Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sunet ambreiaj - Opel meriva z17dth

C-BooL - Magic Symphony ft. Giang...

Pret instalator

Fire lipite cu banda sub scaunul ...
 RCA mai ieftin online - unde?

Configurare PC AMD Ryzen 9 7950x3d

Sony Oled

[python] dependențe clase
 Curatare piese de calcar

Mediabox Vodafone TV fara cablu c...

Intrebari laptop Panasonic (Secon...

Tractor Case 4210 fum in radiator
 Recomandare ciclocomputer cu GPS

Pensiune linistita la 2-2.5h de B...

recomandare acumulator auto >...

RCCB +RCBO
 

“MasterChef” la Pro TV

- - - - -
  • Please log in to reply
159 replies to this topic

#37
_Thomas_

_Thomas_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,329
  • Înscris: 24.12.2011

 raduors, on 21st March 2012, 14:33, said:

in momentul in care acel cineva vine la o emisiune despre bucatari, si le spune ca el(fiind ospatar) intra peste bucatari sa ii traga de urechi/le face scandal, si sa isi faca singuri comanda, atunci merita sa i se arunce in cap farfuria...ca oricum nu il foloseste...

Daca ai stil - si un chef se presupune ca e un gentleman - nu faci asa ceva. PUNCT.

#38
raduors

raduors

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,108
  • Înscris: 13.07.2008
de unde presupui ca e un gentleman....??? aici e problema....de ce presupui... ca au gusturi rafinate si ca se pricep sa aanjeze o farfurie...?? gresit...

#39
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,410
  • Înscris: 04.08.2010

 mihaiovidiu82, on 20th March 2012, 22:43, said:

daca te uitai mai mult de 5 minute vedeai ca si ala stie chiar sa rada cu pofta. e doar foarte bun la ascuns reactiile.
mie mi se pare foarte ok emisiunea.  Posted Image
Mă voi uita duminică la reluare. :)

 raduors, on 21st March 2012, 11:01, said:

Acum, fie vorba între noi, Scărlătescu arată ca un măcelar, nu bucătar... :lol:

Edited by Cipry7, 21 March 2012 - 19:09.


#40
wfnse

wfnse

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,956
  • Înscris: 12.06.2007
Inca o editie de senzatie in aceasta seara. Abia astept urmatoarea etapa.
As vrea totusi sa vad si feluri de mancare mai simple si mai usor de transpus in bucatariile noastre.

Nu ma vad gatind coada de crocodil si zmeura flambata cu chilli  :lol:

#41
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,050
  • Înscris: 20.06.2009

 wfnse, on 28th March 2012, 00:01, said:

(...)
Nu ma vad gatind coada de crocodil si zmeura flambata cu chilli :lol:
Tot păsula cu ciolan rămâne de bază...! Și dacă mai adăugăm o mămăliguță aburindă...mamă, mamă, ăsta da festin...! :thumbup:  :lol:

#42
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,410
  • Înscris: 04.08.2010

 crislacor, on 28th March 2012, 00:11, said:

Tot păsula cu ciolan rămâne de bază...! Și dacă mai adăugăm o mămăliguță aburindă...mamă, mamă, ăsta da festin...! :thumbup:  :lol:
Asta e rețeta perfectă pentru a primi o farfurie nu pe jos, ci direct în pifometru. :lol:

#43
wfnse

wfnse

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,956
  • Înscris: 12.06.2007
A facut o gagica draguta niste pireu cu nush ce carne de porc si boabe rosii de piper.
Mancarea arata foarte bine si cica era buna la gust, dar au refuzat-o din motiv ca ar fi "mancare de cantina".

Mie nici nu prea imi plac mancarurile prea condimentate sau exagerat de "exotice".
Pe carne sare si piper, in ciorbe nu suport cuburile sau vegeta, iar deserturile nu foarte dulci sau grele.
Mancarea conteaza sa fie gustoasa, cat mai naturala, pe cat posibil echilibrata si fara zeci de ingrediente amestecate.

#44
NightWishMaster

NightWishMaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 523
  • Înscris: 16.12.2006

 wfnse, on 28th March 2012, 00:24, said:

A facut o gagica draguta niste pireu cu nush ce carne de porc si boabe rosii de piper.
Mancarea arata foarte bine si cica era buna la gust, dar au refuzat-o din motiv ca ar fi "mancare de cantina".

Mie nici nu prea imi plac mancarurile prea condimentate sau exagerat de "exotice".
Pe carne sare si piper, in ciorbe nu suport cuburile sau vegeta, iar deserturile nu foarte dulci sau grele.
Mancarea conteaza sa fie gustoasa, cat mai naturala, pe cat posibil echilibrata si fara zeci de ingrediente amestecate.

La gagica din discutie, totul a plecat de la felul in care a trantit "pireul" in farfurie.

#45
I_love_Summer

I_love_Summer

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 274
  • Înscris: 19.03.2012

 wfnse, on 28th March 2012, 00:24, said:

A facut o gagica draguta niste pireu cu nush ce carne de porc si boabe rosii de piper.
Mancarea arata foarte bine si cica era buna la gust, dar au refuzat-o din motiv ca ar fi "mancare de cantina".

Mie nici nu prea imi plac mancarurile prea condimentate sau exagerat de "exotice".
Pe carne sare si piper, in ciorbe nu suport cuburile sau vegeta, iar deserturile nu foarte dulci sau grele.
Mancarea conteaza sa fie gustoasa, cat mai naturala, pe cat posibil echilibrata si fara zeci de ingrediente amestecate.


iar reactia ei a fost tipica unei dansatoare de club....

#46
Puferiu

Puferiu

    Fun du Gaulle

  • Grup: Banned
  • Posts: 8,624
  • Înscris: 06.07.2011
In emisiunea viitoare se va lasa cu sange.  :devilred:

#47
onlyone

onlyone

    - - - GAME MASTER - - -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,845
  • Înscris: 08.10.2005

 I_love_Summer, on 28th March 2012, 01:55, said:

iar reactia ei a fost tipica unei dansatoare de club....
Problema ei, in afara mancarii, era ca se credea frumoasa si chiar a insistat prea mult pe tema asta. fara sa isi dea seama ca de fapt in club acolo unde e animatoare, daca ii fac avansuri unii ii fac pentru ca o cred usoara, nu pentru ca ar vedea-o  frumoasa, ci tocmai din cauza ca e sau pare accesibila.
Si explicatia cum ca ea mai bine castiga 800 de lei pe luna dansand decat sa faca pe bucatareasa la restaurant... e o vorba mai bine taci din gura si pari.. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu ...

Edited by onlyone, 28 March 2012 - 01:47.


#48
Puferiu

Puferiu

    Fun du Gaulle

  • Grup: Banned
  • Posts: 8,624
  • Înscris: 06.07.2011
Juriul se uita la modul in care este prezentata mancarea si la concurenti, nu apreciaza doar gustul mancarii.

Un alt exemplu asemanator cu al animatoarei a fost al doamnei cu pompele funebre care, zic eu, a incercat mai mult sa influenteze juriul decat a facut-o animatoarea. Sansele de reusita ale concurentilor sunt mai mari ale celor care au experienta. Fiti atenti la criteriul asta si veti vedea ca cei mai multi concurenti castigatori sunt cei cu experienta.

#49
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,410
  • Înscris: 04.08.2010
Că tot vorbeam de rețete speciale pentru MasterChef, iată ce a gătit un "concurent"... :lol:
http://www.protv.ro/...liva-video.html
Chestia interesantă este că a primit șorțul MasterChef. Amatorii să ia aminte pentru sezonul următor. :thumbup:

#50
Corupt

Corupt

    Parazit nebun

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,312
  • Înscris: 03.02.2010
Mi-a placut episodul din seara aceasta, iar cel de martea viitoare cred ca va fi foarte bun. :D
Iar Siroco si Baiatu ala de i-au aruncat sortul in cap sunt geniali, nu neaparat la facut mancare ci la facut specatcol. Ii ajuta fata si limbajul non-verbal. :lol:

Edited by Corupt, 10 April 2012 - 21:33.


#51
_Thomas_

_Thomas_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,329
  • Înscris: 24.12.2011
Din pacate, incepe s-o dea iar pe cazuri sociale, prea multa prezentare a problemelor oamenilo rde la cantina, a fost deprimant.

#52
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,410
  • Înscris: 04.08.2010

EXCLUSIV: El a castigat MasterChef Romania!

ASA  cum v-am promis vineri, STL.RO va prezinta astazi, in premiera si in  exclusivitate numele fericitului castigator al show-ului culinar  MASTERCHEF.

[ http://www.stl.ro/wp-content/uploads/2012/05/castigator-masterchef-INT-300x300.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Peste  2.000 de romani inscrisi, dintre care 150 admisi in faza preliminara,  trei chefi profesionisti si perfectionisti pana in maduva oaselor, multe  lacrimi, emotii si taieturi, agonie si extaz, bucurie si tristete. Si,  nu in ultimul rand, un premiu colosal de 50.000 de euro. Acestea sunt  ingredientele care au facut din “MasterChef” unul dintre cele mai de succes show-uri din istoria televiziunii autohtone.

Fiind vorba totusi de un concurs, trebuia sa existe si un castigator. Reporterii STL.RO  au aflat in premiera si in exclusivitate numele lui, acest lucru fiind  posibil datorita diferentei de aproximativ doua luni de zile dintre  filmari si momentul in care show-ul este transmis.

Este vorba despre Petru Buiuca, un tanar de 23 de ani originar din Constanta si stabilit la Bucuresti, unde lucreaza ca office manager la firma 1st Floor Architecture.

Informatia ne-a survenit in urma unei investigatii demne de o veritabila ancheta FBI si a fost confirmata de surse de maxima incredere ale caror nume, din motive lesne de inteles, nu le putem face publice.

Supa de 50.000€!

Tanarul Petru Buiuca  a fost primul concurent acceptat in etapa urmatoare a concursului cu  trei de “DA”, preparatul gatit de el la preselectii – supa frantuzeasca  cu ciuperci – dandu-i pe spate pe cei trei chefi.

“Pot  sa spun ca inca mai am cosmaruri cu chefii tipand la mine sa fiu mai  bun, sa trag mai tare, sa fiu mai rapid. Doamne, e ingrozitor! Si urasc  sa fiu jos sau printre ultimii. La MasterChef cel mai greu lucru este sa ramai la un nivel ridicat. Tot timpul. Aici nu e loc de eroare!”, marturisea Petru la cateva zile dupa terminarea filmarilor in urma carora a castigat 50.000 de euro si a devenit primul “MasterChef” al Romaniei.

Sursa: Stl.ro

Edited by Cipry7, 19 May 2012 - 18:50.


#53
Rooney93

Rooney93

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 291
  • Înscris: 21.02.2009
Era sa fie eliminat acum 2 saptamani, daca nu ma insel . Bravo lui :D

#54
Corupt

Corupt

    Parazit nebun

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,312
  • Înscris: 03.02.2010
Mda, s-a dus toata distractia :(

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate