Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
titanic 1:200 libertatea

Upgrade ram Asus Rog Zephyrus G16...

Terminator End of war 2023

Senzor de prezența/mișc...
 Filmare camera video sau smartphone

Rog confirmare/infirmare solutie ...

Cablu fan controller - placa de b...

Un sfat, va rog, ce senzori sa fo...
 Rezerva succesorala, donatie scut...

Prima History

Hard disk HGST-viteza scriere

Frana stroboscop pe BMW
 Ce SSD sa imi cumpar pentru acest...

Guvernul vrea sa interzica IMM pa...

Aplicatie design

Smd M05
 

Modem Huawei HG655b

- - - - -
  • Please log in to reply
1798 replies to this topic

#1135
soryan

soryan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 107
  • Înscris: 18.05.2006
Ma bucur ca ai rezolvat problema .

#1136
efdi

efdi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 24.07.2007
Am si eu o intrebare, poate stie careva:

La hg655b, la status>>wan>>xdsl, la "line attenuation" vad mai multe valori:


VDSL Band Status  -    U0 --  U1 ---  U2 ---  U3 ---  D0 --  D1 ---  D2
Line Attenuation -  N/A - 43.1 - 62.7 - N/A - 21.2 - 51.6 - 77.4

Cum imi dau seama care pereche de valori este atenuarea pe upload si download a liniei mele? In mod normal stiu ca ar trebui sa fie doar o valoare de upload si una de download. Mentionez ca am abonament Clicknet Play de 20mb.

Edited by efdi, 06 June 2012 - 12:20.


#1137
amandigi

amandigi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,111
  • Înscris: 13.12.2006
Se poate aloca IP static pentru calculatoarele conectate la acest router? De exemplu vreau ca laptopup intotdeauna sa fie 192.168.1.3, telefonul .4, desktopul .5, etc.
Cu Speedtouch era usor, aici nu prea gasesc cu sa fac.
Solutia de a da IP static pe calculator stiu, dar nu vreau sa recurg la ea...

#1138
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,064
  • Înscris: 18.04.2008
Din el nu prea am găsit cum.
Dar poți seta PC, Mobil, Tabletă cu un IP static :)

#1139
amandigi

amandigi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,111
  • Înscris: 13.12.2006
Pacat. Modemul imi place, fiindca e mult mai stabil ca Speedtouch-ul (care avea probleme cu fluctuatiile de tensiune de la tara...), dar am descoperit doua neajunusri: lipsa de update la dynamic dns si aceasta problema cu IP static. La ambele sunt solutii, dar totusi, ele ar trebui sa fie in router...

#1140
aschiuta

aschiuta

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 958
  • Înscris: 24.06.2004
Da se poate. Te duci la basic/LAN/DHCP si limitezi pool-ul de dhcp de la 192.168.1.11-192.168.1.254 . Automat routerul va aloca din aceasta plaja de ip-uri, iar tu poti sa-ti setezi pe echipamentele din retea ip static de la 2-10. Succes

Edited by aschiuta, 17 June 2012 - 13:55.


#1141
delpiero

delpiero

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 108
  • Înscris: 11.12.2003
Salutare,
de cateva zile intampin si eu probleme cu un HG655b care a functionat ok mai bine de un an. Firmware 025, VDSL, toate setarile pe default.
Mai exact am sesizat ca nu mai avea conexiune la internet chiar daca led-ul VDSL si led-ul internet erau aprinse. Intrat in interfata lui in meniul diagnose, dupa ce-i dau auto diagnose ping-ul catre gateway nu functioneaza si imi spune sa verific gateway-ul.
Dau restart la modem (prin scoatere din priza), dupa reinitializare functioneaza.
Dupa cateva ore in care net-ul functioneaza, apare aceeasi problema; sunat la RT, ma pune sa dau factory reset; functioneaza cateva ore dupa care apare aceeasi problema.
A mai intalnit cineva situatia asta?
Stiti cumva cat are garantie? Banuiesc ca ar trebui schimbat pe garantie totusi, chiar daca mi-a fost oferit gratuit la incheierea abonamentului.

Multumesc,

#1142
ofertacerere

ofertacerere

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 19.05.2010
Daca se comporta la fel si in modul bridge, atunci e de la linie.

#1143
Nightm4re

Nightm4re

    Dealux

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,285
  • Înscris: 23.09.2009

View Postdelpiero, on 27th June 2012, 11:07, said:

Stiti cumva cat are garantie? Banuiesc ca ar trebui schimbat pe garantie totusi, chiar daca mi-a fost oferit gratuit la incheierea abonamentului.
Ce garantie? Din cate stiu eu modemurile sunt inchiriate, nu le cumperi. Eu am schimbat mai mult de cinci modemuri pana acum pe motiv de defectiuni si nu am platit nimic in plus.

#1144
lew

lew

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 03.01.2008
salutare.

detin acest modem cu wifi,si am cumparat un egreat r6a-II.problema e ca nu pot vedea fisierele sharuite de pe calc.se conecteaza pe wifi...dar atat.

a mai intampinat cineva probleme de genul asta?trebuie ceva setari la router?

sunt disperat.

multumesc.

#1145
Apriores

Apriores

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 01.12.2006
Salut. Cred ca mi-am rezolvat modemul bine de tot...
Aveam firmware 18, am salvat de pe el configurarile intr-un fisier *.conf, am facut update la 25, totul bine si frumos. Am activat si LAN1=WAN de pe link-ul de mai sus doar ca sa probez o chestie apoi, greseala mea, am uploadat fisierul de configurari salvat din firmware 18 uitand sa dezactivez optiunea LAN1=WAN (care schimbase complet setarile de conexiune a modemului). A spus ca-si da restart, dar nu mai reactioneaza in niciun fel. Am dat si un reset de fabrica si tot nimic. Se mai poate face ceva cu el?

#1146
NTP

NTP

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 22.03.2004
Am primit si eu un Huawei 655b. Il folosesc la calculator. Cum pot sa mai folosesc si SpeedTouch-ul vechi in alta camera, la un TV? Vad ca nu se aprind cele 4 LED-uri.

#1147
septy_ardeleanu

septy_ardeleanu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 05.07.2008
Salut ,

                                Am net de la RDS si ma conectez cu un router TPLink , TL WR740N prin PPPoE doar ca am un baietel care mi-a rupt antena de la wirelles si nu mai am semnal decat langa router si routerul asta nu are antena detasabila ca sa o pot inlocui , am un Modem Huawei HG655b de la rtlc si as vrea sa il conectez la router ca sa am wirelles .

                                Am facut update la fw 25 , am facut lan1=wan , dar tot nu merge , daca puteti sa ma ajutati.

Multumesc

#1148
bogdancostel

bogdancostel

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 216
  • Înscris: 28.10.2006
Aveti idee ce port trebuie sa deschid pentru web management din exterior?

#1149
valisoara

valisoara

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 106
  • Înscris: 14.12.2006
Stimabililor,

Care sunt setarile corecte pentru WiFi HG655b?
Am avut o problema de retea, a reparat-o Rtl-ul, dar m-am trezit ca nu mai am wireless si nici nu mai reusesc sa ma conectez wireless la retea. Adica imi vad reteaua cu un tel Android, dar nu se conecteaza...
Led-ul WPN nu sta aprins, cu toate eforturile mele. Am resetat modemul de cateva ori dar nimic...

Thks,

#1150
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,064
  • Înscris: 18.04.2008
WPN? au am auzit de WPS. WPS-ul (Wireless Protected Setup) este pt setare protezată.
Setările în meniul Basic - WLAN le-ai făcut?

#1151
hypro

hypro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 168
  • Înscris: 28.06.2010
Salutare, presupun ca se poate face Port Forwarding, daca da, este cineva amabil sa imi explice! Am avut ceva probleme cu vechiul modem  MT 882, l-am folosit cativa anii buni fara probleme si dintr-o data a cazut! Am tot cautat prin setarile acestui Huawei dar nu imi dau seama unde s-ar putea face un port forwarding! Vreau mai mult pentru utorrent a face acest port forwarding, de cand am acest ruter nu am vazut sa fie OK conexiunea ( verde ) , de fiecare data este cu un triunghi galben si cu un semn al exclamari pe el iar cateodata mai este si rosu!
La MT 882, era simplu de umblat prin setari, dar asta vad ca este mai complicat, cam asta erau setarile facute pe MT 882 pentru un port forwarding:

1. http://s16.postimage...zrji83/cats.jpg

2. http://s16.postimage...rb7/pasul_1.jpg

3. http://s16.postimage...4zn/pasul_3.jpg

#1152
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,064
  • Înscris: 18.04.2008
Vrei DMZ sau PF?

Pentru Port Fowarding îți arăt eu.

Așa am făcut și îmi merge.

Faza e că la Interface, depinde acum prin care ai internet.

Attached Files



Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate