Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Achizitie SUV, buget 17k euro

Gps traker pentru animale

Aplicatii terte pentru IPTV, OTT,...

Drept trecere cu “carulR...
 Sunt noile generatii care se nasc...

Butuc pedalier

Niste intrebari despre apartamente

Comentarii amuzante pe Youtube
 Nu iese laptopul din sleep mode.

Facerea de bine - ce aștepta...

Probleme drum servitute

Se pot monta placi de gresie de 1...
 Card de debit virtual emis de India

Diferenta ATS generator si PV

La multi ani @Lotusisrael!

Declarație primar
 

Pentru cei care cred si nu numai

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
157 replies to this topic

#1
realasx

realasx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 110
  • Înscris: 26.04.2008
Deschid acest topic in principal pentru musulmani si nu numai, vreau aici sa postam filmulete, imagini, articole  si sa discutam aici departe de polemicile denigratoare de copii ale celor care nu au ce face decat sa ponegreze o credinta in care nu sunt obligati sa creada. Libertate de exprimare exista dar ignoranta se pare ca e un dar in ziua de azi, fiecare se mandreste cu ea :P si ar trebui interzisa.

Asadar sa nu tranformam acest topic intr-un perete al frustrarilor, daca nu va place sunteti liberi sa postati la religia care o aveti sau pe care vreti sa o defaimati; daca nu va convine sa urmariti si altceva decat va serveste massmedia sunteti bineveniti, daca vreti sa mai aflati cate ceva, sa mai urmariti cate ceva in afara de filmulete cu teroristi si articole ale unor denigratori, daca sunteti curiosi, daca sunteti open-minded sunteti bineveniti, aici nu e loc de ignoranti care scriu un 3 cuvinte din care 2 sunt jihad si teroristi, nu toti suntem la fel, daca nu va convine iesiti de pe acest topic si aruncati cu noroi in alta parte.
Nu uitati ca informatia de orice fel ar fii e mult mai valoroasa decat dezinformarea. Si...Nestiinta naste monstrii. Iar daca cumva simtiti ca stiti mai multe despre Islam decat despre religia voastra va invit sa iesiti sa mai cititi, sa va mai documentati despre credinta voastra si apoi sa invatati si altele.

Pentru musulmani va astept aici, putem discuta in pace cu totii.

Nota: Acest topic nu este unul al unui misionar, sau terorist, extremist bla bla, ci al unui musulman simplu, de pe aici din Romanica, si daca ar fii fost din alta tara tot asa ar fii fost. Acest topic nu se doreste a fii ofensator la adresa altor religii, daca cumva sunteti ofensat imi cer scuze si imi voi cere mereu unde va fii cazul. Aici se vorbeste doar de ISLAM ca religie in ochii celor ce cred si celor care vor sa cunoasca mai multe despre aceasta religie.
Ma astept la seriozitate si intelepciune din partea cititorilor acestui topic.  Pace tuturor.

Pe facebook a luat nastere o initiativa demna de toata luada. Se numeste Muslim Internet Defense Force (TR/FR/ENG) si are ca scop exact cum spune titlul apararea Islam-ului pe Internet, sunt multe profiluri de Fb defaimatoare sau care nu corespund T&C ale FB asadar ei dau report acolo unde trebuie si fac share la ce trebuie. Se discuta despre produse helal (pentru ca sunt companii care nu respecta acest termen si pun acolo Helal ca sa vanda sau sa isi bata joc). Puteti da un search pe fb si sa va abonati.Merita. De obicei o sa gsiti doar postari in FR.

Un clip interesant si emotionant deasemnea, e o serie recent inceputa
No Comment - La Vertue des Actes - Volume 1 (Exclue Hijra.biz)

www.hijra.biz
No Comment est une série de compilations de Vidéos prouvant la Vertue des Actes en Islam.
A travers des Extraits Vidéos du monde Entier, l'objectif de cette série est d'inviter à une plus grande implication spirituelle et religieuse se traduisant par une mise en pratique des enseignements de l'Islam.
L'Islam n'a pas vocation à se restreindre à un lieu ou une nation, l'Islam est la Religion de l'Humanité toute Entière et se doit d'être apprise mais également Pratiquer car plus que tout autre religion, l'Islam englobe tous les aspects de la vie terrestre et se doit donc d'être vécue par le Croyant à chaque instant, à chaque respiration, jusqu'à son dernier souffle.
Plus d'infos et de Vidéos sur www.hijra.biz
Part1

Edited by realasx, 17 October 2010 - 13:28.


#2
SophistiKat

SophistiKat

    Semper Fidelis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,502
  • Înscris: 02.10.2010
Pour équilibrer contre ta propagande Islamique et mensongere, voila un autre link:

http://www.front-comtois.com/?p=1393  - Islam: un danger bien réel

La migration des musulmans dans les territoires non musulmans est une stratégie de conquete dans le but de répandre l'Islam pour préparer le Djihad. L'objectif est de transformer peu a peu la culture du pays d'accueil de façon a imposer progressivement la charia.
Le premier stade consiste a faire accepter des activités caractéristiques de l'Islam : lieux de prieres, fondation d'écoles coraniques, bibliotheques, enseignement de l'arabe, autant d'activités qui semblent, de prime abord, raisonnables. La mosquée devient le centre de toutes les activités de la communauté, dont l'une des priorités consiste a aider les nouveaux arrivants. Les non musulmans ne perçoivent pas le danger de cette premiere étape. Pour eux, les mosquées ne sont que des lieux de culte comparables aux églises.
Lorsque la communauté s'est suffisamment soudée, commence alors la lutte pour obtenir un statut spécial et l'application de la Charia.



Si eu voi avea bunul-simt sa traduc, pt. ca sunt constienta ca nu toata lumea vorbeste franceza: Imigrarea musulmanilor în tari non-musulmane este o strategie de cucerire, în scopul de a rãspândi Islamul si pregãtirea pentru Jihad. Scopul este de a transforma treptat cultura þãrii gazdã, astfel încât sã se impunã treptat Sharia.
Prima etapã este de a accepta activitãþi caracteristice ale Islamului: locuri de rugãciune, înfiinþarea de ºcoli coranice, biblioteci, predarea limbii arabe... care par rezonabile la prima vedere. Moscheea a devenit centrul tutror activitãþilor comunitãþii, una din prioritãþi fiind de a ajuta sau recruta nou-veniþi. Non-musulmanii nu percep pericolul acestui prim pas. Pentru ei, moscheile sunt doar locuri de cult similare cu bisericile.
Când comunitatea este suficient de coerentã, apoi începe lupta pentru a obþine un statut special ºi aplicare a Shariei.

Edited by SophistiKat, 17 October 2010 - 14:09.


#3
flipdascript

flipdascript

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,079
  • Înscris: 10.11.2008
Asa, si? Acuma ce crezi ca ai sa reusesti sa faci? Parerea majoritatii europenilor despre Islam nu o s-o mai schmbati zeci de ani de acum incolo, ea e formata deja si asa va ramane. In primul rand nu va crede lumea pt simplul fapt ca urmati sfaturile criminale ale unui om care nu a fost tocmai un exemplu in viata. O sa zici ca si noi, crestinii, urmam sfaturile lui Iisus. Da, dar noi nu ducem asta la extreme, ca voi.
Mie mi se rupe de ce zice Coranul sau Biblia, nu o sa-ti dau in cap pt ca nu crezi tu in Biblie, dar nici tu nu incerca sa imi dai mie (ceea ce se intampla zilnic in Europa) ca ii clar ca ai pus-o. Caracterul care il aveti voi se vede clar de la o posta, in spatele cuvintelor mieroase se ascunde ura si desnadejdea ca nu reusiti ceea ce vreti de fapt: sa ne vedeti pe toti urmand calea Islamului. Iar asta nu se va intampla niciodata.
Vi s-au tolerat multe si inca vi se tolereaza, din pacate. Dar vine ea, ziua aia, cand se va termina cu toleranta si atunci tare mi-e ca va va fi cam stramt.

#4
SophistiKat

SophistiKat

    Semper Fidelis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,502
  • Înscris: 02.10.2010

 realasx, on 17th October 2010, 13:25, said:

Pe facebook a luat nastere o initiativa demna de toata luada. Se numeste Muslim Internet Defense Force (TR/FR/ENG) si are ca scop exact cum spune titlul apararea Islam-ului pe Internet,
Deja începe procesul de oprimare a libertatii de exprimare...  :deadtongue:

Oricât ati încerca, nu veti reusi...  :naughty:

 realasx, on 17th October 2010, 13:25, said:

Se discuta despre produse helal (pentru ca sunt companii care nu respecta acest termen si pun acolo Helal ca sa vanda sau sa isi bata joc).

Da, ca doar se îneaca musulmanu' daca mâncarea nu e cumva hallal !  :thumbdown:

 mur_ionut, on 17th October 2010, 14:08, said:

Asa, si? Acuma ce crezi ca ai sa reusesti sa faci?
Ce sa faca, propaganda islamica, ca de obicei...ai vazut, deja vor sa invadeze si Internetul si sa oprime pe toti cei care se opun sau critica Islamul !  :deadtongue:

Pe Facebook erau SUTE de grupuri anti-Islam...acuma de-abia daca am mai gasit 5 !

E strigator la cer...pe continentul NOSTRU ei îndraznesc sa ne îngradeasca libertatea ! Îti dai seama, adica ai stat tu vreodata sa-ti imaginezi ASA CEVA ?

Crestinii din tarile lor nu îndraznesc sa zica nici 'mâc', ca Vestic într-o tara Islamica, te simti de parca ar trebui tot timpul sa calci pe coji de oua, nu cumva sa ridici o sprânceana catre ei, d-apoi sa ceri drepturi în plus ?  :deadtongue:  Ne-ar spânzura...  :rolleyes:

Edited by SophistiKat, 17 October 2010 - 14:17.


#5
realasx

realasx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 110
  • Înscris: 26.04.2008
Nu ati CITIT, nu va este adresat acest topic!

Dar puteti sa postati ca nu va bag in seama, si sper ca si ceilalti carora le este adresat acest topic vor proceda la fel,
Aici , bine zicea cineva, se critica, cu toata rautatea si malitiozitatea ce poate exista in sufletul unui om, cu batjocuri si mistouri, cu ignoranta si defaimare.
Nu va convine, nu intrati. Asta e tot ce am de zis pentru voi, sincer mi se rupe deja pentru ca cu voi nu se poate discuta. Deci discutati singuri sau pe alte topicuri. Bye bye!

#6
SophistiKat

SophistiKat

    Semper Fidelis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,502
  • Înscris: 02.10.2010

 realasx, on 17th October 2010, 14:31, said:

Nu ati CITIT, nu va este adresat acest topic!
Eu cred ca tu nu ti-ai luat lecitina pe ziua de azi...


Asta ce înseamna la tine ? Nici nu esti capabil sa stii minte ce-ai scris...

 realasx, on 17th October 2010, 13:25, said:

Deschid acest topic in principal pentru musulmani si nu numai,

Edited by SophistiKat, 17 October 2010 - 14:38.


#7
Selam

Selam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,804
  • Înscris: 04.02.2007

 realasx, on 17th October 2010, 14:25, said:

Pentru musulmani va astept aici, putem discuta in pace cu totii.
Nu mai e cazul. Uite cu ce pace vin ei.

 realasx, on 17th October 2010, 15:31, said:

Dar puteti sa postati ca nu va bag in seama, si sper ca si ceilalti carora le este adresat acest topic vor proceda la fel
De acord :)

#8
realasx

realasx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 110
  • Înscris: 26.04.2008

 mur_ionut, on 17th October 2010, 15:08, said:

Asa, si? Acuma ce crezi ca ai sa reusesti sa faci? Parerea majoritatii europenilor despre Islam nu o s-o mai schmbati zeci de ani de acum incolo, ea e formata deja si asa va ramane. In primul rand nu va crede lumea pt simplul fapt ca urmati sfaturile criminale ale unui om care nu a fost tocmai un exemplu in viata. O sa zici ca si noi, crestinii, urmam sfaturile lui Iisus. Da, dar noi nu ducem asta la extreme, ca voi.
Mie mi se rupe de ce zice Coranul sau Biblia, nu o sa-ti dau in cap pt ca nu crezi tu in Biblie, dar nici tu nu incerca sa imi dai mie (ceea ce se intampla zilnic in Europa) ca ii clar ca ai pus-o. Caracterul care il aveti voi se vede clar de la o posta, in spatele cuvintelor mieroase se ascunde ura si desnadejdea ca nu reusiti ceea ce vreti de fapt: sa ne vedeti pe toti urmand calea Islamului. Iar asta nu se va intampla niciodata.
Vi s-au tolerat multe si inca vi se tolereaza, din pacate. Dar vine ea, ziua aia, cand se va termina cu toleranta si atunci tare mi-e ca va va fi cam stramt.

Eu nu incerc sa fac ceea ce crezi tu! Mai citeste o data descrierea topicului. Oricum eu cand ma intalnesc cu un om, indiferent de ce religie ar fii nu o sa ii confirm aceea parere negativa pe care omu' si-a format-o pripit.
Iisus e si la noi. Criminalul care zici tu nu e asa ceva, mai citeste te rog inainte sa spui asa ceva. Eu urmez exemplul Profetului dar nimeni nu mi-a zis ca ma comport barbar criminal sau inuman ;)
Eu cred in Biblie, nu asta de acum insa. Eu sa iti dau tie cu Coran-ul? pai daca nu vrei sa aflii nu intrii , nu citesti, daca eu postez undeva niste versete sau scriu despre Islam asta nu inseamna ca iti dau tie in cap.
Nu asta vrem stimate user. Nu esti invitat la convertire, daca ne-am intalni cu siguranta ne-am intelege, nu am nevoie de religie ca sa formez o coeziune de amicitie cu un om. Si nici nu sunt unu' d;ala ce nu te lasa in pace daca nu te convertesti, am spus, vb de religie daca vrei, daca nu esti invitat sa dai back la browser.
Ziua va veni, se numeste judecata in multe religii, si va fii stramt pentru toti :D

#9
Selam

Selam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,804
  • Înscris: 04.02.2007

 SophistiKat, on 17th October 2010, 15:37, said:

Eu cred ca tu nu ti-ai luat lecitina pe ziua de azi...
Nici nu esti capabil sa stii minte ce-ai scris...
Da.  :thumbup:
Eu cred ca altcineva nu si-a luat lecitina pe ziua de azi :D :D :D Uita expresia la distanta de 2 cuvinte :)

P.S. Sa revenim la subiect.

#10
realasx

realasx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 110
  • Înscris: 26.04.2008

 SophistiKat, on 17th October 2010, 15:37, said:

Eu cred ca tu nu ti-ai luat lecitina pe ziua de azi...


Asta ce înseamna la tine ? Nici nu esti capabil sa stii minte ce-ai scris...


SI nu ai continuat sa citesti? te-ai oprit acolo? Hellooo! Aveam si niste exceptii. Nu cred ca trebuia sa dau si nume, dar esti invitata si tu, nah, acolo ca ignorata. Be happy with this!

#11
SophistiKat

SophistiKat

    Semper Fidelis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,502
  • Înscris: 02.10.2010

 realasx, on 17th October 2010, 14:41, said:

daca ne-am intalni cu siguranta ne-am intelege,
Tu chiar ai impresia ca eu sau Ionut n-am avut contact cu Islamici, mai ales din moment ce locuim în tari cu o minoritate Islamica f. vizibila ?  :lol:

A fost o greseala sa stam de vorba cu Islamici...cred ca pot sa vb. si în numele lui Ionut > NU, nu v-ati întelege, mentalitatea Islamica nu e compatibila cu cea Occidentala !

 realasx, on 17th October 2010, 14:45, said:

SI nu ai continuat sa citesti? te-ai oprit acolo? Hellooo! Aveam si niste exceptii. Nu cred ca trebuia sa dau si nume, dar esti invitata si tu, nah, acolo ca ignorata. Be happy with this!
N-am nevoie de invitatie ! Asta e un forum PUBLIC, nu Islamic...  :naughty:

Edited by SophistiKat, 17 October 2010 - 14:48.


#12
dyana25

dyana25

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,584
  • Înscris: 05.08.2008

 mur_ionut, on 17th October 2010, 14:08, said:

Caracterul care il aveti voi se vede clar de la o posta, in spatele cuvintelor mieroase se ascunde ura si desnadejdea ca nu reusiti ceea ce vreti de fapt: sa ne vedeti pe toti urmand calea Islamului. Iar asta nu se va intampla niciodata.

Clar! Niciodata!

#13
realasx

realasx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 110
  • Înscris: 26.04.2008
Acum pe buna, daca maine as incepe un grup de propaganda anti ceva, in Romania, sa zicem Anti Crestinism, as fii luat in brate de toti locuitorii Romaniei si felicitat ca uite dau un exemplu de cetatean care isi exprima dreptul la opinie si alte alea. Cum s-ar simtii prietenii mei crestini? cum s-ar simti oamenii de acesta religie cu care m-am inteles atata timp? cum v-ati simti voi?  
E lesne de inteles religia ar trebui sa adauge un extra valorilor civice ale unui om in senul pozitiv, nu negativ!

 dyana25, on 17th October 2010, 15:50, said:

Clar! Niciodata!

Asa stiu din religia mea. Niciodata!

#14
flipdascript

flipdascript

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,079
  • Înscris: 10.11.2008

 Selam, on 17th October 2010, 13:41, said:

Nu mai e cazul. Uite cu ce pace vin ei.
Tu vorbesti mai? Ai si tupeu, bineinteles, esti in spatele monitorului. Pai stai asa, asta-i un forum crestin nu? Noi suntem necredinciosi, nu? Ce cautati aici? Eu asta nu inteleg. Aveti forumurile voastre, o gramada ( mai multe decat trebuie, as adauga) ce tot veniti cu propaganda asta de 2 lei?
Daca m-as exprima eu in aceeasi termeni pe un forum musulman nu cred ca ar dura 10 minute pana as fi banat.

#15
Selam

Selam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,804
  • Înscris: 04.02.2007

 realasx, on 17th October 2010, 15:45, said:

SI nu ai continuat sa citesti? te-ai oprit acolo? Hellooo! Aveam si niste exceptii. Nu cred ca trebuia sa dau si nume, dar esti invitata si tu, nah, acolo ca ignorata. Be happy with this!
Aman, birak su tawkeller'ni, tentekler'ni :) Kuturtma :D

E clar ca daca intrati in vorba cu aceeasi atitudine, nu stiu cati ar rezista, musulmani sau nemusulmani.
Totusi eu nu inteleg de unde atata ura, de unde atata aversiune. V-a pus cineva sabia la gat, v-a dat cineva cu Coranul in cap, v-a obligat cineva sa va imbracati in negru din cap pana in picioare ?

#16
SophistiKat

SophistiKat

    Semper Fidelis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,502
  • Înscris: 02.10.2010

 realasx, on 17th October 2010, 14:51, said:

E lesne de inteles religia ar trebui sa adauge un extra valorilor civice ale unui om in senul pozitiv, nu negativ!
Religia e o institutie expirata în sec. 21 ! Poate ca acu' 2000 de ani functiona si îi împiedica pe salbatici sa recurga la hotie si crima, dar those times are over !

Numai Islamicii au ramas cu o mentalitate de secol 7 si integristi...crestinii sunt din ce în ce mai libertini si adaptati secolului vitezei...Islamicii au ramas în secolul melcului !  :console:

Edited by SophistiKat, 17 October 2010 - 14:56.


#17
flipdascript

flipdascript

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,079
  • Înscris: 10.11.2008

 realasx, on 17th October 2010, 13:41, said:

daca ne-am intalni cu siguranta ne-am intelege
Te inseli amarnic. Nu mai visa.

 Selam, on 17th October 2010, 13:54, said:

Aman, birak su tawkeller'ni, tentekler'ni :) Kuturtma :D
Deci baiatul, sa nu ne confundam, pasareste se vorbeste acasa, nu pe forum.

#18
SophistiKat

SophistiKat

    Semper Fidelis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,502
  • Înscris: 02.10.2010

 mur_ionut, on 17th October 2010, 14:56, said:

Deci baiatul, sa nu ne confundam, pasareste se vorbeste acasa, nu pe forum.
Saracul Selam, cu picatura lui de apa, exista translatori fonetici pe Internet !  :console:

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate