Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

La multi ani @sfantu.dracu!

Indiana Jones and the Dial of Des...

Ariston Genus One 24kw - sa o aru...
 Robot smart cu comanda vocala goo...

Moduri de a evita anumite persoane

Panouri pe acoperis cu horn

Transformers: Rise of the Beasts ...
 Hatufim - Prizonieri de razboi

Receiver AV 8K

rog un pic de ajutor in legatura ...

Ce defect sa fie ( centrala nu at...
 Jocuri - Generals si Generals Zer...

Video Night mode

Mp5 player auto

Nu-mi vede pc-ul telefonul
 

Modem Huawei HG655b

- - - - -
  • Please log in to reply
1798 replies to this topic

#1117
xcit

xcit

    afara ninge linistit si in casa arza-te-ar focu'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,539
  • Înscris: 29.06.2006
nu se poate, pentru ca nu are optiuni separate intre wlan si lan

#1118
laurentiuvaduva

laurentiuvaduva

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 162
  • Înscris: 20.06.2005

 atomicus, on 24th May 2012, 10:54, said:

Salutare tuturor,

Stiti daca se poate configura routerul asta 655b sa faca bridge pe LAN si routing pe WLAN?
Poate sa facă . Dar în acest caz i-ți trebuie doua parole de acces PPPOE (una pentru LAN și una pentru WLAN)

#1119
Arise

Arise

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 24.01.2004
Are cineva idee cum pot accesa un server din rețea de pe calculatoarele din rețea folosind adresa externă?

Adică cum fac NAT Loopback pe acest router?

#1120
Morphinus

Morphinus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,675
  • Înscris: 29.09.2010
Intampin probleme cu modemul HG655b.De ceva saptamani am probleme cu acest model manifestandu-se prin restart-uri repetate.Am raportat problema dar se pare ca primesc simple presupuneri legate de instabilitatea modemului sau a infrastructurii realizate.Nu numai in momentul in care navighez,mai tot timpul picand conexiunea.Am luat in calcul un upgrade firmware in concordanta cu cele mentionate aici.
Ati mai intampinat aceasta problema?Nu-mi ramane decat sa incerc si aceasta solutie dar nu sunt sigur de eficacitatea sa.

#1121
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,651
  • Înscris: 18.04.2008
Cu SNR-urile cum stai?
Ce rețea ai? ADSL sau vDSL?
Distanța între DSLAM care este?

#1122
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,651
  • Înscris: 18.04.2008
http://192.168.1.1

user: admin
password: admin

Status - WAN - xDSL și vezi acolo :)

#1123
XLNC

XLNC

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 174
  • Înscris: 01.06.2007
Bună seara,
știe cineva dacă pot folosi acest modem pentru serviciile UPC?
Este dar de Romtelecom dar acolo unde este montat nu prea folosesc serviciile Romtelecom.
Dacă da și nu e mare bătaie de cap, cum pot face să-l folosesc pentru internetul de la UPC?
Mulțumesc anticipat.

#1124
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,651
  • Înscris: 18.04.2008
Nu, nu merge.

#1125
andreida

andreida

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 872
  • Înscris: 29.01.2012
@XLNC

Ca modem sau ca router?

#1126
gigibalcon

gigibalcon

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 05.10.2008
Am un  rooter tp link conectat la rds cu ppoe din  el  scot un cablu si  il  bag  in  huawei hg 655b asta  pentru  a  avea wifi in  casa  ptr  ca  tp linku e  mai  vechi si  nu  are,problema  e  iese  net  pe  toate  cele  4  porturi  la huawei hg 655b numai  pe  WI FI  nu  iese. Are  cineva  ideee ce  setari  trebuie  sa  fac  sa  pot  conecta  netbookul pe  wifi?
Nu  e  vorba  ca  nu  pot  conecta  din  cauza  la  password sau  sisd,chestia  e  ca  nu   curge   internet  pe  wirless doar  pe  cele  4 porturi LAN si  nu  imi  dau  seama  din  ce  motiv.
Multumesc

Edited by gigibalcon, 31 May 2012 - 00:24.


#1127
Morphinus

Morphinus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,675
  • Înscris: 29.09.2010

 KyKyKyKy, on 28th May 2012, 00:03, said:

Cu SNR-urile cum stai?
Ce rețea ai? ADSL sau vDSL?
Distanța între DSLAM care este?

Ti-am trimis doua mesaje dar se pare ca esti prea plictisit de altii sa duci putina munca de lamurire.
Daca gresesc sa-mi fie cu iertare daca nu, nu.

Astept in continuare alte pareri.

Edited by Morphinus, 31 May 2012 - 08:19.


#1128
soryan

soryan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 107
  • Înscris: 18.05.2006

 gigibalcon, on 31st May 2012, 01:16, said:

Am un  rooter tp link conectat la rds cu ppoe din  el  scot un cablu si  il  bag  in  huawei hg 655b asta  pentru  a  avea wifi in  casa  ptr  ca  tp linku e  mai  vechi si  nu  are,problema  e  iese  net  pe  toate  cele  4  porturi  la huawei hg 655b numai  pe  WI FI  nu  iese. Are  cineva  ideee ce  setari  trebuie  sa  fac  sa  pot  conecta  netbookul pe  wifi?
Nu  e  vorba  ca  nu  pot  conecta  din  cauza  la  password sau  sisd,chestia  e  ca  nu   curge   internet  pe  wirless doar  pe  cele  4 porturi LAN si  nu  imi  dau  seama  din  ce  motiv.
Multumesc

Uite aici setarile ( de pe alt topic ) http://forum.softped...t...&p=11374693


 XLNC, on 30th May 2012, 20:53, said:

Bună seara,
știe cineva dacă pot folosi acest modem pentru serviciile UPC?
Este dar de Romtelecom dar acolo unde este montat nu prea folosesc serviciile Romtelecom.
Dacă da și nu e mare bătaie de cap, cum pot face să-l folosesc pentru internetul de la UPC?
Mulțumesc anticipat.

Se poate , vezi aici :
http://forum.softped...t...&p=11395351

si verifica si setarile de mai sus .


ATENTIE trebuie fw 25 .

Cu ajutorul lui @mironnils am reusit sa setez inclusiv VoIP .

Edited by soryan, 31 May 2012 - 09:12.


#1129
XLNC

XLNC

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 174
  • Înscris: 01.06.2007

 andreida, on 30th May 2012, 22:51, said:

@XLNC

Ca modem sau ca router?


Am modem cisco esc2008 deci as vrea să-l folosesc ca router wireless
pentru telefon și tabletă.
Problema e că din când în când trebuie să-l pun înapoi la rețeaua romtelecom.
Se poate face ceva?
Mulțumesc

Înțeleg de la soryan că-mi trebuie fw 25... asta cu ce se mănâncă? :)

#1130
soryan

soryan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 107
  • Înscris: 18.05.2006

 XLNC, on 31st May 2012, 11:47, said:

Am modem cisco esc2008 deci as vrea să-l folosesc ca router wireless
pentru telefon și tabletă.
Problema e că din când în când trebuie să-l pun înapoi la rețeaua romtelecom.
Se poate face ceva?
Mulțumesc

Înțeleg de la soryan că-mi trebuie fw 25... asta cu ce se mănâncă? :)

Aici este vorba de Huawei HG 655b , fw 25 este versiunea de firmware ,conform pozei .
La Cisco nu stiu , pana acum nu ai specificat ca nu este vorba de Huawei .

Attached Files

  • Attached File  Fw.jpg   155.92K   598 downloads


#1131
XLNC

XLNC

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 174
  • Înscris: 01.06.2007

 soryan, on 31st May 2012, 12:37, said:

Aici este vorba de Huawei HG 655b , fw 25 este versiunea de firmware ,conform pozei .
La Cisco nu stiu , pana acum nu ai specificat ca nu este vorba de Huawei .


Repet ... vreau să-l folosesc ca router wireless pentru că virgulă ca modem am înțeles că nu se poate
pentru că am internet prin cablu și hg655b nu are mufă de intrare pentru cablu.
Cât despre versiunea de firmware ... recunosc cinstit habar n-am.
Știu doar ce scrie pe spatele device-ului :)

#1132
gigibalcon

gigibalcon

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 05.10.2008
[quote name='soryan' date='31st May 2012, 10:08' post='11543455']
Uite aici setarile ( de pe alt topic ) [url="http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=810301&view=findpost&p=11374693"]http://forum.softpedia.com/index.php?showt...&p=11374693[/url]




am  reusit sa fac update la  fw25 dar  intampin  aceeasi  problema,nu  merge  netul pe  wifi .  am  lasat  un  mesaj  si  acolo sa  vedem  ......poate  nu  fac  ceva   bine.

Multumesc.

#1133
soryan

soryan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 107
  • Înscris: 18.05.2006

 gigibalcon, on 31st May 2012, 13:43, said:

am  reusit sa fac update la  fw25 dar  intampin  aceeasi  problema,nu  merge  netul pe  wifi .  am  lasat  un  mesaj  si  acolo sa  vedem  ......poate  nu  fac  ceva   bine.

Multumesc.

1. Update fw25
2. Faci LAN1=WAN . Accesezi modemul http://192.168.1.1/h...nuplinkmode.asp
3. In meniul Basic asa cum zicea @fologeam in linkul de mai sus stergi toate conexiunile WAN existente si creezi una noua conform pozei respective . butonul "Submit " si ai internet de la RDS pe HG 655b

OBS. Cablu de la RDS se pune in LAN1 fara sa mai folosesti routerul acela mai vechi .
Mai jos pozele corespunzatoare celor trei puncte .

Attached Files



#1134
gigibalcon

gigibalcon

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 05.10.2008
multumesc  soryan,am  descurcato,nu  stiam  cum  sa  ajung  pe  rooter ca  in  poza 1........Functioneaza cele  mentionate  mai  sus

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate