Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema router ZTE F618V2 DiGi

Murder Mystery 2 (2023)

Recomandare Achizitie Autoclav

Problema creare folder si sterger...
 Impozit venituri inchiriere locui...

Infectie masea cu un perete ramas

Finisare placi OSB interior - ex...

Ecran spart- cum transfer totul a...
 Sfat privind achiztia unei masini...

Se tureaza la relanti

Nu pot seta frecventa RAM la 3200...

Inlocuire țeava principala a...
 Vopsea membrana difuzoare

sarea la sac

Intrebari privind "dotari"...

Volkswagen Jetta (Sfat / Pareri)
 

Modem Huawei HG655b

- - - - -
  • Please log in to reply
1798 replies to this topic

#1783
DeuxEx

DeuxEx

    Dark Matter

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,181
  • Înscris: 11.11.2007
Cu Open WRT cum se misca? Unde gasesc si eu o varianta de firmware care sa mearga pe routerul de la Telekom?

#1784
DeuxEx

DeuxEx

    Dark Matter

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,181
  • Înscris: 11.11.2007
Pana la urma am instalat openwrt-15.05.1-brcm63xx-smp-HG655b-squashfs-cfe.bin, dar vhabar n-am cum sa configurez portul LAN1 pentru WAN. Ma poate ajuta cineva?

#1785
bodn_mihai

bodn_mihai

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 26.12.2009
Salutare, dupa ce vechiul modem clicknet a crapat in urma unui soc de tensiune, a fost inlocuit de acest hg655b .
Din pacate constat ca cele 2 retele Wifi sunt foarte instabile si cade semnalul foarte des, pot vedea efectiv pe telefon cum tot apare si dispare
semnalul Wifi si merge si foarte prost netul, lucru care nu se intampla cu modemul anterior .

Configuratia este cea standard cu o retea WEP si un WPA si totul e ramas asa cum a venit el .
Ma poate ajuta cineva cu ce ar trebui modificat ca sa devina retelele mai stabile ?
Am vrut initial sa sterg reteaua WEP si sa las doar una WPA,poate se bruiaza reciproc cele 2 retele, dar am zis mai intai ca ar fi mai bine sa intreb intai aici .

#1786
calexe

calexe

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,722
  • Înscris: 21.11.2006
.

Edited by calexe, 09 September 2018 - 11:11.


#1787
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,736
  • Înscris: 18.04.2008
În mod normal nu trebuie să se întâmple asta. Nu există „se bruiază între ele”, ci se poate bruia cu alt router. Setează un canal stabil, șterge rețelele de care nu ai nevoie (bănuiesc faptul că nu ai dispozitive vechi ce nu știu WPAx) sau oprește-i complet Wi-Fi-ul și cumpără un AP sau un alt router.

#1788
eutoteu77

eutoteu77

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 24.10.2007
Salutare! Posibil ca topicul sa fie mort, dar fac o Incercare.
Folosesc un hg 655b de juma de an pe post de repeater wifi in mod WISP cu OpenWrt la început, in prezent LEDE cu a d b [email protected] instalat pe router. Routeru e măcelărit puțin, adică i-am atasat antene externe de 5 db. Merge perfect: acoperire ok, stabil, și cel mai important e ca blochează reclamele și site-urile cu malware pe deviceurile mobile.
Za problem: dacă updatez la ultima versiune de OpenWrt adică 18.06.1 rezultatul este bootlop adică brick.
După update adică brick il pot recupera prin restaurarea la butare a routerului din browser doar pe sesiune live de Linux butand de pe stik și nu pe Windows.
Intrebările:
De ce nu pot accesa interfața de restaurare pe win10 x64 (din motive de securitate...probabil protocoale sau porturi blocate)? Știe cineva vreo metoda?
A reușit cineva sa facă update la 18.06.1?A mers din prima? ........

Edited by eutoteu77, 12 September 2018 - 12:57.


#1789
advarp

advarp

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 27.09.2010
Ok, poate cineva stie ce am reusit sa stric la HG655b...

Am vrut sa il accesez din afara permanent. Am gasit pagina asta si am incercat. Recomandau sa adaug o regula in ACL, http WAN any any any etc. Acolo este deja o regula http LAN.

Nu a mers, modem-ul m-a trimis la remote management care este doar 20 minute (am nevoie de permament ca maica-mea habar nu are de IT si eu trebuie sa controlez de la distanta)

Dupa care mi-a venit ideea - proasta se pare - sa incerc sa adaug o regula la https. Era deja una cu LAN, am adaugat https WAN any any any ...

A inceput a mearga, am accesat modemul cu IE si Firefox folosing adresa fixa de IP (are IP fix), ura... pana ziua urmatoare cand nu a mai mers.

Puteam sa accesez pagina de administratie 192.168.1.1 prin team viewer si tableta maica-mii cu Chromw sau Samsung Internet broswer. Acum nici asta nu mai merge, pagina nu se incarca si da eroare (timeout).

Intrebarea este - repornirea modemului (tras din priza si pus a loc) va rezolva ceva? Pot sa o conving pe maica-mea sa incerce./ Sau e nevoie de reset complet si atunci am patit-o?

Stie cineva daca avand doua reguli la https, una LAN, una WAN face modemul sa dea in dambla si sa inchida accesul (sau sa nu stie cum sa proceseze avand si LAN si WAN?)

Deocamdata nu mai pot accesa pagina de admin de la modem de loc :-(

Multumesc de orice sugestie constructiva, trimitere la vreo reursa etc.

Edited by advarp, 05 December 2018 - 04:28.


#1790
cccrys

cccrys

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,384
  • Înscris: 18.08.2005
Se poate pune alt router wireless ca reapeter pt 655? Mai am un Mercusys MW305 pe care as vrea sa il fosesc in acest scop.

#1791
darkwings

darkwings

    satana

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,459
  • Înscris: 06.04.2006

View Postcccrys, on 23 martie 2020 - 18:44, said:

Se poate pune alt router wireless ca reapeter pt 655? Mai am un Mercusys MW305 pe care as vrea sa il fosesc in acest scop.
in bridge? evident :suna in cc si te ajuta colegii

#1792
cccrys

cccrys

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,384
  • Înscris: 18.08.2005
Nu in bridge, sa mearga normal doar ca vreau sa mai pun un router ca repeater pt a extinde semnalul.

#1793
darkwings

darkwings

    satana

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,459
  • Înscris: 06.04.2006

View Postcccrys, on 28 martie 2020 - 10:26, said:

Nu in bridge, sa mearga normal doar ca vreau sa mai pun un router ca repeater pt a extinde semnalul.

atunci activeaza wps din interfata :basic-wlan-eps-on si apoi apasa si pe butonul de wps de modem sa se aprinda becul.avtivezi wps si pe modemul tau,faci imperecherea et voila

#1794
SorinCPU

SorinCPU

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 16.03.2019

View Postravi0s, on 03 martie 2016 - 13:35, said:

Stiti vreo rezolvare la eroare "Parameter settings are invalid." la configurarea firewall-ului in modemul hg655b? Practic cand dau submit sa setez alt level imi apare aceea eroare..Posted Image
am aceeasi problema,trebuie sa dezactivez firewallul ca sa imi mearga port forwardingul

#1795
fabian23

fabian23

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,531
  • Înscris: 06.03.2005
Salut

de ceva timp, Wi-Fi-ul numai functioneaza. Led-ul nu se mai aprinde desi daca intru in meniu imi apre ca activat. Reteaua wi-fi nu imi apare la o cautare pe telefon. Chestia aceasta a aparut dintr-o data. Nu am facut update de firmware la el, are vers.25 instalata si nici nu i-am modificat vreo' configuratie. Reboot dar problema persista.

Vreo' sugestie?

Multumesc

#1796
darkwings

darkwings

    satana

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,459
  • Înscris: 06.04.2006

View Postfabian23, on 23 septembrie 2021 - 15:33, said:

Salut

de ceva timp, Wi-Fi-ul numai functioneaza. Led-ul nu se mai aprinde desi daca intru in meniu imi apre ca activat. Reteaua wi-fi nu imi apare la o cautare pe telefon. Chestia aceasta a aparut dintr-o data. Nu am facut update de firmware la el, are vers.25 instalata si nici nu i-am modificat vreo' configuratie. Reboot dar problema persista.

Vreo' sugestie?

Multumesc

restart apoi activare buton fizic wlan.daca nu isi revine apel in cc

#1797
fabian23

fabian23

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,531
  • Înscris: 06.03.2005

View Postdarkwings, on 23 septembrie 2021 - 20:38, said:

restart apoi activare buton fizic wlan.daca nu isi revine apel in cc
Salut,

mersi pentru sugestie. Am facut restart fizic si reboot logic. Pe lateral sunt doua butoane WLAN si WPS cu reset (hard) intre ele. Am apasat pe WLAN si nu se activeaza....

In meniu arata ca Wi-Fi-ul este activ, dar nu-l gasesc pe Android....

La WLAN am trecute:

Mode: 802.11b/g/n
Country: Romania
Channel: auto
Rate: auto
Transmit Power: 20

Edited by fabian23, 25 September 2021 - 12:37.


#1798
fabian23

fabian23

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,531
  • Înscris: 06.03.2005

View Postdarkwings, on 23 septembrie 2021 - 20:38, said:


daca nu isi revine apel in cc
Numai sunt client Telekom.

#1799
darkwings

darkwings

    satana

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,459
  • Înscris: 06.04.2006
vezi ca mdm asta emite 2 retele pe 2.4...wep si wap..daca nu le gaseste ..e bun de mobila

Edited by darkwings, 01 October 2021 - 06:46.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate