrenogen) cu atât șansele ca procesul schizofrenogen să-și atingă scopul sunt mai mari. Iar un proces intrafamilial schizofrenogen are doua scopuri, eliminarea celui mai slab cu tot cu vina la pachet (vina este totdeauna imaginară, și vine din totala lipsă de responsabilitate a celui care o proiectează asupra celui mai slab, așa numitul contra-transfer schizofrenogen). De unde si componenta paranoidă a schizofreniei, în mai toate cazurile.

Nu contează neurolepticul, efectele sunt aceleași ca mai demult, doar că apar ceva mai tarziu. Și sunt ireversibile. Dar industriile producătoare dau vina pe boala psihică (care nu e boală ci reacția psihicului la mediul agresor, simptomul este defulatul nerefulat). Parcă in USA zyprexa e interzisă din 2001 (nu sunt sigur), iar Astra Zeneca care fabrică seroquel a pierdut in procese cu pacienții vreo 500 mil dolari (a se vedea datele exacte pe wikipedia). La Abilify efectele adverse foarte grave sunt trecute in prospect. La restul sunt trecute dar mai voalat. Neurolepticele alterează sistemul nervos central și periferic pentru totdeauna. Singura salvare este psihoterapia din vreme și ruperea totală a legăturilor cu cei care au schizofrenizat victima, care din păcate și ea este schizofrenizantă, deci e de muncă. De regulă victimele psihozelor sunt copiii naivi și iubitori de părinți foarte ticăloși. Toți copiii își iubesc părinții, dar nu toți părinții își iubesc copiii.

Edited by Oneiros, 17 February 2013 - 00:15.


#12
NelsonMandravela

NelsonMandravela

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,573
  • Înscris: 10.01.2012

 Oneiros, on 16 februarie 2013 - 23:48, said:

Singura salvare este psihoterapia din vreme și ruperea totală a legăturilor cu cei care au schizofrenizat victima,

Aha, si te-ai gandit sa te bagi niţel pe forum sa pui punctul pe "i" Posted Image  Mai sapa... se poate sa ai vederi nu gresite, dar mult prea inguste. Si cum ne deplasam cu totii in camp liber (dar teren foarte accidentat !), nici nu-ti dai seama ca ai iesit de pe drum si o sa cazi in shantz. Cine se lauda candva ca e la curent cu ideea de diagnostic diferential ? Posted Image

Edited by NelsonMandela, 17 February 2013 - 03:21.


#13
holograma999

holograma999

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 353
  • Înscris: 16.02.2013
Neurolepticele sunt substante cu mecanism de actiune precis,se dau nu in doza cea mai mare timp de multi ani ci in cea mai mica doza posibila adecvata fiecarui pacient in functie de raspunsul individual,sau se administreaza o doza mai mare la inceput si se scade progresiv.Pentru oricine cunoaste pacienti tratati zeci de ani cu neuroleptice,e evident ca acestea nu ii aduc in stadii de zombi ci le imbunatateste viata si ai face sa poata sa se integreze cat de cat social.Cazurile de dischinezie tardiva sunt foarte rare beneficiile tratamentelor sunt net superioare fata de efectele lor secundare,Oricum nu exista alternative,psihoterapia unui pacient care are ganduri automate,halucinatii si delir cronic este un demers pe cat de inutil pe atat de fantezist.Psihoterapia este doar o discutie lamuritoare pentru cei cu probleme emotionale,de relatie etc.Acuma ca sunt oameni care se pretind atotstiutori si unici nu e o noutate,si multi ai vor urma.Uitati-va la secta Moon.Cati dintre noi l-ar lua in serios si l-ar urma pe unul ca ala.Dar milioan e de oameni din lume au facut-o.De ce?Pentru ca asa sunt unii mai sugestionabili si cred in vise.

#14
NelsonMandravela

NelsonMandravela

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,573
  • Înscris: 10.01.2012
@holograma999

Sunteti psihiatru ? Treaba e buna. Meseriashu se invarte pe scaunul lui rotativ, curge lozul, ca dupa revolutie a inceput sa se dea si comision pe 'tratament'.
La naiba cu BBB si deschiderea ei anormala, cu diagnosticul diferential!!!
Este ca sunteti rupta de realitatea stiintifica ?

#15
Oneiros

Oneiros

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,011
  • Înscris: 04.01.2013

 NelsonMandela, on 17 februarie 2013 - 11:49, said:

@holograma999

Sunteti psihiatru ? Treaba e buna. Meseriashu se invarte pe scaunul lui rotativ, curge lozul, ca dupa revolutie a inceput sa se dea si comision pe 'tratament'.
La naiba cu BBB si deschiderea ei anormala, cu diagnosticul diferential!!!
Este ca sunteti rupta de realitatea stiintifica ?

Haide, spune-ne adevărul tău...științific.

Uite adevărul meu. Societatea în intregul ei este schizofrenogenă.

Migrarea alesilor in parlament de la stanga la dreapta si invers. Votez pe unul dintr-un partid anume ca el sa fie de dreapta. Insa dupa un an, el migreaza la un partid de stanga. Acest fenomen daca se intampla odata, poate nu ma va afecta, dar daca el se intampla timp de 20 de ani, ma va afecta. Ori nu voi mai merge sa votez, ori nu voi mai intelege nimic din ce se intampla si devin un alegator frustrat, confuz. Alt exemplu de schizofrenie socială: religia militează pentru proceație fără limite, statul încearcă să limiteze sporul demografic dar finanțează de la buget și religia care e contra.

Intr-o seara la stiri dintr-o intamplare, il aud pe doctorul Florin Tudose spunand urmatoarele: "Toata Romania e o tara schizofrenogena, si nu de ieri de azi. Pai amintiti-va pe vremea lui Ceausescu cum la televizor vedeati belsugul nemaipomenit de recolte, iar cand ieseati la pravalie sa cumparati ceva,  nu se gasea nimic. Acum e invers, se spune la televizor ca e criza de nu stiu cati ani, iar la supermarket vedeti cozi de oameni care nu se mai termina si o abundenta incredibila de marfuri. Toate aceste mesaje contradictorii rup mintea in doua cetateanului obisnuit".

Da, psihiartrii sunt mână în mână cu dealerii de Zyprexa, Seroquel și Abilify. (cifra de afaceri la Astra Zeneca doar din Seroquel se apropie de 5 miliarde dolari anual). Orice pacient care nu ia o doză "rentabilă" de neoroleptic, este nerentabil pentru sistem. Se dau și doze de 800 mg seroquel, care costa peste 1000 lei pe lună (nu știu prețul exact, cam între 1000-1500 lei). Banii provin de la cei care nu au nici o vină că unii și-au schizofrenizat partenerii de viață, copiii, etc.

Cei care au un comportament social relativ corect, sunt nevoiți să plătească pensiile de boală și tratamentele pentru copiii nebuni ai părinților ticăloși care și-au înebunit copiii. În tot acest mecanism diabolic, psihiatrii sunt niște căpușe doar (oportuniști). Ei sunt cei care maschează adevărul.
Iar cei care devin psihoterapeuți, nu pot spune adevărul gol goluț pentru că este nedeontologic. Imoral. De fapt nu pot să-l spună pentru că îi impiedică sindromul Stockholm nerezolvat, victima își adoră agresorul și speră în secret să devină ca și el.

Edited by Oneiros, 17 February 2013 - 22:45.


#16
holograma999

holograma999

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 353
  • Înscris: 16.02.2013
Sa zicem ca sunt o persoana cat de cat avizata,nu voi initia dialoguri si nu voi da replici nimanui,scopul meu este doar acela de a-mi spune opinia iar cei care vor citi,si care sunt in marea lor majoritate,oameni care nu vor scrie despre subiectul respectiv,sau care nici nu sunt inscrisi pe forum vor judeca si vor analiza cea ce scrie fiecare dintre noi dupa puterea mintii lor,dupa gradul de instructie si dupa cum sunt ei structurati ca persoane.Medicatia e scumpa,si alte medicamente pentru alte afectiuni sunt scumpe.Dau un exemplu interferonul folosit pentru tratarea hepatitelor virale de tip c.E foarte scump,se inscriu oamenii pe liste de asteptare,nu au acces imediat la el desi e singurul tratament eficient si care impiedica inmultirea virusilor si distrugerea complecta a ficatului si functiilor acestuia,ceea ce va duce la moarte prin ciroza deobicei si asta la o varsta nu prea inaintata.Acuma ce ar trebui sa dam vina pe bolnavi ca s-au imbolnavit,sau pe cei care i-au imbolnavit?Acum virusul nu se mai ia prin transfuzii sau injectii ca in urma cu 20 de ani.Multi dintre cei care il au l-au luat prin contact sexual neprotejat.Deci unii dintre ei chiar ar trebui invinuiti si considerati responsabili ca au facut sex asa la nimereala cu personane cu un comportament sexual de mare risc,gen prostituate si homosexuali.Dar nimeni nu se apuca sa-i judece sau sa-i invinuiasca,sunt tratati si gata.Desi costa,costa mai mult decat medicatia antipsihotica si nimeni nu se gandeste ca e interesul firmelor care produc interferon sa fie cat mai multi bolnavi de hepatita c ca sa isi creasca firmele cifra de vanzari,pe spatele contribuabilului.E doar o parere personala dar cred ca e destul de logica si mai putin paranoica sau incarcata cu ura si dispret decat altele.

#17
Oneiros

Oneiros

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,011
  • Înscris: 04.01.2013

 holograma999, on 18 februarie 2013 - 13:34, said:


Sărăcia (dar și imoralitatea care are la bază niște explicații psihologice) stau la baza acestui fenomen și voi argumenta.
Tu propui să se meargă înainte ca rusul spre Berlin fără a evalua costurile. Eu am o gândire de yankeu, de american. Americanii au zis asa, nu invadam Japonia, ca ne costa prea multi soldati morti, facem bomba atomica. Sau, cu bestiile ne vom purta ca niste bestii. Statistica arată ca 1,2 milioane de români sunt infectați cu virusul hepatitei C (10% din populația UE). Homosexualii sunt intr-o cantitate neglijabilă. Dar România colcăie de prostituate. Se poate vedea pe google, pe site-urile de matrimoniale, mii si mii de anunțuri ale unor femei de toate vârstele, chiar și trecute de 45 de ani. Vrei să ști ce făceau aceste prostituate înainte  de anul 2001 (atunci a fost explozia fenomenului prostituției cu racolarea clienților prin internet)? Căutau cadre MAI/MAPN cu casă (la vremea aia, aceste cadre primeau locuință de la stat, acum nu mai primesc), mașină, salarii bune, ori din alte categorii profesionale bănoase. A se vedea arhivele ziarelor. Hop, brusc si peste noapte, au început să ofere sex pe bani. Soluția unui trai bun, condiții optime, fără lucru, era sigură, decât să ajungă slugile unor excroci care doar le momeau cu baza lor materială, fără însă a se căsători și a plodi cu ele, deci de a le oferi o siguranță materială. Scopul prostituției ca și al căsătoriilor din interes sunt aceleași, trai bun și bani mulți în timp record. Cine sunt cei care merg la prostituate? Sunt bărbați săraci, tineri, cu salarii foarte mici (salariile de debut sunt intre 800-900 lei oriunde). De ce? Pentru că femeile fie ele tinere sau bătrâne sunt prin natura instinctului lor extrem de excitate de bărbații care au o casă, un salar bun și un comportament cât de cât ipocrit, care se pliază pe aparențe și nu pe trocul care are loc în realitate. Și uite așa, s-a ajuns la explozia hepatitelor C, E și a altor boli cu transmisie sexuală. Și ca să fie comedia și mai mare, majoritatea psihiatrilor si psihoterapeuților în România sunt de sex feminin.

Oficial, dintre toți politicienii și patronii lumii, doar cei chinezi au recunoscut că fură ca să dea banii la amante și prostituate. Femeile în funcții fură de regulă pentru bani de excursii, bijuterii, parfumuri, haine scumpe (scopul este seducția dar și slava deșartă). Chinezii au recunoscut pentru că acolo pedeapsa cu moartea se aplică frecvent și rapid.

Ce am spus se poate verifica în realitate. De exemplu, dați un anunț la matrimoniale, în care să scrieți că sunteti dintr-o categorie profesionala anume, cu casa bani si masina, veti primi zeci si zeci de raspunsuri de la femei care nu sunt in majoritatea lor cazuri sociale. Apoi dați un anunț in care să specificați doar date de bun simț, antropometrice, și poza, nu veți primi nici un răspuns, decât dacă arătați măcar ca Dan Șova (ideal ar fi ca Josh Duhamell). Și încă ceva, arătați-mi acea femeie româncă care să întrebe bărbatul, de unde ai mă banii, casa și mașina? Soția șefului de cabinet al șefului fiscului din România se ocupa de racolarea missurilor din România pentru a le plasa ca prostituate de lux oamenilor de afaceri în special străini. Lucru dovedit și făcut public, dar ingropat la ora acutuala de "curva de la drept", acea statuie cu cumpăna, unde dacă pui talerii se inclină "dreptatea" în favoarea ta.

Dacă se va merge pe direcția asta, mai hologramo, în curând, sistemul se va bloca. Și trebuie aplicat uin tratament radical, gen ăluia de la Sodoma și Gomora.

Edited by Oneiros, 18 February 2013 - 14:25.


#18
holograma999

holograma999

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 353
  • Înscris: 16.02.2013
Sa luam un exemplu practic.Un cetatean cu o tulburare afectiva sa zicem anxios-depresiva.Cetatean care castiga pana in 1000 de lei intr-un oras oarecare,nu resedinta de judet.Starile pe care le are sunt atat de suparatoare incat nu se mai simte deloc bine in pielea lui ,nu mai face fata sarcinilor sociale sau familiale.E greu,tot mai greu! Incotro sa se indrepte.Spre medicul de familie,generalist?Acesta ii da trimitere la medicul psihiatru nu are cum sa-i dea trimitere la un psiholog,poate sa-i sugereze eventual sa viziteze unul.Sa zicem ca omul a vazut multe emisiuni,filme si stiri din care are asa o idee cam ce face un psiholog si cu ce se ocupa un psihiatru.Mai stie ca lumea il va considera automat nebun daca se afla ca a fost la psihiatru.Bun,ca sa nu se compromita si pentru ca a vazut el la tv ca psihologii sunt oameni sfatosi si amabili,iar psihiatrii vorbesc cumva de nu-i intelege,ori ca se exprima dificil ca domnul Florin Tudose,ori ca folosesc termeni de sp[ecialitate pe care omul nostru nu-i poate decripta.Se duce glont la un cabinet de psihoterapie.Poate scrie pe usa poate i se spune direct cat il costa sa fie ajutat.Cam 100 de lei ora.Dar o ora nu ajunge,ar trebui macar o ra pe saptamana.Deci 400 de lei.Mai ramane cu 600 din leafa.Cu 400 isi face el calcule meschine isi cumpara tigarile necesare pe o luna,sau platea curentul,cablul si telefonul.Nu prea are bani pentru psiholog concluzioneaza,poate are asa pentru prima ora.Daca de la inceput psihologul zice ca nu are nevoie decat de psihoterapie,il pune in incurcatura daca il trimite la psihiatru il scoate din incurcatura macar financiar.Si psihiatrul va sta de vorba cu el,gratis,ce-i drept mai putin,vreo jumate de ora,si ii va prescrie niste leacuri,buline,medicamente,droguri,fiecare le poate numi cum ii vine.Pe care le ia gratuit sau compensate adica aproape gratis.Le ia si ori se face binje,ori se amelioreaza ori se simte mai rau,ceva se intampla.Daca se vindeca e excelent,daca se amelioreaza e multumit,daca se simte mai rau se duce la doctor sa-i zica sau renunta speriat la tratament.Speriat de efectele secundare desigur.Daca se duce la doctor acesta mai schimba schema terapeutica mai scade dozele sau schimba medicamentul ca oamenii reactioneaza diferit la acelasi medicament trebuie adaptat fiecaruia si gasit ce i se potriveste.In cele din urma cei pe care tratamentul ii ajuta sunt marea majoritate,sunt si unii care nu raspund la tratament sau evolueaza prost.L-ar fi ajutat fara indoiala si psihoterapia,poate in unele cazuri l-ar fi ajutat mai mult decat medicamentele dar omul nostru nu are cu ce plati,asta e tot nu are,nu isi permite,el are un salariu,daca e norocos si are loc de munca si la asta are acces,asa cum are acces la salam de vara si nu la muschi file.Asta e viata!

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate