“MasterChef” la Pro TV
Last Updated: May 02 2024 12:26, Started by
catutza25
, May 08 2011 14:57
·
2
#37
Posted 21 March 2012 - 14:57
raduors, on 21st March 2012, 14:33, said: in momentul in care acel cineva vine la o emisiune despre bucatari, si le spune ca el(fiind ospatar) intra peste bucatari sa ii traga de urechi/le face scandal, si sa isi faca singuri comanda, atunci merita sa i se arunce in cap farfuria...ca oricum nu il foloseste... Daca ai stil - si un chef se presupune ca e un gentleman - nu faci asa ceva. PUNCT. |
#38
Posted 21 March 2012 - 15:36
de unde presupui ca e un gentleman....??? aici e problema....de ce presupui... ca au gusturi rafinate si ca se pricep sa aanjeze o farfurie...?? gresit...
|
#39
Posted 21 March 2012 - 18:54
mihaiovidiu82, on 20th March 2012, 22:43, said: daca te uitai mai mult de 5 minute vedeai ca si ala stie chiar sa rada cu pofta. e doar foarte bun la ascuns reactiile. mie mi se pare foarte ok emisiunea. raduors, on 21st March 2012, 11:01, said: Acum, fie vorba între noi, Scărlătescu arată ca un măcelar, nu bucătar...Edited by Cipry7, 21 March 2012 - 19:09. |
#40
Posted 27 March 2012 - 23:01
Inca o editie de senzatie in aceasta seara. Abia astept urmatoarea etapa.
As vrea totusi sa vad si feluri de mancare mai simple si mai usor de transpus in bucatariile noastre. Nu ma vad gatind coada de crocodil si zmeura flambata cu chilli |
#41
Posted 27 March 2012 - 23:11
#42
Posted 27 March 2012 - 23:16
#43
Posted 27 March 2012 - 23:24
A facut o gagica draguta niste pireu cu nush ce carne de porc si boabe rosii de piper.
Mancarea arata foarte bine si cica era buna la gust, dar au refuzat-o din motiv ca ar fi "mancare de cantina". Mie nici nu prea imi plac mancarurile prea condimentate sau exagerat de "exotice". Pe carne sare si piper, in ciorbe nu suport cuburile sau vegeta, iar deserturile nu foarte dulci sau grele. Mancarea conteaza sa fie gustoasa, cat mai naturala, pe cat posibil echilibrata si fara zeci de ingrediente amestecate. |
#44
Posted 28 March 2012 - 00:43
wfnse, on 28th March 2012, 00:24, said: A facut o gagica draguta niste pireu cu nush ce carne de porc si boabe rosii de piper. Mancarea arata foarte bine si cica era buna la gust, dar au refuzat-o din motiv ca ar fi "mancare de cantina". Mie nici nu prea imi plac mancarurile prea condimentate sau exagerat de "exotice". Pe carne sare si piper, in ciorbe nu suport cuburile sau vegeta, iar deserturile nu foarte dulci sau grele. Mancarea conteaza sa fie gustoasa, cat mai naturala, pe cat posibil echilibrata si fara zeci de ingrediente amestecate. La gagica din discutie, totul a plecat de la felul in care a trantit "pireul" in farfurie. |
#45
Posted 28 March 2012 - 00:55
wfnse, on 28th March 2012, 00:24, said: A facut o gagica draguta niste pireu cu nush ce carne de porc si boabe rosii de piper. Mancarea arata foarte bine si cica era buna la gust, dar au refuzat-o din motiv ca ar fi "mancare de cantina". Mie nici nu prea imi plac mancarurile prea condimentate sau exagerat de "exotice". Pe carne sare si piper, in ciorbe nu suport cuburile sau vegeta, iar deserturile nu foarte dulci sau grele. Mancarea conteaza sa fie gustoasa, cat mai naturala, pe cat posibil echilibrata si fara zeci de ingrediente amestecate. iar reactia ei a fost tipica unei dansatoare de club.... |
#47
Posted 28 March 2012 - 01:45
I_love_Summer, on 28th March 2012, 01:55, said: iar reactia ei a fost tipica unei dansatoare de club.... Si explicatia cum ca ea mai bine castiga 800 de lei pe luna dansand decat sa faca pe bucatareasa la restaurant... e o vorba mai bine taci din gura si pari.. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu ... Edited by onlyone, 28 March 2012 - 01:47. |
#48
Posted 28 March 2012 - 01:59
Juriul se uita la modul in care este prezentata mancarea si la concurenti, nu apreciaza doar gustul mancarii.
Un alt exemplu asemanator cu al animatoarei a fost al doamnei cu pompele funebre care, zic eu, a incercat mai mult sa influenteze juriul decat a facut-o animatoarea. Sansele de reusita ale concurentilor sunt mai mari ale celor care au experienta. Fiti atenti la criteriul asta si veti vedea ca cei mai multi concurenti castigatori sunt cei cu experienta. |
#49
Posted 28 March 2012 - 11:13
Că tot vorbeam de rețete speciale pentru MasterChef, iată ce a gătit un "concurent"...
http://www.protv.ro/...liva-video.html Chestia interesantă este că a primit șorțul MasterChef. Amatorii să ia aminte pentru sezonul următor. |
#50
Posted 10 April 2012 - 21:32
Mi-a placut episodul din seara aceasta, iar cel de martea viitoare cred ca va fi foarte bun.
Iar Siroco si Baiatu ala de i-au aruncat sortul in cap sunt geniali, nu neaparat la facut mancare ci la facut specatcol. Ii ajuta fata si limbajul non-verbal. Edited by Corupt, 10 April 2012 - 21:33. |
#51
Posted 06 May 2012 - 14:39
Din pacate, incepe s-o dea iar pe cazuri sociale, prea multa prezentare a problemelor oamenilo rde la cantina, a fost deprimant.
|
|
#52
Posted 19 May 2012 - 18:49
EXCLUSIV: El a castigat MasterChef Romania! [ http://www.stl.ro/wp-content/uploads/2012/05/castigator-masterchef-INT-300x300.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Peste 2.000 de romani inscrisi, dintre care 150 admisi in faza preliminara, trei chefi profesionisti si perfectionisti pana in maduva oaselor, multe lacrimi, emotii si taieturi, agonie si extaz, bucurie si tristete. Si, nu in ultimul rand, un premiu colosal de 50.000 de euro. Acestea sunt ingredientele care au facut din “MasterChef” unul dintre cele mai de succes show-uri din istoria televiziunii autohtone. Fiind vorba totusi de un concurs, trebuia sa existe si un castigator. Reporterii STL.RO au aflat in premiera si in exclusivitate numele lui, acest lucru fiind posibil datorita diferentei de aproximativ doua luni de zile dintre filmari si momentul in care show-ul este transmis. Este vorba despre Petru Buiuca, un tanar de 23 de ani originar din Constanta si stabilit la Bucuresti, unde lucreaza ca office manager la firma 1st Floor Architecture. Informatia ne-a survenit in urma unei investigatii demne de o veritabila ancheta FBI si a fost confirmata de surse de maxima incredere ale caror nume, din motive lesne de inteles, nu le putem face publice. Supa de 50.000€! Tanarul Petru Buiuca a fost primul concurent acceptat in etapa urmatoare a concursului cu trei de “DA”, preparatul gatit de el la preselectii – supa frantuzeasca cu ciuperci – dandu-i pe spate pe cei trei chefi. “Pot sa spun ca inca mai am cosmaruri cu chefii tipand la mine sa fiu mai bun, sa trag mai tare, sa fiu mai rapid. Doamne, e ingrozitor! Si urasc sa fiu jos sau printre ultimii. La MasterChef cel mai greu lucru este sa ramai la un nivel ridicat. Tot timpul. Aici nu e loc de eroare!”, marturisea Petru la cateva zile dupa terminarea filmarilor in urma carora a castigat 50.000 de euro si a devenit primul “MasterChef” al Romaniei. Sursa: Stl.ro Edited by Cipry7, 19 May 2012 - 18:50. |
#53
Posted 20 May 2012 - 18:31
Era sa fie eliminat acum 2 saptamani, daca nu ma insel . Bravo lui
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users