Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema router ZTE F618V2 DiGi

Murder Mystery 2 (2023)

Recomandare Achizitie Autoclav

Problema creare folder si sterger...
 Impozit venituri inchiriere locui...

Infectie masea cu un perete ramas

Finisare placi OSB interior - ex...

Ecran spart- cum transfer totul a...
 Sfat privind achiztia unei masini...

Se tureaza la relanti

Nu pot seta frecventa RAM la 3200...

Inlocuire țeava principala a...
 Vopsea membrana difuzoare

sarea la sac

Intrebari privind "dotari"...

Volkswagen Jetta (Sfat / Pareri)
 

Modem Huawei HG655b

- - - - -
  • Please log in to reply
1798 replies to this topic

#1099
catalinux1

catalinux1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 188
  • Înscris: 16.05.2010
ce se mai aude de fibra optica? Avem si noi ,de la taranoaia , aia care nu stam in bucuresti , sansa sa prindem fibra in viata asta?

#1100
unchiujim

unchiujim

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,294
  • Înscris: 01.04.2007

View Postcatalinux1, on 28th April 2012, 17:02, said:

ce se mai aude de fibra optica? Avem si noi ,de la taranoaia , aia care nu stam in bucuresti , sansa sa prindem fibra in viata asta?
depinde de speranta de viata... :naughty:

#1101
catalinux1

catalinux1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 188
  • Înscris: 16.05.2010

View Postunchiujim, on 28th April 2012, 23:02, said:

depinde de speranta de viata... :naughty:

speranta de viata in ro-mânia a cam scazut, asa ca ar trebui sa va grabiti cu fibra!

Edited by catalinux1, 01 May 2012 - 19:09.


#1102
soryan

soryan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 107
  • Înscris: 18.05.2006
Salut ,
Am citit toate cele 62 de pagini si nu reusesc sa setez un cont SIP .
Ajung la meniurile ascunse SIP server si SIP account dar aici nu pot sa modific nimic .
FW modemului este ....B025
Atasez si cateva printsreen-uri .
A reusit cineva sa seteze cont SIP la aceasta versiune de FW sau nu setez eu ceva ok .
Multumesc

Attached Files



#1103
AirBoy

AirBoy

    Snow! Ski! Be freeeee...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,103
  • Înscris: 05.05.2003

View Postsoryan, on 3rd May 2012, 11:24, said:

Salut ,
Am citit toate cele 62 de pagini si nu reusesc sa setez un cont SIP .
Ajung la meniurile ascunse SIP server si SIP account dar aici nu pot sa modific nimic .
FW modemului este ....B025
Atasez si cateva printsreen-uri .
A reusit cineva sa seteze cont SIP la aceasta versiune de FW sau nu setez eu ceva ok .
Multumesc


Faci downgrade la  FW018... faci setarile, downloadezi configuratia din modem, faci upgrade la fw025 si pui la loc fisierul de config. In FW025 au pus pe disable setarile de voip.

#1104
soryan

soryan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 107
  • Înscris: 18.05.2006

View PostAirBoy, on 3rd May 2012, 11:30, said:

Faci downgrade la  FW018... faci setarile, downloadezi configuratia din modem, faci upgrade la fw025 si pui la loc fisierul de config. In FW025 au pus pe disable setarile de voip.

Ok FW018 l-am gasit pe forum , dar sa revin la versiunea 25 cum fac ca nu am vazut fisierul pe aici
Dupa masa sau la sfarsitul saptamanii o sa incerc si o sa revin cu informatii .
Multumesc

#1105
AirBoy

AirBoy

    Snow! Ski! Be freeeee...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,103
  • Înscris: 05.05.2003

View Postsoryan, on 3rd May 2012, 13:03, said:

Ok FW018 l-am gasit pe forum , dar sa revin la versiunea 25 cum fac ca nu am vazut fisierul pe aici
Dupa masa sau la sfarsitul saptamanii o sa incerc si o sa revin cu informatii .
Multumesc

Il gasesti in topicul "modificare firmware".

#1106
bogdans77

bogdans77

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 16.02.2006

View Postgeorgetoader, on 22nd September 2011, 18:33, said:

S-a rezolvat si vesnica noastra pomenire: problema cu streaming-ul pe Android. URAAAAAAAAAAAAAAA!

Ba da. Merge si DLNA. Telefoanele toate s-au legat cu Serverul routerului si PC-ul cu telefonul si chiar merg fisierele. Se pare ca e o problema cu InternetRadioul doar, dar totusi si acesta poate repreroduce fisiere de pe telefon, dar nu de pe stick.

Si inca ceva, nu stiu daca are vreo legatura cu update-ul de soft, dar e prima data in 9 luni de fibra cand obtin asa ceva...

Salut.
imi poti spune cum ai rezolvat cu DLNA?
eu nu pot conecta inca TV-ul si am vers. 25
multumesc anticipat ptr. orice raspuns

#1107
georgetoader

georgetoader

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 05.06.2006

View Postbogdans77, on 3rd May 2012, 21:06, said:

Salut.
imi poti spune cum ai rezolvat cu DLNA?
eu nu pot conecta inca TV-ul si am vers. 25
multumesc anticipat ptr. orice raspuns
Salut.

Eu nu am inca TV DNLA pe care sa-l conectez prin LAN, asa ca nu iti pot spune cum sa faci sa mearga, dar am inteles de pe la alti colegi din Topic ca modemul nu suporta DLNA real prin LAN, ci numai prin WIFI. Asta este motivul pentru care lumea recomanda pe aici folosirea si a unui Switch pe retea la care sa legi PC-ul si TV-ul.

Bafta si tinene la curent!

#1108
asdasd01

asdasd01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 281
  • Înscris: 28.09.2008
Eu am pus vers 25.Apare in meniu optiunea DLNA.Conectez TV cu modem prin LAN.
Am legat un HDD NTFS la portul usb al modemului.Il vede TV fara probleme doar ca la filme am obs ca nu stie subtitrarea srt , sau cel putin eu nu am reusit.Am incercat pe un fisier avi cu srt.

Edited by asdasd01, 04 May 2012 - 09:45.


#1109
bogdans77

bogdans77

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 16.02.2006

View Postasdasd01, on 4th May 2012, 10:45, said:

Eu am pus vers 25.Apare in meniu optiunea DLNA.Conectez TV cu modem prin LAN.
Am legat un HDD NTFS la portul usb al modemului.Il vede TV fara probleme doar ca la filme am obs ca nu stie subtitrarea srt , sau cel putin eu nu am reusit.Am incercat pe un fisier avi cu srt.

Ok. multumesc de raspuns.
Insa chestia cu stickul sau hardul legat la modem, pe mine personal nu ma incanta. As putea foarte bine sa le conectez direct in tv. Se pare ca nu se poate conecta PC-ul direct. Si asta decand am schimbat routerul. Cu cel vechi mergea fara probleme.
multumesc din nou.

View Postgeorgetoader, on 4th May 2012, 08:46, said:

Salut.

Eu nu am inca TV DNLA pe care sa-l conectez prin LAN, asa ca nu iti pot spune cum sa faci sa mearga, dar am inteles de pe la alti colegi din Topic ca modemul nu suporta DLNA real prin LAN, ci numai prin WIFI. Asta este motivul pentru care lumea recomanda pe aici folosirea si a unui Switch pe retea la care sa legi PC-ul si TV-ul.

Bafta si tinene la curent!

ok. multumesc frumos

#1110
onfire

onfire

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 28.07.2006
Am urmatoarea problema:

PC-ul este legat pe LAN la router, Laptopul pe Wi-Fi.

De pe laptop vad folderele shareuite de pe PC, dar invers nu.

Am facut BRIDGE de pe un port al routerului Huawei la un alt router. Am legat la al doilea router pe LAN PC-ul si laptopul si tot nu le vad in retea.

As aprecia daca aveti o rezolvare!

Multumesc!

#1111
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,736
  • Înscris: 18.04.2008
la faza asta cred că e o problemă cu grupul de domiciliu. Ideea e că nu știu exact cum se rezolvă.

#1112
asdasd01

asdasd01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 281
  • Înscris: 28.09.2008
Am facut update firm la 025.

Dupa update au aparut probleme cu dcc++ . Merge greu iar uneori aproape deloc .A mai patit cineva asa ?

#1113
derick

derick

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 434
  • Înscris: 28.11.2007
Exista vreo posibilitate sa vad viteza maxima suporta de linie din meniul acestui modem ?

Edited by derick, 19 May 2012 - 22:56.


#1114
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,736
  • Înscris: 18.04.2008
da.
WAN - xDSL

Attached Files

  • Attached File  mu.jpg   228.62K   160 downloads


#1115
xcit

xcit

    afara ninge linistit si in casa arza-te-ar focu'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,605
  • Înscris: 29.06.2006
unde scrie viteza maxima acolo ? nu esti atent deloc....

#1116
atomicus

atomicus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 216
  • Înscris: 25.09.2005
Salutare tuturor,

Stiti daca se poate configura routerul asta 655b sa faca bridge pe LAN si routing pe WLAN?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate