![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Modem Huawei HG655b
Last Updated: Oct 01 2021 06:45, Started by
bladhaund
, Sep 19 2010 21:05
·
0

Posted 28 April 2012 - 16:02

ce se mai aude de fibra optica? Avem si noi ,de la taranoaia , aia care nu stam in bucuresti , sansa sa prindem fibra in viata asta?
|
Posted 28 April 2012 - 22:02

Posted 01 May 2012 - 19:08

Posted 03 May 2012 - 10:24

Salut ,
Am citit toate cele 62 de pagini si nu reusesc sa setez un cont SIP . Ajung la meniurile ascunse SIP server si SIP account dar aici nu pot sa modific nimic . FW modemului este ....B025 Atasez si cateva printsreen-uri . A reusit cineva sa seteze cont SIP la aceasta versiune de FW sau nu setez eu ceva ok . Multumesc Attached Files |
Posted 03 May 2012 - 10:30

Salut , Am citit toate cele 62 de pagini si nu reusesc sa setez un cont SIP . Ajung la meniurile ascunse SIP server si SIP account dar aici nu pot sa modific nimic . FW modemului este ....B025 Atasez si cateva printsreen-uri . A reusit cineva sa seteze cont SIP la aceasta versiune de FW sau nu setez eu ceva ok . Multumesc Faci downgrade la FW018... faci setarile, downloadezi configuratia din modem, faci upgrade la fw025 si pui la loc fisierul de config. In FW025 au pus pe disable setarile de voip. |
Posted 03 May 2012 - 12:03

Faci downgrade la FW018... faci setarile, downloadezi configuratia din modem, faci upgrade la fw025 si pui la loc fisierul de config. In FW025 au pus pe disable setarile de voip. Ok FW018 l-am gasit pe forum , dar sa revin la versiunea 25 cum fac ca nu am vazut fisierul pe aici Dupa masa sau la sfarsitul saptamanii o sa incerc si o sa revin cu informatii . Multumesc |
Posted 03 May 2012 - 12:13

Posted 03 May 2012 - 20:06

S-a rezolvat si vesnica noastra pomenire: problema cu streaming-ul pe Android. URAAAAAAAAAAAAAAA! Ba da. Merge si DLNA. Telefoanele toate s-au legat cu Serverul routerului si PC-ul cu telefonul si chiar merg fisierele. Se pare ca e o problema cu InternetRadioul doar, dar totusi si acesta poate repreroduce fisiere de pe telefon, dar nu de pe stick. Si inca ceva, nu stiu daca are vreo legatura cu update-ul de soft, dar e prima data in 9 luni de fibra cand obtin asa ceva... Salut. imi poti spune cum ai rezolvat cu DLNA? eu nu pot conecta inca TV-ul si am vers. 25 multumesc anticipat ptr. orice raspuns |
Posted 04 May 2012 - 07:46

Salut. imi poti spune cum ai rezolvat cu DLNA? eu nu pot conecta inca TV-ul si am vers. 25 multumesc anticipat ptr. orice raspuns Eu nu am inca TV DNLA pe care sa-l conectez prin LAN, asa ca nu iti pot spune cum sa faci sa mearga, dar am inteles de pe la alti colegi din Topic ca modemul nu suporta DLNA real prin LAN, ci numai prin WIFI. Asta este motivul pentru care lumea recomanda pe aici folosirea si a unui Switch pe retea la care sa legi PC-ul si TV-ul. Bafta si tinene la curent! |
Posted 04 May 2012 - 09:45

Eu am pus vers 25.Apare in meniu optiunea DLNA.Conectez TV cu modem prin LAN.
Am legat un HDD NTFS la portul usb al modemului.Il vede TV fara probleme doar ca la filme am obs ca nu stie subtitrarea srt , sau cel putin eu nu am reusit.Am incercat pe un fisier avi cu srt. Edited by asdasd01, 04 May 2012 - 09:45. |
|
Posted 05 May 2012 - 11:10

Eu am pus vers 25.Apare in meniu optiunea DLNA.Conectez TV cu modem prin LAN. Am legat un HDD NTFS la portul usb al modemului.Il vede TV fara probleme doar ca la filme am obs ca nu stie subtitrarea srt , sau cel putin eu nu am reusit.Am incercat pe un fisier avi cu srt. Ok. multumesc de raspuns. Insa chestia cu stickul sau hardul legat la modem, pe mine personal nu ma incanta. As putea foarte bine sa le conectez direct in tv. Se pare ca nu se poate conecta PC-ul direct. Si asta decand am schimbat routerul. Cu cel vechi mergea fara probleme. multumesc din nou.
Salut. Eu nu am inca TV DNLA pe care sa-l conectez prin LAN, asa ca nu iti pot spune cum sa faci sa mearga, dar am inteles de pe la alti colegi din Topic ca modemul nu suporta DLNA real prin LAN, ci numai prin WIFI. Asta este motivul pentru care lumea recomanda pe aici folosirea si a unui Switch pe retea la care sa legi PC-ul si TV-ul. Bafta si tinene la curent! ok. multumesc frumos |
Posted 14 May 2012 - 14:20

Am urmatoarea problema:
PC-ul este legat pe LAN la router, Laptopul pe Wi-Fi. De pe laptop vad folderele shareuite de pe PC, dar invers nu. Am facut BRIDGE de pe un port al routerului Huawei la un alt router. Am legat la al doilea router pe LAN PC-ul si laptopul si tot nu le vad in retea. As aprecia daca aveti o rezolvare! Multumesc! |
Posted 14 May 2012 - 22:42

la faza asta cred că e o problemă cu grupul de domiciliu. Ideea e că nu știu exact cum se rezolvă.
|
Posted 15 May 2012 - 11:04

Am facut update firm la 025.
Dupa update au aparut probleme cu dcc++ . Merge greu iar uneori aproape deloc .A mai patit cineva asa ? |
Posted 19 May 2012 - 22:55

Exista vreo posibilitate sa vad viteza maxima suporta de linie din meniul acestui modem ?
Edited by derick, 19 May 2012 - 22:56. |
|
Posted 22 May 2012 - 21:53

unde scrie viteza maxima acolo ? nu esti atent deloc....
|
Posted 24 May 2012 - 10:54

Salutare tuturor,
Stiti daca se poate configura routerul asta 655b sa faca bridge pe LAN si routing pe WLAN? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users