Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce condensator ar putea fi? TV Vo...

Problema droguri

Eroare incarcare formular

merita upgrade de la Ryzen 5 2600...
 Intel i9 14900K cooler air Deepco...

Curațare disc vinil

Atentie la site-ul FixShop.ro - p...

Display cu culori neuniforme
 Despre Laborator Defectoscopie Ca...

Mama Clopoțel

Windows 11 si boxa portabila - de...

Angajarea unei persoane de 18 ani...
 Depunere declaratie unica PFA - i...

Situatie mostenire

Inlocuit/upgrade placa video Nvid...

Google tv si open vpn
 

Service Porsche

- - - - -
  • Please log in to reply
70 replies to this topic

#19
tudor2006

tudor2006

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 130
  • Înscris: 12.01.2006
Experienta cu Brady. Am stat in serviceul din Militari 1 luna si jumatate pentru capota aripa faruri radiator si alte piese. Zeci de telefoane, deplasari, rugaminti, lipsa de bun simt. Pana nu am ajuns mai sus nu am rezolvat nimic. Sa nu mai zic ca la receptie nu mai pornea masina.

#20
unic_jul

unic_jul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,804
  • Înscris: 13.08.2004

View Postunic_jul, on Jan 18 2006, 16:32, said:

am fost ieri sa si monteze cineva o alarma pe un polo(noul) viper.alarma a costat 4200000 parca ceva de g3nul asta +alte cateva sute de mii pt diverse lucruri +partea care m a jocat:mana de lucru 5 MILIOANE.!!!!!!!!!
E POSIBIL ASA CEVA SA COSTE MANA DE LUCRU MAI MULT DECAT ALARMA.AM VAZUT ASTA ACASA PE FACTURA.a mai montat cineva alarma la astia( porche leazing aici are garantia(noi am fost la dealer ul din cta)
haide ti oameni buni nu poate sa mi zica si mie cineva daca e normal sa coste mana de lucru atat.chiar nu a mai montat nimeni la ei alarma. :worthy:

#21
fmfmfmfm

fmfmfmfm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 700
  • Înscris: 10.03.2004
Mai da-o incolo de mana de lucru. Ce spuneti voi aici este jaf pe fata. Cate ore a durat sa iti monteze alarma aia?

#22
active95

active95

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,920
  • Înscris: 29.03.2005
Teoretic depinde si de feature-urile alarmei.
Sa presupunem ca alarma Viper era top of the line ( pager, inchidere centralizata, remote start, etc ).
Ca sa te legi la sistemul masinii, senzori, folosirea BitWriter-ului,etc,  nu este chiar atit de usor (fiindca vb de ultimul model de Polo), cind vrei sa faci un lucru elegant, nu ciobaneste .
Oricum nu s-ar justifica pretul. In jur de 2,3 milioane ar fii fost mai corect mai ales cind banuiesc ca aveau schema de la polo, fiind usor de cunoscut punctele la care sa te legi

Edited by active95, 20 January 2006 - 03:13.


#23
puiulnoptii

puiulnoptii

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,137
  • Înscris: 06.01.2006
Ok, se pare ca partea cu "au intarziat piesele comandate" e deja slogan in service-urile de la Seat din Constanta. Service-ul la doi ani facut fara pic de interes, lichid de frana neschimbat, urmat de accident si facut praf toata partea frontala. Foarte aroganti si fara experienta, pusti cu nasul pe sus care se vad deja in scuderii ... pana acum n-am avut probleme cu cei de la Donna din Cta, dar acum si-au dat in petec rau de tot.

La expertiza tehnica aroganti mi-au spus ca masina se poate repara foarte usor, avariile fiind in proportie de 20 %, motor, cutie de viteze, radiator ... facute acordeon.

Termen dat de enjineru` sef : 10 zile.

La Ibiza frana este sub orice critica, franele incep sa "tzipe" dupa zile cu temperaturi diferite iar service-ul este arogant, se misca incet (cu tot cu comenzile lor) si mai fac si misto de om cand le spui ca ai nevoie de masina cat mai curand.

Nu va loviti masinile, daca aveti service-urile la Donna, pentru cei din Constanta care au Seat, n-au alte alternative.

A trecut o saptamana dupa termenul pe care l-au dat ei, nici macar un semn n-au dat sa zica ceva motive ... nu ca m-ar fi interesat ... + ca daca vrei sa-ti vopsesti o mica zgarietura, te trimit la Politie si Asigurari. Am mers la un service auto Dacia, unde mi-am reparat zgarietura cu 500.000. M-a scutit de pierdut zile de alergat , Politie, Asigurari, Service.

Edited by puiulnoptii, 14 February 2006 - 05:56.


#24
Cristi_S

Cristi_S

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 17.10.2005

View PostAddnann, on Dec 28 2005, 11:57, said:

Eu zic sa ne linistim daca nu vrem sa murim tineri. Open Service Skoda Iasi .... un capat de bara (dr) / un brat (anterior inferior stg) / comutator semnalizare / biele antiruliu (stg / dr) / injector (unul care dadea erori "sporadice" .... pret materiale ... eeeeee ... 39 mil!!!
A-ti inebunit? Toate astea m-au costat 25 mil si sunt de o calitate superioara celor recomandate de ei. Ceziceti? 50 - 55 % lejer ce naiba? Numai in romania se practica adaosuri de acest gen. CInd vom evolua si in bun simt? Dar, cum ziceam. ... sa ne linistim :+

Salut,

Omule, ma faci sa-mi treaca fiori pe sira spinarii. Si eu mi-am luat o Fabia de la Open Service dar dupa cum spui tu, nici nu ma gandesc sa fac reviziile la ei. Cred ca ma duc la Adria la Suceava (sunt din Dorohoi) poate nu sunt chiar asa de avari. Macar sunt mai din zona.
Poti sa ma ajuti cu o lista de piese acoperite de garantie la Skoda, una generala macar; daca tot am 2 ani garantie macar sa stiu la ce. Multumesc!

Cristi_S

#25
puiulnoptii

puiulnoptii

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,137
  • Înscris: 06.01.2006
Si deznodamantul. Dupa un lung service efectuat la Ibiza, Donna Service isi suna clientul (adica eu) sa mearga sa ridice masina de la service. Ajuns acolo, lumea zambind, enjineru` sef zambitor, parbrizul schimbat in aceasi zi (parbrizul trebuie pus cu o zi inainte, apoi masina sa nu fie supusa la socuri cat de mici or fi ele), n-a contat pentru ei ... masina era buna de luat ... scoasa la lumina ... suprirza suprizelor ... masina facuta cameleon ... o portiera aqua deschis o portiera aqua inchis spre maron. Am refuzat sa iau masina din service + alte nereguli la interior la bord, unele probleme de vopsea, la fel si pe suprafata masinii.

Am mai facut un vopsit la ei dupa ce mi s-a zgariat masina cu cheia, am facut-o pe casco.

Vopsitorul s-a spart si el, cand dupa observatie i s-a pus diferenta de culoare in fata ... "Dar cine v-a vopsit inainte masina ?".

Tinerele de acolo, care ar trebui sa abordeze potentiali clienti, total ignorante si de o nesimtire crasa, le dai buna ziua si intorc capul si se fac indiferente.

Donna Service a ramas cu angajati din timpul comunismului, doar cateva persoane salveaza emblema seriozitatii, mecanicul mai tanar Cetin si agentul de vanzari Catalin cu d-na care se ocupa de facturi. In rest PRAF toata lumea ... va recomand sa va feriti de un asa zis mecanic pe nume Eugen ... si in general de problemele care ar cauza drumuri spre Donna Service din Constanta.

#26
GK

GK

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 12.07.2004
De vina sunteti voi ca va duceti la ei. Noroc de mine ca am si alti dealeri skoda. Nu va mai duceti fratilor la Hotii aia. Eu asa i-am sanctionat. Nu ma mai vad ei pe acolo
Distributia la Diesel la 90000 km mi-au cerut 4.900 ron si eu am facut-o cu 1400 ron. HOTIE PE FATA.
1 set de stergatoare costa 180 ron. Vi se pare normal. Cand intri la ei in Sediu , orice respiratie Costa. !!!

#27
kunjanos

kunjanos

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 09.06.2006
Numa atat pot sa va zic: FERITI-VA DE PORCHE ROMANIA, ca e NASOL RAU, RAU de tot la ei. M-am dus pt. un schimb de ulei + filtru la ei si
1. timp de 30 minute am stat la ei, angajatii de la birou nu au luat pe nimeni in seama, se jucau pe calc. solitaire si intrau pe pagini de internet si messenger.
2. cand i-am zis ce vreau, tipu imediat a mai adaugat : schimb filtru polen, schimb ulei cutie de viteze,...La care l-am intrerupt eu, zicand sa calculeze numai ce am cerut. E, atunci tipu mi-a facut un calcul si a zis:
va trebuie 4.5 L de ulei, + filtru + schimbatul, va costa 320 RON(3.2 mil lei). Si culmea, voiau sa ma programeze peste 1 saptamana la schimbat ulei...Deci timp de o saptamana sa astept sa-mi ieie banii, cand operatiunea de schimb ulei dureaza 10-15 minute si e inclusa in lista de "Service rapid".
Cei de la prorche is nesimtiti, asa ca m-am dus pusca la un alt service, si pe langa ca :
- toata operatiunea(ulei, filtru + schimbat GRATIS) m-a costat 195 RON
- uleiul bagat era exact acelasi ce voiam si la PorcheRo, filtru acelasi
- interesant, ca a intrat doar 3.5 litri de ulei (la Porche Ro voiau sa ma fure cu 1 Litru in plus)
- la celalalt service au fost foarte amabili cu mine :)
Deci la Porche Ro, in nici un caz sa nu va duceti!!!
Sa va ganditi asa: daca va duceti la Prorche Ro, atunci
- cu siguranta veti plati cu 40-50 % mai mult decat la alt service
- personalul este unul ignorant si nesimtit
- cu siguranta veti fi furat (mare hotime pe acolo)
- cu siguranta veti plati chestii de care nu aveti nevoie (la o masina o data demontata se vor gasi 100 de alte piese de schimbat)
- timpul dumneavoastra nu este important, puteti astepta linistit 5-6 zile pt. un Service Rapid, sau cateva luni pt. o reparatie mai mare.

Si fiind un om patit, sa vezi:
Mi s-a zgariat masina Skoda cu o cheie(latime 1 mm, adancime 0.2 mm si lungime 30 cm). M-am dus la Skoda sa mi se revopseasca usa, si sa vezi: M-au trimis la politie. E...eu m-am dus, si o data ajuns acolo, vine afara politaiu, se uita la masina, ii arat zgarietura si incepe el sa rada =)) Cand i-am zis ca cei de la Porche m-au trimis, a inceput sa rada si mai tare, si a zis: baiete, pt. zgarietura asta nu trebuia sa vii aici. Dupa care a mai zis, ca inainte sa dau la vopsit la Porche Ro, sa ma interesez si la alt service cat ma costa operatiunea. Asa am facut, si am ramas mut...Cei de la Skoda voiau sa ma f_ta cu 3 mil in plus.

#28
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,397
  • Înscris: 29.11.2001
iarta-ma ca intreb, dar ce motor ai de intra doar 3.5 l ulei? benzina 1.2 ?

#29
daniels6

daniels6

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 11.06.2006
Dragi prieteni,


Sunt posesorul unui A6 de 3l S Line kare pana vineri nu a avut nicio problema.Ferind un caine i-am zgariat zdravan o laterala.Necesita inlokuirea aripii spate-stanga.Dupa kum stiti karoseria este integral de aluminiu.C ma sfatuiti sa fak vis-a-vis de Porsche Romania dat prin faptul k masina este in garantie la ei??
    Dak nu suntem in stare sa sudam tabla de otel...kum vom suda aluminiu???Plus..pt...aceasta operatiune va trebui dezechipata destul de mult.O mai pun la lok??C sa fak???Ajutati-ma!!!!!!!!

#30
Mig VWFan

Mig VWFan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,336
  • Înscris: 01.12.2005

View Postdaniels6, on Jun 11 2006, 14:53, said:

Dragi prieteni,
Sunt posesorul unui A6 de 3l S Line kare pana vineri nu a avut nicio problema.Ferind un caine i-am zgariat zdravan o laterala.Necesita inlokuirea aripii spate-stanga.Dupa kum stiti karoseria este integral de aluminiu.C ma sfatuiti sa fak vis-a-vis de Porsche Romania dat prin faptul k masina este in garantie la ei??
    Dak nu suntem in stare sa sudam tabla de otel...kum vom suda aluminiu???Plus..pt...aceasta operatiune va trebui dezechipata destul de mult.O mai pun la lok??C sa fak???Ajutati-ma!!!!!!!!
Dragutule, aici nu suntem pe mirc, din respect pentru cei care citesc ai putea sa scrii asa cum ai invatat la scoala, daca ai fost pe acolo.

#31
daniels6

daniels6

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 11.06.2006

View PostMig VWFan, on Jun 12 2006, 14:35, said:

Dragutule, aici nu suntem pe mirc, din respect pentru cei care citesc ai putea sa scrii asa cum ai invatat la scoala, daca ai fost pe acolo.
Multumesc pentru ajutor,dragutule.

#32
701

701

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,559
  • Înscris: 16.06.2004

View Postunic_jul, on Jan 19 2006, 14:48, said:

haide ti oameni buni nu poate sa mi zica si mie cineva daca e normal sa coste mana de lucru atat.chiar nu a mai montat nimeni la ei alarma. :worthy:
Da, dupa cum vezi, este posibil. Sunt trecute 4 ore de manopera pe factura, iar la 900.000 ora + TVA, rezulta in jur de 8,5 milione. Mie mi se pare normal sa te interesezi de toate astea INAINTE, nu DUPA ce montezi ceva. Noroc ca n-a costat 15 milioane. Sa faci si data viitoare la fel... :naughty:

#33
nexusvip

nexusvip

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 108
  • Înscris: 13.03.2003
Salut,

Am achitat avansul pentru o Skoda Octavia II Ambiente (Porsche Romania ..8-10 saptamani pana vine masina).
Poate cineva sa-mi ofere ceva informatii despre Porsche Romania, cat de seriosi sunt si la ce escrocherii sa ma astept de la ei. (am mai citit pe forumuri ca majoritatea sunt foarte nemultumiti de Porsche Romania)

Pot obtine in aceste 10 sapt informatii despre masina mea de la dealer? si daca da, ce fel de informatii.

Stiti cumva daca trusa medicala si presurile sunt nevoit sa le cumpar de la Porsche sau sunt incluse in pretul masini?

La Porsche ma costa cam 8mil (5mil manopera) montarea unei alarme viper .. vi se pare mult?

Va multumesc
xxxxxx

#34
angelz

angelz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,844
  • Înscris: 01.12.2003
Cu porche Leasing am avut numa probleme....de la comandarea  masinii pana la montara alarmei...tot asa manopera cat alarma....plus micile discutii pe care le-am avut sa-mi repare masina cand am  lovit-o(casco) si treaba de mantuiala pe care au facut-o + timpul pierdut )saptamani) sa vina piesele de schimb....

EVITATI>.>. EVITATI si iar EVITATI....am inteles ca prima revizie e undava spre 10 milioane daca tin minte

#35
Furia-Rosie-Turbo

Furia-Rosie-Turbo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 220
  • Înscris: 12.05.2006

View PostAhile, on Oct 30 2005, 18:41, said:

Unde naiba e renumita organizare germana?

Pei exista un raspuns si anume Porsche Romania face parte din grupul Porsche AUSTRIA!!!!! Grupul Volkswagen nu a venit niciodata oficial in Romania!!!!!!!
Pentru toate aceste probleme cu ordianarii de la Porsche va recomand sa mai asteptati cateva luni sa intram in UE si sa mergem cu totii lejer in Ungaria sau Bulgaria ca sigur aia nu se preteaza la scamatorii murdare ca mecanicii nostrii cu minte putina si mana lunga!!!!!!!!

A si daca tot o sa intram in UE de ce sa mai cumparati masina din Romania, e piata comuna si libera!! Incercati si ofertele din Bulgaria ( din Bucuresti max 100 de km de mers pana la un dealer VW). Sau daca nu va convine oferta de la Automobile Bavaria incercati o reprezentatnta BMW din Ungaria sau Grecia!!! Merita efortul si poate masinile sunt chiar mai ieftine?????!!!!!!!!! si cu banii economisiti va si petreceti o vacanta gratis!!!

View Postcryo, on Oct 31 2005, 10:43, said:

de service-urile Toyota ce parere aveti?


Foarte mici si prost dotate pentru ca nu au nevoie!

View Postangelz, on Jun 30 2006, 16:51, said:

Cu porche Leasing am avut numa probleme....de la comandarea  masinii pana la montara alarmei...tot asa manopera cat alarma....plus micile discutii pe care le-am avut sa-mi repare masina cand am  lovit-o(casco) si treaba de mantuiala pe care au facut-o + timpul pierdut )saptamani) sa vina piesele de schimb....

EVITATI>.>. EVITATI si iar EVITATI....am inteles ca prima revizie e undava spre 10 milioane daca tin minte


Sorry pentru intrebare dar tu ce masina luata de la PORSE conduci?

Edited by Furia-Rosie-Turbo, 30 June 2006 - 16:17.


#36
701

701

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,559
  • Înscris: 16.06.2004

View PostFuria-Rosie-Turbo, on Jun 30 2006, 17:23, said:

Pei exista un raspuns si anume Porsche Romania face parte din grupul Porsche AUSTRIA!!!!! Grupul Volkswagen nu a venit niciodata oficial in Romania!!!!!!!
Pentru toate aceste probleme cu ordianarii de la Porsche va recomand sa mai asteptati cateva luni sa intram in UE si sa mergem cu totii lejer in Ungaria sau Bulgaria ca sigur aia nu se preteaza la scamatorii murdare ca mecanicii nostrii cu minte putina si mana lunga!!!!!!!!

A si daca tot o sa intram in UE de ce sa mai cumparati masina din Romania, e piata comuna si libera!! Incercati si ofertele din Bulgaria ( din Bucuresti max 100 de km de mers pana la un dealer VW). Sau daca nu va convine oferta de la Automobile Bavaria incercati o reprezentatnta BMW din Ungaria sau Grecia!!! Merita efortul si poate masinile sunt chiar mai ieftine?????!!!!!!!!! si cu banii economisiti va si petreceti o vacanta gratis!!!
Foarte mici si prost dotate pentru ca nu au nevoie!
Sorry pentru intrebare dar tu ce masina luata de la PORSE conduci?

Eu zic sa-l lasi pe baiatu' de mai sus sa abereze in continuare-nu-ti bate capul. Pt el Porsche Leasing, vinde si repara masini... :w00t:   :coolspeak:

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate